siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2014 are 34 pe un picior Picioarele mele ar trebui in acest caz sa fie trecute in Cartea Recordurilor pentru cum arata la aproape 70 de ani ai mei.In curand va fi ziua mea si voi implini 33 de ani.Poate va voi trimite cateva fotografii de la petrecere in care sa surprind si tortul desi stiu ca ai prefera sa iti trimit fotografii de la inmormantarea mea in care sa surprind coliva. 2 3 Link spre comentariu
Laudanum Reputație: 555 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Colo Oras:Colo Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Te-au prins "baetii" siano? Nasol moment? Ai 33 de ani de prostitutie? Bravo! Inseamna ca te-ai apucat tarziu. 2 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Picioarele mele ar trebui in acest caz sa fie trecute in Cartea Recordurilor pentru cum arata la aproape 70 de ani ai mei. In curand va fi ziua mea si voi implini 33 de ani.Poate va voi trimite cateva fotografii de la petrecere in care sa surprind si tortul Sa fii sanatoasa, linistita si fericita iti doresc ...sa ne traiesti, Siana!!!! 1 Link spre comentariu
andreea_good Reputație: 2383 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Siana, am și eu fantezie de dominare, bani n-am, c-o dau cu merdenele, cu mici, bere la 3 lei și cu poezii. Dar am haz și talent... inegalabilVreau să mă sechestrezi în cramă, să îți sortez butoaiele, îți fac curat și mă ții o lună în cramă că-mi place mirosul de vinuri. Poți să vii zilnic să îmi aduci merdenele, ți le plătesc eu. De apă nu am nevoie că ai vin Facem treabă ori ba? 3 Link spre comentariu
BARBUGIU° Reputație: 124 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:Ciorogârla Oras:Ciorogârla Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Vreau si io la ziua ta,fă Siano Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Au trecut aproximativ 24 de ore si imi fac griji ... Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Au trecut aproximativ 24 de ore si imi fac griji ... Nu trebuie sa te ingrijorezi, raspunsurile stilate necista putina documentare Ai rabdare, acu' apare! Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Ajuta mi va rog.la ce pagina gasesc poze reale ? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Ajuta mi va rog.la ce pagina gasesc poze reale ? nu avem alte poze....Fa-i o vizita sa ne lamuri Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Nu trebuie sa te ingrijorezi, raspunsurile stilate necista putina documentare Ai rabdare, acu' apare! Ptiu drace! Am crezut ca te-ai luat la harta cu Siana. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Ptiu drace! Am crezut ca te-ai luat la harta cu Siana. Nici o sansa... eu cu fetele nu ma iau la harta (prea mult) Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2014 asa la plesneala?nu prea ma bag.ca sa gasesti o recenzie trebuie timp sa cauți ,k sa scris pe acolo vrute si nevrute 1 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 asa la plesneala?nu prea ma bag.ca sa gasesti o recenzie trebuie timp sa cauți ,k sa scris pe acolo vrute si nevrute auzi? tu vrei sa te .. relaxezi sau sa te ... relaxezi ???? alta solutie nu ai ... taci si ...citeste 2 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 12, 2014 asa la plesneala?nu prea ma bag.ca sa gasesti o recenzie trebuie timp sa cauți ,k sa scris pe acolo vrute si nevrute iesi ma martalogule si tu futi? 1 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 12, 2014 ...picioare-n gard Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 iesi ma martalogule si tu futi? Crezi ca daca nu toata lumea sta cu pula in gura ca tine inseamna ca nimeni nu este interesat de Siana sau orice alta fata de pe aici ?? Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 12, 2014 ce pula mea te bagi tu in seama ma ? stii cine e martalogu ala ? daca nu stii de ce pula mea iti dai tu cu parerea ? sa te futa siana numai in cur! 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 ce pula mea te bagi tu in seama ma ? stii cine e martalogu ala ? daca nu stii de ce pula mea iti dai tu cu parerea ? sa te futa siana numai in cur! Nu mah, mie imi place sa te vaz toata ziua cu pula in gura .,,,, asa de frumos iti shade 2 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 12, 2014 iti place sa mi-o iei in gura si nu stii cum sa spui ? iti place sa-mi bat pula de tine pe toate thread-urile ? te-am futut si nu te-am platit ? vezi ca azi am chef sa fut in gura femei agramate, de varsta a treia, de pe forum. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Septembrie 12, 2014 iti place sa mi-o iei in gura si nu stii cum sa spui ? iti place sa-mi bat pula de tine pe toate thread-urile ? te-am futut si nu te-am platit ? vezi ca azi am chef sa fut in gura femei agramate, de varsta a treia, de pe forum. da, ai chef ... si dorinta dar ... puterinta ioc, de nici un fel nici ,financiara nici madulara 1 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 12, 2014 ai stat tu la pula mea sa vezi ? 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2014 stai liniștit ca nu fut bărbați😅 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2014 plus ca nu stii cine sunt,poate o sa aflii intr o zi.Apropo chiar numai înjurături stii sa scrii? 1 1 Link spre comentariu
ray.donovan Reputație: 1239 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:București Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Sorina drga mea te am futut si pe tine,prin iulie.😅😅 Link spre comentariu
Postări Recomandate