recyf76 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 16, 2019 Salutare .Era o perioada cu ani in urma cind linga autogara sud la ultimul bar cel de linga spalatorie veneau ceva fetite seara .M -ai stie cineva ceva ?
recyf76 Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Autor Postat Noiembrie 16, 2019 Salutare .Era o perioada cu ani in urma cind linga autogara sud la ultimul bar cel de linga spalatorie veneau ceva fetite seara .Se mai gasesc seara acolo
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 16, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 16, 2019 Salutare .Era o perioada cu ani in urma cind linga autogara sud la ultimul bar cel de linga spalatorie veneau ceva fetite seara .Se mai gasesc seara acolo aha.. 2
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 16, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 16, 2019 aha 2
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 16, 2019 Postat Noiembrie 16, 2019 or mai ficeva activitate am vazut si pe timp de zi, pe langa autogara si pe langa mall in parc, aproape de primarie daca imi amintesc corect. totusi eu nu recomand tipele de la strada.
ionutz_i991 Reputație: 4 Postat Noiembrie 17, 2019 Oras:Arges Oras:Arges Postat Noiembrie 17, 2019 Unde langa mall in parc? Si cu iti dai seama care sunt? Ms
domnul_zeu Reputație: 374 Postat Noiembrie 18, 2019 Postat Noiembrie 18, 2019 Unde langa mall in parc? Si cu iti dai seama care sunt? Ms deci mai exact pe langa trivale shopping center, multe ştorafe acolo, dar aratau a droghiste ori travesti iti fac ele semn, cu ochiul, cu mana, te invita undeva... si merg stramb lol deasemenea si in zona trivale, calea bucuresti, si pe langa mall vivo asta era acum mai mult de 2 ani. cum am mai zis, nu recomand fetele de la strada, igiena e non existenta, le simti prezenta dupa miros.
ionutz_i991 Reputație: 4 Postat Noiembrie 23, 2019 Oras:Arges Oras:Arges Postat Noiembrie 23, 2019 deci mai exact pe langa trivale shopping center, multe ştorafe acolo, dar aratau a droghiste ori travesti iti fac ele semn, cu ochiul, cu mana, te invita undeva... si merg stramb lol deasemenea si in zona trivale, calea bucuresti, si pe langa mall vivo asta era acum mai mult de 2 ani. cum am mai zis, nu recomand fetele de la strada, igiena e non existenta, le simti prezenta dupa miros. Nu știam despre ele.. le mai găsim și acum, la ce ore se găsesc? Ma interesează pt câte un oral scurt, nu mai mult 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum