Sari la conținut

Dominatoare Matura?

Postări Recomandate

Postat

Exista o Mistress Matura, peste 40 de ani care sa stie bine ce face? Am 0.03% experienta, insa cred intr-o dinamica de acest gen.

Postat

Stapana Vicky ? Poate ai vrut sa spui puscariasa(pentru sechestrarea unei **spam editat**e) Valerica Tintea ?

• Oras:constanta
Postat

Pușcăriașa in sus pușcăriașa in jos, dar e una din cele mai experimentate stăpâne din Romania și care te poate aduce pe nesimțite acolo unde vrea ea. Te face sa îți depășești limitele...E de apreciat că te simte și răspunde perfect la reacțiile tale ...

• Oras:vrancea
Postat

O suni, 0755575397,am fost la dânsa că _mi plac maturele, am fost reticent la primele întâlniri dar n-au fost probleme, ultima oară a fost cam plictisită i-am și spus, mia promis că se revanseaza,

Postat

O suni, 0755575397,am fost la dânsa că _mi plac maturele, am fost reticent la primele întâlniri dar n-au fost probleme, ultima oară a fost cam plictisită i-am și spus, mia promis că se revanseaza,

Salut!

Am observat că ați început să discutați despre această Stăpână Vicky.

Sincer, este prima dată când aud de ea.

În ce oraș se află dânsa ?

Sau are un anunț pe Publi24 sau un topic ceva pe aici să aflu mai multe detalii ?

Postat

O găsești acum în Brăila, se mai deplasează și prin țară, caută pe Facebook, Vicky Ion, acolo anunță unde merge, dacă ești client mai fidel răspunde și la sms _uri!

Postat

O găsești acum în Brăila, se mai deplasează și prin țară, caută pe Facebook, Vicky Ion, acolo anunță unde merge, dacă ești client mai fidel răspunde și la sms _uri!

Dar așa un anunț pe Publi24 nu are nu ?
Postat

Are pe Brăila! Caută și o găsești acolo! Are topic și pe nimfomane, găsești inclusiv cu păsărica!

Postat

Are pe Brăila! Caută și o găsești acolo! Are topic și pe nimfomane, găsești inclusiv cu păsărica!

Am căutat-o pe Publi24 dar n-am găsit nimic.

Dacă ai putea să-mi lași link-ul anuntului ei de pe Publi ți-aș fi recunoscător.

Postat

Da, dânsa este!

Presupun că tu ai fost la ea.

Și dacă da , cum a fost experienta?

Se implică în ceea ce face ?

Este dotata , din punct de vedere al jucăriilor/ustensilelor ?

Și cam care ar fi tributul ?

Postat

Presupun că tu ai fost la ea.

Și dacă da , cum a fost experienta?

Se implică în ceea ce face ?

Este dotata , din punct de vedere al jucăriilor/ustensilelor ?

Și cam care ar fi tributul ?

am fost la ea, dar nu pentru dominare, are destule jucării, am văzut și un ditamai strponul, de fapt încearcă să te convingă să _ți facă ba un masaj la prostată! Face și uro și scato!dar Ti_am spus pe mine nu mă interesează dominarea, îmi plac maturele și la Focsani nu avem mature! Eu am fost mulțumit de dânsa!
Postat

Am înțeles că are la Brăila cameră specială pentru iubitorii de bdsm și mai face și party_uri din când în când! Ca preturi e ok!

Postat

Mistress Andreea cu siguranță. Este o Domina de top iar preturile sunt excelente. Găsești tot ce vrei atitudine,experiență, instrumentar. In plus este o doamna inteligență și educata. E o plăcere să interacționezi cu dânsa.

Postat

Nu stiu daca este ea dar tipa foloseste pozele numitei Tintea Valerica(o cunoscuta fosta puscariasa ce presteza cu titlulatura DONAVICKY

telefon : 0755575397)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...