Sari la conținut

Nume amuzante ale user-ilor

Postări Recomandate

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
  • Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania

Precum topicul "DE PE FORUM ADUNATE" incep si cu cele mai interesante denumiri ale userilor

iphone 3130 - asta parca era nokia in tieretea mea 

virilu, timiditzu,  pletosu, farmacie, SFredel, investitorgerman

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

Cu putina bunavointa,daca ai fi rasfoit toooooooocmai pana la pagina a-7-a ai fi dat de: http://nimfomane.com/forum/topic/11663-despre-nick-uri-amuzante/page-2?do=findComment&comment=146058

Daca ti-am luat tot hazul,mii de scuze :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Tzeposule, stiam si eu de topicul asta, dar nu voiam sa-i iau "caimacul" omului :laugh2. La cate dubluri sunt pe forumul asta, una in plus nu strica.

Link spre comentariu

este al meu si se pot uni ...georgi e baiat valabil de-al nostru ...nu se supara

Iar tu nasule esti la fel de valabil. Apropos, un horoscop pe placul meu cand bagi?

Link spre comentariu
  • Oras:insulele virgine

este al meu si se pot uni ...georgi e baiat valabil de-al nostru ...nu se supara

Stiu nene,asa este....dar tre` sa mai agitam si noi spiritele p-aicisha,nu??? :laugh2 prea e monotonie,zau.........

Tzeposule, stiam si eu de topicul asta, dar nu voiam sa-i iau "caimacul" omului :laugh2. La cate dubluri sunt pe forumul asta, una in plus nu strica.

Tu stiai dar m-ai lasat pe mine la inaintare....urat,foarte urat! :laugh2  :laugh2  :laugh2 pentru asta maine te tin o ora la telefon :laugh2 (vezi sa nu dai cu taxa inversa ca nu accept)

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

asa o fi daca zici tu Jeeryca fara frica..:) . Nelu horoscop nu mai bag tata ca nu mai vreau sa fac trafic(de date) pe forum...

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

alte nume ale colegilor, Puternic, Bachus

Bachus e un nick potrivit pentru mine, fiind pe langa zeul  vinului, si al extazului și fertilității. 

Daca alegeam futbinesiapasatlacioc era mai bine?

Link spre comentariu

Bachus e un nick potrivit pentru mine, fiind pe langa zeul  vinului, si al extazului și fertilității. 

Daca alegeam futbinesiapasatlacioc era mai bine?

NU,era mai bine daca nu beai apa plata cu lamaie....ca fotomodelele :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Mie imi place SOFISTICATU si toate derivatele :P Astept mereu curioasa cu ce mai revii cand te baneaza 

Si pentru ca am mai aruncat o privire pe pagina principala am gasit laba_trista1,furculita,mumuadilaba

Link spre comentariu

NU,era mai bine daca nu beai apa plata cu lamaie....ca fotomodelele :laugh2  :laugh2  :laugh2

Iegzact asta voiam sa scriu si eu, doar ca fusai plecat o tzara.

P.S. Sper sa nu-mi spui si mie acelasi lucru. Nu de alta, dar eu beau suc :laugh2.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...