Sari la conținut

Noua in Cluj!!! Bruneta senzuala!!! 0757382178

Postări Recomandate

• Oras:Transilvania
Postat

Si eu sper ca totul va fi ok. Astazi si-a deschis telefonul si mi-a confirmat ca e cu analizele la zi. Ce nu "bate" dar asta e mai putin important, mie mi-a spus ca e din Brasov si a lucrat si in Constanta. In fine e cel mai nesemnificativ detaliu.

Saptamana trecuta trec in revista noutatile de pe piata locala in acest domeniu, sunat la numarul de anunt mi se comunica pretul de 300 roni ora, program la alegerea clientului in functie de disponibiliatatea tinerei caprioare. primesc indicatii referitoare la locatie, in zona restaurantului  casa piratilor, ajung la apartamentul dorit.

Locatie intr-adevar frumoasa si curata, perfect pt acest gen de afacere.

Duduia- o tipa la aprox 1.75, ma astepta pe niste tocuri inalte intr-un corset negru si lenjerie de aceasi culoare. tanara, zice ea 22 ani, s-ar putea sa fie asa.

M-a informat ca e prima experianta de gen la cluj, a mai prestat la constanta si bucuresti, ea fiind din constanta, activeaza in domeniu de circa 2 luni, inainte facand masaje la un salon lux din brasov.

Actiunea a inceput cu un dus al meu, urmat de un mic preludiu mangaieri, atingeri in zonele intime din partea damezei cu sanii impunatori, care parerea mea sunt naturali, trecem la oral protejat, la cererea mea, stil care a dus la prima finalizare!

Curatat obiectul muncii, stat la o poveste, o tigara, ea, un pahar de apa si o bucata de ciocolata, eu!

Actul doi inceput tot cu un oral protejat, trecut la normal, lady on top schimbat intr-un pe la spate barbar cu domnisoara in cauza pe un scaun de bar inalt pe care il are in apropierea patului, satisfacandu-mi astfel o mai veche dorinta, finalizare si toate bune si frumoase!

Note:

Locatie- 10

Aspect- 8/9, voluptoasa, deci pe gustul meu

Prestatie- oral 7/8, normal 9- 10 primea daca era mai implicata

Gfe-9, e ok,deschisa si comunicativa

Recomand!

Sper ca tovarasul nostru HH777 sa nu ramana cu ceva neplaceri!

o zi buna!

• Oras:BRASOV
  • Oras:BRASOV
Postat

Buna seara. Eu sunt caprioara in cauza :)) !!! Am avut telefonul inchis pentru ca eram acasa. Dupa cum a scris un domn mai sus, eu in weekend nu lucrez, niciodata. Drept urmare niciodata nu voi avea telefonul deschis sambata si duminica. Sunt cu analizele la zi. Si nu imi permit sa contractez vreo boala venerica, motivele fiind nenumarate. Sunt din Brasov, nu Constanta. Imi pare rau pentru cine a inteles gresit. Domnul HH777, regret  ca ai intrat in panica deoarece eu aveam telefonul inchis. Primul lucru la care ar fi trebuit sa va ganditi este faptul ca am si eu o viata personala care nu are nici o legatura cu "viata profesionala". In momentul in care te vei convinge ca spun adevarul, te rog sa ne instiintezi si pe noi, ca sa nu aiba nimeni o parere gresita despre mine. O seara frumoasa.

• Like 3
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

daca tot ai binevoit sa interactionezi cu noi fi amabila si lasa-ne tu mai multe detalii...totodata si ceva poze mai interesante ar fi binevenite... :hihat

Postat

Buna ziua tuturor,

Aseara am vizitat-o pe domnisoara Adina.

A fost foarte amabila, m-a primit la o ora destul de tarzie.

Pot sa va confirm ca este foarte frumoasa, politicoasa si cu mult bun simt.

M-am simtit tratat regeste.

De la mine primeste un 10+.

O recomand cu caldura.

