Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Am fost intr-o locatie la intersectia Matei Voievod cu Delea Veche, langa o biserica.Bloc cu intrare din Delea veche, et. 2 parca.Erau trei "doamne", una de 25 una de 30 si una de 32. La toate varsta este aproximativa. Cea de 25 seamana cu pozele de zilele astea din AT.Faza e ca este garsoniera si au navalit toate trei pe mine. Erau de fapt in camera, in asteptare.Locatia este destul de dezordonata/neingrijita, cu fum la greu si mobila destul de nasoala: un pat, o canapea de doi (mai mult fotoliu dublu) si inca un scaun.Cand zic ca au navalit, chiar asa a fost: spune cu care vrei sa ramai? nu vrei cu doua? nu vrei sa ne ai pe toate la un pret special?De fapt ostilitatile erau conduse de cea de 32 de ani care parea sefa. Eram destul de obosit, fetele agitate si determinate sa ma faca sa aleg cat mai pe placul lor. Sincer, impresia a fost de bazar turcesc in care esti zapacit sa alegi repede, ca sa nu ai timp sa evaluezi.M-am scuzat cu: n-am stiut ca sunteti mai multe, am venit doar la una, deci plec. Pana la usa a tot incercat "sefa" sa ma determine sa nu plec cu chestii de genul: nu stii ce pierzi, ramai cu cea pe care o alegi si celelalte stam cuminti in bucatarie, nici nu ne simti.Inca o data mi s-a confirmat ca trebuie sa intreb cat mai multe la telefon si daca se isterizeaza ca pun prea multe intrebari nicio paguba - la majoritarea anunturilor discretia si igiena apare standard (cred ca astia din AT au sabloane si fetele doar bifeaza ce doresc sa apara in anunt :)).Am coborat ametit de la ele de am stat cateva minute in masina sa imi revin.Cu scuzele de rigoare dar n-am retinut serviciile si nici preturile. La telefon mi-a zis oral np si CIM. Altceva nu stiu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.