Sari la conținut

Sexything la Cluj 0740468937

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Stimati domni scuzati interventia dar consider ca rolul acestor topice este de  ne destinde si nu a ne incorda! Educatia si intelegerea de care reusim sa dam dovada pot fi atuuri importante chiar si in fata domnisoarelor prezente pe acest site! Nivelul de testosteron nu se masoara in agresivitatea injuriilor aruncate in mod virulent mai ales pe un topic al unei fete care a adus atata incantarea pentru multi din noi. E doar o sugestie tovaraseasca, liberul arbitru si democratia declarata a acestei tari ne lasa sa actionam in voie dar masura in care o facem, cred ca defineste calitatea noastra! Va doresc echilibru si inspiratie! Sa fiti iubiti de cine vreti si cum va place! :hihat

• Like 7
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Stimati domni scuzati interventia dar consider ca rolul acestor topice este de ne destinde si nu a ne incorda! Educatia si intelegerea de care reusim sa dam dovada pot fi atuuri importante chiar si in fata domnisoarelor prezente pe acest site! Nivelul de testosteron nu se masoara in agresivitatea injuriilor aruncate in mod virulent mai ales pe un topic al unei fete care a adus atata incantarea pentru multi din noi. E doar o sugestie tovaraseasca, liberul arbitru si democratia declarata a acestei tari ne lasa sa actionam in voie dar masura in care o facem, cred ca defineste calitatea noastra! Va doresc echilibru si inspiratie! Sa fiti iubiti de cine vreti si cum va place! :hihat

:hihat

• Oras:cj
  • Oras:cj
Postat

Poate un moderator va curata topicul / topicele de interventiile inutile; in loc de recenzii apar diverse polemici; credeam ca pt asta este sectiunea de discutii generale;

poate ar fi bine (nu cred ca se poate tehnologic) ca fetele sa-si poata gestiona si ele propriile topice;

• Oras:cluj napoca
Postat

Poate un moderator va curata topicul / topicele de interventiile inutile; in loc de recenzii apar diverse polemici; credeam ca pt asta este sectiunea de discutii generale;

poate ar fi bine (nu cred ca se poate tehnologic) ca fetele sa-si poata gestiona si ele propriile topice;

Au posibilitatea de a-si gestiona propriile topice numai ca mai degraba sterg recenziile care nu le convin,polemicile nu le deranjeaza.
  • Oras:Ardeal
Postat

Au posibilitatea de a-si gestiona propriile topice numai ca mai degraba sterg recenziile care nu le convin,polemicile nu le deranjeaza.

Domnule Peso,acest comentariu mi se pare cel putin deplasat.

Nu imi moderez topicul,deci nu am sters nimic. Nu vi se pare totusi si dumneavoastra deplasat sa afirmati faptul ca as sterge recenzii care nu imi convin? Daca nu la mine va referiti,de ce afirmati acest lucru pe topicul meu?

Sunt intrebari retorice,chiar nu este necesar sa imi oferiti un raspuns.

Dragii mei,

Va multumesc tuturor pentru vizite si pentru ospitalitatea de care dati dovada de fiecare data.

Va doresc mult succes in continuare si distractie frumoasa la festivalul Untold!

Pupici dulci

• Like 4
  • Minus 13
Postat

Nu v-am amintit numele in acea postare simata domnisoara.Am spus-o la modul general.Intimplator colegul pe care l-am citat a facut propunerea pe topicul dumneavoastra.

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat

Băi...nu mai stricati topingu la Anca,nesimtitilor care sunteti :))))

Topingu sa fie de vanilie? :laugh2

Postat

Buna dragii mei,

In curand revin pe meleagurile clujene pentru cateva zile. O sa anunt in urmatoarele zile data exacta.

Va pup cu drag!

Ancuta :girly

post-138064-0-27016200-1441218491_thumb.jpg

post-138064-0-89458800-1441218505_thumb.jpg

• Like 8
  • Minus 13
Postat

Buna dragii mei,

Din data de 8 (marti) si pana in 12 (sambata) voi poposi la Cluj.

Servicii:
-Sex oral protejat/ neprotejat (in functie de igiena)
-Sex normal DOAR protejat
-69,FK (sarut)

-Finalizarea orala nu mai face parte din serviciile mele

Tarifare:
-150 lei/ 30 minute
-250 lei/ o ora

Programari se pot face telefonic sau prin intermediul messengerului. (sexythingbm)

Weekend frumos va doresc!

post-138064-0-11279200-1441390078_thumb.jpg

post-138064-0-17073400-1441390117_thumb.jpg

• Like 10
  • Minus 13
Postat

felicitari Ancuta pentru progresul la capitolul Marketing. Ca si marile corporatii, intai anuntam ca vom lansa un prdus, apoi anuntam produsul,ultimul pas: trebuie spus ca produsul este acum dispunibil :hihat

Postat

felicitari Ancuta pentru progresul la capitolul Marketing. Ca si marile corporatii, intai anuntam ca vom lansa un prdus, apoi anuntam produsul,ultimul pas: trebuie spus ca produsul este acum dispunibil :hihat

Nu este vorba de Marketing. Insa multi vizitatori nu intra zilnic. :)

Locatia va fi,like usual,pe Observatorului. :hug1

• Like 3
  • Minus 13
Postat

E booked toata saptamana? Sau accepta doar clientii fideli? :)

De luni am inceput cu telefoane. Am trimis si sms pentru programare si.... nimic. Telefonul suna, dar degeaba (vreo 10-12 tentative am avut in zile diferite)

Postat

De luni am inceput cu telefoane. Am trimis si sms pentru programare si.... nimic. Telefonul suna, dar degeaba (vreo 10-12 tentative am avut in zile diferite)

Răspund la telefon în funcție de disponibilitate. Nu trimit mesaje și nu sun niciodată înapoi.

O zi frumoasă vă doresc!

• Like 3
  • Minus 13
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

La fel patesc si eu de trei zile. :@ 

Ori este inchis ori nimeni nu raspunde. :wallbash 

Postat

La fel patesc si eu de trei zile. :@ 

Ori este inchis ori nimeni nu raspunde. :wallbash 

Telefonul nu imi este inchis nici macar noaptea,deci nu era posibil sa suni si sa fie inchis.

In limita disponibilitatii,am raspuns tuturor la telefon si pe messenger.

Multumesc tuturor pentru vizite si va doresc mult succes in continuare.

Pupici

• Like 2
  • Minus 13
  • Oras:Baia Mare
  • Oras:Baia Mare
Postat

O mica complectare cu serviciile actualizate :clapp

Servicii:
-Sex oral protejat/ neprotejat (in functie de igiena)
-Sex normal DOAR protejat
-69,FK (sarut),GFE

-Finalizare orala- CIM ( + 50 lei )

-Sex anal ( + 100 lei )

Tarifare:
-150 lei/ 30 minute
-250 lei/ o ora.

si o micuta poza elocventa      http://sexything.esc...ook.com/gallery

Postat

O mica complectare cu serviciile actualizate :clapp

-Sex anal ( + 100 lei )

Multumesc frumos pentru bunavointa ta,Dan Dan,insa nu am specificat nicaieri ca voi oferi acel serviciu si in cadrul intalnirilor din Cluj. Oferta este valabila DOAR pentru Baia Mare. :hihat

• Like 1
  • Minus 13
Postat

Multumesc frumos pentru bunavointa ta,Dan Dan,insa nu am specificat nicaieri ca voi oferi acel serviciu si in cadrul intalnirilor din Cluj. Oferta este valabila DOAR pentru Baia Mare. :hihat

Din păcate, nu mă pot abține: probabil cei din Baia-Mare au instrumente ce fac o umbră mai scurtă pământului...

• Like 13
  • Minus 10
Postat

Din păcate, nu mă pot abține: probabil cei din Baia-Mare au instrumente ce fac o umbră mai scurtă pământului...

Nu cred ca este cazul sa judecam alegerea cuiva. Este alegerea mea si nu simt nevoia sa ma explic. :hihat

• Like 1
  • Minus 13

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Mai bine te abtineai. Acum probabil vei fi nevoit sa-l citesti pe Azareth care-ti va explica de fapt cum sta treaba. ;)

• Like 9
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...