Sari la conținut

miskinbkk

Serious Contributor
  • Număr conținut

    489
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre miskinbkk

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

miskinbkk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

343

Reputație

  1. Incredibil, ba, aceeasi trolealea mucalita cu punctele, vai de viata voastra. Ce a ajuns forumul taranetului de la Oradea.
  2. Stai, ma, dreaq, pe curu' tau, cu clonele si punctele tale de reputatie, tu esti atat de prost, incat nu realizezi, ca totul era retoric? Ce dreaq sa fac cu un manelist agramat, pisa-m-as pe naravu' tau.
  3. Eu cred ca tu chiar esti prost, altfel nu-mi explic, de ce insisti sa ma pis pe tine. Nu ca nu mi-ar conveni, ma doare-n cot de tine, neamu' tau si forumul lu' peste prajit, dar tu tot cu aceleasi pastile rasuflate si glume de bodega sateasca, acelasi taran agramat si, in fine, acelasi gay, ma? Stai dreaq in banca ta, ca ma pis pe tine, chiar pe tarlaua ta.
  4. Tu alta modalitate de marketing nu ai gasit? Au mai fost p-acilea tot felul de baragladine docente, swingerite si psiholoage, pana s-au retras, ce dreaq tot te bagi in seama atat? Stai dreaq calma si sterge naiba semnatura aia oribila
  5. Mai practic si util ar fi un referendum privind despartirea prostilor de restul. In alta ordine de idei, ma cam dispera aroganta de neam prost, in special a clujenilor, care se cam "intrec" cu occidentalismul lor, cu Armin cetatean de varf al Clujului, cu tot cacatu' lor de oras, supraevaluat si figurile lor de bonton.
  6. Uita-te peste ICD 11 si vezi, pe unde te incadrezi.Eu as zice, insa nu vreau sa te (re)traumatizez. Ai PayPal? Te iau cu mine la Bangkok, iti prezint un katoey si, crede-ma, deplorabila-ti existenta va deveni roz, chiar roz bonbon.
  7. Ya Habub...Sa stii, ca eu, de felul meu nu-s arogant, desi am bani, valoare, am citit carti bune, halesc delicatese, mai calatoresc la business class, ma las prostit de (allegedly) panarame upscale, in fine, ce doresc eu sa insinuez acilea, e ca ti-am citit dintre postari, nu am nici o jena, tratez pe toti asemenea, probabil sa fi fost contaminat permanent de egalitarismul scandinav. Zi-mi, dragule, ce dreaq de probleme ai tu la 35-40 ani? Parca esti un disperat, in lipsa unei audiente.Pe Softpedia nu ai loc sau, cand au citit aia, ce aberatii emiti, te-au banat? Sa stii, ca si io am trolat p-acilea, puneam poze din Las Vegas, dar eram la scos de cartofi in Dorohoi, insa tu esti caz patologic. Intr-un univers paralel, ai fi omorat dreaqului nevinovati la shopping mall, sunt convins de asta. Dupa ce, bineinteles, ai fi sugrumat o prostituata. Trateaza-te.
  8. miskinbkk

    Bts?

    O fi mancat chilli inainte, nu e problema. Si da, forumul e locul perfect pentru sfaturi dermato-venerologice.
  9. Un element comun al "incelilor" e certitudinea, ca ei vad dincolo de Matrix, i-au deconspirat pe ticalosi, existenta lor amarata trebuie sa fie indulcita de tot felul de bazaconii conspirationiste, pentru a compensa frustrarile enorme. Nimeni nu neaga jocurile politice, fake news si alte de genul, da' mai terminati dreaqului cu cacaturile voastre rusofile.
  10. Citindu-ti postarea, ma bucur, ca ai iesit in lume.Altfel, Doamne Ajuta.
  11. Bravo, ma, ori esti bun cu Google, ori esti un pacalici fraierica geamantan la 35 de ani.
  12. 'te-n amaru' tau de incel, nu fi obraznic. Aia doi nu au scris despre idealul american, ci despre alte chestii, dar ai uitat, doar ai citit acum 15 ani, pisa-m-as pe naravu' tau.
  13. Le-ai citit, pe dreaq sa-ti caute-n cap.
  14. Ba, daca le-ai cere parerologilor de pe diverse forumuri sa citeasca Fukuyama sau Huntington, te-ar injura, pentru ca trebuie sa iti utilizezi creierul, in schimb fitzuicile conspirationiste sunt usor de citit.
×
×
  • Creează nouă...