Sari la conținut

0737662980 Siana Poze False

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

are 34 pe un picior =))

Picioarele mele ar trebui in acest caz sa fie trecute in Cartea Recordurilor pentru cum arata la aproape 70 de ani ai mei.

In curand va fi ziua mea si voi implini 33 de ani.Poate va voi trimite cateva fotografii de la petrecere in care sa surprind si tortul desi stiu ca ai prefera sa iti trimit fotografii de la inmormantarea mea in care sa surprind coliva.

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Picioarele mele ar trebui in acest caz sa fie trecute in Cartea Recordurilor pentru cum arata la aproape 70 de ani ai mei.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

In curand va fi ziua mea si voi implini 33 de ani.Poate va voi trimite cateva fotografii de la petrecere in care sa surprind si tortul 

Sa fii sanatoasa, linistita si fericita iti doresc  :cake ...sa ne traiesti, Siana!!!!  :serenade

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Siana, am și eu fantezie de dominare, bani n-am, c-o dau cu merdenele, cu mici, bere la 3 lei și cu poezii. Dar am haz și talent... inegalabil

Vreau să mă sechestrezi în cramă, să îți sortez butoaiele, îți fac curat și mă ții o lună în cramă că-mi place mirosul de vinuri.

Poți să vii zilnic să îmi aduci merdenele, ți le plătesc eu. De apă nu am nevoie că ai vin :D

Facem treabă ori ba?

• Like 3
Link spre comentariu

asa la plesneala?nu prea ma bag.ca sa gasesti o recenzie trebuie timp sa cauți ,k sa scris pe acolo vrute si nevrute

auzi?

tu vrei sa te .. relaxezi sau sa te ... relaxezi ????

alta solutie nu ai ... taci si ...citeste 

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

ce pula mea te bagi tu in seama ma ? stii cine e martalogu ala ? daca nu stii de ce pula mea iti dai tu cu parerea ? sa te futa siana numai in cur!

Nu mah, mie imi place sa te vaz toata ziua cu pula in gura .,,,, asa de frumos iti shade

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

iti place sa mi-o iei in gura si nu stii cum sa spui ? iti place sa-mi bat pula de tine pe toate thread-urile ? te-am futut si nu te-am platit ? vezi ca azi am chef sa fut in gura femei agramate, de varsta a treia, de pe forum.

• Like 1
Link spre comentariu

iti place sa mi-o iei in gura si nu stii cum sa spui ? iti place sa-mi bat pula de tine pe toate thread-urile ? te-am futut si nu te-am platit ? vezi ca azi am chef sa fut in gura femei agramate, de varsta a treia, de pe forum.

da, ai chef ... si dorinta dar ... puterinta ioc, de nici un fel nici ,financiara nici madulara 

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...