marinamary Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 0 7 9 9 5 7 1 3 3 8 Buna dragilor eu sunt Marina 23 de ani 55 kg 1.60 inaltime Bruneta ochii caprui Poze 100%reale La mine gasesti tot ceea ce nu vei gasi la orice alta femeie-tandrete-rabdare -calmitate -igiena Sunt o fire foarte calma imi place sa fac orice barbat fericit. Igiena este foarte importanta pentru mine Preturi :100 de lei finalizarea (30 de minute) 200 de lei o ora Servicii :oral adanc (ne/protejat) Normal Finalizare (corporala sau orala depinde de ingiena ta Fantezii 69, mangaieri Diferite pozitii Ador limbutele ♡♡♡♡ Te astept in locatia mea sa ne simtim fooooarte bine Am si colega daca doriti sa petreceti timp cu doua femeii 3 Link spre comentariu
daniiordan16 Reputație: -4 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Confirm că fata este reală Servici foarte bune de igienă nici nu imi permit sa spun ceva Este foarte amuzantă tine la glume are vorbele la ea stie cum sa te atragă Am stat 2 ore cu ea si este foarte delicată are grijă de tine sa nu te plictisești Fund bombat si sânii medii Recomand Sa dau o notă de la 1 la 10 .. 11 Superba fata 2 Link spre comentariu
marinamary Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Multumesc mult te mai astept cu drag Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Confirm că fata este realăServici foarte bune de igienă nici nu imi permit sa spun cevaEste foarte amuzantă tine la glume are vorbele la ea stie cum sa te atragăAm stat 2 ore cu ea si este foarte delicată are grijă de tine sa nu te plictiseștiFund bombat si sânii mediiRecomandSa dau o notă de la 1 la 10 .. 11Superba fata haa...la 20.22 posteaza ea topicul ..la 20 min dupa vii tu cu postarea, reclama ta...Ce dreaq ne iei ca pe prosti??? :bad :bad :bad 12 Link spre comentariu
daniiordan16 Reputație: -4 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Are anunț si pe publi24 A si scris fata ca e noua pe site 1 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Are anunț si pe publi24A si scris fata ca e noua pe site :thinking :350x o fortezi . Sincer suna a recenzie falsa. 10 Link spre comentariu
daniiordan16 Reputație: -4 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Crezi ce vrei frate seara buna 1 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Are anunț si pe publi24A si scris fata ca e noua pe site ea a scris ca este noua pe forum, dar tu de ce nu scrii ca esti nou pe forum? o stai asta putem vedea si noi…o recenzie mai slaba ca asta nu am vazut de mult! :)) Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 :thinking :350x o fortezi . Sincer suna a recenzie falsa. pe bune? eu nu inteleg cum de este la testate!!! Link spre comentariu
mrrandom Reputație: -279 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 a stat 2 ore la ea ma 1 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 eu nu contest ca a stat 2 ore sau nu... dar un user ce isi face cond de 2 zile nu prea are credibilitate, sugerez ca acest topic sa fie trecut la intrebari, nu aici la testate... induce lumea in eroare... si parca sa zic ca " ador limbutele" am mai citit-o pe publi 24, era tipa blonda dolofana care tepuia clientii, pe fast fuck... Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 pe bune? eu nu inteleg cum de este la testate!!! A deschis ea direct topic la TESTATE. la ore 8.20 si la 8.40..si a venit reclama sa para ca la carte.Dar lumea nu stie ca tre sa mute un moderator sa mute topicul la TESTATE,sigur Bitchy nu trecea topicul la testate cu asa recenzie.Clar dupa parerea mea este recenzie falsa!! O sa ne confirme/lamureasca @Bitchy 9 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 A deschis ea direct topic la TESTATE. la ore 8.20 si la 8.40..si a venit reclama sa para ca la carte.Dar lumea nu stie ca tre sa mute un moderator sa mute topicul la TESTATE,sigur Bitchy nu trecea topicul la testate cu asa recenzie.Clar dupa parerea mea este recenzie falsa!! O sa ne confirme/lamureasca @Bitchy da este clara treaba, sau cel putin asa pare... daca ar fi cea din poze este ok, plus sa si presteze bine este si mai ok, dar inca o data, treaba aia cu "ador limbutele" ma pune rau de tot pe ganduri… am vazut-o in multe anunturi pe publi24 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 da este clara treaba, sau cel putin asa pare... daca ar fi cea din poze este ok, plus sa si presteze bine este si mai ok, dar inca o data, treaba aia cu "ador limbutele" ma pune rau de tot pe ganduri… am vazut-o in multe anunturi pe publi24 da .lozinca asta o foloseste .una blonda are topic si pe aici ,matura-355 anii sau ceva de genu.La ars pe unul de 500-600 ron.... 4 Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/146111-marinamary/ nu stiu daca fac bine ce fac, dar tot ea a postat si aici, inca o data, nu stiu daca este ok ce am postat aici, sau daca are legatura! Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 https://nimfomane.com/forum/topic/146111-marinamary/ nu stiu daca fac bine ce fac, dar tot ea a postat si aici, inca o data, nu stiu daca este ok ce am postat aici, sau daca are legatura! acolo a postat la rubrica Anunturi, perfect ok!! 4 Link spre comentariu
marinamary Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Tot eu sunt si acolo doar ca nu am stiut cum sa schimb numarul de telefon Apoi am facut alt profil . O sa incerc sa sterg acel profil daca pot Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 acolo a postat la rubrica Anunturi, perfect ok!! da, de asta mi-am cerut scuze, nu stiam daca gresesc sau nu, dar se para ca am gresit :) Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 da, de asta mi-am cerut scuze, nu stiam daca gresesc sau nu, dar se para ca am gresit :) nu ai gresit ,dupa parerea mea.Sincer! :beex2 . :gossip sa vedem ce zice Bitchy 4 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 27, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Tot eu sunt si acolo doar ca nu am stiut cum sa schimb numarul de telefonApoi am facut alt profil . O sa incerc sa sterg acel profil daca pot vezi si acolo tot uiti sa faci ceva..Azi ai postat 4 anunturi doar unul are "seen" cu numele orasului Constanta, 3 buc anunturi/repostarii nu apare 10 Link spre comentariu
marinamary Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Anuntul acela inca este activ sincer habar nu am cum sa il sterg sper sa reusesc cat mai curand Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 vezi si acolo tot uiti sa faci ceva..Azi ai postat 4 anunturi doar unul are "seen" cu numele orasului Constanta, 3 buc anunturi/repostarii nu apare aici nu este de condamnat, chiar a specificat ca este noua pe "acest site" , sincer nici eu nu sunt complet familiarizat dupa aproape 1 an... insa sunt multumit ca nu mi-am mai luat tepe de cand am inceput sa-l folosesc, pe publi am luat 90% tepe! Link spre comentariu
marinamary Reputație: 4 Postat Noiembrie 27, 2019 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Oras:Constanta Tomis Nord sucevei nr 3 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 Asta e singurl anunt care am reusit sa il fac si sa il pastrez Nu prea imi dau seama cum functioaneaza acest site Abea am aflat de el de cateva zile M.am obisnuit cu publi24 este mai simplu de folosit Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 si totusi, acest forum este creat tocmai ca sa putem eviat tzepele cat si fast fuck-ul, ca na poate nu toti au o gramada de bani sa arunce pe femei, macar daca dam un ban sa ne bucuram de acei bani, zic eu... Link spre comentariu
Vizitator futac_cta Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2019 Partajează Postat Noiembrie 27, 2019 si totusi, acest forum este creat tocmai ca sa putem eviat tzepele cat si fast fuck-ul, ca na poate nu toti au o gramada de bani sa arunce pe femei, macar daca dam un ban sa ne bucuram de acei bani, zic eu... *Evita, am dorit sa scriu, m-au luat degetele pe dinainte! :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum