Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Mamaaa,exact ca vaca.....Joiano =))

Ia uitati,fratilor,cand un bou rage in staul,se aude in tot satul !!! Nu am mai vazut pana acum o cireada atat de razvratita de boi pe pajistile internetului. Ati stat pana acum in sedinta ca sa rumegati minciuni,sa stabiliti planul de atac impotriva mea si sa vedeti ce sa mai ziceti de mine?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

pai asta si este

Oi fi eu vaca dar pe mine ma fut doar taurii nu toti boii.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

""Hei...ce faci?" "Pai..pipi..." Eee...vino!" Si s-a last in cur,m-a tras de mana si a deschis gura."Hai...mi-e sete".Oameni buni...pana atunci nu mai facusem asa ceva,recunosc cu umilinta...parca nu-mi venea...dar cand a iesit jetul...in gura,pe fata,in par(o fi apucat sa se spele pe par pana la urmatorul client?daca nu,imi cer scuze),pe sani(ma rog...) .S-a ridicat,mi-a intors curul ala criminal si ultimele resturi de urina pe acolo s-a dus."

Un citat dintr-o recenzie hazlie de-a unui membru vechi ne demonstreaza contrariul. E si daca te pisi tu pe noi n-o fii foc , dar cand s-o pisa tot forumul pe tine cum o fii Consuelo , Siano , manca-ne-ai sosetele si chilotii.

• Like 10
  • Minus 12
  • Oras:Dudesti
Postat

pai asta si este

Da' si lui Pisicuts ii place caterinca cu Joiana,sa mor =)) =)) =))

http://3.bp.blogspot.com/-AOnoiT3IdwI/U6Hh8Uy8HHI/AAAAAAAA-xo/nj05e856DBc/s1600/cat-gif-107-002.gif

• Like 6
Postat

http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/atleast+its+what+i+would+do+_1e399abee1c2af8b8de68f02ec7437b5.gif

• Like 3
Postat

Un citat dintr-o recenzie hazlie de-a unui membru vechi ne demonstreaza contrariul. E si daca te pisi tu pe noi n-o fii foc , dar cand s-o pisa tot forumul pe tine cum o fii Consuelo , Siano , manca-ne-ai sosetele si chilotii.

O sa se 'desumfle' toata =))

http://2.bp.blogspot.com/-CMCCRI5wr2M/UGISTeszCdI/AAAAAAAAAK0/M-1Z-9DWFdA/s400/funny%2Bcow%2Bkung%2Bfu%2Bfight.gif

• Like 4
Postat

in unele zone la taur se spune bou

Pai probabil acolo,in catunul din care veniti voi dar nu si la Bucuresti unde v-au pierdut mamele voastre cand faceau autostopul.Eu zic sa nu mai sperati la mine...nu aveti comportament civilizat.Nu m-am culcat numai cu baieti cu facultate dar bunul simt,buna crestere le aveau de acasa si nu le uitasera in vreo statie de metrou ci venisera cu ele la mine.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

https://lh6.googleusercontent.com/-C8rDjXLkfP0/Tp63kdquZQI/AAAAAAAAh5o/dwsb3nnlcXk/w426-h328/Gifs-Shared-by-Gplus-Jay-Puri_544.gif

• Like 4
Postat

Trei ciumpala,trei Zgaberti Iftodie care au venit de la tara cu trenul sa sape canale de scurgere si sa repare sosele in Bucuresti nu reprezinta tot forumul si ar trebui sa nu mai vorbeasca in numele altora care sunt adevarati domni.Iar eu nu ma intalnesc cu toti cei de pe forum fiindca ar fi imposibil.Lesinatul ala sigur nici sange si nici pisu nu are in el de foame si de sete,halucineaza deja,a luat boala vacii nebune de cat a supt la Joita de vine sa ma impunga crezandu-se un bou care se viseaza taur.Oricat ar da din copite furios un bou,tot nu se va transforma vreodata in taur si nu va fute o vaca.

O sa se 'desumfle' toata =))

http://2.bp.blogspot.com/-CMCCRI5wr2M/UGISTeszCdI/AAAAAAAAAK0/M-1Z-9DWFdA/s400/funny%2Bcow%2Bkung%2Bfu%2Bfight.gif

• Like 1
  • Minus 3
Postat

cum draeq sa mai am pisu in mine daca l-ai baut tu tot?

Recunoaste mai bine ca lucrurile stau pe dos.Tu esti cel care venea in fiecare dimineata la mine ca sa iei cate o sticla de pisu pe care ti-o lasam la usa caci ma batusesi la cap o jumatate de an ca vrei sa-mi bei urina fiindca ai aceasta fantezie cu o doctorita.Huuaaa... gasca lui Bivolaru...Ziceai ca te si speli pe fata cu pisul meu fiindca terapia cu urina te mentine tanar.Mai mult de aceasta fantezie nu ti-ai permis cu mine,nici macar nu te-am primit in casa,nu mi-ai calcat pragul.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Recunoaste mai bine ca lucrurile stau pe dos.Tu esti cel care venea in fiecare dimineata la mine ca sa iei cate o sticla de pisu pe care ti-o lasam la usa caci ma batusesi la cap o jumatate de an ca vrei sa-mi bei urina fiindca ai aceasta fantezie cu o doctorita.

Cu spume =))

https://media.zenfs.com/en-GB/video/video.barcroft.com/bm_cow_urine.jpg

• Like 2
Postat

cum draeq sa mai am pisu in mine daca l-ai baut tu tot?

Mai aveti sa spuneti ca am venit si peste voi acasa,ca v-am violat si pe voi si pe nevestele voastre,ca v-am legat si v-am luat cu forta sange pentru transplant,ca am rupt pula vreunuia sau ca sunt canibala si va mananc varful pulii.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
Postat

pagina 38 a fost maxima =))

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sa revenim la recenzii :laugh2 :laugh2 :laugh2

te lasam pe tine primul la "d-na doctor"

• Like 1
Postat

http://static2.fjcdn.com/thumbnails/comments/atleast+its+what+i+would+do+_1e399abee1c2af8b8de68f02ec7437b5.gif

De unde dracu gasesti arahnoviteloidele astea frate meleu ?!?!?!

P-asta o stii:

"O vaca a iubit un bou / Dar bou'-i bou si ce sa-i faci...."

Postat

De unde dracu gasesti arahnoviteloidele astea frate meleu ?!?!?!

P-asta o stii:

"O vaca a iubit un bou / Dar bou'-i bou si ce sa-i faci...."

'Dupa' net,soro :)

''El iubea si alte vaci''....intr-un cuvant,era un bou CURV :)

• Like 2

Postat

Sa revenim la recenzii :laugh2 :laugh2 :laugh2

Cum va permiteti sa faceti recenzii cuiva la care nu ati fost nici macar sa ii mirositi si scuturati presul de la usa?Alea nu sunt recenzii,sunt false recenzii,pretinse recenzii,comentarii rauvoitoare.Doriti si urmariti sa faceti rau exact ca niste infractori.Dar pana la urma,lamuriti-ma si pe mine si lamuriti pe toata lumea de ce o cautati pe Consuela si ridicati Pamantul cu fundul in sus si-l scuturati doar-doar pica aia de pe undeva,amenintandu-ma si pe mine cu moartea,cu recenzii negative si cu alte rahaturi,ce v-a facut femeia aia?V-a taiat coaiele si vi le-a dat la caini?Bine ar fi facut,ca sa nu va mai inmultiti,ca sunt suficienti infractori degenerati pe glob.

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...