sparksilver Reputație: 541 Postat Iulie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 28, 2015 Stimati domni scuzati interventia dar consider ca rolul acestor topice este de ne destinde si nu a ne incorda! Educatia si intelegerea de care reusim sa dam dovada pot fi atuuri importante chiar si in fata domnisoarelor prezente pe acest site! Nivelul de testosteron nu se masoara in agresivitatea injuriilor aruncate in mod virulent mai ales pe un topic al unei fete care a adus atata incantarea pentru multi din noi. E doar o sugestie tovaraseasca, liberul arbitru si democratia declarata a acestei tari ne lasa sa actionam in voie dar masura in care o facem, cred ca defineste calitatea noastra! Va doresc echilibru si inspiratie! Sa fiti iubiti de cine vreti si cum va place! 7
ciucurel Reputație: -294 Postat Iulie 28, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iulie 28, 2015 Stimati domni scuzati interventia dar consider ca rolul acestor topice este de ne destinde si nu a ne incorda! Educatia si intelegerea de care reusim sa dam dovada pot fi atuuri importante chiar si in fata domnisoarelor prezente pe acest site! Nivelul de testosteron nu se masoara in agresivitatea injuriilor aruncate in mod virulent mai ales pe un topic al unei fete care a adus atata incantarea pentru multi din noi. E doar o sugestie tovaraseasca, liberul arbitru si democratia declarata a acestei tari ne lasa sa actionam in voie dar masura in care o facem, cred ca defineste calitatea noastra! Va doresc echilibru si inspiratie! Sa fiti iubiti de cine vreti si cum va place!
jrs Reputație: 452 Postat Iulie 28, 2015 Oras:cj Oras:cj Postat Iulie 28, 2015 Poate un moderator va curata topicul / topicele de interventiile inutile; in loc de recenzii apar diverse polemici; credeam ca pt asta este sectiunea de discutii generale; poate ar fi bine (nu cred ca se poate tehnologic) ca fetele sa-si poata gestiona si ele propriile topice;
peso69 Reputație: 165 Postat Iulie 29, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Iulie 29, 2015 Poate un moderator va curata topicul / topicele de interventiile inutile; in loc de recenzii apar diverse polemici; credeam ca pt asta este sectiunea de discutii generale; poate ar fi bine (nu cred ca se poate tehnologic) ca fetele sa-si poata gestiona si ele propriile topice;Au posibilitatea de a-si gestiona propriile topice numai ca mai degraba sterg recenziile care nu le convin,polemicile nu le deranjeaza.
^sexything^ Reputație: -510 Postat Iulie 29, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Iulie 29, 2015 Au posibilitatea de a-si gestiona propriile topice numai ca mai degraba sterg recenziile care nu le convin,polemicile nu le deranjeaza.Domnule Peso,acest comentariu mi se pare cel putin deplasat.Nu imi moderez topicul,deci nu am sters nimic. Nu vi se pare totusi si dumneavoastra deplasat sa afirmati faptul ca as sterge recenzii care nu imi convin? Daca nu la mine va referiti,de ce afirmati acest lucru pe topicul meu?Sunt intrebari retorice,chiar nu este necesar sa imi oferiti un raspuns. Dragii mei, Va multumesc tuturor pentru vizite si pentru ospitalitatea de care dati dovada de fiecare data.Va doresc mult succes in continuare si distractie frumoasa la festivalul Untold! Pupici dulci 4 13
peso69 Reputație: 165 Postat August 1, 2015 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat August 1, 2015 Nu v-am amintit numele in acea postare simata domnisoara.Am spus-o la modul general.Intimplator colegul pe care l-am citat a facut propunerea pe topicul dumneavoastra.
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 Băi...nu mai stricati topingu la Anca,nesimtitilor care sunteti )))
zoli100 Reputație: 593 Postat August 1, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 1, 2015 Băi...nu mai stricati topingu la Anca,nesimtitilor care sunteti ))) Topingu sa fie de vanilie?
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 1, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat August 1, 2015 Topingu sa fie de vanilie? Nu...de ciocolata alba si adu-mi si un Magners daca tot te-ai oferit ))
zoli100 Reputație: 593 Postat August 1, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Postat August 1, 2015 Nu...de ciocolata alba si adu-mi si un Magners daca tot te-ai oferit ))
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 2, 2015 Buna dragii mei, In curand revin pe meleagurile clujene pentru cateva zile. O sa anunt in urmatoarele zile data exacta.Va pup cu drag! Ancuta 8 13
cocor_spa_moscraciun Reputație: -1 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:turz Oras:turz Postat Septembrie 4, 2015 te asteptam cu drag !!!!
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 4, 2015 Buna dragii mei, Din data de 8 (marti) si pana in 12 (sambata) voi poposi la Cluj. Servicii:-Sex oral protejat/ neprotejat (in functie de igiena)-Sex normal DOAR protejat -69,FK (sarut)-Finalizarea orala nu mai face parte din serviciile meleTarifare:-150 lei/ 30 minute-250 lei/ o ora Programari se pot face telefonic sau prin intermediul messengerului. (sexythingbm) Weekend frumos va doresc! Ancuta 10 13
talisker Reputație: -376 Postat Septembrie 5, 2015 Postat Septembrie 5, 2015 felicitari Ancuta pentru progresul la capitolul Marketing. Ca si marile corporatii, intai anuntam ca vom lansa un prdus, apoi anuntam produsul,ultimul pas: trebuie spus ca produsul este acum dispunibil
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 6, 2015 felicitari Ancuta pentru progresul la capitolul Marketing. Ca si marile corporatii, intai anuntam ca vom lansa un prdus, apoi anuntam produsul,ultimul pas: trebuie spus ca produsul este acum dispunibil Nu este vorba de Marketing. Insa multi vizitatori nu intra zilnic. Locatia va fi,like usual,pe Observatorului. 3 13
cristineze Reputație: 461 Postat Septembrie 10, 2015 Postat Septembrie 10, 2015 E booked toata saptamana? Sau accepta doar clientii fideli? De luni am inceput cu telefoane. Am trimis si sms pentru programare si.... nimic. Telefonul suna, dar degeaba (vreo 10-12 tentative am avut in zile diferite)
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 10, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 10, 2015 E booked toata saptamana? Sau accepta doar clientii fideli? De luni am inceput cu telefoane. Am trimis si sms pentru programare si.... nimic. Telefonul suna, dar degeaba (vreo 10-12 tentative am avut in zile diferite)Răspund la telefon în funcție de disponibilitate. Nu trimit mesaje și nu sun niciodată înapoi.O zi frumoasă vă doresc! 3 13
songoku Reputație: 809 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Septembrie 11, 2015 E booked toata saptamana? Sau accepta doar clientii fideli? De luni am inceput cu telefoane. Am trimis si sms pentru programare si.... nimic. Telefonul suna, dar degeaba (vreo 10-12 tentative am avut in zile diferite)La fel patesc si eu de trei zile. Ori este inchis ori nimeni nu raspunde. :wallbash
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 11, 2015 La fel patesc si eu de trei zile. Ori este inchis ori nimeni nu raspunde. :wallbash Telefonul nu imi este inchis nici macar noaptea,deci nu era posibil sa suni si sa fie inchis.In limita disponibilitatii,am raspuns tuturor la telefon si pe messenger. Multumesc tuturor pentru vizite si va doresc mult succes in continuare.Pupici Ancuta 2 13
alex.muntean Reputație: 75 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:bacau Oras:bacau Postat Septembrie 12, 2015 poate te prind si eu prin cluj .. una e vine am vreo doua drumuri in interes de serviciu ..
dan dan Reputație: 508 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Septembrie 28, 2015 O mica complectare cu serviciile actualizate :clappServicii:-Sex oral protejat/ neprotejat (in functie de igiena)-Sex normal DOAR protejat -69,FK (sarut),GFE-Finalizare orala- CIM ( + 50 lei )-Sex anal ( + 100 lei )Tarifare:-150 lei/ 30 minute-250 lei/ o ora. si o micuta poza elocventa http://sexything.esc...ook.com/gallery
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 28, 2015 O mica complectare cu serviciile actualizate :clapp-Sex anal ( + 100 lei )Multumesc frumos pentru bunavointa ta,Dan Dan,insa nu am specificat nicaieri ca voi oferi acel serviciu si in cadrul intalnirilor din Cluj. Oferta este valabila DOAR pentru Baia Mare. 1 13
stalingrad Reputație: 44 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Septembrie 28, 2015 Multumesc frumos pentru bunavointa ta,Dan Dan,insa nu am specificat nicaieri ca voi oferi acel serviciu si in cadrul intalnirilor din Cluj. Oferta este valabila DOAR pentru Baia Mare. Din păcate, nu mă pot abține: probabil cei din Baia-Mare au instrumente ce fac o umbră mai scurtă pământului... 13 10
^sexything^ Reputație: -510 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Septembrie 28, 2015 Din păcate, nu mă pot abține: probabil cei din Baia-Mare au instrumente ce fac o umbră mai scurtă pământului... Nu cred ca este cazul sa judecam alegerea cuiva. Este alegerea mea si nu simt nevoia sa ma explic. 1 13
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 28, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 28, 2015 Din păcate, nu mă pot abține: probabil cei din Baia-Mare au instrumente ce fac o umbră mai scurtă pământului... Mai bine te abtineai. Acum probabil vei fi nevoit sa-l citesti pe Azareth care-ti va explica de fapt cum sta treaba. 9 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum