Sari la conținut

Simy 0721176784

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat
Acum 1 oră, simonasimy a spus:

Bună disponibila ❤️

Bună, listă de prețuri, la ce pagină pot sa vad? P.s. nu îmi permit să sun acum pentru detalii, sunt înconjurat de pericole 😁

• Telefon: 0738576135
Postat
Acum 54 minute, mduta35 a spus:

Bună, listă de prețuri, la ce pagină pot sa vad? P.s. nu îmi permit să sun acum pentru detalii, sunt înconjurat de pericole 😁

Cateva detalii si despre serviciile mele

-oral,adanc,umed,soft,ne/protejat

-finalizare doar corporala

-accept 69 diferite pozitii

Normal

-fk 

-dus asistat 

Cadou 100 de lei fin(30 de minute) 

200 de lei o ora 

-masaj de relaxare 

0799571141 🥰

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Ajuns si la Simona pe 18.04

Este veche si la fel nu are rost sa fac pomelnic.

Note toate de 10 😎

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Bună dragilor ❤️❤️

Disponibila ❤️

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
La 22.04.2021 la 13:33, simonasimy a spus:

Bună dragilor ❤️❤️

Disponibila ❤️

Simona! am o intrebare! in poza ta de profil, nu sunt buzele tale asa-i? ca par a semana cu ale Biancai Dragusanu!

Vizitator nicieu
Postat
Acum 2 minute, Machedonul10 a spus:

Bai Nicieu esti atat de insipid, nesarat si plicticos, cum rar am vazut!!! Mai taci odata!!!!

uite de asta nu mai pot eu, ca nu ai loc tu de mine! oricum mersi de compliment, esti la fel de dulce ca apa marii sau ca pelinul!

• Oras:ROMANIA
Postat
Acum 36 minute, nicieu a spus:

Simona! am o intrebare! in poza ta de profil, nu sunt buzele tale asa-i? ca par a semana cu ale Biancai Dragusanu!

mamaaaa!!! sa nu-mi spui ca ti-ai permis sa i-o tragi si lui Dragusanu si acum amintirile te chinuiesc? nu era si Botezatu la coada?

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator nicieu
Postat

@Machedonul10, nu inteleg de ce tii neaparat sa iti ofer si eu cu caldura minusuri, cand nu am de gand sa fac asta! viata ti-a dat destule minusuri ca sa iti mai dau si eu! :D

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, gica 1955 a spus:

mamaaaa!!! sa nu-mi spui ca ti-ai permis sa i-o tragi si lui Dragusanu si acum amintirile te chinuiesc? nu era si Botezatu la coada?

nu nea Gica, nu-s nici chiar asa vedeta! doar seamana buzele din poza asta cu ale Biancai!

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, lexluthor a spus:

Haha, uite cine vb...negociatorul șef...🤣🤣🤣..Futacule vezi ca ai intrat și tu în colimator🤣🤣🤣

eu il voi ignora cum am tot facut-o pana acum... i-am scris 2-3 chestii in speranta ca intelege... nu vrea, atunci sa inceapa sa ma jigneasca aiurea si pe mine ca am cont verde si am minusuri la greu! ah, si report! atata timp cat nu jignesc, nu vad de ce sa fiu jignit!

Postat
Acum 2 minute, nicieu a spus:

nu nea Gica, nu-s nici chiar asa vedeta! doar seamana buzele din poza asta cu ale Biancai!

cele originale sau cele umflate de Victor Slav cand a prins-o cu tine ? tu i-ai recomandat-o si lui Bote? hai fi cinstit nu fi sfios

• Minus 1
Vizitator nicieu
Postat

o sa fiu putin rau si eu acum, ca na, daca tot sunt insipid si nesarat... merg sa fac un dus si apoi ma sui in masina si plec sa fut ceva! il las pe el sa intrebe fetele pe aici care lasa la pret! 

p.s. nea Gica, daca o futeam pe Dragusanca nu mai stateam sa scriu pe forum, nu imi permitea timpul, de afacerile pe care le-as fi avut! :D

Postat
1 hour ago, nicieu said:

o sa fiu putin rau si eu acum, ca na, daca tot sunt insipid si nesarat... merg sa fac un dus si apoi ma sui in masina si plec sa fut ceva! il las pe el sa intrebe fetele pe aici care lasa la pret! 

p.s. nea Gica, daca o futeam pe Dragusanca nu mai stateam sa scriu pe forum, nu imi permitea timpul, de afacerile pe care le-as fi pierdut! :D

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 4 ore, g2br13l a spus:

nu e vorba de pierdut! credeti ca afaceristi au timp sa scrie pe forum? pai daca invarteam zeci de mii de euro, nu mai stateam sa postez recenzii sau chestii!

Postat
1 hour ago, nicieu said:

nu e vorba de pierdut! credeti ca afaceristi au timp sa scrie pe forum? pai daca invarteam zeci de mii de euro, nu mai stateam sa postez recenzii sau chestii!

Bre, dacă o futeai pe Dragusanca, nu mai aveai nici afaceri și nici zeci de mii de euro. Singura ta șansă era sa fi fost în top 50 capital când ai fi cunoscut-o și după ce te despărțea, erai ieșit din top 300.🤣🤣

• Minus 1
Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Bre, dacă o futeai pe Dragusanca, nu mai aveai nici afaceri și nici zeci de mii de euro. Singura ta șansă era sa fi fost în top 50 capital când ai fi cunoscut-o și după ce te despărțea, erai ieșit din top 300.🤣🤣

Pai doar astia o fut pe Dragusanca! Nu eu, marinar! 🤣

Vizitator nicieu
Postat
Acum 1 minut, g2br13l a spus:

Lasa ca la început au futut-o și niște buticari. 🤣

Lasa ca la inceput era bidon!

Postat

Nu recomand, adresa lângă geamie, ma chemat, și nu a mai răspuns, respinge in continuu, e drăguța la voce, dar am venit tocmai de pe Mangaliei intr-un trafic infernal, și apoi nu a mai răspuns deși am anunțat ca ajung in zece min! Urat nu recomand!

Postat
La 23.04.2021 la 14:40, nicieu a spus:

Nu sunt eu 😂😂😂 dar sunt superbe 😘❤️❤️

Postat
Acum 27 minute, tyonys11 a spus:

Nu recomand, adresa lângă geamie, ma chemat, și nu a mai răspuns, respinge in continuu, e drăguța la voce, dar am venit tocmai de pe Mangaliei intr-un trafic infernal, și apoi nu a mai răspuns deși am anunțat ca ajung in zece min! Urat nu recomand!

Nu draga nu ai anunțat ca faci 10 minute ai spus ca vei reveni cu apel. Nu ca vei ajunge în 10 minute. 

Scuzele mele pentru tot dar eram în baie și nu am auzit telefonul. Pupii❤️

Postat
La 23.04.2021 la 14:40, nicieu a spus:

Poza este luata din întâmplare de pe zedge ❤️❤️ nu știu sigur dacă este ea sau nu 🥰

Vizitator nicieu
Postat
Acum 4 ore, simonasimy a spus:

Poza este luata din întâmplare de pe zedge ❤️❤️ nu știu sigur dacă este ea sau nu 🥰

eram sigur, dar am zis totusi sa intreb!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...