Sari la conținut

INTREBARI?? ?? ??

Postări Recomandate

• Telefon: focsani.2013
  • Oras:Focsani
Postat

salut! Din cate stiu eu nu se pot sterge conturile. Incercati cu un mail la admin!

• Like 1
  • Oras:ROMANIA
Postat

Domnisoara Flory, stie cineva daca mai presteaza? Ca nu am chef sa sun...poate stie vrun coleg...

Postat

Presteaza..... Am sunat-o eu joia trecuta sa stiu daca e disponibila vineri, numai ca nu am reusit sa mai ajung. Spor!

• Like 1
Postat

Presteaza..... Am sunat-o eu joia trecuta sa stiu daca e disponibila vineri, numai ca nu am reusit sa mai ajung. Spor!

CARE e nr. ei de telelefon, ca sunt doua in anunt, daca nu te superi...

• Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
Postat

Locatii in regim hotelier se gaseste in orasul vostru? si daca da, poate ma ajutati cu cateva oferte. Si cu ocazia asta fac si intrebarea daca as dori sa vin in orasul vostru ptr cateva zile , sunteti interesati?

• Oras:Vrancea
Postat

Buna tatiana !!! Sigur o sa gasesti ceea ce iti doresti la noi in oras si sigur vei avea f multi clienti ;) dar ce preturi ai si ce servicii oferi k sa ti zic daca se merita sa vii in oras k la noi lumea e darnica de marfa noua ;)

Postat

Ptr asta o sa am nevoie de putin ajutor din partea voastra. Vreau sa imi recomandati un sait local al vostru unde sa pot pune din timp anunt cu venirea mea la voi. Nu cunosc care sunt saiturile locale.

Postat

Scrie pe acest site cand iti faci aparitia in fcs si sigur o sa ti sune telefonul daca o sa ti lasi si un nr de tel ai apoi publici nr tau de tel si anuntul si in ziarul local si ai sa vezi dupaia ca o sa mearga treaba super pk ;) te asteptam ;)

Postat

Scrie pe acest site cand iti faci aparitia in fcs si sigur o sa ti sune telefonul daca o sa ti lasi si un nr de tel ai apoi publici nr tau de tel si anuntul si in ziarul local si ai sa vezi dupaia ca o sa mearga treaba super pk ;) te asteptam ;)

Jossty  nu stiu daca o sa ma complic sa merg sa dau anunt la ziar,mai usor imi e sa dau anunt pe un sait local al focsaniului cu anuntul in perioada cat voi sta acolo. Cand voi stabili sigur cu locatia voi anunta aici public serviciile, tarifele, perioada in care voi sta si nr de contact

Postat

O sa încerc sa îți fac rost luni de vreo 2 numere de telefon pentru locație. Cum ți le pot comunica?

Postat

Ok si asa cum zici tu e bine ;) dar in ce perioada vrei sa vii ? Daca tot ne ai amagit acum nu ai incotro si tre sa vii k sa te cunoastem si noi ;)

Postat

Oddo imi poti lasa nr aici. Mam uiyat si eu pe internet si am gasit cateva oferte care mi-au placut.

Jossty daca am pus intrebarea daca sunt amatori , nu am pus-cu scopul de a intarats ci ptr a vedea daca sunt persoane interesate de venirea mea. Saptamana asta nu cred ca reusesc sa ajung dar imediat dupa Sf. Maria vin sigur. O sa anunt undeva pe miercuri cand ajung sigur , voi expune si serviciile si tarifele inclusiv una, 2 poze cu mine.

Daca locatia ar fi intr-o pensiune e de bine sau de rau ptr voi?

Si alta intrebare in afara de aici si ziarul local chiar nu aveti si un sait local unde sa pun anunt si acolo?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Daca alegi pensiune sa fie una care are intrarile la camere din curte, fara sa fie nevoiti sa treaca in fata receptiei, in cazul asta cred ca e ok pt toata lumea

Postat

Ar fi indicat sa inchiriezi o garsoniera sau un apt pt 1 luna sau vrei sa stai mai putin ? Ok aateptam at tarifele tale si 2,3 poze cu tn ;) sigur o sa fii o companie placuta pt focsaneni si nu o sa ti para rau ca ai ales focsaniul ;) ast cu nerabdare tarifele si pozele cu tn ;)

Postat

Nu am cum sa stau o luna. Voi sta o saptamana si daca e cazyl voi mai trelungi cu 2 sau 3 zile. Si daca veti fi multumiti dupa prima mea vizita ma voi mai reintoarce la voi. :)

Postat

Ok am inteles .dar de ce nu pui preturile de acum si pozele ca sa stim si noi despre ce e vorba si pana cand vii poate te mai recomand chiar eu unor persoane care sunt interesate ca daca postezi de acum sigur o sa si inceapa programarile ;) deci concluzia este sa incepi sa ti faci reclama deja ca zic eu k e de bn ;)

Postat

Mam gandit ca in momentul in care voi pune preturile, serviciile si pozele sa pun si perioada in care voi fi acolo. Plus ca in orasul vostru nu voi activa cu nr de tel care il am ptr braila si inca nu am luat nr nou. Maine voi lua nr de tel nou si pana seara voi reveni cu oferta de servicii, preturi si poze si sper si perioada sa o afisez :)

Postat

Ok am inteles ;) suntem nerabdatori sa vdm ce preturi ai si mai ales sa vdm cat o sa stai la noi in oras ;) sunt sigur k nu o sa ne dezamagesti din ce am mai citit despre tn pe acest site :P

Postat

Clar e mult mai bine apartament. Mulți am avea probleme dacă am fi recunoscuți la pensiuni... Orașul e mic.

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

am zis ca vin la Braila si nu am venit.....la Focsani daca vii nici nu ma gandesc sa nu vin macar odata ......

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.