Sari la conținut

Secret Massage

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut,

Am fost un client fidel timp de 2 ani. Imi place locatia si am intalnito fetele frumoase.

Ultima oara am ales AGNES, o fetiza cu ochi mari si buzele cu ruj.  Nu am stiut ca este cea mai proasta si enervanta maseuza din bucuresti… cu esperienta de … o luna!

AGNES intra in camera cu 2 ciorapi albi de lana imprumutati de la bunica. la cererea mea de schimbare pantofi se duce jos si se intoarce cu pantofi cu toc si linjerie rosu. Pacat ca ciorapi sunt rupti si pantofi plini de praf. Se ridica in picioare cu pantaloni scurti si striga:  acest efort merita o recompensa!

La cererea mea se dezbraca si mergem pe pat. Incerc sa ating-o usor si striga: me gadila me gadila! Incerc alta atingere in alta parte… me gadila me gadila! Incercam asa spus masaj de relaxare si erotic, fata pare ca nu a vazut o gogu in viata ea, incearca sa trage in sus si jos, pe dreapta si stinga… pacat ca nu este de guma.

Dupa laba trista si forzata ea incepe sa strige: eliberati camera eliberati camera!!! Nici au trecut 45  de minute.

Incep sa me enervez si vine chefa de tura in camera, fetiza striga: a vrut sa ma fute! A vrut sa ma fute!

O seara de neuitat.

Bai 6, apa calda dupa 10 min.

GFE: 0

Masaj relaxare: -1

Masaj erotic: -2

Masturbare: -3 (ba strangea prea tare, ba nu stia cum se lucreaza, nici vorba de un ritm corect).

Atitudine -4

Halat: 150 lei

Concluzia: concurenta este mare, sunt multi saloni in oras cu fetele de treaba, eu desigur nu mai me intorc, cu astfel genu de fetize pierdeti toati clienti.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI

Salut,

Am fost un client fidel timp de 2 ani. Imi place locatia si am intalnito fetele frumoase.

Ultima oara am ales AGNES, o fetiza cu ochi mari si buzele cu ruj.  Nu am stiut ca este cea mai proasta si enervanta maseuza din bucuresti… cu esperienta de … o luna!

AGNES intra in camera cu 2 ciorapi albi de lana imprumutati de la bunica. la cererea mea de schimbare pantofi se duce jos si se intoarce cu pantofi cu toc si linjerie rosu. Pacat ca ciorapi sunt rupti si pantofi plini de praf. Se ridica in picioare cu pantaloni scurti si striga:  acest efort merita o recompensa!

La cererea mea se dezbraca si mergem pe pat. Incerc sa ating-o usor si striga: me gadila me gadila! Incerc alta atingere in alta parte… me gadila me gadila! Incercam asa spus masaj de relaxare si erotic, fata pare ca nu a vazut o gogu in viata ea, incearca sa trage in sus si jos, pe dreapta si stinga… pacat ca nu este de guma.

Dupa laba trista si forzata ea incepe sa strige: eliberati camera eliberati camera!!! Nici au trecut 45  de minute.

Incep sa me enervez si vine chefa de tura in camera, fetiza striga: a vrut sa ma fute! A vrut sa ma fute!

O seara de neuitat.

Bai 6, apa calda dupa 10 min.

GFE: 0

Masaj relaxare: -1

Masaj erotic: -2

Masturbare: -3 (ba strangea prea tare, ba nu stia cum se lucreaza, nici vorba de un ritm corect).

Atitudine -4

Halat: 150 lei

Concluzia: concurenta este mare, sunt multi saloni in oras cu fetele de treaba, eu desigur nu mai me intorc, cu astfel genu de fetize pierdeti toati clienti.

Fraza de mai jos este un raspuns care se adreseaza in mod special utilizatorului “azorsylver”

In ce recenzii ai facut mentiuni despre fetele frumoase pe care le-ai intalnit la noi in cei doi ani de cand ne vizitezi?

Nu e nevoie sa raspunzi. Am descoperit singuri J

Mai departe ne adresam in general celor care citesc aceste recenzii dar nu au avut ocazia de a ne descoperi personal.

Asa cum am facut referire  si cu alte ocazii sustinem din plin recenziile care ne ajuta sa ne inbunatatim activitatea. Cu marea rugaminte insa ca acestea sa fie echidistante si corecte.  Pentru ca nu vom avea niciodata o problema sa recunoastem acolo unde gresim.

Suntem nevoiti asadar in cele ce urmeaza sa completam multele detalii care lipsesc.

Clientul nostru fidel de doi ani care “a descoperit multe fete frumoase in salonul nostru frumos”  dar a pastrat secretul numai pentru el , intr-adevar ne-a onorat cu prezenta in aceasta perioada. Niciodata insa serviciile pe care le-a solicitat la salon nu au fost legate de masaj, ci de o latura care tine mai multe de o zona de dominare. Serviciu pe care dealtfel il oferim, dar la pretul de 200 RON.  Dar chiar daca e vorba de dominare, ne-am asumat politica potrivit careia “clientul nostru este stapanul nostru” si am oferit mereu acest serviciu de dominare cu un discount de 50 de RON clientului nostru….fidel...de 2 ani.

Desi fetisul clientului nostru este strict legat de joaca lingvistica cu tocurilor inalte, (gust pe care dealtfel il respectam), nu ne putem da seama de ce s-a tinut mortis sa se aleaga tocmai fata cu ciorapii crosetati  stramb in pauza dintre doua finalizari ale bunicii. Si care era singura fara pantofi. Dar respectam si sadomaschismul.  Dupa ce masuza a urmat indicatiile de fashion si design ale clientului, si si-a montat pantofii prafuti, probabil de la ultima coasa…proaspata maseuza cu vasta experienta de o luna a descoperiti ca in loc de masaj trebuie sa intre intr-un joc  care are stricta legatura cu umbrele lui Gray. 

Da, nu orice fata este capabila sa faca dominare, ori daca s-a optat si platit servicul de masaj, nu poti sa ai alte asteptari. Si daca aceasta mica schimbare de partitura nu era suficienta, clientul nostru care a patruns in cofetarie s-a gandit ca n-ar fi rau sa ceara si niste mititei si cateva fleici la gratar.

Sexul oral, normal, anal, nazal sau sub orice alta forma  il mai poate dezvolta imaginatia nu este pe lista serviciilor oferite in salonul nostru.  Iar combinatia propusa maseuzei dintre pantofilingus si cunilingus nu este cea mai fericita combinatie din punct de vedere igienic.

Si acum, pentru ca de dominare s-a ales praful, sex nu… desi s-au vehiculat si niste sume pe la urechile maseuzei, nu mai ramane decat sa se treaca, in sfarsit, la partea de masaj, pentru care s-a optat initial si s-a achitat.

Suntem siguri ca in experienta acumulata in cei doi ani clientul nostru a putut sa-si dea seama ce fata are mai multe sau mai putine abilitati si tehnici de masaj. Dar pentru ca mereu se doresc cu ardoare fete noi, cele cu experienta in masaj sunt lasate uitarii. Si in mod normal de la o fata noua in domeniu este absolut firesc sa se ceara pretentii de arta in kinetoterapie si masaj. Completate evident de o tehnica desavarsita in arta oralului si normalului.  

Revenind cu picioarele pe pamant: am mai spus-o si o vom repeta. Dorinta de a avea mereu fete noi implica si asumarea riscului ca acea fata sa nu stapaneasca  inca domeniul.  In conditiile in care oricand langa o fata noua exista cel putin doua fete cu o tehnica inbunatatita in timp…lucrurile sunt foarte simple.

