sophie Reputație: 97 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2013 blue ce ti-o iei EPIC FAIL
gt007 Reputație: 1014 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Here Oras:Here Postat Iulie 31, 2013 Hopaaa! Ai calcat pe bec prietene!
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 31, 2013 blue ce ti-o iei EPIC FAIL Magic, deja mi-e mila de tine.P.S. Sophie, asteptam noul set de poze .
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Iulie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2013 Dar cu conditia sa bluerezi semnele particulare.
nellu76 Reputație: 533 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Iulie 31, 2013 Dar cu conditia sa bluerezi semnele particulare. Dar de ce "pisicii" mei sa ne ascundem. A gresit, sa plateasca . Poate se invata minte .
Sexything Reputație: 11039 Postat Iulie 31, 2013 Oras:In a Bubble Oras:In a Bubble Postat Iulie 31, 2013 Of....nu am avut rabdare sa citesc toate postarile (7 pagini intr-o zi? ).Cunosc si barbati mai feminini ( solar,pensat,manichiura-pedichiura,epilat... ), insa si femei mai...barbatoase.Nu inteleg de ce ar fi ceva rau in asta.Fiecare ne formam pe parcursul vietii.Nu merita sa ne batem capul cu asemenea ineptii. Femeia,in ultimii 24 de ani, incearca (in cele mai multe cazuri) sa faca totul singura. Sa fie si femeie de casa,se ocupa si de studii,incearca sa isi cladeasca o cariera + are grija si educa si copii. Binenteles,sunt si cazuri in care barbatul le face pe toate,insa sunt putine.Care e de fapt ideea topicului? De ce exista femei-barbatoase si barbati -efeminizati? Pai,ce avem cu ei? E ca si homosexualii. E alegerea lor ( mai mult genetic) cum isi cladesc viata,asa ca nu vad de ce i-as judeca EU sau blama.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2013 Postat Iulie 31, 2013 Ei,Sexy eu nu am zis ca ii judec.Intrebarea a fost alta:De ce sa nu fim diferiti si egali? Asta in sensul,ca sa ramanem femeile femei si barbatii barbati,cu toate trasaturile care vin la pachet cu asta.Nu ma gandesc aici la fetele baietoase,care sunt asa din nastere,care pur si simplu asa e felul lor de a fi (cred ca sunt sau cel putin am fost si eu una dintre ele),ma gandesc la fetele care simt nevoia sa se comporte,sa se arate puternice sau baietoase,ca sa fie considerate egale.Si ma mai refer la baietii care devin feminini langa aceste femei (fie ea mama,prietena,nevasta) nu fizic (epilat,pensat,solar) ci psihic.Si nu,nu ii judec nici pe ei sunt doar curioasa de pareri despre acest lucru.Atata tot Ah,si 7 pagini intr-o zi...pai daca noi am incercat aseara sa dam Laba Romaniei,in premiera si in sincron
sharkattack Reputație: 1171 Postat Iulie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2013 incep sa cred ca avem aceasi perspectiva, ca suntem diferiti dar egali, doar ca interpretam individual, pentru ca toata lumea are o experienta bogata si o personalitate puternica. ne interiorizam conceptul. ps: ce mi plac fetele pisicoase, dar care care au si personalitate, aspiratii si pareri.
songoku Reputație: 809 Postat August 3, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 3, 2013 Ca intotdeauna la romani se intelege altceva, si mai ales la ce s-a gandit colega cand a venit cu idea la inceput, si se ajunge iar la egalitate dintre sexe,drepturi si asa mai departe.Multi sunt obsedati de asa ceva si oriunde,apare chiar si ceva imfim de putin legat de asa ceva apar si ei iar cu egalitatea,drepturile si conceptiile de familie,de parca romanii sunt zeii acestei lumi si ei au creat-o,asa avand dreptul sa tot readuca la infinit astfel de lucruri.Cand o sa va opriti,ca deja mi-a ajuns acest subiect citit pe mii de pagini paici,si deja ii chiar antic.Voi tot continuati sa aprinde-ti flacara din nou pentu alte lupte intre sexe.
alex2oo7 Reputație: 58 Postat August 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat August 10, 2013 In realitate , nici un om nu-i egal . Ne nastem sa fim diferiti . Iar aceasta egalitate intre sexe , nu stiu, dar nu cred ca exista. Unele cupluri se rezuma pe egalitate , si pe drepturile lor , altele pot fi diferite , poate barbatul preaia initiativa, poate femeia .
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Postat August 10, 2013 Uite despre asta vorbeam.De asta unele femei se comporta barbateste,se tin tare,sa fie considarete egale.Dar de multe ori isi pierd din feminitate,din cauza asta.Si sunt barbati,care le inteleg si vor sa le faca pe plac,dar de multe ori isi pierd si ei din masculinitate.Eu cred ca putem fi egali si diferiti.Faptul ca preia careva initiativa nu inseamna ca celalalt e mai prejos,daca nu-l trateaza astfel.
cassy Reputație: 16361 Postat August 10, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 10, 2013 Egalitatea mult trambitata oricum se refera la egalitate in drepturi, nu sa fim la fel
sophie Reputație: 97 Postat August 10, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2013 in sfarsit.
james_bond Reputație: 3 Postat August 10, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Telefon: [email protected] Oras:Bucurest Postat August 10, 2013 Trebuie sa terminati cu prostia asta cu femeile care patesc, saracele de ele, ce si-or inchipui ele ca patesc.Nu va face nimeni nimic, este egalitate, nu va interzice nimeni nimic, puteti face tot ce vreti. Si ca barbat o sa ai parte de „nasoale”, nu are nici o legatura cu faptul ca esti femeie.Si daca esti barbat o sa incerce diversi sa iti faca tot felul de chestii.Diferenta este ca vei reactiona, vei raspunde, te vei apara.Unii pot face asta, dar nu stau si cersesc, isi rezolva problema, iar altii nu pot si au de suportat.Nu vine nimeni sa iti spuna, „tu esti barbat, ai imunitate, nu iti face nimeni nimic, tu esti femeie, gata, e vai de tine”.E la fel pentru ambele sexe, chiar este egalitate. Eu ca barbat, daca am parte de adversitate, nu imi permit sa ma plang, ar fi penibil, treuie sa ma duc si sa imi rezolv problemele si sa le rezolv si pe cele ale apropiatilor(mama, soti, sora, copil, depinde dupa caz, ce are fiecare).Pe principiul - Fii barbat! Deci daca vrei egalitate(tu femeie in general, nu ma refer la cineva nume), nu mai veni la mine, du-te si rezolva-ti problema si lasa-ma in pace.Vrei sa fii barbat, fii barbat...Vrei egalitate, ia egalitate, asta presupunand si aceleasi drepturi si aceleasi indatoriri. Ceea ce vor femeile nu e egalitate.Ele vor sa apuna, tocmai ca nu sunt egale, ca sunt mai sensibile decat barbatii si vor sa fie tratate cu mai multa grija, sa zicem asa.Nu te porti cu o femeie cum te-ai purta cu un barbat, pentru ca ea nu este ca un barbat.Asta putem accepta, poate fi normal, pana la un punct.Cand esti intr-o competitie, pentru orice, o sa concurezi la potentialul tau maxim, nu o sa o lasi sa castige, doar pentru ca e femeie.Daca nu face fata, sa nu se bage, nu un joc de femei.Ca in sport, femeile nu pot concura cu barbatii si concureaza femei cu femei si barbati cu barbati.Dar in alte omenii nu putem face asa ceva.Nu putem zice acesta companie angajeaza doar femei, sau aceasta afacere s doar pentru femei, si in general. Daca esti competenta, desteapta si asa mai departe sigur vei avea succes, daca nu, nu.Nu are nimeni ce sa iti faca.Pur si simplu te impui. Asta e un fel de cerseala in care nu poti castiga ce vrei sa obtii si incepi sa cersesti si iti cauti motive si justificari, esti femie si cineva are ceva cu tine. Si demonstreaza si ca nu stii nimic, despre nimic.Nu exista egalitate, nu exista o situatie si o lume ideala, nu va exista niciodata.Nu asa functioneaza lumea.Daca intr-adear ai face ceva, nu ai mai avea timp sa atai sa te ocupi cu prostii si nu ai mai cersi. Chestiile astea poate le acceptam in clasa intai, cand vine doamna si iti explica : nu e frumos, da-le si colegilor jucaria, tine manutele la spate, dar e frumos si alte porcarii dinastea.Dar in proportie de 90% oricum nu o ajuta nimeni pe doamna. Nu mai am timp acum, dar voi mai reveni mai tarziu sa explic de ce poate fi foarte periculoasa treaba asta cu feminismul si de ce barbatii sunt masculini(sau cel putin in mod normal ar trebui sa fie) Ca rapuns stiu, pot sa imi sciu singur - sunt misogin, narcisist, violent, nu respect (completati pe linia punctata pe cine nu repect) si in general sunt un nenorocit, ca o luam pe scurtatura..
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 10, 2013 Trebuie sa terminati cu prostia asta cu femeile care patesc, saracele de ele, ce si-or inchipui ele ca patesc.Nu va face nimeni nimic, este egalitate, nu va interzice nimeni nimic, puteti face tot ce vreti. Si ca barbat o sa ai parte de „nasoale”, nu are nici o legatura cu faptul ca esti femeie.Si daca esti barbat o sa incerce diversi sa iti faca tot felul de chestii.Diferenta este ca vei reactiona, vei raspunde, te vei apara.Unii pot face asta, dar nu stau si cersesc, isi rezolva problema, iar altii nu pot si au de suportat.Nu vine nimeni sa iti spuna, „tu esti barbat, ai imunitate, nu iti face nimeni nimic, tu esti femeie, gata, e vai de tine”.E la fel pentru ambele sexe, chiar este egalitate. Eu ca barbat, daca am parte de adversitate, nu imi permit sa ma plang, ar fi penibil, treuie sa ma duc si sa imi rezolv problemele si sa le rezolv si pe cele ale apropiatilor(mama, soti, sora, copil, depinde dupa caz, ce are fiecare).Pe principiul - Fii barbat! Deci daca vrei egalitate(tu femeie in general, nu ma refer la cineva nume), nu mai veni la mine, du-te si rezolva-ti problema si lasa-ma in pace.Vrei sa fii barbat, fii barbat...Vrei egalitate, ia egalitate, asta presupunand si aceleasi drepturi si aceleasi indatoriri. Ceea ce vor femeile nu e egalitate.Ele vor sa apuna, tocmai ca nu sunt egale, ca sunt mai sensibile decat barbatii si vor sa fie tratate cu mai multa grija, sa zicem asa.Nu te porti cu o femeie cum te-ai purta cu un barbat, pentru ca ea nu este ca un barbat.Asta putem accepta, poate fi normal, pana la un punct.Cand esti intr-o competitie, pentru orice, o sa concurezi la potentialul tau maxim, nu o sa o lasi sa castige, doar pentru ca e femeie.Daca nu face fata, sa nu se bage, nu un joc de femei.Ca in sport, femeile nu pot concura cu barbatii si concureaza femei cu femei si barbati cu barbati.Dar in alte omenii nu putem face asa ceva.Nu putem zice acesta companie angajeaza doar femei, sau aceasta afacere s doar pentru femei, si in general. Daca esti competenta, desteapta si asa mai departe sigur vei avea succes, daca nu, nu.Nu are nimeni ce sa iti faca.Pur si simplu te impui. Asta e un fel de cerseala in care nu poti castiga ce vrei sa obtii si incepi sa cersesti si iti cauti motive si justificari, esti femie si cineva are ceva cu tine. Si demonstreaza si ca nu stii nimic, despre nimic.Nu exista egalitate, nu exista o situatie si o lume ideala, nu va exista niciodata.Nu asa functioneaza lumea.Daca intr-adear ai face ceva, nu ai mai avea timp sa atai sa te ocupi cu prostii si nu ai mai cersi. Chestiile astea poate le acceptam in clasa intai, cand vine doamna si iti explica : nu e frumos, da-le si colegilor jucaria, tine manutele la spate, dar e frumos si alte porcarii dinastea.Dar in proportie de 90% oricum nu o ajuta nimeni pe doamna. Nu mai am timp acum, dar voi mai reveni mai tarziu sa explic de ce poate fi foarte periculoasa treaba asta cu feminismul si de ce barbatii sunt masculini(sau cel putin in mod normal ar trebui sa fie) Ca rapuns stiu, pot sa imi sciu singur - sunt misogin, narcisist, violent, nu respect (completati pe linia punctata pe cine nu repect) si in general sunt un nenorocit, ca o luam pe scurtatura.. :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp P.S sa mor de noi barbatii mai avem loc sa ne plangem sau sa ne spunem off-ul
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Postat August 10, 2013 Pana vor exista culturi in care femeile sunt tratate ca niste obiecte,nu pentru ca nu sunt capabile de ceva ci pur si simplu pentru ca s-au nascut fetite si sunt tratate astfel din nastere,ei,pana va exista asa ceva este nevoie de feminism.Si inca foarte mare nevoie.Sau pana cand vor exista femei terorizate si batute de soti.Dar nu despre aste vroiam sa vorbesc cand am deschis topicul.Am vorbit despre femei masculine care stiu ce vor si pot sa-si atinga scopurile,dar devin masculine.Si am mai vorbit despre barbati feminini,care se ascund dupa fustele mamei/sotiei cand dau de o problema.Sunt de acord cu tine ca fiecare sa-si rezolve problemele cum poate.Spui tu ca daca intr-adevar am face ceva nu am avea timp de prostii.Ei,bine nu e asa.Este prostie pentru tine,poate pentru mine nu e.Dar sa gandesc pot oricand,in timp ce gatesc sau fac curat sau lucrez (bine,nu cu actuala meserie,ca imi cam pierd capul ) sau chiar si cand stau pe WC.Deci daca am ceva in cap cu care sa pot gandi,timp de gandire imi aflu eu.Si nu,nu e vorba de cersit sau ca ne imaginam noi ca are cineva ceva cu noi.Intr-adevar daca faci ceva suporta consecintele.Da,doar ca noi avem putin mai multe de suportat.Niste exemple:daca un baiat se distreaza,umbla prin cluburi-isi traieste tineretea,daca o fata face acelasi lucru-e fata usoara.Daca un baiat fute tot ce prinde-e smecher,daca o fata face acelasi lucru-e curva.Daca un sot nu vine acasa noaptea-a stat si el cu baietii la bere,daca o sotie nu vine-iar e curva.Daca sotul insala-deh,e barbat,daca sotia insala-e curva.Daca un barbat nu face nimic in casa-pai nu e treaba lui,daca o femeie nu spala vasele-e lenesa.Asta in viata particulara si in general.La munca?Hmmm,nu stiu daca e asa peste tot insa eu am simtit pe pielea mea ce inseamna diferenta asta.Lucram si trageam de fiere impruna cu barbati,de multe ori faceam mai mult ca ei si salarul tot era mai mic...Eu chiar nu sunt o persoana care sa cerseasca,intotdeauna mi-a placut sa lupt pentru ceea ce vreau si intotdeauna voi face asa.Doar ca ma enerveaza cand vad asa ceva,atata tot.Dar repet,cand am deschis topicul nu la asta m-am gandit...poate nu stiu eu sa ma fac inteleasa,ca vad ca toata lumea a inteles asta si desi am repetat de cateva ori ca nu asta ar fi tema topicului,tot aici ajungem mereu.Poate asta deranjeaza cel mai mult pe cei mai multi? Sofistricatu,pai spuneti-va oful...cine va opreste?
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 10, 2013 Sofistricatu,pai spuneti-va oful...cine va opreste?Nu ne shade-n caracter(sau cel putin mie).....sa fiu/fim plange `fleashca` Oricum,plansul nu costa nimic,lacrimile sunt la liber......deci,plans in hohote vreau..................lacrimi si suspine... curgeti lacrimi,curgeti,curgeti...ca doar voi mai mi-ati ramas.......
SOFI~STRICATU`` Reputație: 0 Postat August 10, 2013 Oras:bora bora Oras:bora bora Postat August 10, 2013 ]
songoku Reputație: 809 Postat August 11, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 11, 2013 Daca femeile tot vor toate meseriile detinute de barbati,de exemplu ca generali,presedinti,astronauti si multe altele de ce noi barbatii nu vrem meserii detinute de femei,ca babysitere sau vanzatoate si multe altele?Aici totul tine iar ca femeile sa arate ca sunt la fel de bune sau mai bune decat barbatii,de se zbat asa de mult sa ajunga in posturi detinute de barbati,nu ca le-ar placea ci vor ele sa demonstreze ceva.Aici sper pentru multi din voi sa va documentati despre femeile ce au ajuns sus de tot in posturi detinute de barbati cu multa munca si sacrificiu,ca multe din ele urasc barbatii si deacea au muncit atat pentru a ajunge in acele locuri nu ca le-ar fi placut,sa dovedeasca lumii stiti voi ce.Eu unul nu imi doresc cine stie ce post in vreo meserie detinute de femei,ca babysitere sau vanzatoare,ca nu vreau sa imi arat feminitatea,dar multe din ele care urasc barbatii sai doresc sa arate lumii ca is la fel de bune sau chiar mai bune decat barbatii,sa se arate si ele barbatoase.Unde am fi ajuns daca in loc de Decebal era Decebala,probabil nu ar fi existat neamul romanesc acum,daca Elena nu ar fi fost printesa,ci doar o sclava,Troia nu ar fi cazut,sau daca in loc de Antonescu era o Antoneasca,poate Romania nu ar mai fi existat,sau ari fi fost divizata cu este Iugoslavia din ziua de azi,sau chiar mai rau,sau am fi fost sclavi sovieticilor,ungurilor,italienilor,prin impartirea regiunilor.Ceea ce am spus nu este un atac la femei doar ca eu unul cred ca femeile sunt facute pentru unele treburi,iar barbatii pentru altele,si cum au spus mai multi asa ne completam,nu trebuie sa isi arate barbatia si nici noi ca suntem pampalai.Eu unul nu as dori ca iubita,sotia mea sa stea cu mine la niste halbe de bere,la un meci de fotbal si sa varbim prostii cum facem noi barbatii de obicei si multe alte exemple,dar intelegeti ce vreau sa spun.Din nou respect femeile dar unele ar trebui sa isi cunoasca limitele si sa nu se creada lei.Si unde s-ar fi ajuns daca barbatii americani ramaneau acasa, si toate femeile plecau pe front?
songoku Reputație: 809 Postat August 11, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 11, 2013 Trebuie sa terminati cu prostia asta cu femeile care patesc, saracele de ele, ce si-or inchipui ele ca patesc.Nu va face nimeni nimic, este egalitate, nu va interzice nimeni nimic, puteti face tot ce vreti. Si ca barbat o sa ai parte de „nasoale”, nu are nici o legatura cu faptul ca esti femeie.Si daca esti barbat o sa incerce diversi sa iti faca tot felul de chestii.Diferenta este ca vei reactiona, vei raspunde, te vei apara.Unii pot face asta, dar nu stau si cersesc, isi rezolva problema, iar altii nu pot si au de suportat.Nu vine nimeni sa iti spuna, „tu esti barbat, ai imunitate, nu iti face nimeni nimic, tu esti femeie, gata, e vai de tine”.E la fel pentru ambele sexe, chiar este egalitate. Eu ca barbat, daca am parte de adversitate, nu imi permit sa ma plang, ar fi penibil, treuie sa ma duc si sa imi rezolv problemele si sa le rezolv si pe cele ale apropiatilor(mama, soti, sora, copil, depinde dupa caz, ce are fiecare).Pe principiul - Fii barbat! Deci daca vrei egalitate(tu femeie in general, nu ma refer la cineva nume), nu mai veni la mine, du-te si rezolva-ti problema si lasa-ma in pace.Vrei sa fii barbat, fii barbat...Vrei egalitate, ia egalitate, asta presupunand si aceleasi drepturi si aceleasi indatoriri. Ceea ce vor femeile nu e egalitate.Ele vor sa apuna, tocmai ca nu sunt egale, ca sunt mai sensibile decat barbatii si vor sa fie tratate cu mai multa grija, sa zicem asa.Nu te porti cu o femeie cum te-ai purta cu un barbat, pentru ca ea nu este ca un barbat.Asta putem accepta, poate fi normal, pana la un punct.Cand esti intr-o competitie, pentru orice, o sa concurezi la potentialul tau maxim, nu o sa o lasi sa castige, doar pentru ca e femeie.Daca nu face fata, sa nu se bage, nu un joc de femei.Ca in sport, femeile nu pot concura cu barbatii si concureaza femei cu femei si barbati cu barbati.Dar in alte omenii nu putem face asa ceva.Nu putem zice acesta companie angajeaza doar femei, sau aceasta afacere s doar pentru femei, si in general. Daca esti competenta, desteapta si asa mai departe sigur vei avea succes, daca nu, nu.Nu are nimeni ce sa iti faca.Pur si simplu te impui. Asta e un fel de cerseala in care nu poti castiga ce vrei sa obtii si incepi sa cersesti si iti cauti motive si justificari, esti femie si cineva are ceva cu tine. Si demonstreaza si ca nu stii nimic, despre nimic.Nu exista egalitate, nu exista o situatie si o lume ideala, nu va exista niciodata.Nu asa functioneaza lumea.Daca intr-adear ai face ceva, nu ai mai avea timp sa atai sa te ocupi cu prostii si nu ai mai cersi. Chestiile astea poate le acceptam in clasa intai, cand vine doamna si iti explica : nu e frumos, da-le si colegilor jucaria, tine manutele la spate, dar e frumos si alte porcarii dinastea.Dar in proportie de 90% oricum nu o ajuta nimeni pe doamna. Nu mai am timp acum, dar voi mai reveni mai tarziu sa explic de ce poate fi foarte periculoasa treaba asta cu feminismul si de ce barbatii sunt masculini(sau cel putin in mod normal ar trebui sa fie) Ca rapuns stiu, pot sa imi sciu singur - sunt misogin, narcisist, violent, nu respect (completati pe linia punctata pe cine nu repect) si in general sunt un nenorocit, ca o luam pe scurtatura..Asa este vor egalitate dar asa mascata,si ai spus unele lucruri interesante desi mai era loc de multe exemple,dar chiar si asa cred ca majorittea au inteles.Noroc pentru postarea ta.
songoku Reputație: 809 Postat August 11, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat August 11, 2013 Niste exemple:daca un baiat se distreaza,umbla prin cluburi-isi traieste tineretea,daca o fata face acelasi lucru-e fata usoara.Daca un baiat fute tot ce prinde-e smecher,daca o fata face acelasi lucru-e curva.Daca un sot nu vine acasa noaptea-a stat si el cu baietii la bere,daca o sotie nu vine-iar e curva.Daca sotul insala-deh,e barbat,daca sotia insala-e curva.Daca un barbat nu face nimic in casa-pai nu e treaba lui,daca o femeie nu spala vasele-e lenesa.Asta in viata particulara si in general.Pai nu spuneai ca suntem diferiti,ca multi altii,asa am fost creati si asa este normal,de cand lumea asta,atat in jungla cat si in societate.Si asa va fi mereu,deacea noi suntem barbati si voi femei,ca doar nu vrei sa pierzi si tu timpul la un meci cu masa plina de beri cu amicii ca barbatii,voi aveti alte treburi cum ar fi sa crosetezi sau alte treburi menite pentru femei.Si da este normal, cum sa umble sotia noaptea tarziu,pa nu spuneati ca este periculos pentru femei,si mai ales nu se cuvine unei sotii sa umble noaptea tarziu,deoarece oricine ar vorbi-o ca unde a umblat si ce a facut si femeia aia cu sot si copii acasa.Si desigur ca fetele care isi pierd timpul prin cluburi si se fute cu cine apuca nu sunt vazute bine,aici la noi in zona Clujului,ele se numesc pitipoance si nici una nu are viitor,sunt vorbite de rau de la copii pana la batrnai,de la femei la barbati,de la oameni simpli la oameni cu facultati si asa mai departe,dar despre baieti ca sunt descurcareti.Acum sa fim seriosi vecinele mele de 15-25 ani care isi pierd toata ziua prin cluburi sau discoteci,in afara de moda nu stiu nimic altceva in viata,nici nu are rost sa trec la a face ceva util pentru viitorul lor,desigur ca batranii le vorbesc ca nu sunt bune de sotii.Si in legatura cu barbatii care nu fac nimic in casa,nu stiu cum e barbatul tau dar eu dupa 12-14 ore de lucru,nu cred ca mai sunt in stare sa fac ceva in casa,si dupa banii adusi in casa, cred ca imi permit sa platesc un instalator sau cine stie ce alt meserias pentru una alta.Dar pentru femeie desigur ca nu ii normal sa o plateasca pe vecina sau pe masa, sa faca mancare,spele rufe,vase,sa faca curat, sau sa ii creasca copii.
cassy Reputație: 16361 Postat August 11, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 11, 2013 Daca femeile tot vor toate meseriile detinute de barbati,de exemplu ca generali,presedinti,astronauti si multe altele de ce noi barbatii nu vrem meserii detinute de femei,ca babysitere sau vanzatoate si multe altele?Pentru ca sunt mult mai prost platite toate meseriile de "femei"
guacamole Reputație: 232 Postat August 11, 2013 Oras:Inside my mind. Oras:Inside my mind. Postat August 11, 2013 Aici zace o minciuna ascunsa in spatele miscarii feministe. Barbatii au dominat de cand lumea. Femeile nu vor egalitate, ci vor sa le ia locul.Vor sa domine, desigur nu sub forma infiptului de topor in usa, pe cai mai indirecte si mai manipulative (ceea ce fac oricum de cand lumea). Asta e problema, nu ca vor egalitate, ca pe aia pot oricand sa o aiba, cel putin in ziua de azi.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat August 11, 2013 Postat August 11, 2013 Pai nu spuneai ca suntem diferiti,ca multi altii,asa am fost creati si asa este normal,de cand lumea asta,atat in jungla cat si in societate.Si asa va fi mereu,deacea noi suntem barbati si voi femei,ca doar nu vrei sa pierzi si tu timpul la un meci cu masa plina de beri cu amicii ca barbatii,voi aveti alte treburi cum ar fi sa crosetezi sau alte treburi menite pentru femei.Poate nu vreau sa stau la meci...dar poate vreau sa stau la povesti si nu,nu ma deranjeaza masa plina de bere,desi nu prea imi place berea.Care sunt treburile alea menite pentru femei? Si da este normal, cum sa umble sotia noaptea tarziu,pa nu spuneati ca este periculos pentru femei,si mai ales nu se cuvine unei sotii sa umble noaptea tarziu,deoarece oricine ar vorbi-o ca unde a umblat si ce a facut si femeia aia cu sot si copii acasa.Despre asta vorbeam.Am zis ca daca faci ceva,suporta consecintele si ca noi avem mai multe consecinte de suportat... Si desigur ca fetele care isi pierd timpul prin cluburi si se fute cu cine apuca nu sunt vazute bine,aici la noi in zona Clujului,ele se numesc pitipoance si nici una nu are viitor,sunt vorbite de rau de la copii pana la batrnai,de la femei la barbati,de la oameni simpli la oameni cu facultati si asa mai departe,dar despre baieti ca sunt descurcareti.Acum sa fim seriosi vecinele mele de 15-25 ani care isi pierd toata ziua prin cluburi sau discoteci,in afara de moda nu stiu nimic altceva in viata,nici nu are rost sa trec la a face ceva util pentru viitorul lor,desigur ca batranii le vorbesc ca nu sunt bune de sotii. Da,aceste fete sunt numite pitipoance peste tot,nu doar in Cluj Mie de exemplu imi place sa ma distrez,imi place sa merg prin cluburi,ce-i drept mai rar de ceva ani.Insa imi placea si acum 5 ani si eram la club in fiecare Vineri si Sambata.Dar pe langa asta lucram in fiecare zi cate 12 ore si faceam si treburile casnice dupa 4 persoane,asta incluzand curatenie,gatit,spalat.Deci se poate si asa.Si sunt sigura ca nu sunt eu singura care e asa.Si faptul ca am facut sex cu mai multi barbati nu inseamna ca nu pot sa fiu loiala intr-o relatie.Pot,si am fost mereu.Acum sunt sigura ca nu ma vei crede,pentru ca sunt escorta.N-are nimic.Nu asta conteaza.Am fost si nevasta (sau ceva de genul),am stat langa cratita ani de zile,am fost fidela si tot nu am fost apreciata.Ei,acum sunt escorta si momentan mi-e bine asa.Stiu eu de ce. Si in legatura cu barbatii care nu fac nimic in casa,nu stiu cum e barbatul tau dar eu dupa 12-14 ore de lucru,nu cred ca mai sunt in stare sa fac ceva in casa,si dupa banii adusi in casa, cred ca imi permit sa platesc un instalator sau cine stie ce alt meserias pentru una alta.Dar pentru femeie desigur ca nu ii normal sa o plateasca pe vecina sau pe masa, sa faca mancare,spele rufe,vase,sa faca curat, sau sa ii creasca copii.Nu am barbat.Cand am avut a fost cum a fost,nu conteaza.Tu si barbatii in mare parte dupa munca nu mai sunteti in stare de nimic,de obicei.In schimb eu sau noi femeile putem sa facem mancare si dupa 14 ore de lucru.....Nu,mie nu mi-ar placea sa platesc pe cineva sa-mi spele rufele,vasele,sa-mi creasca copiii.Dar din partea barbatului ales mi-ar placea cate o mana de ajutor.Nu pentru ca nu pot sa le fac eu singura ci pentru gestul in sine.Iar copii se cresc impreuna,din cate stiu eu,desi nu sunt parinte... Mai repet odata,nu am vrut ca acest topic sa fie o lupta intre barbati si femei,dar asta e acum.Hai sa ne luptam,macar nu ne plictisim.
cassy Reputație: 16361 Postat August 11, 2013 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 11, 2013 Nu am barbat.Cand am avut a fost cum a fost,nu conteaza.Tu si barbatii in mare parte dupa munca nu mai sunteti in stare de nimic,de obicei.In schimb eu sau noi femeile putem sa facem mancare si dupa 14 ore de lucru.....Nu,mie nu mi-ar placea sa platesc pe cineva sa-mi spele rufele,vasele,sa-mi creasca copiii.Dar din partea barbatului ales mi-ar placea cate o mana de ajutor.Nu pentru ca nu pot sa le fac eu singura ci pentru gestul in sine.Iar copii se cresc impreuna,din cate stiu eu,desi nu sunt parinte...Poti sa le faci singura , evident... dar pana cand meseria menajera e in lista de meserii din Romania, inseamna , ca mai indeplinesti inca o functie, ai inca un loc de munca, pentru care nu esti platita A, si am zis cat de nasol ew , ca e obligatoria sa faci inca un job parttime, chiar si cand viifranta dupa ore suplimentaree de la celalat loc de munca, ca altfel esti catalogata sotie nasoala, lenesa, mama nepotrivita?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum