Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 @advanced ce crezi de topingul Sianei ? Advanced este un user serios,citeste doar la Top....fă o aroganţă în sensul ăsta Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Dar ba Siana,fara misto acum..tu ai vreun client?te intreb pt ca la orice ora deschid forumul asta postezi de nebuna aici..sau faci asta in timp ce o sugi sau ti-o tragi? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 Daca tu faci asta pt. comunitate,eu dau doua cartoane de LeffeBineeee,tu ai zis-o Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Bineeee,tu ai zis-o Sustin,da vreau confirmarea si din partea Sianei P.S sa nu va apucati de zaruri Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Pt binele comunitatii,ma risc io Siano,loveiu si asteapta-te la ce e mai rau din punct de vedere sexual....o sa te distrug pă sistem Cum am precizat si in unele anunturi,nu ma intalnesc cu cei care au bile introduse in penis si cu cei cu dotari peste 20 cm.Ziele trecute m-a sunat unul care mi-a zis ca are bile in limba si ca vrea sa imi faca un cunilingus.O data parca as risca sa vad cum este,ca experienta mai deosebita dar daca nu-mi va placea nu o voi mai repeta.M-a sunat de curand si unul care zicea ca o are de 30 cm.Aceluia i-as recomanda mai degraba sa vina la mine pentru o operatie estetica de micsorare a penisului iar celor cu bile pentru extirparea bilelor.Bine,la telefon fiecare poate sa spuna orice si ca este un print din Dubai. 1 3 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Barbugiu,asa bine esti ma? Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Cum am precizat si in unele anunturi,nu ma intalnesc cu cei care au bile introduse in penis si cu cei cu dotari peste 20 cm.Ziele trecute m-a sunat unul care mi-a zis ca are bile in limba si ca vrea sa imi faca un cunilingus.O data parca as risca sa vad cum este,ca experienta mai deosebita dar daca nu-mi va placea nu o voi mai repeta.M-a sunat de curand si unul care zicea ca o are de 30 cm.Aceluia i-as recomanda mai degraba sa vina la mine pentru o operatie estetica de micsorare a penisului iar celor cu bile pentru extirparea bilelor.Bine,la telefon fiecare poate sa spuna orice si ca este un print din Dubai.Ala cu bile era nebun,iar celalalt cu scula de 30 cm te mintea,vroia doar sa te impresioneze Printul din Dubai era xo-xo 2 Link spre comentariu
siana Reputație: -1368 Postat August 21, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Dar ba Siana,fara misto acum..tu ai vreun client?te intreb pt ca la orice ora deschid forumul asta postezi de nebuna aici..sau faci asta in timp ce o sugi sau ti-o tragi?Sunt reincarnarea lui Napoleon Bonaparte,fac mai multe lucruri in acelasi timp:fut,citesc,scriu,cant,dansez,vorbesc la telefon si in plus revolutionez lumea femeilor sau a tarfelor cum ziceti voi.Poate comunicam amandoi prin telepatie si imi simti de la distanta prezenta aici de se intampla sa fim amandoi deodata pe forumul de discutii.Iar de clienti pot sa spun ca decat unii ca voi mai bine lipsa. 3 4 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 Barbugiu,asa bine esti ma? Sunt dat dreaq,v-am mai spus-o si-am s-o spun Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Sunt reincarnarea lui Napoleon Bonaparte,fac mai multe lucruri in acelasi timp:fut,citesc,scriu,cant,dansez,vorbesc la telefon si in plus revolutionez lumea femeilor sau a tarfelor cum ziceti voi.nu e bine Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Stiu Siana,pe internet toata lumea are mii de calitati,in realitate mai greu. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 Nu pot sa-mi expun dimensiunile pulii in public,sunt usor reconoscibil 1 Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Barbugiu', on 21 Aug 2014 - 16:12, said:Nu pot sa-mi expun dimensiunile pulii in public,sunt usor reconoscibil Nu gasesti nici in FinlandaAsa baiat de baiatEsti frumos ca ursul pandaSi esti si Sofisticat. 3 6 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat August 21, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat August 21, 2014 E ok,la banii astia vin cu Xoxo Mai bine-l iei pe Picon. Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 Nu gasesti nici in FinlandaAsa baiat de baiatEsti frumos ca ursul pandaSi esti si Sofisticat.Ram-pa-pa-pam....ram-pa-pa-pam Uite-te Doamne,la el,Zici ca-i Carlos Daniel...... 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Felicitari pentru nominalizarea la "PRIMA DOAMNA A FORUMULUI"! Sorina too Advanced este un user serios,citeste doar la Top....fă o aroganţă în sensul ăsta Da, Pisiiiiic, te rooooog. Daca-i bal, pai bal sa fie Si fara sa fim deloc subiectivi, cred ca stim amandoi ca Siana are niste servicii de super extra mega TOP 1 1 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Siano,pe unde umbli? Viata fara tine e pustiu.Treci incoace d-na doctor,ca ma plictisescSigur face tratamente de 200 de comunitari acum 2 Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 aaaa,gata stiu,e Barbugiu la Siana Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 aaaa,gata stiu,e Barbugiu la Siana Mucles ca nu mai fac recenzie Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Mucles ca nu mai fac recenzie mah esti nebun? pai am cumparat brunetele deja Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 Siana e nambăr EC......saptamana viitoare detaliez,acum sunt 'buzi' Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Siana e nambăr EC......saptamana viitoare detaliez,acum sunt 'buzi' am inteles,esti la" tratament" si postezi de pe telefon! sau tableta? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 Siano,explica-le tu Mie mi-e greu pana ma familiarizez cu aifonu' 6..... greu cu tehnologia,sa mor! Link spre comentariu
llexus Reputație: 661 Postat August 21, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2014 Siano,explica-le tu Mie mi-e greu pana ma familiarizez cu aifonu' 6..... greu cu tehnologia,sa mor!adica cum spunea ea intr-o postare mai devreme,e reincarnarea lui Napoleon. In timp ce se fute,vorbeste la telefon,compune,recita din KantSi tu ai permiti? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 21, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat August 21, 2014 adica cum spunea ea intr-o postare mai devreme,e reincarnarea lui Napoleon. In timp ce se fute,vorbeste la telefon,compune,recita din KantSi tu ai permiti?La ce logoree are,prefer sa-i permit....nu mi-as dori sa-i accentuez starea Siano,loveiu Link spre comentariu
Postări Recomandate