petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Faptul ca nu ma duc sa ma chinuiesc si sa muncesc pe doi lei oriunde, este pentru faptul ca imi cunosc valoarea.Fraza asta ar trebui trecuta la postarea anului! E za best of za best! 5 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Profesoara de oboi,dau intr-unul, tipa doi.Vai, ce mare taraboi !Exersati, ca-i vai de voi !Nici la limbi nu sunteti buni,nici la sport, la tractiunisi impingeri. Toti ratatiice n-au bani de meditatiisunt primii ce au reactiiin lant. Toti psihopatii,scrantitii si condamnatiila rateuri, au parerisi-s cuprinsi de mari dureri,au carcei, se-nvinetesc,nici n-apuc sa ii plesnesc.Nota 2 c-ai copiat,dupa altul mai ratatdecat tine, PVG !Trei la purtare, Petre !Pipiloi, de cand il stiu,repetent din tata-n fiueste, dar ambitios,repetand fara folos,elevul cel mai falos,dandu-se periculos.Rad femeile de voica putiti a usturoi,ca nici sa goliti un coi,de sub marele burtoin-aveti bani; sunteti slinosi,gaunosi si cheliosi,c-aveti floci mai mari ca putade le speriati maimuta. 4 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Fraza asta ar trebui trecuta la postarea anului! E za best of za best! Prin urmare, nici nu sug pula oricui, pe doi lei. 5 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Prin urmare, nici nu sug pula oricui, pe doi lei. Intrebarea e cat de bine o sugi? Mai mult te lauzi Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Intrebarea e cat de bine o sugi? Mai mult te lauzi Eu tind sa cred ca o suge bine si cu talent de aceea si din alte motive vizibile si bine stiute nu am cum sa ii fac proba desi la modul in care se promoveaza i-as face o vizita de as avea cocos dar tu... ai putea sa iti satisfaci curiozitatea si sa-i faci o vizita expunand opinia ta despre serviciile Sianei si celorlalti futadori 4 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Prin urmare, nici nu sug pula oricui, pe doi lei.Dar pe 3 lei o sugi? 3 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Eu tind sa cred ca o suge bine si cu talent de aceea si din alte motive vizibile si bine stiute nu am cum sa ii fac proba desi la modul in care se promoveaza i-as face o vizita de as avea cocos dar tu... ai putea sa iti satisfaci curiozitatea si sa-i faci o vizita expunand opinia ta despre serviciile Sianei si celorlalti futadori Dar poți sa mergi pentru un anilingus,sa ne spui ce tehnica are,da limbi pleznite,răsucite,învârtoșate....?Sa nu uiti sa ne spui dacă iti face bine la hemoroizi. 3 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Intrebarea e cat de bine o sugi? Mai mult te lauzi Vei fi vrand sa iti fac o demonstratie gratis. Va las sa va ucida curiozitatea. 5 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Presupui aiurea. Este o singura recenzie despre tine.Comparativ, Bianca777(are aproximativ aceeasi varsta cu tine) are nenumarate recenzii in care este foarte apreciata. Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Din a lui repetentiePisu-a facut meserie.De vreo 70 de ani,fara griji si fara bani,el repeta clasa-ntai.Este greu pentru momaisa-nvete tot alfabetul.De-i iau la control caietulde teme, plin de greselisi de multe slinoselieste. Dar nu ai ce-i facemeseria de prost ii place. 4 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Presupui aiurea. Este o singura recenzie despre tine.Comparativ, Bianca777(are aproximativ aceeasi varsta cu tine) are nenumarate recenzii in care este foarte apreciata. Du-te intins la ea, ce mai stai ? Eu vreau doar parteneri foarte discreti. Nu mai sariti in sus, ca anunturile mele nu se adreseaza tuturor. Am deja clienti formati si lor ma adresez,lor vreau sa le fac ziua mai frumoasa cu anunturile si serviciile mele. 4 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Du-te intins la ea, ce mai stai ? Eu vreau doar parteneri foarte discreti. Nu mai sariti in sus, ca anunturile mele nu se adreseaza tuturor. Am deja clienti formati si lor ma adresez,lor vreau sa le fac ziua mai frumoasa cu anunturile si serviciile mele. Mai bine faceti amandoua duet pt mine 1 1 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Mai bine faceti amandoua duet pt mine Scoate banii de la saltea iar daca daca nu te tin buzunarele, ia un credit, vinde-ti nevasta, catelul, bicicleta, amaneteaza-ti inelul de logodna si ... facem duet. 4 1 Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Lasa bre harneala ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani. Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!! Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC , ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap: REPETA DUPA MINE URMATOARELE! 1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta! 2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. 3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun). Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora! BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! 9 Link spre comentariu
piticu2016 Reputație: 222 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Lasa bre harneala ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani. Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!! Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC , ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap: REPETA DUPA MINE URMATOARELE! 1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta! 2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. 3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun). Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora! BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! Treci la cusca,avortonule 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Lasa bre harneala ca daca aveai clientii tai fideli iti inchideai contul de mult si nu mai calcai pe aici, stateai cu amantii tai plini de bani. Ai anunturi PUBLICE (surpriza, acest site este PUBLIC!) pe care le vede ORICINE dar tu nu, tu ai anunturi publice private. Doamne fereste! Grea e boala psihica! Iti imaginezi realitati si traiesti intr-o iluzie in care tu esti o printesa virgina curtata de zeci de printi bogati care nu mai stiu ce sa iti ofere! GRESIT!!!!!!!!! Iti spun inca o data! In scop TERAPEUTIC , ca sa te aduc cu picioarele pe pamant si sa iti scot demonii inchipuirii si labilitatii psihice din cap: REPETA DUPA MINE URMATOARELE! 1. Esti o simpla prostituata ca aletele cateva mii. Anunturile tale sunt publice si ORICINE, dar absolut ORICINE iti da un telefon vine la tine si te foloseste pentru placerile lui sexuale dupa care pleaca si nu da 2 LEI VECHI pe existent ta! 2. Ai lipsa de client pentru ca anul nasterii tale este din ce in ce mai indepartat si apar tot mai multe tinere cu carnea tare la 150 - 200 Lei. 3. Faptul ca dai limbi in cur, pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella si sugi degete de la picioare NU ESTE CEVA EXCENTRIC! Sunt doar niste servicii suplimentare pe care multe altele le practica. (NU iau in deradere aceste servicii ca altii, doar iti spun). Si nu in ultimul rand: NU ESTI SPECIALA! Cum traiesti, ce gandesti, ce SENTIMENTE AI NU INTERESEAZA PE NIMENI! Esti o simpla jucarie timp de 1 ora! BAGA-TI BINE ACESTE LUCRURI IN CAP SI VINO CU CREIERUL IN LUMEA REALA!Atunci vei fi impacata cu tine si totul va fi bine! Te vei linisti si vei scapa de zbuciumul interior care TE BANTUIE! "pui buzele pe gaoaza si tragi pana iese Nutella" Asta a fost maxim.ma doare burta de ras. 4 Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 PS: Sa nu uit! Nu ne mai vraji cu harneala de alba neagra ca iti place ce faci! Nu te mai MINTI SINGURA ca faci asta ca esti desteapta si nu vrei sa lucrezi la program pe 800 de Lei la LIDL!FACI ASTA PENTRU ALTCEVA NU ESTI IN STARE! Daca erai desteapta si iti placea mult de tot pula, scenariul era asa: Faceai o afacere desteapta, cu creierul, din care castigai foarte multi bani si organizai cu prietenii tai la fel de plini de bani si EXCENTRICI (aia este excentrism) niste orgii sexuale pe iahturi in insule exotice unde va futeati in grup pana va cadeau pulile si pizdele. EVENTUAL, daca tot ai fi fost desteapta si bogata si prietenii tai bogati nu futeau bine de la bautura si droguri, PLATEAI TU SI ANGAJAI niste baieti tineri si musculosi sa te futa ca in povesti (ca tot iti place sa fi zana!). Dar nu, tie iti tremura sufletul in tine de fiecare data cand suna un client la usa pentru ca nu sti de data asta ce dement poate fi. Si il primesti pe o suma modica. Si ii dai limbi in cur! Si inghiti slobozul la un necunoscut! ASTA CA SA DEMONTAM SI FAZA CU FELUL IN CARE ESTI TU DE SUCCES IN VIATA! 4 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Treci la cusca,avortonulePiticule.tu de unde ai ieșit,din anusul Sianei? 2 Link spre comentariu
piticu2016 Reputație: 222 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Piticule.tu de unde ai ieșit,din anusul Sianei? Am văzut întâmplator postarea,avortonului de mai sus .L-am descris așa ca i-l cunosc si știu ce jeg este ,cu tine nu am nimic ,Ești funny in felul tau Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 piticu2016, sa ma apuc sa te injur ar fi ca si cum un pitbull s-ar deranja sa alerge dupa un pekinez care latra. Asa ca doar am sa ma pis pe tine si am sa trec mai departe! Esti un virme, o scama din cur printre niste titani care dezbat aici lucruri grele pe care nu le intelegi!Probabil cont duplicat al mamaiei sau a vreunuia pe care ii satisface ea cu strap-onul in cur fiind impotenti. Treci la cusca,avortonule 3 Link spre comentariu
piticu2016 Reputație: 222 Postat Noiembrie 23, 2016 Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 piticu2016, sa ma apuc sa te injur ar fi ca si cum un pitbull s-ar deranja sa alerge dupa un pekinez care latra. Asa ca doar am sa ma pis pe tine si am sa trec mai departe! Esti un virme, o scama din cur printre niste titani care dezbat aici lucruri grele pe care nu le intelegi!Probabil cont duplicat al mamaiei sau a vreunuia pe care ii satisface ea cu strap-onul in cur fiind impotenti.Mai bine sa îți bage ți-e siana straponul in cur,du-te dracu de aici 1 Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 piticule! Vezi bai impo ca te-a tepit baba si a pus pe net pozele cu tine chiar daca a promis ca merge blat! Bulangiule! Si analfabetule. Se scrie "sa iti bage tie", "il cunosc". PLM! Cu 3 clase si sarac lipit ce pretentii sa ai! http://65.media.tumblr.com/a75cb455e1239cdee3ae9accfb5417ba/tumblr_mpa2vr1PVd1rill98o1_500.jpg Mai bine sa îți bage ți-e siana straponul in cur,du-te dracu de aici 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 23, 2016 Am văzut întâmplator postarea,avortonului de mai sus .L-am descris așa ca i-l cunosc si știu ce jeg este ,cu tine nu am nimic ,Ești funny in felul tauDaca ma respecți,respecta-l si pe el pentru ca are dreptate in ce zice. 3 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Domnul PVG , nu pot da reputatie , dar trebuie sa VA ACORD TOT RESPECTUL pentru postul cu NUTELLA. 2 2 Link spre comentariu
pvg Reputație: 642 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:Bruges Oras:Bruges Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Merci bombardierule! Sa traiesti! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate