popescu_1965 Reputație: -8 Postat Decembrie 14, 2020 Telefon: 073616742 Oras:cluj Telefon: 073616742 Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 14, 2020 am trimis si un sms Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 5 ore, popescu_1965 a spus: am trimis si un sms Dacă îmi poți spune ultimele cifre ale numărului,ca să știu.. merci💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Bună dimineata Disponibila💋 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Salutare tuturor, am vizitat-o azi pentru prima data pe Laura, programare facila prin sms iar cand am ajuns la locatie (nota 9) mi-a deschis usa o femeie frumusica, slim cu par roscat, culoare care o prinde bine la față, sâni mici si piele ferma. Per total ca aspect (nota 9) e pe placul meu, mai ales ca in ultima perioada prefer fetele slim/ skinny. Dupa ce am intrat, am inceput sa socializam si am remarcat atitudinea (nota 10) ei profesionista: mi-a oferit suc sau apa, si-a pus telefoanele pe silent, i-am explicat ce imi place in timpul sexului si nu a facut mofturi, ce sa mai spun, Laura a fost super profi. Dupa socializare am intrat la dus si apoi am trecut la actiune, NP (nota 10) cu gemete, contre, fara lubrifiant ea umezindu-se natural, e strâmtă, in concluzie o experienta super ok. A fost si ON (nota 10) umed cu DT, frumos executat, parerea mea ca isi merita laudele din recenziile precedente. Igiena impecabila, nota 10, am stat o ora pentru care am cadorisit 250 si am plecat relaxat si foarte multumit de experienta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Acum 22 minute, silviudulce a spus: Salutare tuturor, am vizitat-o azi pentru prima data pe Laura, programare facila prin sms iar cand am ajuns la locatie (nota 9) mi-a deschis usa o femeie frumusica, slim cu par roscat, culoare care o prinde bine la față, sâni mici si piele ferma. Per total ca aspect (nota 9) e pe placul meu, mai ales ca in ultima perioada prefer fetele slim/ skinny. Dupa ce am intrat, am inceput sa socializam si am remarcat atitudinea (nota 10) ei profesionista: mi-a oferit suc sau apa, si-a pus telefoanele pe silent, i-am explicat ce imi place in timpul sexului si nu a facut mofturi, ce sa mai spun, Laura a fost super profi. Dupa socializare am intrat la dus si apoi am trecut la actiune, NP (nota 10) cu gemete, contre, fara lubrifiant ea umezindu-se natural, e strâmtă, in concluzie o experienta super ok. A fost si ON (nota 10) umed cu DT, frumos executat, parerea mea ca isi merita laudele din recenziile precedente. Igiena impecabila, nota 10, am stat o ora pentru care am cadorisit 250 si am plecat relaxat si foarte multumit de experienta. Multumesc si eu frumos pt vizita și recenzie💋 Link spre comentariu
alvasos Reputație: 106 Postat Decembrie 16, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Unde e locatia? Chiar as vrea sa vin... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2020 Partajează Postat Decembrie 16, 2020 Acum 38 minute, alvasos a spus: Unde e locatia? Chiar as vrea sa vin... Bună.. AVV110 în Gheorgheni.. 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Acum 17 ore, lauraskinny a spus: Multumesc si eu frumos pt vizita și recenzie💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Disponibila😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 Disponibilă 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2020 Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Disponibila 😘 Link spre comentariu
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Decembrie 21, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Decembrie 21, 2020 Acum 12 ore, lauraskinny a spus: Disponibila 😘 Pana la ce ora azi ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2020 Partajează Postat Decembrie 22, 2020 Acum 9 ore, andy2u4ever a spus: Pana la ce ora azi ? Neata Azi sunt disponibila pana la ora 23.00💋 Link spre comentariu
slapass9000 Reputație: 10 Postat Decembrie 23, 2020 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Decembrie 23, 2020 este prima mea recenzie pe forum si nu e de prea mare folos pentru ca toti stiti ca laura merita vizitata. am ajuns la ora stabilita chiar mai devreme putin,din momentul in care mi-a deschis usa nu a stiut ce sa-mi faca sa ma multumeasca vrei un suc?vrei o apa?vrei o tigara? prosop curat baia curata Laura foarte curata pielea fina intradevar foarte skinny dar proportionata frumos,la fata e foarte draguta gen profesoara sexy in schimb eu am fost un dezastru,a trecut mult timp de cand am mai facut orice si emotiile au trecut prin tavan... a inceput cu un on extraordinar cu deep cu sateliti cu tot ce am vazut si eu in recenziile de pe topicul asta,dupa am trecut la np unde iar a fost de minune dar a trebuit sa o opresc repede deoarece de la atata timp de abstinenta nu ma tinut mult si eu mi-am dorit sa finalizez prin cim si asta am si facut... baieti... am lasat la fata asta in gurita o incarcatura de zile mari,Laura la un moment dat a vrut sa se ridice si sa abtinut,a stat acolo pana am terminat tot si la final a mai tras ea tot ce a ramas. sa ridicat saracuta si sa uitat la mine cu ochi mari si gura plina, zambea cu ochii,avea o privire gen ai de plm frate cat ai terminat ii venea sa rada :))))))🤣 a fugit la baie si m-am speriat si eu cand am vazut cat a scuipat dar trebuie sa recunosc... am avut o mandrie de excroc sentimental cand am vazut 🤣 Laura merita fiecare leut ce-l dai la ce face pentru tine din momentul in care-ti deschide usa,munceste sa te multumeasca cu orice-ti trece prin cap. aveti grija de ea baieti. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2020 Partajează Postat Decembrie 23, 2020 Acum 28 minute, slapass9000 a spus: este prima mea recenzie pe forum si nu e de prea mare folos pentru ca toti stiti ca laura merita vizitata. am ajuns la ora stabilita chiar mai devreme putin,din momentul in care mi-a deschis usa nu a stiut ce sa-mi faca sa ma multumeasca vrei un suc?vrei o apa?vrei o tigara? prosop curat baia curata Laura foarte curata pielea fina intradevar foarte skinny dar proportionata frumos,la fata e foarte draguta gen profesoara sexy in schimb eu am fost un dezastru,a trecut mult timp de cand am mai facut orice si emotiile au trecut prin tavan... a inceput cu un on extraordinar cu deep cu sateliti cu tot ce am vazut si eu in recenziile de pe topicul asta,dupa am trecut la np unde iar a fost de minune dar a trebuit sa o opresc repede deoarece de la atata timp de abstinenta nu ma tinut mult si eu mi-am dorit sa finalizez prin cim si asta am si facut... baieti... am lasat la fata asta in gurita o incarcatura de zile mari,Laura la un moment dat a vrut sa se ridice si sa abtinut,a stat acolo pana am terminat tot si la final a mai tras ea tot ce a ramas. sa ridicat saracuta si sa uitat la mine cu ochi mari si gura plina, zambea cu ochii,avea o privire gen ai de plm frate cat ai terminat ii venea sa rada :))))))🤣 a fugit la baie si m-am speriat si eu cand am vazut cat a scuipat dar trebuie sa recunosc... am avut o mandrie de excroc sentimental cand am vazut 🤣 Laura merita fiecare leut ce-l dai la ce face pentru tine din momentul in care-ti deschide usa,munceste sa te multumeasca cu orice-ti trece prin cap. aveti grija de ea baieti. Multumesc frumos pentru vizita și recenzie!Te mai aștept oricând cu drag🤗💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Va doresc un Crăciun fericit și liniștit alături de cei dragi vouă! 🤗💋🤗 Link spre comentariu
peso69 Reputație: 165 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Pe 27.12 ești la Cluj? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Acum 18 minute, peso69 a spus: Pe 27.12 ești la Cluj? Bună.. Da.. Sunt în Cluj pana pe 30 decembrie inclusiv💋 Link spre comentariu
peso69 Reputație: 165 Postat Decembrie 26, 2020 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Acum 23 minute, lauraskinny a spus: Bună.. Da.. Sunt în Cluj pana pe 30 decembrie inclusiv💋 Multumesc,o seara buna! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Indisponibila 💋,,La multi ani!,,💋 Va urez un an mai bun ! 😘💋😘 Link spre comentariu
Vizitator silviudulce Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 Cand revii Laura? Link spre comentariu
posesiv Reputație: 122 Postat Decembrie 31, 2020 Telefon: posesiv Telefon: posesiv Partajează Postat Decembrie 31, 2020 La multi ani, Laura ! 🙂 (“cel din Alba”) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 1 oră în urmă, silviudulce a spus: Cand revii Laura? Buna💋Dupa 7 ianuarie..💋 Link spre comentariu
popescu_1965 Reputație: -8 Postat Ianuarie 6, 2021 Telefon: 073616742 Oras:cluj Telefon: 073616742 Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Te astept Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 50 minute, popescu_1965 a spus: Te astept 😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum