Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Pt binele comunitatii,ma risc io :)

Siano,loveiu si asteapta-te la ce e mai rau din punct de vedere sexual....o sa te distrug pă sistem =))

Cum am precizat si in unele anunturi,nu ma intalnesc cu cei care au bile introduse in penis si cu cei cu dotari peste 20 cm.Ziele trecute m-a sunat unul care mi-a zis ca are bile in limba si ca vrea sa imi faca un cunilingus.O data parca as risca sa vad cum este,ca experienta mai deosebita dar daca nu-mi va placea nu o voi mai repeta.M-a  sunat de curand si unul care zicea ca o are de 30 cm.Aceluia i-as recomanda mai degraba sa vina la mine pentru o operatie estetica de micsorare a penisului iar celor cu bile pentru extirparea bilelor.Bine,la telefon fiecare poate sa spuna orice si ca este un print din Dubai.

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Cum am precizat si in unele anunturi,nu ma intalnesc cu cei care au bile introduse in penis si cu cei cu dotari peste 20 cm.Ziele trecute m-a sunat unul care mi-a zis ca are bile in limba si ca vrea sa imi faca un cunilingus.O data parca as risca sa vad cum este,ca experienta mai deosebita dar daca nu-mi va placea nu o voi mai repeta.M-a  sunat de curand si unul care zicea ca o are de 30 cm.Aceluia i-as recomanda mai degraba sa vina la mine pentru o operatie estetica de micsorare a penisului iar celor cu bile pentru extirparea bilelor.Bine,la telefon fiecare poate sa spuna orice si ca este un print din Dubai.

Ala cu bile era nebun,iar celalalt cu scula de 30 cm te mintea,vroia doar sa te impresioneze :laugh2

Printul din Dubai era xo-xo

• Like 2
Link spre comentariu

Dar ba Siana,fara misto acum..tu ai vreun client?te intreb pt ca la orice ora deschid forumul asta postezi de nebuna aici..sau faci asta in timp ce o sugi sau ti-o tragi?

Sunt reincarnarea lui Napoleon Bonaparte,fac mai multe lucruri in acelasi timp:fut,citesc,scriu,cant,dansez,vorbesc la telefon si in plus revolutionez lumea femeilor sau a tarfelor cum ziceti voi.

Poate comunicam amandoi prin telepatie si imi simti de la distanta prezenta aici de se intampla sa fim amandoi deodata pe forumul de discutii.

Iar de clienti pot sa spun ca decat unii ca voi mai bine lipsa.

• Like 3
  • Minus 4
Link spre comentariu

Sunt reincarnarea lui Napoleon Bonaparte,fac mai multe lucruri in acelasi timp:fut,citesc,scriu,cant,dansez,vorbesc la telefon si in plus revolutionez lumea femeilor sau a tarfelor cum ziceti voi.

nu e bine

Link spre comentariu

Felicitari pentru nominalizarea la "PRIMA DOAMNA A FORUMULUI"!

:D

pre_1408624874__1430037240_6e94fb40a2.jp

Sorina too  :boob

Advanced este un user serios,citeste doar la Top....fă o aroganţă în sensul ăsta =))

Da, Pisiiiiic, te rooooog. Daca-i bal, pai bal sa fie :P

Si fara sa fim deloc subiectivi, cred ca stim amandoi ca Siana are niste servicii de super extra mega TOP ;)

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Siano,explica-le tu :)

Mie mi-e greu pana ma familiarizez cu aifonu' 6..... greu cu tehnologia,sa mor!

adica cum spunea ea intr-o postare mai devreme,e reincarnarea lui Napoleon. In timp ce se fute,vorbeste la telefon,compune,recita din Kant

Si tu ai permiti?

Link spre comentariu

• Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

adica cum spunea ea intr-o postare mai devreme,e reincarnarea lui Napoleon. In timp ce se fute,vorbeste la telefon,compune,recita din Kant

Si tu ai permiti?

La ce logoree are,prefer sa-i permit....nu mi-as dori sa-i accentuez starea :)

Siano,loveiu :)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...