Sari la conținut

0728932564 Maya, am 22 ani, o blonda finuta si draguta.

Postări Recomandate

Postat
Calea Calarasilor, reala 100% relaxare totala,

buna, sunt Maya, am 22 ani, o blonda finuta si draguta. Sunt aici pentru a te satisface complet cu cel mai bun masaj de relaxare pentru detalii contacteaza-ma, poze 100% reale te astept intr-un cadru placut si intim, garantez revederea,

post-2-0-94490000-1575531014_thumb.jpg

post-2-0-61744200-1575531018_thumb.jpg

post-2-0-51896200-1575531022_thumb.jpg

post-2-0-53347800-1575531026_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

buna, sunt Maya, am 22 ani, o blonda finuta si draguta. Sunt aici pentru a te satisface complet cu cel mai bun masaj de relaxare pentru detalii contacteaza-ma, poze 100% reale te astept intr-un cadru placut si intim, garantez revederea,

Am dat curs invitatiei de mai sus, gasita in AT, si m-am prezentat pe Calea Calarasilor. Locatia este peste drum de benzinaria MOL de la Piata Muncii. Spatiul este  amenajat special pentru astfel de activitati. M-a intampinat d-ra din pozele de mai sus, in tinuta din pozele de mai sus. Cum intri pe hol, stanga-dreapta, sunt doua camere de lucru care in loc de usi au niste frumoase perdelute rosii, transparente, prin care se vede tot. Aviz celor mai rusinosi. Neavand o astfel de problema am urmat fata intr-una din camere, in care pe langa scaunul din prima poza, pe care am fost invitat sa imi las hainele, mai era un pat mare cu bare metalice si un televizor pe un canal cu telenovele la lumina caruia s-a si desfasurat toata actiunea. Este fata din poze 100% dar si fotograful este 100% foarte bun. D-ra nu este inalta cum pare in poze, are cam 1.5 m, este slabuta, cu sani mici dar perfect proportionati si un fundulet frumos bombat. Are pielea fina si o fata simpatica. Fiind igienizat de acasa, eu nu am mai trecut pe la baie, dar nici ea. Din fericirea pielea cea fina era curata si frumos mirositoare. In timp ce ma dezbracam i-am inmanat 60 lei pentru o finalizare pe care i-a dus in "bucatarie"? oricum o incapere in spatele unei usi culisante de pe hol, fata in fata cu usa de la intare. Si pentru ca la frigul de afara aveam multe haine pe mine am mai apucat sa vad prin perdeaua transparenta una sau doua fapturi care se fataiau pe acolo imbracate sumar, dar un pic mai plinute decat Maya, si mai putin interesante. In timp ce se dezbraca am intrebat-o cum face oralul si imi raspunde suav: cum vrei tu! dar finalizarea, intreb eu? Cum vrei tu, repeta ea... in timp ce se intindea in pat. Are niste labii interesante, ca o creasta de cocos in partea de sus si care se subtiaza mai jos, drept pentru care nu m-am abtinut sa le si alint cu limba cateva minute. Pentru oral, am pus prezervativul, la initiativa mea, dar am renuntat repede, pentru ca stilul masina de cusut pe care l-a adoptat si la mentinut chiar dupa ce i-am atras atentia risca sa aiba efectul contrar, asa ca am trecut la normal. Intai am pus-o cu picioarele pe umerii mei, sa ma bucur de priveliste in timp ce intram in ea, dupa cateva minute am schimbat pozitia in caprita si m-am gandit sa-i incerc si funduletul, parea ca nu are nimic impotriva, dar mi-am dat drumul din pacate in timp ce incercam sa intru. Spre deosebire de oral unde nu are decat un stil: masina de cusut si o viteza: repede, la normal m-a lasat sa dictez ritmul si cum am pus-o asa a stat. M-am sters cu servetele umede si m-am dus acasa sa imi fac dusul, in ceea ce o priveste pe ea, nu stiu daca s-a spalat. Poate era foarte obosita, dar la tot ce o intrebam in timp ce ma imbracam raspundea monosilabic si parea indiferenta la ce se intampla in jurul ei. Notele ar fi cam asa:

Locatie: 5 (10 - stradal, aproape de metrou, 0 - pentru perdelele transparente)

Fata: pentru iubitorii de fete slabute ca mine primeste pentru corp 8 si pentru fata 7.

GFE: 5 - asta pentru cele doua "cum vrei tu" de la inceputul actiunii, in rest...

Oral: 4 - masina de cusut

Normal: 8 - mi-a placut.

Anal: nu stiu daca face, am vrut sa incerc dar nu am mai ajuns.

Pentru 60 de lei si pentru amatorii de minone slabute, este de revenit.

• Like 5
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2019_11/1.jpg.491ff87ae8c1485a395463785d65c890.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2019_11/2.jpg.9184e46d9abe5bb572201c2daf115fc8.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2019_11/3.jpg.ddadf7aef76e9a53709fa55fdde5a4b4.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2019_11/4.jpg.b8b1d39c083fad4ccba0705dfbf41a0f.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2019_11/5.jpg.d87ded76fc9259a566c3e6d9114984b1.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2019_11/6.jpg.c90b14c516180d7f4f8b2b17e89a9534.jpg

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Error 404: Not found.
Postat

Am dat curs invitatiei de mai sus, gasita in AT, si m-am prezentat pe Calea Calarasilor. Locatia este peste drum de benzinaria MOL de la Piata Muncii. Spatiul este  amenajat special pentru astfel de activitati. M-a intampinat d-ra din pozele de mai sus, in tinuta din pozele de mai sus. Cum intri pe hol, stanga-dreapta, sunt doua camere de lucru care in loc de usi au niste frumoase perdelute rosii, transparente, prin care se vede tot. Aviz celor mai rusinosi. Neavand o astfel de problema am urmat fata intr-una din camere, in care pe langa scaunul din prima poza, pe care am fost invitat sa imi las hainele, mai era un pat mare cu bare metalice si un televizor pe un canal cu telenovele la lumina caruia s-a si desfasurat toata actiunea. Este fata din poze 100% dar si fotograful este 100% foarte bun. D-ra nu este inalta cum pare in poze, are cam 1.5 m, este slabuta, cu sani mici dar perfect proportionati si un fundulet frumos bombat. Are pielea fina si o fata simpatica. Fiind igienizat de acasa, eu nu am mai trecut pe la baie, dar nici ea. Din fericirea pielea cea fina era curata si frumos mirositoare. In timp ce ma dezbracam i-am inmanat 60 lei pentru o finalizare pe care i-a dus in "bucatarie"? oricum o incapere in spatele unei usi culisante de pe hol, fata in fata cu usa de la intare. Si pentru ca la frigul de afara aveam multe haine pe mine am mai apucat sa vad prin perdeaua transparenta una sau doua fapturi care se fataiau pe acolo imbracate sumar, dar un pic mai plinute decat Maya, si mai putin interesante. In timp ce se dezbraca am intrebat-o cum face oralul si imi raspunde suav: cum vrei tu! dar finalizarea, intreb eu? Cum vrei tu, repeta ea... in timp ce se intindea in pat. Are niste labii interesante, ca o creasta de cocos in partea de sus si care se subtiaza mai jos, drept pentru care nu m-am abtinut sa le si alint cu limba cateva minute. Pentru oral, am pus prezervativul, la initiativa mea, dar am renuntat repede, pentru ca stilul masina de cusut pe care l-a adoptat si la mentinut chiar dupa ce i-am atras atentia risca sa aiba efectul contrar, asa ca am trecut la normal. Intai am pus-o cu picioarele pe umerii mei, sa ma bucur de priveliste in timp ce intram in ea, dupa cateva minute am schimbat pozitia in caprita si m-am gandit sa-i incerc si funduletul, parea ca nu are nimic impotriva, dar mi-am dat drumul din pacate in timp ce incercam sa intru. Spre deosebire de oral unde nu are decat un stil: masina de cusut si o viteza: repede, la normal m-a lasat sa dictez ritmul si cum am pus-o asa a stat. M-am sters cu servetele umede si m-am dus acasa sa imi fac dusul, in ceea ce o priveste pe ea, nu stiu daca s-a spalat. Poate era foarte obosita, dar la tot ce o intrebam in timp ce ma imbracam raspundea monosilabic si parea indiferenta la ce se intampla in jurul ei. Notele ar fi cam asa:

Locatie: 5 (10 - stradal, aproape de metrou, 0 - pentru perdelele transparente)

Fata: pentru iubitorii de fete slabute ca mine primeste pentru corp 8 si pentru fata 7.

GFE: 5 - asta pentru cele doua "cum vrei tu" de la inceputul actiunii, in rest...

Oral: 4 - masina de cusut

Normal: 8 - mi-a placut.

Anal: nu stiu daca face, am vrut sa incerc dar nu am mai ajuns.

Pentru 60 de lei si pentru amatorii de minone slabute, este de revenit.

„dar mi-am dat drumul din pacate in timp ce incercam sa intru.” - cum e posibil?

Ce vreau sa întreb e ce dimensiuni are, adica o înălțime și greutate aproximativă. E minionă sau înaltă (1.70+)?

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Membru Premium
Postat

„dar mi-am dat drumul din pacate in timp ce incercam sa intru.” - cum e posibil?

Ce vreau sa întreb e ce dimensiuni are, adica o înălțime și greutate aproximativă. E minionă sau înaltă (1.70+)?

Nevermind, nu citisem tot.

Țineți minte, folosiți-vă mereu capul: al organului pentru sex, cel de pe umeri pentru restul!

• Oras:bucuresti
Postat

Deci o baga si anal in 60 lei?

Hai sa mai vedem o recenzie si dupa mai vedem ce face si unde face!😉😉😉
  • Like 2
Postat

Ieri si azi am tot incercat sa dau de ea dar nimic....asa ca zic sa asteptam inca o recenzie de la vreun futac mai consacrat!

• Like 1
Postat

Am fost eu la ea astazi

Sun si intreb de servicii oral,normal 60 fin daca vreau cim 80 in total si daca vreau si anal 120lei, stabilim pt varianta cu 80 lei, ajung in locatie e usor de gasit, sun la interfon( a avut ceva probleme ca nu suna....) si imi zice etajul, urc sus imi deschide o fata usa, as spune ca e cea din poze dar pozele o avantajeaza, e cam pe la 1,6m slim spre skinny as spune, putin fund si putin piept acolo....bec nu era...superb.

Ma baga direct in camera fara nici-un buna doar cu ;;intra acolo;; intru ii dau banii, nu inainte sa o intreb iar, o intreb daca are o colega ca ea are o voce complet diferita ca cea de la tel si zice ca nu dar in acelasi timp cineva suna pe nr.ul ei si a raspuns persoana din camera cealalta.Dupa ce ii dau bani ii duce ei/lui cred, eu am ramas acolo, vine se dezbraca si se pune in pat....

Incepe o laba....dupa un oral cu chiu cu vai cam slabut dupa montam prez si se aseaza deasupra(e foarte stramta tipa) stam ceva timp dupa putin capra si dupa inca o pozitie la ultima pozitie incepuse sa geama, dadeam ca surdu in clopot...si dupa gata.....o intreb vrei alta pozitie?ai alunecat? la care ea zice ca au trecut cele 15 minute.......

Am stat putin sa o conving ca eu am platit 80 pt cim mai mult ca au trecut cele 15 minute si nu mai poate...dupa ce ii spun de vro 4-5 ori sa continuam macar sa imi dau drumu se duce pana in camera alaturata isi intreaba sefu/sefa si se intoarce spunand ca au trecut 15 minute....ca dupa vine altcineva imediat 

La care eu enervat mi.am dat drumul pe covorul ei....precum un caine

Note :

Oral 6(la mine a fost mai ok)

Fata ~6-7

Normal 7

GFE 2 ( e un robot...)

**am uitat sa mentionez cand deja eram in fata usii nu a deschis din prima dupa ce am auzit ca se vorbea in apartament am deschis telefonul sa o sun dar am auzit ca suna ori telefonul ori interfonul de la ele din casa asa ca am sunat repede la ea sa nu ma intalnesc cu cel care posibil venea....

• Like 5
Postat

Mi-a plăcut recenzia și metoda câinelui :) Când au apărut anunțurile astea de pe Calea Călărașilor 315 eu am spus că e un cuib dubios acolo unde nu poți găsi decât peșteală, promiscuitate și servicii de rahat.

• Like 1
  • Oras:bucharest
Postat

Am fost si eu la aceasta fatuca in urma cu vreo 2 luni. La momentul respectiv era bruenta si avea locatia pe Bd Decebal mai exact deasupra Mon Cher Cafe. Dupa ce vad anuntul sun si imi raspunde o voce mai matura si imi da frumos toate detaliile. Ajung, programare respectata, sunt primit in apartamentul cu pricina de colega mai in varsta cu care si vorbisem la telefon. Apoi isi face aparitia mandra cautata: o miniona, piele alba, nici frumoasa dar fresh in felul ei insa cu multe tatuaje banuiesc ca nu permanete. Ii inmanez banii si intru in camera. Aici sta ca leguma. Zic hai sa imi faci si mie un pic oral si dupa vedem. Se apuca ea molfaie acolo ceva si se opreste. Ii zic sa continue si incepe cu laba. Zic vreau oral nu laba, parca vorbeam cu un perete. Cu chiu cu vai se apuca de treaba si il scoala pe Gigel. Camera aia intunescoasa era cam turn-off insa privelistea era frumoasa : pustoaica avea niste sfarcuri frumoase si tari si un fu duket micut. In final zic hai sa incercam normal. Pune prezervativul si se aseaza pe pat intinsa. Iarasi trage de timp si sta ca leguma. Dau sa io bag si misca picioarele de sa nu o pot penetra. Intr-un final cu chiu cu vai reusesc, pasarica extrem stramta (asa a fost atunci s-o mai fi largit dupa avalansa de futaci) senzatie placuta. Dau ceva timp si capitulez in prezervativ.

O sa dau cateva note:

Locatie 7 camera intunecoasa turn-off total insa indicatiile precise si resoecatrea programarii au fost ok. Avea in camera un glob cu luminite colorate, de altfel singura sursa de lumina din camera de actiune.

Aspect fata 7 o fata de la tara piele alba fresh teen cred ca vreo 18 ani, multe tatuaje

Aspect corp 8 daca iti place pustoaicele cu tate tari si fund micut e ideala e punctul ei forte

Oral 2 aproape inexistent, praf, leguma

Normal 5 ca am finalizat, altfel 0, daca ma lasa sa i-o bag ca lumea si ar fi participat era de 10 poate cea mai stramta pasarica intalnita de mine in toata cariera

Atitudine: Nota 0 efectiv leguma nici macar papusa gonflabila

Halatul 60 lei finalizarea

• Like 2
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Trebuie mers si rupta pe pula direct de 60 lei fara alte artificii.

• Like 1
Postat

Am fost eu la ea astazi

Sun si intreb de servicii oral,normal 60 fin daca vreau cim 80 in total si daca vreau si anal 120lei, stabilim pt varianta cu 80 lei, ajung in locatie e usor de gasit, sun la interfon( a avut ceva probleme ca nu suna....) si imi zice etajul, urc sus imi deschide o fata usa, as spune ca e cea din poze dar pozele o avantajeaza, e cam pe la 1,6m slim spre skinny as spune, putin fund si putin piept acolo....bec nu era...superb.

Ma baga direct in camera fara nici-un buna doar cu ;;intra acolo;; intru ii dau banii, nu inainte sa o intreb iar, o intreb daca are o colega ca ea are o voce complet diferita ca cea de la tel si zice ca nu dar in acelasi timp cineva suna pe nr.ul ei si a raspuns persoana din camera cealalta.Dupa ce ii dau bani ii duce ei/lui cred, eu am ramas acolo, vine se dezbraca si se pune in pat....

Incepe o laba....dupa un oral cu chiu cu vai cam slabut dupa montam prez si se aseaza deasupra(e foarte stramta tipa) stam ceva timp dupa putin capra si dupa inca o pozitie la ultima pozitie incepuse sa geama, dadeam ca surdu in clopot...si dupa gata.....o intreb vrei alta pozitie?ai alunecat? la care ea zice ca au trecut cele 15 minute.......

Am stat putin sa o conving ca eu am platit 80 pt cim mai mult ca au trecut cele 15 minute si nu mai poate...dupa ce ii spun de vro 4-5 ori sa continuam macar sa imi dau drumu se duce pana in camera alaturata isi intreaba sefu/sefa si se intoarce spunand ca au trecut 15 minute....ca dupa vine altcineva imediat

La care eu enervat mi.am dat drumul pe covorul ei....precum un caine

Note :

Oral 6(la mine a fost mai ok)

Fata ~6-7

Normal 7

GFE 2 ( e un robot...)

**am uitat sa mentionez cand deja eram in fata usii nu a deschis din prima dupa ce am auzit ca se vorbea in apartament am deschis telefonul sa o sun dar am auzit ca suna ori telefonul ori interfonul de la ele din casa asa ca am sunat repede la ea sa nu ma intalnesc cu cel care posibil venea....

CE VREI LA 80 LEI ? LABAREALA...

Plm... faza asta cu oral stil laba....mofturi la pula.... fitze la anal ca e groasa.... 10-15 min o fin......plm TEAPA CUIB DE CIORI BORATE!!!

Genul asta merita batute si futute cu pumnul in gura!!! Merita bataie si managerul.

O sa.mi fac timp sa o vizitez sa vad ce gasim la fata locului. Daca e ok cat de cat si se scoala pula....ii arunc 100 lei numai sa o rup la gaoaza...sa aud anusul cum trozneste ca ruptura copacului in padurea de stejari!!!

• Telefon: 0742146905
  • Telefon: 0742146905
Postat

Cred ca sunt fetele ce prestau stradal vis a vis de Arena, din poza parca recunosc fizicul ( asta se intampla in vara )

Postat

CE VREI LA 80 LEI ? LABAREALA...

Plm... faza asta cu oral stil laba....mofturi la pula.... fitze la anal ca e groasa.... 10-15 min o fin......plm TEAPA CUIB DE CIORI BORATE!!!

Genul asta merita batute si futute cu pumnul in gura!!! Merita bataie si managerul.

O sa.mi fac timp sa o vizitez sa vad ce gasim la fata locului. Daca e ok cat de cat si se scoala pula....ii arunc 100 lei numai sa o rup la gaoaza...sa aud anusul cum trozneste ca ruptura copacului in padurea de stejari!!!

zdrentele astea stiu doar de frica. Probabil merg pe fraiereala ca au impresia ca e pestele mare smardoi.
Postat

Din cate vad ....pretul oscileaza cam des......nu e ok!!!

Nu numai pozele ci si numele ba Maya e Bianca, ba Miruna, sunt 3 fatuci si schimba des numele intre ele, locatiile ba in Cantemir ba in Calarasilor totul e la deruta.
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...