Sari la conținut

deea 26 de ani, tel:0738119624

Vizitator futac_cta

Postări Recomandate

Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

mda, nu este o fata, sunt doua defapt... si una dintre ele nu are nicio legatura cu realitatea anuntului, cred ca habar nu avea care era anuntul de pe care am sunat, este clar ca au mai multe anunturi... pe cealalta nu am vazut-o ca cica avea client... tipa cu care ar fi trebuit sa am de a face, mi-a zis ca sunt pozele colegei, dar eu cred ca acelasi text il are si cealalta... in fine, obtasem pentru un numar, dar am stat putin pe ganduri si i-am zis ca pozele nu reflecta realitatea... ea zice ca da ca nu este ea, este colega si ca lucreaza amandoua pe acelasi anunt, dar sunt sigur ca au mai multe anunturi... a tot incercat sa ma faca sa raman o ora, eu am zis nu, apoi am zis ca raman un numar, dar m-am razgandit... ea ca cica pierde clienti si bani... la 00.34... :))) cine dracu o sa mai vina la astea?! am zis: pastreaza suta de lei ca ai pierdut client si lasa-ma ca nu e corect ce faceti, nici nu avea postat in anunt ca sunt doua pe acelasi anunt, in fine... apucase sa isi dea jos tricoul, era o tipa tigancoasa, nu am nimic cu tigancile, doamne freest, dar asa era clar pe japca se vedea… ca nu are nicio vina ea, ca nu stiu ce, bai frate sunteti doua? puneti-ca anunturi separate, ca cica, cand are asta client intra ea, si raspunde ea si plm, ce texte ieftine… am zis ca plec, I-am spus de forum si ca as fi vrut sa fac o recenzie buna sa vina client si la ele, dar asta, cel putin asta care m-a intampinat pe mine, nu are nicio treaba cu realitatea, nici nu stie sa vorbeasca, este si peltica si sasaita (nu am nimic nici cu genul asta de fete, dar asta era nasoala rau) o piticanie care se da cine nu este de fapt… si sunt convins ca si cealalta este la fel… locatie, Dacia, vis-à-vis (sau peste drum) de La Tavola, pe aleea de dupa cec bank... pentru mine clar de evitat

note doar la locatie, nu am apucat sa vad prea mult pare un apartament cu 2 camere nedecomandat, nu am apucat sa vad mult, patul cam nasol ca apucasem sa ma asez cu fundul pe el... nota 7 sa zicem…

insa tipa asta… nu e cea din poze, pentru asta nota 1 frate… ba mai bine o poza reala in care stiu cine esti si vin sau nu vin, decat sa puna poze cu papusele adevarate si cand intrii e cu totul altceva… 

de revenit? niciodata… de recomandat? doar celor care chiar vor sa o vada cum arata in realitate, dar fara sa scoateti bani din buzunar, doar faceti o vizita cand aveti timp liber si care are coaie mai mari, sa ii traga o flegma in ochi si din partea mea… sa ii spuna ca din partea forumului nimfomane…

mi-a zis sa sun peste 5-10 minute sa astept afara ca se elibereaza colega, asa am facut am sunat dupa 10 minute, si colega nu se eliberase… o intreb cand se elibereaza? ea imi zice ca nu stie, pai plm, nu ai zis ca in 5-10 minute se elibereaza si raspunde ea?! am zis pas I-am zis inca o data de forum, a zis ca nu are nevoie de reclama, I-am transmis ca nu e reclama, e o recenzie, iar dupa recenzia asta nu o sa mai vina nici pulea la ele… asa ca EVITATI CAT PUTETI ANUNTUL ASTA SI ZONA DACIA, VIS-A-VIS DE LA TAVOLA...    

P.S urmeaza recenzia pentru mihaelasexyyy, ca dupa teapa asta am decis sa o vizitez pe miha… hard cocks! :*

Postat

salutare... am luat si eu teapa asta cu pitica aia fara tate ... si ce credeti...chiar avea sosete in sutien...cand a dat jos tricoul soc... e plata mai ceva ca un baiat... a inceput cu un oral protejat banal cu multa mana ... ii zic sa stea in picioare sai dau in caprita... si iese din camera dupa lubrifiant... am zis pass... m-am imbracat si dus am fost... o sutica aruncata pe geam... DE EVITAT CLAAAAAAR

Va salut,

Vaporeanul

• Like 2
Vizitator futac_cta
Postat

salutare... am luat si eu teapa asta cu pitica aia fara tate ... si ce credeti...chiar avea sosete in sutien...cand a dat jos tricoul soc... e plata mai ceva ca un baiat... a inceput cu un oral protejat banal cu multa mana ... ii zic sa stea in picioare sai dau in caprita... si iese din camera dupa lubrifiant... am zis pass... m-am imbracat si dus am fost... o sutica aruncata pe geam... DE EVITAT CLAAAAAAR

Va salut,

Vaporeanul

bun, deci ai confirmat-o pe colega ei, ca eu am scris de asta cu tate, cum credeam, si aia este naspa… deci, evitat la maxim... sa mearga decat cel care da flegme intre ochi, asta asa merita frate! cu poze false si japca pe fata!

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Mum ele meu este Deea am 26 de ani..... 

...Imi place sa imi petrec timpul in compania unor persoane educate si discrete-ofer companie domnilor generosi in locatia mea intr-un apartament elegant si curat.

Ofer o experienta unica de rasfat, mangaieri, sarutari, pasiune si erotism...Ma implic in ceea ce fac sunt o persoana deschisa la fantezii , comunicativa si prietenoasa pentru a vedea chipul barbatului satisfacut... Lucrez cu rabdare si calm pe muzica de relaxare ... nu primesc persoane in stare de ebrietate.

Toate informatiile mentionate in profilul meu sunt reale, la fel si fotografiile. Pentru stabilirea unei intalniri pot fi contactata telefonic. Sunt disponibila doar in locatia mea unde te invit alaturi de mine intr-un cadru intim si discret sa ne cunoastem..te sarut si sper sa ne vedem curand!https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191112/2246/f534ed37184d57a1f2f9838a2f98dc3c.jpg

https://s3.publi24.ro/vertical-ro-f646bd5a/extralarge/20191112/2246/3a20b392451621b25392f4f59db55c9a.jpg

• Like 5
Vizitator futac_cta
Postat

tin sa mai mentionez inca o data ca aceste poze nu reflecta nici macar 1% realitatea, anuntul este al unor doua tipe, una am confirmat-o eu, una colegul vaporeanul... doi vaporeni :D  si cred ca mai au anunturi pe publi24, asa ca mare grija!

• Oras:Constanta
Vizitator futac_cta
Vizitator futac_cta
Postat

nu inteleg totusi, cum pot pune poze atat de false, adica mai cauta unele niste poze care sa auca putin cu realitatea, insa astea doua au intercut orice masura… fetele din poze sunt bucatele, pe cand ele sunt niste urate cu spume!

Postat

nu inteleg totusi, cum pot pune poze atat de false, adica mai cauta unele niste poze care sa auca putin cu realitatea, insa astea doua au intercut orice masura… fetele din poze sunt bucatele, pe cand ele sunt niste urate cu spume!

niste persoane bolnave ( ele si iuby) folosesc poze false, Cati nu au luat tepe  si nu au stiut de forum sa povesteasca aici sau sa se informeze de aici. 

• Like 3
Vizitator futac_cta
Postat

niste persoane bolnave ( ele si iuby) folosesc poze false, Cati nu au luat tepe  si nu au stiut de forum sa povesteasca aici sau sa se informeze de aici. 

s-o fi vazut pe aia la care mi-am luat eu teapa, era nasoala rau de la voce pana la comportament...:D

Vizitator vivito
Postat

Cuib de viespii.eu am sunat,ajung,sun din nou si imi zice sa astept 5 minute.sun dupa 5 minute imi zice sa urc.cand deschide usa o tigancusa slaba fara tate fara cur.surpriza..zice ca camerele sunt ocupate si daca vreau putem sa intram in baie.eram prea infierbantat si zic hai in baie,se dezbraca si incepe muia mai mult cu mana dar ascultatoare.o intreb faci finalizare orala ?ea:nu .,eu:hai bine continua..si continua vreo zece minute ,si surpriza imi dau drumu in gura ei.ea sare inecata de slobozi,se spala pe buzisoare:)) si suparata spune ca sai mai dau 50 de lei in plus.fa dute de aici ca nu iti dau .mam sters si eu cu servetele ca imi era scarba sa ma spal in cada aia jegoasa.jeg mare frate in toata casa.nu stiu cum dracu am acceptat sai dau muie.iar incearca sa sami spuna ca ai sunt dator cu 50 de lei.am inceput sa ridic vocea si sai spun ca nui dau.ea:mai incet ca deranjezi invitati din camera.eu:atunci deschide usa sa plec.ea:pleaca si sa nu mai vi ca esti un nesimtit.:))am plecat..deci nu am mai patit asa ceva de cand erau anunturile in telegraf fara poze si cand ajungeai la fata locului gaseai tot felu de nespalate cu pesti langa ele..de evitat cu siguranta

Vizitator futac_cta
Postat

Cuib de viespii.eu am sunat,ajung,sun din nou si imi zice sa astept 5 minute.sun dupa 5 minute imi zice sa urc.cand deschide usa o tigancusa slaba fara tate fara cur.surpriza..zice ca camerele sunt ocupate si daca vreau putem sa intram in baie.eram prea infierbantat si zic hai in baie,se dezbraca si incepe muia mai mult cu mana dar ascultatoare.o intreb faci finalizare orala ?ea:nu .,eu:hai bine continua..si continua vreo zece minute ,si surpriza imi dau drumu in gura ei.ea sare inecata de slobozi,se spala pe buzisoare:)) si suparata spune ca sai mai dau 50 de lei in plus.fa dute de aici ca nu iti dau .mam sters si eu cu servetele ca imi era scarba sa ma spal in cada aia jegoasa.jeg mare frate in toata casa.nu stiu cum dracu am acceptat sai dau muie.iar incearca sa sami spuna ca ai sunt dator cu 50 de lei.am inceput sa ridic vocea si sai spun ca nui dau.ea:mai incet ca deranjezi invitati din camera.eu:atunci deschide usa sa plec.ea:pleaca si sa nu mai vi ca esti un nesimtit. :))am plecat..deci nu am mai patit asa ceva de cand erau anunturile in telegraf fara poze si cand ajungeai la fata locului gaseai tot felu de nespalate cu pesti langa ele..de evitat cu siguranta

lasa frate ca pe mine m-a ars cu 100 de lei fara sa faca ceva, deci ti-ai dat drumul in gura ei de banii mei, e mai bn asa, trebuia si o flegma! si trebuia sa transmit si salutarile forumului!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...