coldasice24 Reputație: 13 Postat Decembrie 15, 2024 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Decembrie 15, 2024 Am vizitat o la Oradea. E …..bomba femeia. E mult mai frumosa in realitate decat in poze. E bestiala. Cea mai tare trans la care am fost ever🥰
Executorull Reputație: 4 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2024 Salutare, sunt nou pe aici dar cred ca am prins care e miscarea dupa ceva perioada de urmarit din umbra:))) Ia sa vedem:)) Fost la Lara aseara, si am avut o supriza extraordinar de placuta. Contactul a fost rapid pe ws si programarea respectata la minut. Lara are un sex appeal urias, efectiv este o felina care asteapta sa devore sau sa fie devorata in functie de cum te simte :))) Aspect: 10 pentru mine, inalta, ochi superbi, carne tare si forme frumoase. Locatie 9 : 9 pentru ca 10 e doar in prezindetialul de la Marriott dar na :)))) (glumesc) OP: 10 cu priviri in ochi, gemete senzuale si am apreciat incercarea de a face DT desi sunt peste medie (din ce mi s-a spus:))) AP: 10 se simte pofta cu care te primeste si se lasa fututa. este foarte implicata si amabila de la inceput pana ce iesi pe usa. Ca sa intelegeti cum functioneaza mintea ei, mi-a dat mesaj inainte sa intru in bloc cu detaliile si mi-a zis ca e usa deschisa si o gasesc in pat cu capul in jos si sa intru direct in gura ei. Ceea ce pentru mine a fost erectie instanta :))) zis si facut , indesat pula in gurita ei si pompat pana ce am observat cateva "lacrimi de iubire" pe fata ei:)))))) De aici am concluzionat ca e implicata, pentru nu o face doar sa bifeze, ci chiar ii place. am trecut apoi la AP unde ma indemna sa dau mai tare, sa intru mai adanc, in timp ce simteam cum si ea devine tare si i-o masez in timp ce o fut. Momentul culminant a fost cand s-a suit LOT si m-a calarit de mi-au iesit ochii din cap si la un moment dat aud "imi vine" si ma stropeste pe abdomen cu lapticul ei (asa ii spune ea) moment in care si eu am finazilat adanc in funduletul ei. Restul detaliilor sunt Can Can :))) Lara , multumesc frumos pentru experienta memorabila si sper sa ne revedem curand. Dragi colegi, sper ca am facut o recenzie corecta Salutare si spor! 1 1 1
samoarapisicile Reputație: 34 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:in pat cu sotia ta Oras:in pat cu sotia ta Postat Decembrie 16, 2024 50 minutes ago, Executorull said: OP Oral protejat la alegerea ta sau din lipsa de alta optiune?
Executorull Reputație: 4 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2024 1 hour ago, samoarapisicile said: Oral protejat la alegerea ta sau din lipsa de alta optiune? Protejat la alegerea mea si sincer nu am intrebat daca se poate altfel ca nu sunt interesat. 1
cum_in_mouth69 Reputație: 11 Postat Decembrie 16, 2024 Postat Decembrie 16, 2024 Au party ( Grup Sex) joi în data de 19.12. Am vorbit cu Lara și intervalul de ore este 17:00- 20:00
the hunter in the shadow Reputație: 39 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Targoviște Oras:Targoviște Postat Decembrie 17, 2024 Acum 19 ore, cum_in_mouth69 a spus: Au party ( Grup Sex) joi în data de 19.12. Am vorbit cu Lara și intervalul de ore este 17:00- 20:00 Unde organizează party-ul?
cum_in_mouth69 Reputație: 11 Postat Decembrie 17, 2024 Postat Decembrie 17, 2024 La conacul reginei😋, Lara!😈
roberttttttttttt Reputație: 6 Postat Decembrie 21, 2024 Postat Decembrie 21, 2024 Poze și video recente unde pot găsii,ai only? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum