Sari la conținut

Samira!❤️Noua in Iasi!! Va astept cu mare drag pentru a petrece clipe de neuitat impreuna!❤️ 0744854265

samiralove

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ar fi bine de stiut si o ora aproximativa de inceput, unele fete incep abia pe la 13.30.

Eu am facut programare la ea si am fost ieri la 9 dimineata.... asa ca daca esti baiat gigel o suni si vorbesti cu ea poate obtii mai multe decat pe forum.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Eu am facut programare la ea si am fost ieri la 9 dimineata.... asa ca daca esti baiat gigel o suni si vorbesti cu ea poate obtii mai multe decat pe forum.

Mersi, e bine de stiut.

Baiatul gigel doar face prospectiuni, inca nu stiu daca merg la ea , mai sunt niste variante. Oricum, n-am cerut pe forum info delicate (adresa). 

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Dragii mei sunt disponibila pana pe 30 !!!! O sa stau zilele astea pana seara tarziu❤ Va pup si va astept cu nerbadare la mine❤❤♥♥♥♥

Nu se potriveste. Poate mai tragi niste reveniri prin weekenduri. Sau ma rog, iti reglezi tu lungimea perioadei, poate in 2-3 zile nu se dezmeticeste pescarul, sau intr-o luna se  plictiseste. Profilul e interesant, dar cred ca se intra greu in tablou in orice locatie.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Eu cand am facut CIM la ea am tinut-o eu de cap si am impins cat am putut (pot spune clar ca a fost DT pentru ca este un zgomot specific cand ajungi la throat barrier), dar daca astepti de la ea nu vine mai nimic, asa a fost si la mine prima oara oralul, de ultima data am luat atitudine.

Cred ca DT cu finalizare nu se face decat la cine stie si poate. Daca ajunge substanta in trahee se pot intampla accidente. Nu mai imi amintesc exact unde am citit despre niste cazuri in Bosnia, cred ca din timpul conflictului. Si pe urma, daca fetita are feedback bun in NP soft, cred ca trebuie profitat. Da' ma rog, ce stiu eu de procedee din astea ale avansatilor?   

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Am fost si eu la Samira dupa o programare respectata din partea amandurora am intrat in casa m-a intampinat o fata micuta de statura dar cu forme generoase as zice, imbracata intr-un fel de neglijeu negru (mai tarziu am vazut ca nu avea chilotei). Am vorbit despre ce e "bine" si ce "nu e bine" apoi am mers in camera unde cu totii ne lasam grijile si supararile la usa apoi incepem sa visam impreuna cu "aleasa".  Am optat pentru un oral neprotejat (pentru cei care ma cunosc stiu ca de mult eu am renuntat la practici periculoase) dar de data asta am zis sa risc pentru ca inca de pe canapea am avut o simpatie pentru ea si am zis sa dau tot si sa iau tot :D . Partea de GFE care initial nu ma interesa pentru ca am plecat cu gandul sa o domin in oarecare masura dar a reusit ea sa ma domine si am fost ca doi indragostiti, practic am stat bot in bot tot timpul, cred totusi ca si ea a avut o mica simpatie pentru mine si asta a favorizat multe chestii care au fost pe parcurs. Am incercat penetrari mai adanci dar nu s-a putut deloc, a trebuit sa facem ceva lent dar care mi-au amintit de perioada de adolescenta care culmea am avut o prietena care nu numai ca semana cu ea dar era si din aceiasi zona de unde e ea. Intr-un final a fost un numar lung de o ora foarte excitant si as zice ca eram amandoi mereu in tensiune pentru ca si ea tremura ca un iepuras la fiecare penetrare, o simteam ca si ea se simte bine, la final mi-am indeplinit si o fantezie si mi-am dat drumul pe fata ei. Acuma sper ca intelegeti dar nu pot fi obiectiv cu ea.

Aspect : 8 sani medii foarte putin lasati dar per total as zice ca nu e slim cum zice KenKen111(no offense, pal)  as zice ca e normala nici grasa nici slaba.

NP: extrem de subiectiv (a fost un click intre noi)  9 a fost un futai pe cinste adica a avut si initiativa (cred ca a citit recenzia lu' colegu) si a inteles ceva dar repet, penetrarea nu a fost hard, a fost ceva extrem de soft.

ON: 7 adica am avut parte de putin, a incercat ceva cu manuta dar i-am luat-o imediat si s-a conformat. (Daca o comparam cu etalonul Iasiului, Andreea, nici o fata nu are si nu va avea nici o sansa)

Igiena: 9 am aceiasi senzatie ca KenKen ca nu e 10

GFE 10 pentru mine a fost super, bot in bot si cu faptul ca ea a avut o mica simpatie (sau mimeaza foarte bine) a mers totul ca uns, eram ca doi amanti.

Decartat 300 la final. Daca o sa am ocazia ma voi mai intoarce.

Am trecut-o si eu in agenda pentru un soft. Cam asta place, chiar daca cu o mica schimbare in procedura.

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Programare prin SMS respectata : 10

Interior: simpluta, dar eleganta :9

Pozitionare: Palas, ceva mai lateral, poate fi considerata mai discreta: 9

Fizic : medie fata/corp/pasarel 8, un plus pentru varsta, 21-23  Ca idee, bruneta, ca scolarita, dar mai scunda

ON/OP : nesolicitat 

NP: Asa cum am spus, in slowed down, devine participativa, mai ales urcata sus: obiectiv 8,           subiectiv  spre  9.

GFE, EE : nu cred ca are mare experienta, dar e zambitoare, bine intentionata. In cazul meu lipsa a fost 

compensata de infuzia de tinerete, insa nu cred ca toata lumea apreciaza la fel. Cel putin dupa postarile    

negative remarcate la Giulia si Francesca , la care nu m-am potrivit in aprecieri decat cu un singur coleg.

Cadou: 150

De revenit? Intentia de revedere exista , desi am niste restante pe listuta. O data cred ca ne vom 

revedea in aceasta luna. Am mers la ea in detrimentul a 2 fete cu poze superbe, nu imi pare rau, dar inca

nu pot prevedea ce urmeaza, depinde si de ce primesc in alte parti.

O sa incerc sa imi limitez postarile la domnisoara, am observat ca la alte doua colege             recenziile/observatiile nu au fost prea bine primite. 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

hai sa facem off-topic

ai trecut de 200 de postări. ai încercat pm-ul?

Da, la mine apare un buton "mesagerie", in stanga notificarilor. Ca sa putem da/primi  mesaje trebuie sa apara si la profilul tau culoarea galben si, implicit, acel buton. 

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

se pare ca ambele părți trebuie sa aibă cele 200 de postări făcute.....

Exact. Pana atunci, daca vrei sa stii ceva de Samira, seamana putin cu Scolarita, brunetica, dar mai scunda, sani mai mari. Este fetita de care ti-am spus ca nu am sa scriu povesti lungi. Daca vrei sa iti iasa cu ea, citeste si prima recenzie a lui Moneyfucker. Parerea mea e identica, ca merge bine in slowed down. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...