Postat

Buna Adina, Buna tuturor! Ma bucur ca ai intrat pe forum si ai facut aceste precizari. Dupa cate ti-ai dat seama nu am incercat nici o clipa sa te denigrez sau sa-ti "stric imaginea". Dimpotriva, ti-am respectat de la inceput intimitatea si nu am dat numele tau sau alte lucruri discutate intre patru ochi. Precizez si raman la convingerea ca esti o domnisoara cu calitati deosebite, inteligenta (putem discuta orice subiect),amabila, frumoasa si curata (cum spuneai tu). Totul la superlativ! De cand am deschis acest topic despre tine imi doream sa ajungi cat mai sus, nicidecum sa-ti fac rau! DAR.... urmeaza un mare dar si sper ca toata lumea sa ma inteleaga. De cateva zile traiesc un cosmar: nopti nedormite, febra, dureri musculare si de articulatii, semne care apar la o saptamana-doua de la infectare. Am inceput sa citesc forumuri de specialitate iar ieri mi-am facut si analizele. Au iesit bune, nu este altceva in neregula, doar ca rezultatul se vede abia la 3 luni sau la 6 luni de la contact. Sper si ma rog la D-zeu sa nu fie nimic din ceea ce ma gandesc eu. Nu-ti doresc sa treci prin ce am trecut eu de joi si pana ieri cand ti-ai deschis telefonul. E dreptul tau la viata privata, dar crede-ma ca am avut cele mai negre ganduri zilele acestea. Pentru a spulbera aceasta neicredere te-am rugat sa-ti refaci testul HIV si m-am oferit sa-l platesc eu. Mi-ai confirmat ca l-ai facut acum 2 saptamani si ca o sa-l faci peste alte 2 sau cand o sa ai tu chef nu cand vreau eu. TE ROG FI MAI COMUNICATIVA CU NOI SI NU NE DA MOTIVE DE INDOIALA! MULTUMESC!

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Imi cer mii de scuze acum am vazut ce gresala am facut, din gresala am scris ca e din constanta, da din brasov mi-a zis si mie dar eu din neatentie am scris, imi cer scuze adina, o zi buna!

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Buna Adina, Buna tuturor! Ma bucur ca ai intrat pe forum si ai facut aceste precizari. Dupa cate ti-ai dat seama nu am incercat nici o clipa sa te denigrez sau sa-ti "stric imaginea". Dimpotriva, ti-am respectat de la inceput intimitatea si nu am dat numele tau sau alte lucruri discutate intre patru ochi. Precizez si raman la convingerea ca esti o domnisoara cu calitati deosebite, inteligenta (putem discuta orice subiect),amabila, frumoasa si curata (cum spuneai tu). Totul la superlativ! De cand am deschis acest topic despre tine imi doream sa ajungi cat mai sus, nicidecum sa-ti fac rau! DAR.... urmeaza un mare dar si sper ca toata lumea sa ma inteleaga. De cateva zile traiesc un cosmar: nopti nedormite, febra, dureri musculare si de articulatii, semne care apar la o saptamana-doua de la infectare. Am inceput sa citesc forumuri de specialitate iar ieri mi-am facut si analizele. Au iesit bune, nu este altceva in neregula, doar ca rezultatul se vede abia la 3 luni sau la 6 luni de la contact. Sper si ma rog la D-zeu sa nu fie nimic din ceea ce ma gandesc eu. Nu-ti doresc sa treci prin ce am trecut eu de joi si pana ieri cand ti-ai deschis telefonul. E dreptul tau la viata privata, dar crede-ma ca am avut cele mai negre ganduri zilele acestea. Pentru a spulbera aceasta neicredere te-am rugat sa-ti refaci testul HIV si m-am oferit sa-l platesc eu. Mi-ai confirmat ca l-ai facut acum 2 saptamani si ca o sa-l faci peste alte 2 sau cand o sa ai tu chef nu cand vreau eu. TE ROG FI MAI COMUNICATIVA CU NOI SI NU NE DA MOTIVE DE INDOIALA! 

)))) DECI CHIAR MA RAD DE TINE HH777 !!!! cei cu delirul asta pe tine ????te rugam atunci cand te ,,sarezi" nu mai intra pe forum...sperii lumea si strici imagimea unui om ce NU merita asta !!!

Am vizitat eu aceeasta domnita, acum aproximativ 1 saptamana nu am decat cuvinte bune de spus , am sa revin cu recenzia in  cel mai scurt timp.

Important e ca sunt chiar f. bine  !!!

Postat

GRESESTI ZUUP SI CHIAR NU-TI DORESC SA TRECI PRIN CE TREC EU ACUM. NU INTENTIONEZ SA-I STRIC DELOC IMAGINEA, EU AM PROMOVAT-O AICI. E NEPLACUT SA RAZI DE ALTII, NICIODATA NU STII CAND TI SE POATE INTOARCE. PACAT CA ASA STII SA TRATEZI OAMENII, NU AS FI VRUT SA AJUNGEM LA DISCUTII DE GENUL ASTA.

PS. 1. DECI CHIAR MA RAD DE TINE - NU VREAU SA CRITIC, DAR CHIAR ZGARIE RAU

2. FI MAI EXPLICIT CU "TE SAREZI".....NU CUNOSC ACEST ARGOU.......POATE DOAR IL INTUIESC, NU BEAU EXCESIV, NU MA DROGHEZ DACA ASTA INSINUEZI.

SA NE AUZIM CU VORBE MAI BUNE!

Postat
HH777 -  fi tu baiat de treaba si explicane si noua ce te duce cu gandul ca ai luat ,,ceva ''de la  Adina ???

Tin sa te constiientizez  de faptul ca cele mai multe d-soare ca practica aceasta meserie o  fac cu un scop bine intemeiat, deci cu motive  serioase !in cazul Adinei isi intretine familia.... esti constient de cea ce faci d-le HH777 ?

Iti reamintesc ca eu NU AM NIMIC ?

Postat

Am precizat inca de la inceput ca nu intentionez sa stric imaginea Adinei! Nu imi doresc sa intru in polemici cu nimeni si nici nu doresc raul nimanui. Cum am mai spus de la inceput cand unii ma considerau pestele ei, am avut doar cuvinte de lauda si-mi doaream s-o promovez. Tot respectul pentru ea si pentru faptul ca-si ajuta familia! Nu vreau s-o acuz pentru nimic in lume, nu am nimic cu ea, doar am rugat-o in particular sa-mi confirme ca eu sunt "nebunul" si ca am gresit. Mi-am facut analizele pentru ca aveam simptomele descrise mai sus si care apar la 1-2 saptamani de la contact. Repet, imi doresc din suflet sa nu am dreptate! In momentul in care voi avea rezultatele finale imi voi turna singur cenusa in cap si o sa te rog zuup sa fi tu primul care sa arunci cu piatra. Imi doresc sa gresesc si sa ai tu dreptate zuup! Tot respectul pentru cei care ma inteleg!

Postat
HH777 -  fi tu baiat de treaba si explicane si noua ce te duce cu gandul ca ai luat ,,ceva ''de la  Adina ???
Postat
<<Infectarea prin practici sexuale orale: la bărbat riscul este mai mic dar nu poate fi exclus;

Deci, sexul oral poate cauza infecția cu HIV.  Ceea ce nu spune mai nimeni este în ce condiții vorbim de un risc. Adică, mi se pare evident că dacă cineva are gingivită, carii sângerânde, rani bucale (se spune că nu e bine să faci sex oral imediat după periajul dentar, de ce oare?) are mult mai multe șanse de a se infecta cu HIV decât o persoană cu o igienă bucală bună. Tot așa… ejaculatul în gură, lichidul seminal care se elimină înainte de ejaculare… pot crește riscul. E logic, da?>>

Postat

<<Infectarea prin practici sexuale orale: la bărbat riscul este mai mic dar nu poate fi exclus;

Deci, sexul oral poate cauza infecția cu HIV. Ceea ce nu spune mai nimeni este în ce condiții vorbim de un risc. Adică, mi se pare evident că dacă cineva are gingivită, carii sângerânde, rani bucale (se spune că nu e bine să faci sex oral imediat după periajul dentar, de ce oare?) are mult mai multe șanse de a se infecta cu HIV decât o persoană cu o igienă bucală bună. Tot așa… ejaculatul în gură, lichidul seminal care se elimină înainte de ejaculare… pot crește riscul. E logic, da?>>

colegule nu ma pot abtine si trebuie sa ma bag si eu in seama,tu cand te duci la o excorta tu sti ca ce riscuri ai nu?si mai ales daca faci oral neprotejat,sau normal.tu daca ai stiut de toate riscurile astea cine dracu te-a pus sa mergi la excorta si sa faci si oral neprotejat??aici in primul si in primul rand tu ai prima vina ca ai acceptat sa ti se faca oral neprotejat,si da intradevar daca donisoara stie ca are ceva si presteaza si nu spune atunci ea ar trebuii trecuta la de evitat,dar daca au fost si alti colegi care au fost si nu au nimic atunci cred ca numai tu esti un pic buimac de cap.

scuze daca am deranjat cumva pe cineva dar cam asta este opinia mea.

toate cele bune.

Postat

Da colegule, aici eu am gresit ca m-am lasat dus de val.Cat despre cei care au fost, la unii pot aparea simptome la altii nu. Poti s-o duci ani de zile si nici sa nu stii ca o ai. In fine, ma abtin de la comentarii pana nu voi stii cu exactitate ce e. Si asa s-au facut multe valuri... Deocamdata, e ultimul meu post aici.

• Like 1
Postat

Gazela accepta CIM?

este greu colegu sa pui mana pe tel si sa o intrebi???

Postat

Cu siguranta multe persoane  cu greutate pe acest forum sunt cu ochii pe acest topic,din pacate nu spune nimeni nimic.

Asa cum am promis revin cu recenzia promisa:

La inceputul saptamanii trecute am sunat la aceeasta domnisoara, la telefon o domnita pisicoasa imi comunica pretul intalnirii 300 ron si serviciile ei on np.Facut o programare si la ora stabilita  ma prezint la restaurantul Casa piratilor de unde indrumat telefonic ajung la locatia  Adinei.

D-soara: intrat in garsoniera de dupa usa  mi se arata o  frumusete de fata, bruneta pe la 1,70 si vreo 60 kg dar f. bine asezate pe ea, fiind genul de fizic indesat in nici un caz grasa.Inbracata  de efect  cu corset, din sutien  se  zareau o pereche de sani impunatori.Placut impresionat ma asez pe unul din scaunele de bar  si admir  frumoasa priveliste in  timp ce Adina   se facea gazda buna si imi prezenta oferta ei de bauturi racoritoare.A urmat o placuta conversatie pe diverse teme,Adina, intretinand discutia fiind o placuta companie.Am  rugat-o  sa-mi reaminteasca detaliile intalnirii, dupa care am trecut la fapte.

Actiunea: la cererea mea  prima finalizare am  vrut doar oral, am admirat domnita ce cu miscari timide  scapa de  lenjerie facand vizibil un trup frumos   fara vergeturi s-au urme de celulita  punctele forte ffind sanii si fundul,sanii  marisori , usor atrasi de gravitatie cu zvarcuri  mari si erectibile,mai tarziu am aflat ca sunt dotati si cu silicon,altfel nu-mi dadeam seama.Am inceput cu saruturi timite , dupa care incet incet a trcut la aparat.Un oral bun ,deloc grabit si umed, cu atentie la 00 si  cu invaluirea palosului intre sani astfel avand loc si prima finalizare, pe sanii Adinei.

Dupa o scurta pauza de reinprospatare si racorire, trecem din nou la fapte  ,m-am lasat pe mana ei a inceput  cu oral pt reinvierea soldatului,imediat ajuns in pozitie de drepti  pus caciula si   trecut la normal, lady on top cu miscari bune si profunde, cu  privelistea fetei frumoase si a sanilor frumosi in fata, in scurt timp eram pe punctul de a termina,ca sa mai aman finalul cer scimbarea pozitie in doogy eu in picioare la marginea patului Adina expunandu-mi frumosul fund , n-am rezistat mult si am terminat in prezervativ.

Dupa  un scurt dus de revigorare si inca un pahar de apa, plec multumind Adinei .

A fost o experienta f. placuta ,deloc grabita,  as spune peste media clujului dar intradevar  destul de scumpa, dar in nici un fel nu regret suna de 300 lei achitati .

Timp door to door 1:30 min !

Note: 

Locatie:9- curata  f.buna pt astfel de ostilitati -1pct pt lipsa A.C. -a fost cald

Adina:9- o fata frumoasa,sexy, o prezenta placuta ai ce povesti cu ea.

Gfe:9-Gina reprezentand in topul personal 10 absolut 

Oral:8- bun, lent umed cu atentie la 00, dar fara deep si fara cim

Normal 9-implicare, gemete reale sau teatru , oricum de efect -10 nu exista,intotdeauna se poate mai bine

Recomad :da, atunci cand dispuneti de leustean

Aceasta a fost experienta cu aceeasta d-soara.Notele pe care le-am dat reflecta doar realitatea,n-au fost deloc ,,umflate " pt a crea senzatie.

@all-celor care se dedica si se implica pt. bunul mers al acestui forum:

- nu vi se pare ca cele afirmate de colegul :HH777 este rezultatul ,,parazitismului ''  de pe forum ?

@HH777- simptomele descrise de tine ma duc la gandul ca mai degraba ai facut INSOLATIE !

-oricum ai obligatia MORALA  de a ne aduce la cunostinata rezultatele analizelor  !!!

-nu trebuia sa  faci o asemenea afirmatie fara  rezultatele analizelor  !

Sunt tare curios cati dintre voi o vor vizita pe Adina  dupa cele afirmate de HH777 !

:hihat O zi buna D-lor

• Like 12
Postat
 @>popcalin1985<

inca mai asteptam detaliile vizitei tale la  domnita disputata aici, doar daca  mai esti in viata ! :)

• Like 1
Postat

Poate cel mai ciudat review pe care il scriu vreodata. Am ajuns la domnita. Surpriza a fost de proportii. Este foarte draguta, frumusica, putin robusta dar nu in sensul rau. Mie mi-a placut mult. Locatia nota 10. Fiind in regim hotelier se intelege ca e asa ok. Am purces la evenimente. Facut un dus. M-a asteptat dezbracata, doar cu corsetul pe ea. Foarte sexy. A doua surpriza a fost cand, dupa niste mangaieri si saruturi retinute, a pus un prez pentru a se apuca de oral. Am intrebat de ce si mi-a spus ca asa trebuie. Nu am insistat pentru a nu pierde momentul, dar m-a enervat la culme. Pe langa asta, nici nu a excelat in tehnica, fiind destul de banal.

Trecand la normal insa, si-a sters toate pacatele in doggy. Este foarte ok ceea ce vezi si cum se simte sub tine. Din pacate robustetea o defavorizeaza la mobilitate, iar pozitiile solicitante, chiar si ladyontop, nu sunt foarte spectaculoase. Insa cu doggy face toti banii, care nu sunt putini ;)

Am finalizat pe sani, am mai tras un dus, si am zis sa incerc pentru prima data sa fac si nr.2, pentru ca imi placea prea mult fata. Din pacate, fara oral neprotejat e cam greu cu soldatu, asa ca am ramas la ce-am putut. Explicatia ei pt prezul de pe soldat a fost ca a vazut o pata pe pielea lui si ca igiena nu-i permite fara. Am respectat decizia, desi nu era cazul de asa ceva, dar in fine

Daca e sa cuantific investitia pe ce am primit, as spune ca nu am iesit bine. Dar, cred ca Adina este genul la care a doua oara e mai bine. A fost destul de timida, nu am discutat prea multe la inceput, dar pe final deja era parca alta fata. De aceea cred ca data viitoare va fi mai comunicativa. Asta daca renunta la guma la oral, ca altfel nu ne vom mai vedea.

Note:

Locatie 10

Fizionomie 10*

Fizic 9

Igiena 10

Gfe 6

Oral 6

Normal 9 (pentru doggy)

As recomanda cu sufletul deschis, cred ca e printre putinele care au potential foarte mare, dar din pacate s-ar putea sa se intample ca si cu Raysa, fiind si in aceeasi zona locativa. Eu sper sa se mai relaxeze putin, sa fie mai putin stricta cu oralul si atunci totul va fi ok.

• Like 13
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salutare,

Azi am fost in aleea Garbau, condus fiind de un taxi caci altfel...greu de ajuns mai ales pentru cei ce-s din afara Clujului.

Dupa discutia telefonica, vaga, cu detalii putine, m-am decis sa merg la minunata d-ra.

La locul faptei ma astepta domnita pitita dupa usa de la intrare si dupa primul pas inauntru am dat de duduia sexoasa...Este genul masiv, cu solduri late, sani mari,corpolenta fara insa a fi "sunculoasa" sau flescaita, cu alte cuvinte: placuta okiului. Fata este placuta, fara a fi ceva iesit din comun, trasaturi egale, corecte, nimic in plus sau minus. Daca iesi cu ea pe strada nu te faci de ras, cu siguranta.

Negocierea a fost simpla si rapida: 300 ron ora sau 200 un numar.Am ales varianta: un numar intrucat nu mai am "foamea" tineretii, acum preferand chestiile mai lente, mai lascive.

Dupa dusul de rigoare, facut pe indelete, intr-o baie mica dar cocheta, cu gel de dus masculin, am folosit crampeiul de prosop curat, proaspat scos din sertar pentru a merge echipat la locul bataliei.

Din pacate, prosopul fiind prea mic, nu mi-a fost de mare ajutor.

Domnisoara ( care este doamna de fapt, asta am aflat-o mai tarziu) era pregatita pe pat, cu sanii cei frumosi la vedere si bikinii lipsa, pastrand insa un corset care-i subtia talia.

Activitati:

-oral fara cauciuc

-nu accepta cunilingus...chiar daca insisti

-penetrare doar vaginala, nema poponetz

Implicare:

-sex oral de medie calitate si cam grabit ( a trebuit sa-i repet de cateva ori ca-s mare amator sa-mi fie "lucrata aparatura pe cale orala", drept care i-am indicat sa continue...eventual pana o apuca ameteala...LOL!

-sex normal protejat, lady on top, lasandu-ma pe mine insa sa stabilesc viteza de croaziera. Am continuat in pozitia lingura cu masarea clitorisului ( usor de gasit, pacat ca nu a putut fi si gustat...) si ca finalizare: clasica: "pe la spate, pe la spate c-asa vor fetele toate!"

Trebuie sa remarc faptul ca mi s-a atras atentia ca in mod firesc, dupa cum evolueaza situatiunea", ar fi trebuit sa iau o ora si nu un numar...caci nefiind disperat as fi putut s-o tin in "priza" si 2h....

Nu pot sa spun ca remarca ei nu m-a incantat, mi-a sunat a:" Da-i mai frate mai vartos la rame ca ajungem la mal maine, iar banii mei...

Concluzii:

A fost o partida care n-a stralucit, avand parte de activitati mult mai "interesante" cu dameze care chiar daca nu aratau la fel de bine in schimb prestau cu mai mult simt de raspundere, se implicau mai adanc!!!, dand senzatia de placere. 

In cazul in care o voi mai apela pe bruneta respectiva, o voi face pentru a o invita la o cafea sau o cina, fiind un companion placut dar care in opinia mea are nevoie de mai mult timp pentru adaptare pentru a putea elibera energiile pe care noi barbatii ni le dorim.

S-auzim de bine!

• Like 10
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Ai putea da niste note la bruneta senzuala,daca nu cerem prea mult,daca tot este regulamentar.

Mersi.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dragi compatrioti  , 

Am fost iarasi in delegatie saptamana trecuta in deosebitul oras transilvan si am ales sa o vizitez pe simpatica domnisoara ( care de fapt e doamna ...) . Iata ce a iesit :

Nume de scena : Adina

Locatia : Manastur , aproape de Casa Piratilor , o straduta numita Garbaului , blocuri cu 4 etaje cam 15 minute de mers cu taxi din Marasti ( acolo eram cazat ) . Este o garsoniera bine pusa la punct , cu mobilier nou .Confirm poza cu locatia . Am gasit curatenie in camera si la baie , nu am nimic de obiectat . Baia cu dus modern , fara probleme . Singura problema care o vad este lipsa A/C , este inca vara . Observatie : din cate a spus in septembrie se muta de aici in alta locatie .

Date contact : Tel 0757382178 ( 0757.382.178 ) , programare cu o zi inainte din Bucuresti , fara reconfirmare a doua zi . Excelent din punctul meu de vedere !

Semn zodiac : Capra de Metal ( Zodiac chinezesc ) , Leu ( Zodiac Latin ) . Principale calitati : perseverenta si tenacitatea . Defecte : destul de pesimist , se poate descuraja usor , capricios .

Program : 11.00-21.00 , de luni pana vineri . Am inteles ca nu e disponibila in weekend .Pleaca la Brasov , de unde este de fapt .Eu am fost dupa amiaza , spre seara .

Detalii servicii : normal pro , oral  pro sau nepro ( in functie de situatie si igiena !)  , 69 , cunni , sarut pe gura , imbratiseaza , fara anal , fara CIM , FK usor de tot .

Tarif :  300 Lei / ora sau 200 Lei / fin .

Aspect fizic : bruneta draguta cu ochi caprui inchis ,  22 de ani , de cca. 165 cm  / cca. 58 kg  , par usor peste umeri strans la spate , dantura OK , la corp  destul de voluptoasa ( cu forme mai pline, placute )  , solduri generoase ( sa nu intelegeti ca e grasa , nici vorba ....sa spunem 3 kg in plus fata de o asa zisa greutate ideala ) sani nr. 3...4  , obraznici  ,frumosi , sfarcuri excitabile ,   picioare drepte , bine proportionate , glezna fina de caprioara , un posterior bunoc , scos in afara ( brazilian , nu ?) Se incadreaza in standardul meu ( nu imi plac fetele slabe , skinny , minione ...) , iar daca ar fi avut 7….10 cm mai mult in inaltime ar fi fost de Europa League .... Confirm pozele postate aici .

Detalii intalnire : Am ajuns cu taxi mai repede cu 10 min , am sunat si am fost primit imediat . Apare de dupa usa bunaciunea bruneta, cam 175 cm pe tocuri ( asa am dedus ca ar avea cam 165 cm ) , imbracata sumar cu un corset negru care ii strangea talia ,am ramas cu ochii pe sanii frumosi care dadeau sa iasa afara , mi-au placut si pantofiorii , superbi , culoarea o vedeti si voi in poza . Una peste alta o prezenta fizica placuta , agreabila . Am intrat , hotarat sa raman , serviabila m-a intrebat daca vreau suc , apa , etc , am cerut o apa plata . Am observat ca imi vorbeste cu dvs.( diferenta de varsta e de vina , am dublu si ceva fata de varsta ei , asta este , mai am eu o vecina de vreo 20 de ani care tot asa , cand ne intalnim pe strada imi zice Sarutmana .....) . Am trecut la detaliile financiare , la cererea mea . Venisem hotarat pentru o ora , dar m-am lacomit pe de o parte ( ca asa este , cand te retii prea mult , apoi dai buzna .. ) , pe de alta parte am simtit nevoia sa petrec mai mult timp cu cineva ( neavand prieteni la Cluj ...) , in consecinta am propus 2 ore cu 400 Lei . Adina a zis 450 lei si am batut palma . Mi-am luat prosopul curat si am plecat la baie . Am facut un dus mai lung , baia fiind OK , si m-am intors .Am mai vorbit un pic despre nimicuri ,apoi am trecut la actiune , cu imbratisari si saruturi usoare pe gura si corp . din partea ei si a mea . Un FK extrem de timid . Am prezentat la apel soldatelul , spre a fi dezmierdat de gurita Adinei , dar am primit refuz de oral neprotejat . Aveam o iritatie la nivelul tegumentului , pe interior , adevarat , cred ca era de la un preze pus aiurea cu o zi inainte de o escorta din Bucuresti , sau pur si simplu de la caldura ....oricum fata a spus pas ....nu am comentat si a pus un cauciuc , trecand la un oral pro , fara a ataca si zonele adiacente . In final soldatul e gata pentru datorie , dar ma gandesc sa o incalzesc putin pe dra , asa ca o intind pe spate si trec la un mic cunni la pasarica , lucrez ceva , dar ma plictisesc , dra. nu pare ca enjoy prea mult , totusi constat ceva umezeala ....asa ca o invit la un lady on top , evolutia este buna , se prinde ca vreau un ritm mai lent pentru varsta a doua , eu ma ocup de tate, ma joc cu ele si le sarut , mai pe la solduri , mai o sarut pe gat , etc , apoi o pun invers la un cow girl reverse , pozitia asta nu prea a exersat-o se pare , asa ca ma bag eu pe la spate intr-o caprita , sa vad ce pot .... lucrez usor , pe toata lungimea disponibila , apoi ma joc cu ritmul , Adina nu contreaza , ma lasa sa fac ce vreau , mai maresc puterea la tiristori si grabesc ritmul , dar parca am chef de joaca , asa ca iarasi cer modificare de pozitie ( fata nu se opune , din punctul asta de vedere totul depinde de voi ...) , ma bag la un misionar si variatii pe aceeasi tema ....ma aplec si imi plac sanii ei mari cum ii simt pe piept , ma excita treaba asta mult , dau cu putere , mai un sarut usor , mai una , mai alta , dar nu termin ....in final iarasi se pune capra , ma dau jos din pat , ma pozitionez ca sa am forta maxima si iarasi la munca .... , cum fundul ala al ei e grozav de bun in final explozia se produce , inevitabil ....pauza ca sunt cam obosit , m-am trezit la 05.00 dimineata ca sa ajung la Cluj ! Mers la dus , eu , apoi ea , inca o apa plata , discutii despre una alta , tipa nu vorbeste mult , m-a lasat pe mine sa conduc discutia . Iarasi m-a luat cu dvs, asa ca am facut din nou prezentarile : sunt Ovidiu , ..Adina ....gata cu dvs. , suntem Servus de acum! Mai era destul timp , si zic sa incerc si un nr. 2 ( nu prea reusesc in ultima vreme ... ) . Incepem cu un oral pro din partea ei , apoi eu fiind cam ostenit o las pe Adina sa ma delecteze cu un cow girl , lucreaza din plin , eu ma simt in vana si nu stiu ce imi vine , in loc sa stau asa ca era bine ma bag iarasi pe la spate intr-o caprita ....reusesc sa debutez bine , dar dupa ceva timp ma resimt la bicepsii femurali ( de la alergare mi se trage.....) , apoi soldatelul se dezumfla si nu mai pot continua ....daca ar fi acceptat un oral nepro probabil as fi revenit si cu un efort posibil sa mai fi reusit o finalizare , asa insa , cum oralul nepro a fost scos de pe lista in debut , am lasat-o balta ....pentru alta data ! Concluzie : nu va lacomiti , faceti numai ce stiti ca puteti face !Inca un dus ( final ) , apoi stat la o alta vorba cu fata ( vorba celor din Bucuresti : am platit si vorbe ! ) , trece timpul , ma uit la ceas , trecusera vreo 20 min. peste cele 2 ore alocate , Adina nu stie cu ceasul , nu mi-a zis nimic , cand i-am spus a zis sa nu ma grabesc , posibil nu mai avea client in seara aia , sau asa este ea , nu te grabeste deloc , nu stiu ...In final am chemat un taxi de la Diesel , si am plecat spre Manastur la hotel , nu inainte de a ma desparti frumos de Adina , cu care zic ca am avut o experienta placuta .

Note :

Aspect fizic : fata : 8,50 , ochii : 8,50 , corp :9 (  posteriorul 9 ,  picioare  9 , sanii 9 )

Normal : 9 

Anal : N/A

Oral : fara nota ( a fost cu protectie ...) , nu vreau sa scad media generala !

GFE : 8,50

Igiena : impecabil

Nota generala : 8,83 cu felicitari ! 

Comentariu & concluzia finala : Fata este fizic bine din punctul meu de vedere , trebuie tinut seama ca a nascut la inceput de an , dar s-a recuperat bine . Are atitudine buna fata de client , este respectuoasa , este curata , nu face fite la pozitii , etc . Se simte totusi o oarecare lipsa de experienta ,daca compar cu escorte ce presteaza de 2-3 ani in Bucuresti . Este casatorita , copil mic , parerea mea ca nu are nici o boala ( vis a vis de ce s-a scris despre ea ...) . In ceea ce priveste tariful , la 300 Lei /ora in Bucuresti nu ar rezista , cu ce face acum . Dar piata din Cluj poate permite acest lucru , eu nu cunosc , sunt doar la a doua experienta in acest oras , cei de aici stiu mai bine treaba cu raportul calitate/ pret . Eu recomand in ciuda pretului o testare a fetei .

Completez cu dedicatia muzicala  pentru fata ( si pentru voi , desigur ) :

Nu poate fi decat celebra bucata Una parola o Adina , din opera Elisir d'amore de Donizetti , interpretare de exceptie Anna Netrebko / Rolando Villazon .

Ah! ah te sola io vedo, io sento,

giorno e notte, in ogni oggetto:

d’obbliarti invano io tento,

il tuo viso ho sculto in petto.

Col cambiar si qual tu fai,

può cambiar si ogn’altro amor,

ma non può, non può giammai

il primiero uscir dal cor.

Sa auzim numai de bine !

Salutari si respecte colegilor din Cluj !

SERVUS !

Szia !

O.

• Like 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...