Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2016 Partajează Postat Aprilie 27, 2016 Merge cu un pește lângă. Pestele pe balcon sau in audi de BG in fata scarii. Link spre comentariu
the godfather Reputație: -1028 Postat Aprilie 27, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Partajează Postat Aprilie 27, 2016 în dubă de Germania... )) Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 3, 2016 Buna ziua dragii mei! Incepand de maine ma gasiti la birou intre orele 12-20Cadoul este de 250 lei pentru o oraServiciile sunt: timp de calitate petrecut impreuna Telefon: 0733488630 - daca nu raspund la telefon imi puteti trimite un sms Acestea fiind spuse va doresc o zi excelenta- in ciuda ploii de afara Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Platitorul hotaraste daca timpul petrecut impreuna este de calitate sau nu.Daca nu-ti convine angajeaza-te ca vanzatoare cu salariul de 1000 de lei.Asa ca lasa fitele de dorobanti! Link spre comentariu
mandriii Reputație: 49 Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Platitorul hotaraste daca timpul petrecut impreuna este de calitate sau nu.Daca nu-ti convine angajeaza-te ca vanzatoare cu salariul de 1000 de lei.Asa ca lasa fitele de dorobanti!Sau cauti tu ceva low cost prin cartierele periferice,vezi cum ti-o fi norocul din toate punctele de vedere si ne impartasesti si noua experienta.Plus ca si in zona 0 vad oferte la 100-150 ron.Sa ai bafta si sa faci alegerea potrivita. 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 4, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 4, 2016 Cadoul este de 250 lei pentru o oraServiciile sunt: timp de calitate petrecut impreunasuji si tu ceva de banii astia?n-am putut sa ma abtin 1 4 Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 Platitorul hotaraste daca timpul petrecut impreuna este de calitate sau nu.Daca nu-ti convine angajeaza-te ca vanzatoare cu salariul de 1000 de lei.Asa ca lasa fitele de dorobanti! Intr-un bordel din Paris ..."Intr-un bordel din Paris intra un evreu destul de prost imbracat si in varsta.- O doresc pe Natalie, pretinde el.- Bine dar Natalie este una din cele mai scumpe fete. Costa 1000 franci pe ora.- E in regula, am banii necesari. Plateste si ora decurge normal. A doua zi scena se repeta. A treia zi, dupa procedura normala, fata il intreaba:- Nimeni nu mi-a solicitat serviciile pana acum trei seri la rand. De unde sunteti dumneavoastra?- Din Minsk, sosi raspunsul.- Din Minsk, ce coincidenta, si eu sunt din Minsk. Mai am o sora acolo.- Stiu, ea mi-a dat 3000 franci si-ti dau." Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 suji si tu ceva de banii astia?n-am putut sa ma abtin Intotdeauna barbatii au fost asemanati cu pepenii..Atat pepenele cat si barbatul se incearca intre picioare si cand se trec li se usuca vrejul .... ) 1 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 5, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 5, 2016 am o pulă ca un pruneu pe chept am să ți-o pun Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 Platitorul hotaraste daca timpul petrecut impreuna este de calitate sau nu.Daca nu-ti convine angajeaza-te ca vanzatoare cu salariul de 1000 de lei.Asa ca lasa fitele de dorobanti!Nu degeaba cuvantul "magar" nu are gen feminin. Un magar, doi magari e masculin toata ziua ca si bou!!! Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 am o pulă ca un pruneu pe chept am să ți-o pun La 250 lei ora poti doar visa 1 1 Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 5, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 5, 2016 La 250 lei ora poti doar visa Dacă mă accepți pe prețul din aprilie, când țineam post, vin. Link spre comentariu
smenar Reputație: 2 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 nici cuvantu zdreantza nare gen masculin dava-n plm Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 nici cuvantu zdreantza nare gen masculin dava-n plmScrisul asta te cam chinuie, nu? 3 1 Link spre comentariu
smenar Reputație: 2 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 esti proasta date dreaq-n plm de zdreantza ordinara Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2016 esti proasta date dreaq-n plm de zdreantza ordinaraDa, te chinuie. 2 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 5, 2016 Partajează Postat Mai 5, 2016 Nu degeaba cuvantul "magar" nu are gen feminin. Un magar, doi magari e masculin toata ziua ca si bou!!!Rezulta ca iti plac magarii Link spre comentariu
phill collins Reputație: 33 Postat Mai 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2016 Sarut mainile stimata domnisoara.Nu as vrea sa va suparati pe mine dar as indrazni sa intreb.Am vazut ca pretul pentru o ora petrecuta in compania dumneavoastra costa 250 RON.Mai este valabula acea "oferta" de 400 RON pentru doua ore?Cu speranta ca nu va veti supara pe mine prea tare, as dori sa va vizitez in cel mai scurt timp.Va doresc o Duminica frumoasa si abia astept sa va cunosc. Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 phill esti mult prea speriat de pizda Link spre comentariu
mandriii Reputație: 49 Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 phill esti mult prea speriat de pizda Daca-l prinde ii trece sigur de sperietura! Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 Sarut mainile stimata domnisoara.Nu as vrea sa va suparati pe mine dar as indrazni sa intreb.Am vazut ca pretul pentru o ora petrecuta in compania dumneavoastra costa 250 RON.Mai este valabula acea "oferta" de 400 RON pentru doua ore?Cu speranta ca nu va veti supara pe mine prea tare, as dori sa va vizitez in cel mai scurt timp.Va doresc o Duminica frumoasa si abia astept sa va cunosc.Da, este valabila Link spre comentariu
monica.nomaci Reputație: 2930 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 Mos Dino.... am implinit "bre" 30 de ani ) Nu bre, inca nu m-am dilit de tot. Nici la Monica.nomaci nu ma duc, astept sa faca minim 30. Ma duc tot la babele mele, "momental". Link spre comentariu
dolores update 4 Reputație: -610 Postat Mai 9, 2016 Oras:duc cu sorcova Oras:duc cu sorcova Partajează Postat Mai 9, 2016 Mos Dino.... am implinit "bre" 30 de ani ) dă când te fuți? )) 4 Link spre comentariu
phill collins Reputație: 33 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 Va multumesc frumos stimata domnisoara pentru informatie, iar cu prima ocazie atunci cand timpul imi va permite, nu voi ezita sa va vizitez, cu acordul dumneavoastra bineateles.Momentan nu prea mai am timp nici macar sa respir.OK !Seara frumoasa va doresc. Link spre comentariu
phill collins Reputație: 33 Postat Mai 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 9, 2016 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum