Sari la conținut

INTREBARI?? ?? ??

Postări Recomandate

• Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
Postat

Stimati focseneni, azi m-am interesat de cazare in regim hotelier, oferte am gasit pe net f putine si toate ocupate ptr saptamana viitoare. Se pare ca alta vartianta decat pensiune nu am daca apartament sau garsoniera nu gasesc libera. Atunci am nevoie de ajutorul vostru sa imi spuneti care pensiune din focsani are intrare separata de receptie ca sa nu fie inconvenientul sa treceti pe la receptie? Astept un raspuns din partea voastra ca sa pot lua o hotarare definitiva. Va multumesc ptr intelegere

• Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!
Postat

Asteapta linistita.....

• Oras:focsani
Postat

Daca ai nevoie de CAZARE IN REGIM HOTELIER te pot ajuta cu o garsoniera mobilata si utilata 

daca te intereseaza suna la 0761569525.

• Oras:vn
  • Oras:vn
Postat

buna,

din pacate, din ceea ce stiu pana la acest moment, nu cred ca exista structuri de cazare cu intrare separata de receptie. O varianta ar fi hotelul Unirea, deoarece este cel mai mare din oras, si banuiesc ca receptia nu sta cu ochii pe fiecare individ care intra sau iese.

Postat

multi nu vor veni la pensiune categoric .vei face treaba mai buna daca inchiriezi .

Postat

precizez ca garsoniera este renovata anul trecut deci conditiile sunt de LUX.

Postat

Coco am sunat la nr care lai scris dar nu a raspuns nimeni. Precizez ca am nevoie de 2 locatii de aceea este mai greu de gasit ca vin si cu colega mea si dorim locatii separate. In caz ca nu gasim apartamente va deranjeaza sa ne vizitati intr-o pensiune? Voi avea eu grija sa vb la receptie sa nu fie nici o problema :)

• Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble
Postat

Tatiana,pentru discretia totala,nu lua locatie de la useri de pe forum. Asta ar insemna probabil sa dai buletinul,iar asta implica niste riscuri pe care nu merita sa ti le asumi. :hihat

• Like 1
Postat

Multumesc ptr sfat ancuta, la asta nu ma gandisem. Ai perfecta dreptate.

Postat

scuze tatiana ca nu am putut rapunde  la tel .am avut niste prieteni in vizita si nu am fost linga telefon

am sunat eu la nr tau pe la 11: 30 pm il aveai inchis.aaaa nu ma intereseaza buletinul tau atata timp cat esti discreta in locatie si nu sunt probleme.momentan este acolo o fata ca si tine care va pleca zilele aste in alt oras .deci va fi limer in 2- 3 zile.apropo la receptie la pensiune cu siguranta vei da buletinul.suna miine si vb ....mai multe 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.