Sari la conținut

Doamna matura 38 !!! 0721020610

Postări Recomandate

• Telefon: 0744304468
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0744304468
Postat

Daca si asta e doamna matura eu mi-o tai si o dau la rate... vorba unui coleg de pe aici.

• Like 1
  • Oras:strada Turnătorului
  • Oras:strada Turnătorului
Postat
  La 15.11.2019 la 17:25, slc2000 a spus:

Daca si asta e doamna matura eu mi-o tai si o dau la rate... vorba unui coleg de pe aici.

parintele

• Like 9
  • Minus 1
Postat

Am vorbit la tel...este in apropiere rond...are voce placuta...200...300 ora cam de toate.

Postat
  La 16.11.2019 la 11:30, neiberr a spus:

Am vorbit la tel...este in apropiere rond...are voce placuta...200...300 ora cam de toate.

cum e ?

• Like 2
Vizitator caproshu
Reputație: 0
Postat

Arata bn in poze...daca or fi ale ei !!!!

Postat

A revenit acum pe final de an, aceleasi preturi 200 finalizare si 300 ora. Servicii totale. De vorbit a vorbit f frumos si a a (re)confirmat ca pozele sunt ale ei...

Postat

oricat as dori sa cred in basme, pielea nu arata a 38, poate cu maxima ingrijire (iar aici e chestie de educatie si venituri) sa fie spre 30 de ani

• Telefon: verony_85@yhaoo.com
  • Oras:Bucharest
  • Telefon: verony_85@yhaoo.com
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare ! Cine se risca sa o cunoasca pe doamna ?

Postat

Toate judetele                         ───────────────                         Alba                         Arad                         Arges                         Bacau                         Bihor                         Bistrita-Nasaud                         Botosani                         Braila                         Brasov                         Bucuresti                         Buzau                         Calarasi                         Caras-Severin                         Cluj                         Constanta                         Covasna                         Dambovita                         Dolj                         Galati                         Giurgiu                         Gorj                         Harghita                         Hunedoara                         Ialomita                         Iasi                         Ilfov                         Maramures                         Mehedinti                         Mures                         Neamt                         Olt                         Prahova                         Salaj                         Satu Mare                         Sibiu                         Suceava                         Teleorman                         Timis                         Tulcea                         Valcea                         Vaslui                         Vrancea                                              Toate categoriile                         ────────────────                         Animale                         Auto moto                         Casa si gradina                         Electronice                         Imobiliare                         Locuri de munca                         Matrimoniale                         Moda si accesorii                         Servicii                         Timp liber si sport                     

Doamna matura 38 !!!

Valabil din 23.01.2020 11:35:00
Repostat automat

Descriere Matrimoniale

Buna, sunt Elena am 38 de ani1:68 cm inaltime si 54 kg, Iubesc oamenii, sunt foarte comunicativa si vesela. Ofer companie totala, iti promit ca raportul va fi destul de intens si iti vei dori sa revi cu placere.
Programarile se fac la telefon . 30 de min inainte, Intarzierea neanuntata duce la anularea intalnirii si blocarea numarului. Ma adresez doar acelor barbati hotarati. nu accept cu bile, in stare de ebrietate avansată. Se poate la mine sau la hotel ( nu vin la domiciliu ) i speack english

Postat

Poze false. Vizitată însă nu am rămas, domnisoara circa 24 ani,50kg. F.slabuta, blonda. Este pe Bulevardul Unirii. Nu inteleg dc matura???????

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...