Sari la conținut

mesaje pe whatsapp 0748835446

Postări Recomandate

Postat

Atunci când ești pește și numai ai femei de trimis la produs, te apuci și comentezi de alte persoane pe care nu le cunoști, tipul tocmai ce mi-a propus să-mi facă cunoștiintă cu persoane ,,cu bani" și l-am refuzat din motiv că am persoane stabile deja ;)

• Oras:B
Postat

Atunci când ești pește și numai ai femei de trimis la produs, te apuci și comentezi de alte persoane pe care nu le cunoști, tipul tocmai ce mi-a propus să-mi facă cunoștiintă cu persoane ,,cu bani" și l-am refuzat din motiv că am persoane stabile deja ;)

De asta stai ascunsa pe forum si nu iti detaliezi serviciile si poze cu tine?

• Like 1
Postat

Dacă am ales să răspund pe whatsapp e strict problema mea. Tocmai ce te-am blocat din lipsă de bun simț. De unde știi tu că celorlalte persoane nu le detaliez?

Postat

Dacă am ales să răspund pe whatsapp e strict problema mea. Tocmai ce te-am blocat din lipsă de bun simț. De unde știi tu că celorlalte persoane nu le detaliez?

Detaliaza aici pe forum sa vada mai multi..nu doar cei din categoria miliardarilor...sau iti este teama ca vei fi respinsa datorita tarifelor mari?

• Like 1
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Deci din anunt, fata nu vrea sa ii rupem pzd, nu vrea dotati si vrea numai peste 40 dar cere preturi de Dubai!

Wtf

• Like 2
Postat

Deci din anunt, fata nu vrea sa ii rupem pzd, nu vrea dotati si vrea numai peste 40 dar cere preturi de Dubai!

Wtf

Sa ii dea cine are...pentru Dubai!

• Oras:Da
  • Oras:Da
Postat

Detaliaza aici pe forum sa vada mai multi..nu doar cei din categoria miliardarilor...sau iti este teama ca vei fi respinsa datorita tarifelor mar''

'' Miliardarii'' sau in general cei cu bani multi nu cauta femei aici sau pe Publi,ei au combinatorii lor care le aranjeaza sa se vada cu ''vedete''

Postat

Într-adevăr am avut anunțuri și prin afară și pe alte site-uri gen ,,sugardaters" . Publi nu e chiar un site potrivit pentru ceea ce caut. Am avut în jur de 6 sponsori până acum, cam 1 an fiecare. Am început pe alte prețuri mai mici ce-i drept.

Postat

Serviciile oricum erau neprotejate total și stăteam și o noapte sau mai mult. Deci nu se pune problema de țepe. Am și analizele la zi. Doar că eu cautam ceva mai stabil.

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

Iar cu cine m-am vazut neprotejat la banii astia și-a permis să-și facă niște analize înainte;)

MihaIeloooo,vai de pi**a ta de intretinuta,pai tu vrei pe unu sa te intretina cu bani si sa faci sex de 3-4 ori pe luna?😂😂😂😂

Eu zic sa mai cauti si tot asa sa faci,TOTAL NEPROTEJAT,ca nu stii ce surprize "placute"iti rezerva viitorul.

• Membru Premium
Postat

Iar cu cine m-am vazut neprotejat la banii astia și-a permis să-și facă niște analize înainte;)

Aaaa si mai vrei si pe unu cu p**a mica!ahhh,ma...pana acu ma incadram perfect in cerintele tale dar cand am citit ca nu tre sa fie dotat pretendentul,iti spun sincer ca este prima data cand imi pare rau ca sunt dotat,parca...ca...ca imi vine sa ma duc sa o fac mai mica numai sa-mi incerc norocul cu tine😂😂😂😜
Postat

Pai am analize de 1000 de euro la toate bolile cu transmisie sexuala. Plus de asta fac sex maxim de 3-4 ori pe lună .

Te și păstrezi!

Pui și niște conservant?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...