Apa calda vine la fel ca acum doi ani. Si surprinzator la fel ca acum 8 ani cand a fost deschis salonul. Pentru ca centrala este aceeasi si app de ea, dragul nostru “rexstyle” este “Made in Italy”.  Nu stim daca in tara ta de origine, in sistemul de incalzire centralizat apa vine fiarta instantaneu, sau folosind centralele pe gaz apa strabate distanta de la flacara pana la robinet cu viteza luminii. Din pacate pe la noi prin tara apa calda vine  cu  o mica intarziere in functie de cat de utilizata a fost coloana de apa calda. Oricum ar fii, este o chestine de cateva zeci de secunde.

De final

Nu vom incerca niciodata sa obtinem de la clienti recenzii pozitive.  Nu vom oferi discount-uri sau servicii de orice fel pentru a influenta pe cineva in a face recenzii pozitive salonului nostru. La fel cum nu am folosit si nu vom folosi niciodata conturi false pentru a ne face singuri recenzii sau alte variante nu foarte cinstite de a ne face reclama pozitiva, asa cum din pacate mai sesizam pe alocuri.

Le multumim celor care ne dau feedback direct, pe email sau aici. Si vom continua eforturile de a ne imbunatati activitatea in functie de feedback-urile primite,lucru mentinat pe acest forum, din pacate, doar de catre o singura persoana, dar resimtit de catre majoritatea clientilor nostri.

Iar clientilor nostri le multumim pentru echidistanta si obiectivitatea recenziilor oferite.

• Like 1
Link spre comentariu

Salut,

Am avut proasta inspiratie in urma cu aprox 2 saptamani sa re-vizitez intr-o seara salonul Secret Massage, locatia intr-o casa demolabila pe Str Lamaitei.

Am ales la receptie pe o dra pe numele de scena Antonia, are poze pe site, era disponibila ea si o negresa cu gabarit depasit care cerea 250 lei pt masaj.

Masajul de relaxare a fost de trecere sa zic, mai soft sa nu faca febra mititica.

La erotic s-a schimbat foaia. Mecanic, fara senzualitate, gfe 0. Bomboana de pe tort a fost cand fata s-a apucat de o labuta frenetica, eu i-am replicat ca as prefera sa foloseasca o alta parte a corpului, de ex sanii sau fesele decat mana pentru aceasta operatiune, la care ea pe un ton foarte acuzator si cu o atitudine de sictir total mi-a replicat ca nu stie sa faca altfel masaj si ca in aceste conditii nu se mai poate concentra sa continue masajul.

Ma fetito, te-ai vazut cu banutul luat si ai zis sa-ti usurezi programul de lucru. Urat, foarte urat...

Am abandonat orice idee de a mai continua, fata a disparut, m-am dus la dus, m-am imbracat si am plecat. La plecare era pustiu si la receptie.

In concluzie, a fost ultima vizita la acest salon de 2 lei, unde principala preocupare a fetelor este sa-si ia banii de la clienti si sa dovedeasca un sictir total.

Masaj relaxare 4-5

Masaj erotic 0

GFE 0

Sictir maxim

Paguba 150 lei

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salut,

Am avut proasta inspiratie in urma cu aprox 2 saptamani sa re-vizitez intr-o seara salonul Secret Massage, locatia intr-o casa demolabila pe Str Lamaitei.

Am ales la receptie pe o dra pe numele de scena Antonia, are poze pe site, era disponibila ea si o negresa cu gabarit depasit care cerea 250 lei pt masaj.

Masajul de relaxare a fost de trecere sa zic, mai soft sa nu faca febra mititica.

La erotic s-a schimbat foaia. Mecanic, fara senzualitate, gfe 0. Bomboana de pe tort a fost cand fata s-a apucat de o labuta frenetica, eu i-am replicat ca as prefera sa foloseasca o alta parte a corpului, de ex sanii sau fesele decat mana pentru aceasta operatiune, la care ea pe un ton foarte acuzator si cu o atitudine de sictir total mi-a replicat ca nu stie sa faca altfel masaj si ca in aceste conditii nu se mai poate concentra sa continue masajul.

Ma fetito, te-ai vazut cu banutul luat si ai zis sa-ti usurezi programul de lucru. Urat, foarte urat...

Am abandonat orice idee de a mai continua, fata a disparut, m-am dus la dus, m-am imbracat si am plecat. La plecare era pustiu si la receptie.

In concluzie, a fost ultima vizita la acest salon de 2 lei, unde principala preocupare a fetelor este sa-si ia banii de la clienti si sa dovedeasca un sictir total.

Masaj relaxare 4-5

Masaj erotic 0

GFE 0

Sictir maxim

Paguba 150 lei

sustin cele spuse de tine. acest salon este pe un trend decendent de multe luni. 

si nu numai acest salon este asa. mai toate saloanele din Bucuresti parca s-au prostit. femeile sunt puse pe japca. o laba cat mai rapida si gata "ora". nici vorba de MASAJ.

preturile in schimb sunt mari pentru Romania. 150-300 lei. 

cu 60 de euro gasesti si in Olanda unde salariu mediu este de 2500- 3000 de euro. 

sa nu uitam ca un masaj terapeutic care implica responsabilitate, cunostinte temeinice de anatomie, efort, costa pana in 120 lei/ora si "astea" pentru o laba de 40 min max. , iti iau 150 lei :)

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Dragii nostri clienti,

Pentru a va rasplati fidelitatea, salonul Natasha Secret Masssge are incepand de astazi un sediu nou.

Este modul nostru de a va multumi si de a va demonstra ca sugestiile si parerile dummneavoastra conteaza pentru ca asa cum v-am promis, dorim sa definim o noua linie in domeniul serivciilor de msaj erotic, care are la baza respectul si interestul fata de serviciile oferite clientilor.

Este doar primul pas si pe langa fetele noi pe care le veti descoperi in noul sediu, va pregatim si alte noutati.

Noua locatie se afla pe strada Elev Stefan Stefanescu 76, sector 2 ( Pta Iancului- Mega Mall ).

Telefon 0726.409.360

Link spre comentariu

nu-mi dau seama de ce saloanele se inghesuie in zona Stefan cel Mare, Iancului, Muncii, Unirii cand exista clientii si in alte zone.

Secret a plecat din zona Carol unde nu mai exista alt salon, ca sa se duca acolo unde exista deja 4-5 competitori :)

Zonele  Dr. Taberei, Militari, 13 sept(inclus Panduri), nu au saloane....

Link spre comentariu
  • Oras:British Virgin Islands
  • Oras:British Virgin Islands

A 3a sau a 4a vizita la acest salon si prima de cand s-a mutat in noul sediu care, apropo, este muuult mai ok decat cel de pe Lamaitei. De fapt, ca sa fiu sincer, nici nu se compara cu ce era acolo. Voi fi foarte succint deoarece n`am nici timp nici talent la scris.
Noua locatie este situata pe Elev Stefan Stefanescu, zona Iancului, Sos. Pantelimon, la o vila cocheta cu 2 etaje daca nu ma insel, care pare noua.
Lounge mare si comod, camere de masaj tematice, apa plata, suc etc. din partea casei, alles gute.
Gazda, asa cum bine stiti, Cristina, foarte joviala, primitoare si plina de mister, nota 11.
Am facut cunostinta cu fetele, 6 la numar, am baut o apa, am fumat 2 tigari si am ales-o pe Maya. Don'soara este bine proportionata, destul de inalta, qur bombat si sani misto. M-a poftit in camera ruseasca(daca nu ma insel), unde este un pat mare rau si comod, am fugit repede la baie unde am facut un dus cu de toate si am inceput actiunea pe care as putea s`o notez cu 9 la toate capitolele.
Cam asta a fost experienta mea la "noul" salon...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

A 3a sau a 4a vizita la acest salon si prima de cand s-a mutat in noul sediu care, apropo, este muuult mai ok decat cel de pe Lamaitei. De fapt, ca sa fiu sincer, nici nu se compara cu ce era acolo. Voi fi foarte succint deoarece n`am nici timp nici talent la scris.

Noua locatie este situata pe Elev Stefan Stefanescu, zona Iancului, Sos. Pantelimon, la o vila cocheta cu 2 etaje daca nu ma insel, care pare noua.

Lounge mare si comod, camere de masaj tematice, apa plata, suc etc. din partea casei, alles gute.

Gazda, asa cum bine stiti, Cristina, foarte joviala, primitoare si plina de mister, nota 11.

Am facut cunostinta cu fetele, 6 la numar, am baut o apa, am fumat 2 tigari si am ales-o pe Maya. Don'soara este bine proportionata, destul de inalta, qur bombat si sani misto. M-a poftit in camera ruseasca(daca nu ma insel), unde este un pat mare rau si comod, am fugit repede la baie unde am facut un dus cu de toate si am inceput actiunea pe care as putea s`o notez cu 9 la toate capitolele.

Cam asta a fost experienta mea la "noul" salon...

Si "halatul" cat a fost?

Link spre comentariu

Acest salon este infect, am sunat sa vad cate fete sunt libere si mi s-a spus ca sunt 3 fete libere, am zis ok, ajung in 15 minute si vreau o fata care sa faca si show cu vibratorul pt ca asa au pe site si au zis ca este ok ma asteapta ca sa imi aleg, cand am ajuns acolo in 10 minute maxim, era decat o singura fata libera si anume o negresa care este urata cu spume si miroasea ingrozitor in salon, i-am spus ca am vb acum 10 minute si erau 3 fete libere si mi-a zis ca au venit niste clienti mai vechi si ca nu au avut ce sa faca, deci... infect, primul venit primul servit, nu se respecta programari sau altceva, banu sa iasa.

• Like 3
Link spre comentariu

In atentia lui "tzepes"

Constatam, si nu cu surprindere, ca singul loc despre care ai avut ceva de spus pe acest forum este Secret Massage.

Iar la data de 18 iulie cand ti-ai creat cont aici, salonul nostru era inchis deja de o saptamana in vederea mutarii in noua locatie.

Negresele pe care le-am avut au fost date afara cu ceva vreme inainte de a inchide vechea locatie, motivul fiind feedback-ul negativ primit in timp rezonabil (nu peste o luna-doua) de la clientii fideli a caror parere o respectam si ne intreseaza.

In atentia celor care nu ne-au vizitat inca:

1. Persoanele care isi fac programare primesc un discont de 50 RON fata de pretul de 200. Clientul care vine direct la noi va plati 200 RON. Aceasta reducere prezinta si un mic risc. Un client care vine si nu este interesat de reducere va avea prioritate. Si DA am avut situatii in care toate camerele sa se ocupe inainte sa vina cineva care a dorit o reducere. Rezultatul a fost ca nu s-a suparat nimeni, S-a mai astepta un pic la o tigara sau ceva de baut oferit din partea casei.

2. Nu o singura data s-a intamplat ca programarile sa nu fie respectate si la ora anuntata sa nu vina nimeni si nici macar sa se anunte o anulare a programarii facute. 

3. Ca in orice domeniu exista momente cand se aglomereaza clientii sau cand este liniste. Acest lucru se intampla de la taxiuri pana la covrigarii si chiar si in saloanele de masaj, si nu suntem singurul loc caruia i se intampla asa ceva.

4. Niciodata nu vom aplica politica de a spune la telefon mai multe fete decat exista. Si daca va exista o singura fata in tot salonul, la telefon se va comunica exact acest lucru. Pentru ca ai nostri clienti ne-au dovedit ca stiu si doresc sa vada mai degraba o fata de calitate decat multe si de slaba calitate.

Faptul ca am ales sa schimbam locatia pentru a va putea oferi conditii mult mai bune si vom continua sa investim in dezvoltare si in calitatea serviciilor oferite

poate fii interpret de catre unii ca o politica de genul "banu sa iasa" :) 

Link spre comentariu

Draga Manager de salon, intamplarea mea s-a intamplat acum aproximativ 3 luni, nu am scris la momentul respectiv pt ca nu am avut timp si probabil nici chef, uite ca intre timp mi-am facut timp si cand am vazut anuntul vostru mi-a venit si cheful. 

1. Nu am cerut la telefon nici un discount si nici macar nu mi s-a comunicat acest lucru, ba din contra am si specificat clar ca eu am cerut varianta cu o fata show cu vibratorul.

2. Am zis ca ajung in 15 min si am ajuns in maxim 10, deci care erau sansele ca tocmai in alea 10 minute sa vina cineva si chiar si asa nu este corect si frumos.

3. Dupa spusele voastre de mai sus, programarile la voi nu se respecta atata timp cat vine altcineva direct in salon intre timp, deci, ce rol mai au programarile si de ce sa mai pui oamenii pe drum? asta inseamna bataie de joc pt clienti si ma bucur ca ati recunoscut chiar voi acest lucru.

Cam atat am avut de spus, cine e baiat destept, trage singur concluziile, cine nu, face ce vrea cu banii lui.

Link spre comentariu

In atentia lui "tzepes"

Constatam, si nu cu surprindere, ca singul loc despre care ai avut ceva de spus pe acest forum este Secret Massage.

Iar la data de 18 iulie cand ti-ai creat cont aici, salonul nostru era inchis deja de o saptamana in vederea mutarii in noua locatie.

Negresele pe care le-am avut au fost date afara cu ceva vreme inainte de a inchide vechea locatie, motivul fiind feedback-ul negativ primit in timp rezonabil (nu peste o luna-doua) de la clientii fideli a caror parere o respectam si ne intreseaza.

In atentia celor care nu ne-au vizitat inca:

1. Persoanele care isi fac programare primesc un discont de 50 RON fata de pretul de 200. Clientul care vine direct la noi va plati 200 RON. Aceasta reducere prezinta si un mic risc. Un client care vine si nu este interesat de reducere va avea prioritate. Si DA am avut situatii in care toate camerele sa se ocupe inainte sa vina cineva care a dorit o reducere. Rezultatul a fost ca nu s-a suparat nimeni, S-a mai astepta un pic la o tigara sau ceva de baut oferit din partea casei.

2. Nu o singura data s-a intamplat ca programarile sa nu fie respectate si la ora anuntata sa nu vina nimeni si nici macar sa se anunte o anulare a programarii facute. 

3. Ca in orice domeniu exista momente cand se aglomereaza clientii sau cand este liniste. Acest lucru se intampla de la taxiuri pana la covrigarii si chiar si in saloanele de masaj, si nu suntem singurul loc caruia i se intampla asa ceva.

4. Niciodata nu vom aplica politica de a spune la telefon mai multe fete decat exista. Si daca va exista o singura fata in tot salonul, la telefon se va comunica exact acest lucru. Pentru ca ai nostri clienti ne-au dovedit ca stiu si doresc sa vada mai degraba o fata de calitate decat multe si de slaba calitate.

Faptul ca am ales sa schimbam locatia pentru a va putea oferi conditii mult mai bune si vom continua sa investim in dezvoltare si in calitatea serviciilor oferite

poate fii interpret de catre unii ca o politica de genul "banu sa iasa" :)

e o chestie extrem de nasoala sa intri cu o fata care tocmai a terminat masajul cu alt client. 

1. este obosita(indiferent cat exercitiu are)

2. lipsita de chef (o stare absolut fireasca).

daca mentalitatea voastra este tip "covrigarie" atunci e bine  :wink2

nu mai compara covrigaria sau taximetria cu "masajul" erotic pentru ca nu este la fel sau la voi, DA, este .

clientul vine la un salon ca sa i se ofere o stare, sa se relaxeze, sa uite de cotidian.  nu e ca si cum ar cumpara o paine, un covrig unde sa stea la coada.

daca finalizeaza(ii faceti o laba) nu inseamna ca este si relaxat. e bine ca in pauzele dintre tigari sa mai cititi despre ce inseamna masajul pe care voi(saloanele) ziceti ca il oferiti :)

pana atunci, "banu` sa iasa"  :ewpu

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...