manutm Reputație: 3077 Postat Mai 23, 2020 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Mai 23, 2020 Am devenit asa de sensibili incat nu mai suportam sa primim replica de la o fata?Ii dreptul nostru sa comentam, la fel cum ii dreptul ei sa se apere, mai ales daca se simte nedreptatita.In plus, ii cea mai dracosa bruneta, chiar va asteptati sa taca din gura? :))) Eu prefer sa vad comentarii din ambele tabere. :) 5 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Am devenit asa de sensibili incat nu mai suportam sa primim replica de la o fata?Ii dreptul nostru sa comentam, la fel cum ii dreptul ei sa se apere, mai ales daca se simte nedreptatita.In plus, ii cea mai dracosa bruneta, chiar va asteptati sa taca din gura? :))) Eu prefer sa vad comentarii din ambele tabere. :)😂🤣😂🤣😂🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Buna dimineata dragiilor....fiind vremea urâtă la noi eu va astept într-un cuibusor fierbinte 🥰😘👄â£ðŸ‘„â£!cu poftă de sex sălbatic !â£â£â£Cine s-ar fute azi umpic e rugat sa dea un bip 🤣😂â£â£Pusi Link spre comentariu
rr1947 Reputație: 160 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Am fost la Bety de 3 sau 4 ori cu toate acestea nu am facut nici o recizie... Avea locatie langa Iulius Mall si aproape The Ring... singurul minus la ea mi se pare ON... daca ar face ON cum face colega ei Larisa.. top scrie pe ea, parerea mea. O sa revin cand o sa merg la ea cu o recizie detaliata ca asa a trecut ceva timp.... Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Am fost la Bety de 3 sau 4 ori cu toate acestea nu am facut nici o recizie... Avea locatie langa Iulius Mall si aproape The Ring... singurul minus la ea mi se pare ON... daca ar face ON cum face colega ei Larisa.. top scrie pe ea, parerea mea. O sa revin cand o sa merg la ea cu o recizie detaliata ca asa a trecut ceva timp....Hei buna dragul meu eu fac si ON..adanc si umed ca si Lary 😘Nu îmi aduc aminte cand am făcut neprotejat acum depinde de igiena fiecăruia fac daca domnii sunt foarte curati...epilatii...etc 😘😘😘🥰👄🥰👄 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 24, 2020 Partajează Postat Mai 24, 2020 Am fost la Bety de 3 sau 4 ori cu toate acestea nu am facut nici o recizie... Avea locatie langa Iulius Mall si aproape The Ring... singurul minus la ea mi se pare ON... daca ar face ON cum face colega ei Larisa.. top scrie pe ea, parerea mea. O sa revin cand o sa merg la ea cu o recizie detaliata ca asa a trecut ceva timp....🤔🤔👄👄â£ðŸ‘„â£hmmmm care domn mi-a lăsat oare recenzia â£ðŸ‘„â£ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ˜˜ Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Hei buna ziua dragiilor mi-am deschis biroul până la oră 23:00diseara 🥰â£ðŸ¥°â£ðŸ‘„â£pentru mai multe detalii pe wapp 👄â£â£â£ Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Link spre comentariu
arkikum Reputație: 1 Postat Mai 25, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Mai 25, 2020 Salutare. Am trecut si eu pe la Bety. Sincer a fost super. Mi-a placut ca ii vorbareata si a fost ca si cum am trecut pe la o fosta prietena la o tavaleala.Asa ca nota ar fi un 10 overall. Am fost de doua ori de fiecare data un numar la locata de pe Buziasului. Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 25, 2020 Partajează Postat Mai 25, 2020 Salutare. Am trecut si eu pe la Bety. Sincer a fost super. Mi-a placut ca ii vorbareata si a fost ca si cum am trecut pe la o fosta prietena la o tavaleala.Asa ca nota ar fi un 10 overall. Am fost de doua ori de fiecare data un numar la locata de pe Buziasului.Imi pare bine ca te simti bine cu mine...te astept cu drag oricand 😘🥰esti chiar un domn cu care ma distrez si ma simt bine pusy â£ðŸ‘„👄 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Disponibilă azi până la oră 23:00👄â£ðŸ‘„â£! Link spre comentariu
Vizitator breakingbad Reputație: 0 Postat Mai 26, 2020 Partajează Postat Mai 26, 2020 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 27, 2020 Partajează Postat Mai 27, 2020 Buna dragiilor mai sunt disponibila zilele astea dupa care voi fii indispoinibila o săptămână pentru cei doritori sunt până diseară la ora 23 :00😋🥰👄🥰â£ðŸ‘„â£ðŸ¥° Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Mai 29, 2020 Partajează Postat Mai 29, 2020 Indisponibila o săptămână â£ðŸ˜‹ Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Buna dragiilor de maine am sa imi reiau activitate ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ˜ªva pup Timișorenii mei !🥰ðŸ˜ðŸ¤—🤗😊🤗😊 Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Iunie 3, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Iunie 3, 2020 Nu prea merge vrăjeala la Cluj, ă? :) 1 Link spre comentariu
doardinamo Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2020 Partajează Postat Iunie 3, 2020 Betty revine si Maria de la Cluj? Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4, 2020 Clujul ne-a dat o lectie importanta.Cititi si va minunati cum stimabila a fost facuta pres in ClujCititi cum s-a dus cu "glumele" si abordarile ei care mergeau pt TM si acolo a dat de altceva, cum a cerut ea "scumpa" 400/h ca in TM si dupa cateva zile a scazut la 300, va dati seama si singuri de ce a scazut.Acum a revenit in TM cu 400/h ca noi suntem mai prosti.Nu o cunosc pe fata, nu am nimic personal cu ea, dar nici noi, aici in TM, nu suntem prosti. 3 Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4, 2020 Clujul ne-a dat o lectie importanta.Cititi si va minunati cum stimabila a fost facuta pres in ClujCititi cum s-a dus cu "glumele" si abordarile ei care mergeau pt TM si acolo a dat de altceva, cum a cerut ea "scumpa" 400/h ca in TM si dupa cateva zile a scazut la 300, va dati seama si singuri de ce a scazut.Acum a revenit in TM cu 400/h ca noi suntem mai prosti.Nu o cunosc pe fata, nu am nimic personal cu ea, dar nici noi, aici in TM, nu suntem prosti. dublu post, sorry Link spre comentariu
bounty91 Reputație: 280 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 4, 2020 pt cei mai lenesi, asta e linkul de la CJhttps://nimfomane.com/forum/topic/157850-betty-noua-in-cluj-%E2%9D%A30721056292/ Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Iunie 4, 2020 ... dar nici noi, aici in TM, nu suntem prosti. Tin sa te contrazic. :laugh2 1 Link spre comentariu
inn2004 Reputație: 141 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Iunie 4, 2020 Aici unde-i fruncea, daca comenteaza cineva ceva la 350/h e sarac :)))))La Cluj a lasat si la 300, desi cred ca stie si ea ca pretul corect e 200-250/h Spor 2 Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Heii buna dragiilor de maine sunt disponibilă cu colega Larisa de la ora 11:00😉😉si apropo la Cluj nu m-am dus pentru a lucra neaparat am vrut sa vad orașul alte chestii sa vizitez sa aveti o zi-i faina ne vedem de maine !😉😉😉â£ðŸ¥°ðŸ¥°ðŸ¥° Link spre comentariu
bettyna Reputație: 205 Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Betty revine si Maria de la Cluj? Buna da 😉 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33720 Postat Iunie 4, 2020 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Iunie 4, 2020 Heii buna dragiilor de maine sunt disponibilă cu colega Larisa de la ora 11:00si apropo la Cluj nu m-am dus pentru a lucra neaparat am vrut sa vad orașul alte chestii sa vizitez sa aveti o zi-i faina ne vedem de maine !❣Betty , tocmai stilul asta, de a considera *ca poți prostii* pe toata lumea ti-a atras atata *dragoste la Cluj* . Adica tu te-ai dus *sa vizitezi Clujul* dar la cateva ore mai puneai o poza, un comentariu.....ceva...poate poate prizi și tu ceva .Doar ca rezultatul a fost invers. In cateva zile nici o recenzie. Mai mult ai facut și reducere la preț , de la 400 la 300. Pai daca ma duc doar sa vizitez am timp și chef de lucru ? Iar cum a fost la tine c-am suna a *disperare*.Sa inteleg ca acum pretul este de 300/ora ? 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum