Sari la conținut

claudia-0734713476

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

tusiatat69, desigur ca nu ar fi de dorit sa raspunda cat are client. dar eu am sunat foarte des si nici macar o data nu am prins-o.......

victorash fratioare....era sa nu ma recunosc :))...macar de m-ai fi "rebotezat" dvsiatat69, sa-nebunesc daca nu as fi facut "lobby" pe langa factuca sa-ti raspunda la tel si as fi dat si-o bere :)!!! Si varianta lui Gabriel e viabila ;)!

P.S. scuza-mi te rog umorul...nu e din cel mai ok, dar mizez pe simtul tau al umorului... In fine, ce sa zic? Cred ca e chestie de ...sa-i zic noroc,...sansa? Ar fi cam mult...

Din ce am observat eu, incepe sa posteze in telegraf online in jurul orei 11(a.m), dar nu zilnic. Probabil atunci ar fi momentul sa suni. Eu am prins-o seara.....in jur de 10

Iti urez sa-ti faci si "moftul" cu Claudia. Eu cred ca merita.

• Oras:constanta
Postat

cu umoru e ok, dar de bere imi e greu sa cred ca scapi  :snap

eu am observat ca altcineva ii posteaza anunturile, pt ca incepe sa le pozteze, si eu sun. si sun. si ea posteaza anunt dupa anunt. deci teoretic nu are client cand posteaza si eu o sun. dar mai degraba cred ca este cum zic eu, altcineva i le posteaza, si ea raspunde la telefon altora decat mie  :laugh2

• Like 2
Postat

pai fratilor....Gabriel,..Victor,....3 si! cum facem :)? nu ma uit la bani(de data asta ;) ) :))!

Vis a vis de problema cu fatuca...ce sa zic?.... Timpul va rezolva si problema asta....

P.S. am zis ca pot face "lobby",.....am exagerat...m-am dat si io mare (putin) :))

Toate cele bune :)!

Postat

Pentru treburi de genul asta, ai adresa de e-mail la profilul meu. Se poate discuta acolo. 

ok :)

Postat

Fata s-a mutat la delfinariu, la manhattan. Nu prea le am cu povestitul pentru recenzie asa ca o sa ofer direct notele

Fata : 10corp/fata

Oral: 10 umed, deep, lins de oo, batut pe limba

Normal: 10 se misca bine deasupra, geme, se muleaza in orice pozitie

Gfe: 8 ai ce vorbi cu ea, e deschisa, depunctez pt lipsa fk

Halat: 100/finalizarea 200/ora

Acelasi numar de telefon

• Like 7
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pt ca are doar 4 recenzii pozitive pe anul trecut, si nici acelea complete, deci mai are de strans pana la 10

• Oras:bangkok
Postat

prestatia ei o recomanda pentru top,  are un corp superb , pacat ca nu doreste sa fie in centrul atentiei, altfel ar fi fost de acum 2 ani  nominalizata.

Postat

acealasi lucru mi-a spus si mie. Acest site o intereseaza f putin...catre deloc. In fine, e optiunea ei.

Postat

nu spun mai mult decat stiu...daca stii tu ceva, ...spune-o cu subiect si predicat, asumati-o. Si pana la urma, ce e treba mea cum se descurca fata? E probl ei. Intradevar, prestatia ei (pt mine) e de top. Mi-am facut datoria mai sus, am scris recenzia cat am putut eu de clar si mi-o asum.

• Like 1
Postat

Pai ce sa asum omule ? Se intampla sa stiu povestea fetii asteia atata tot . Multa bafta

Postat

Pai ce sa asum omule ? Se intampla sa stiu povestea fetii asteia atata tot . Multa bafta

am fi curiosi sa aflam si noi mai multe, eu ma gindesc mai degraba la un lover boy cam nepriceput , nicidecum la un peste.

Postat

Nu e nici un lover boy .. E chiar un peste .. Gen .. Te iau de nevasta :)) e cunoscut prin oras .. Nu pot sa dau alte detalii .. A stiut sa o ia .. A inceput la 17 ani .. Si cu vrajala a tinut-o langa el si dupa cum stiti .. Ii merge bine ..

Postat

Din cate am citit , esti om in varsta si cu capul pe umerii :))) crezi ca se va intampla asa ceva ?

• Like 1
Postat

Buna seara in primul rand!! Sunt Claudia!! Am aflat recent de la o prietena ca sunt intens mediatizata pe acest site. eu intru foarte rar pe aici. pentru orice nelamurire va stau la dispozitie. O seara placuta tuturor!!

• Like 2
Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Buna seara in primul rand!! Sunt Claudia!! Am aflat recent de la o prietena ca sunt intens mediatizata pe acest site. eu intru foarte rar pe aici. pentru orice nelamurire va stau la dispozitie. O seara placuta tuturor!!

Buna seara, tot pe Tomis in centru ? sau ai alta locatie?

Postat

Buna! am 2 locatii : ziua pana in orele 20 ma gasesti in zona ICIL iar noaptea in zona Delfinariu.

• Like 2
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Buna seara, tot pe Tomis in centru ? sau ai alta locatie?

vezi ca zice un alt membru in ultima sau penultima recenzie ca ar sta acum la delfimanriu...dar poare ne zice ea...

a apucat sa zica inaintea mea :)

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Buna! am 2 locatii : ziua pana in orele 20 ma gasesti in zona ICIL iar noaptea in zona Delfinariu.

Vezi amice stiam eu de ce intreb. :) 

Multumesc de raspuns Claudia sper sa am ocazia sa te reintalnesc :) (cu toate ca nu am habar unde este acest ICIL)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...