Sari la conținut

Samira!❤️Noua in Iasi!! Va astept cu mare drag pentru a petrece clipe de neuitat impreuna!❤️ 0744854265

samiralove

Postări Recomandate

Vizitator costichelg
Reputație: 0

Si eu as mai merge pe la ea....

Daca mai stii vreo una la fel de participativa  si noua ca ea, informeaza si pulimea.

E singura la care am avut senzatia de partida reala, in conditii de pasarel cu aspect de rulaj 0.

Te roaga forumul ca pe userul cel mai competent si realist.

Posibil sa nu mai revina. Cand am intrebat-o in feb parca mi-a zis ceva de "pana in iunie". Suntem in iunie.

• Like 1
Link spre comentariu

ultima accesare pe whatsapp 12 martie 2020...

poate m-a blocat pe mine...

poate pandemiile au convins-o sa se lase complet și de tot...

poate și-a făcut suma și a plătit din restantele părinților la creditul in franci, elvețieni...

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Desi nu e fotomodel, e draguta (o ajuta si varsta, zic eu un 20, parca asa e si anuntata) si are niste aspecte pozitive.

Deocamdata 3:

Inocenta, inca nu e durificata de clientii rai, data trecuta chiar arata ca o liceeanca ; pentru mine tine loc de

GFE mai mult decat orice discutie, cu orice gheisa (si apropo de inocenta, parca ar aduce putin cu Adriana

din „Trade” / „Pretul inocentei” , desi nu foarte mult) . Am citit in descrierea lui Kenken, ca aspectul e ca un minus, la mine e un plus solid, cam asta caut.

Sanii (de 9)

Participarea, destul de consistenta, n-as putea sa dau un procent, dar pare ca tureaza si ea motorul , peste un 50%; mai explorez 

Asa ca sa intru si pe textul unei aprecieri „clasice” :

Locatie : Sa scad un punct pentru ca nu-i River sau Newton? Nu , oricum nu ajungeam acolo. Palas - 10

Igiena : Aici doar sa imi scad mie, mi-au cam  iesit cele 2 beri de ieri prin pori, cu tot dusul facut acasa la plecare .   10

La aspect ar trebui impartit pe capitole, sunt niste diferente, poate intr-o recenzie viitoare. Oricum as fi subiectiv.

Pozele nu o avantajeaza, e bruneta, dar cu ten alb-alb.

NP : in stilul soft pe care il prefer, si iarasi subiectiv-9; sper sa scot mai mult in acelasi stil

(Dupa ar fi mers o tamaioasa si o iesire in natura, pentru completare senzatii)

Revenire? Am o listuta cu ceva numere, dar nu-s toate cunoscute, si mi-am cam luat portia de tepe la NVuri  in ultimele 3 saptamani ;

(Maine oricum cred ca voi avea doar futaiul –figurativ- de la munca , sper weekendul sa aduca ceva bun ).

Asa la final, o multumire colegului moneyfucker pentru semnalul pozitiv dat aici (dar si pentru semnalul negativ dat la Mara)

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Am uitat de un aspect : lucreaza cu programari prin mesaje, si le si respecta. Cadou 150. Desi nu am intrat niciodata la ora la nimeni, aici ar merge, dar in cazul meu doar la deplasare - insa e prea la inceput pentru deplasari  ( ideea de ora mi-a mai incoltit doar la Miruna si Emamasaj) .

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator costichelg

Normal:8-ne am simtit amândoi foarte bine a fost un futai pe cinste.

E valabil si la mine. Doar ca nota ca la mine nota la  normal e 9+. 

(sa zisem ca 10 ar fi la orgasm inclus, dar nu pot cere asta, nu stiu cate pot duce intr-o zi ; la cateva fete- nu e cazul ei- am vazut niste fiole in baie, cred ca e un fel de anestezina ca sa reziste la supraexcitare. Dar e doar o supozitie.).

Adevarul este ca fiecare ne facem preferintele dupa criterii foarte diferite. Eu unul nu am top personal; desi am niste preferinte, uneori ma las dus de impulsul de moment; care impulsuri ma mai duc si catre rateuri. Inca nu pot defini exact motivatia, dar fata din topic e o preferata, la fel cum alti colegi o prefera pe flori, sau cum o preferau pe blonda inocenta.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Sper sa nu fugi repede acasa 

Si eu sper sa nu fi fost  pocit la gura. Acum telefon inchis, nu este genul ei. Sper sa fie in pauza de suc si sa nu fi avut necazuri cu tiganoi. 

Astia oricum n-or sa inteleaga niciodata ca daca alungi o fata nu se face rand la petarde. 

Link spre comentariu
Vizitator valtoggle

Hei dragi mei,eu am ajuns in Iasi.Sunt disponibila dupa ora 13:00 si va astept la mine sa petrecem cele mai fierbinti clipe!!!Va pup

Doar 4 zile? Cam putin. Spune si aici, macar asa pe scurt,  starea, poate unii putem ajuta cu ceva. Nu e politicos sa ignori admiratorii.

Link spre comentariu
Vizitator costichelg

A plecat Samira?

Se pare ca da. Cam repede si fara explicatii.

In caz ca citeste aici ii transmit urmatoarele:

- cand nu ai inca un nume pe nimfomane, nu prea merge treaba fara anunt pe publi

- daca primesti pe baza de sms , poate sa iti intri inauntru oricine. Dupa mine, cine ia la sms, ar trebui sa se cupleze cu alta fata

- daca nu doresti sarut sau ON, se poate spune asta aici, sunt destui care s-ar multumi cu alte calitati

- cine lucreaza cu programari, merge bine si in Tudor, langa iulius sau pe Nicolina, in caz ca la palas sunt probleme

Personal imi pare de plecarea rapida , dar si pentru ca nu am putut sa ajut cu ceva.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator costichelg

Un nou up.

Bucuros ca am prins-o dupa scurta absenta.

Fac o mentiune, eu nu sunt cu brunetele, dar ea este una din cele doua exceptii. Si nu in sensul ca merg la ea daca dau intamplator de anunt, chiar o caut , are ea un nu stiu ce.

Acum ca a inteles un detaliu intr-o pozitie -LOT-  e musai de revazut.

Mai trebuie lucrat la un element in misionar (e o chestie mai mult personala, care se aplica inainte de finalizare) , o sa o rezolvam si pe aia.

E o dulcica de fata, cine a fost stie ce vreau sa spun. 

Link spre comentariu

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna dimineata,

Saptamana trecuta am vizitat-o pe Samira, nu am fost in cea mai buna forma dar totusi a iesit ceva :

- Locatie : 8 - desi e in zona Palas era curat, fara fum de tigara, aerisit, prosop si asternuturi curate

- Fizic : 8 - nu e pentru amatorii de slim, e o miniona invelita cu sanii mari

- Oral : 7 - de la ultima vizita a mea si-a mai imbunatatit tehnica dar tot un singur ritm are

- Normal : 2 - nu tu contre, nu tu un gest, nimic

- GFE : 7 - in afara de zambet nu am vazut sau auzit nimic deosebit

- Igiena : 7 - daca ar fi prietena cu apa de gura ar fi perfect

In concluzie, cadourile cerute de Samira, mai precis 150 nr si 300 ora, le intalnim la domnisoare care ofera servicii mult mai bune ca ea. Cu exceptia unei mici imbunatatiri a oralului, restul e la fel de praf : la normal sta cum o pui deci daca vrei sa fii futut nu ai nici o sansa pentru ca nu e o femeie cu atitudine in pat, gurita aia mica care primeste multa incarcatura albicioasa pute a porumbel mort....moartea pasinii pentru amatorii de FK, eu unul nu sunt interesat de FK dar nici de parfumuri bucale cand incerc sa o apropii de mine in pat.

In concluzie eu nu va fac nici o recomandare, daca o vizitati sau nu e alegerea fiecaruia. Consider ca serviciile sunt prea slabe pentru tarifele cerute. Eu voi reveni doar ca varianta de rezerva.

Sa aveti o zi frumoasa.

Stima.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...