Sari la conținut

Duce undeva bine atâta agresiune verbală?

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

ce sa imi arat ? se vede ca dai copy-paste din alta parte - e vizibil cu ochiul liber . Tu crezi ca imi pun mintea cu toti loseri de aici care au ales sa emigreze ? trezeste-te Pipilica ca e pacat de tine

Prietene,te-ai Mikydizat,ai devenit arogant,grandoman............

Link spre comentariu
  • Oras:strada Turnătorului
  • Oras:strada Turnătorului

Prietene,te-ai Mikydizat,ai devenit arogant,grandoman............

ti-a mancat viata miky ala, ca ai ajuns sa inventezi cuvinte noi. Baga cateva poezii pe topicul consuelei, poate iti revii, ca nu esti tu azi.

• Like 12
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

De obicei  trebuie sa ai si-o baza ca sa fii suficient de arogant si grandoman . Folosind aceleasi  vocabular compus din cuvinte ca "tomberone" si  "taraturi/ carpe"  , adica de inapoiat mintal  care inca recapituleaza abecedarul , nu poti pacali prea usor  audienta

Ca sa nu mai zicem  de cei 4 ani pierduti din viata pe topicul  Sianei , de suflet  as zice , unde iti emani toata incrancenarea si frustrarile pe care cu greu ti le mai poti mentine in frau . Pe unii , practic , nu-i intereseaza  ce povestesti si inventezi tu pe acolo , insa tu din rutina/prostie  faci acelasi lucru .

Lectiile de viata nu se invata de la Pacalici . Pe acestia doar ii sutezi la tomberonul acela de care tot amintesti  , cand este cazul  , ca de acolo (probabil) se tot hransesc si isi citesc ziarul Click . Ai inteles ? Nu cred ca este atat de greu de recunoscut un parazit intestinal , in cazul de fata  unul de onlinde , care rancezeste toata ziua prin acesta cu replicile lui "boeme"

Link spre comentariu

ti-a mancat viata miky ala, ca ai ajuns sa inventezi cuvinte noi. Baga cateva poezii pe topicul consuelei, poate iti revii, ca nu esti tu azi.

Prietene,am amintit de Miky doar ca sa-l scot din canalizare unde stătea ascuns si citea fofumul din scoarta in scoarta :laugh2 Din cate observi a iesit la lumina in secunda 2 si ti-a dat si un punct de reputatie.

• Like 1
Link spre comentariu

De obicei  trebuie sa ai si-o baza ca sa fii suficient de arogant si grandoman . Folosind aceleasi  vocabular compus din cuvinte ca "tomberone" si  "taraturi/ carpe"  , adica de inapoiat mintal  care inca recapituleaza abecedarul , nu poti pacali prea usor  audienta

Ca sa nu mai zicem  de cei 4 ani pierduti din viata pe topicul  Sianei , de suflet  as zice , unde iti emani toata incrancenarea si frustrarile pe care cu greu ti le mai poti mentine in frau . Pe unii , practic , nu-i intereseaza  ce povestesti si inventezi tu pe acolo , insa tu din rutina/prostie  faci acelasi lucru .

Lectiile de viata nu se invata de la Pacalici . Pe acestia doar ii sutezi la tomberonul acela de care tot amintesti  , cand este cazul  , ca de acolo (probabil) se tot hransesc si isi citesc ziarul Click . Ai inteles ? Nu cred ca este atat de greu de recunoscut un parazit intestinal , in cazul de fata  unul de onlinde , care rancezeste toata ziua prin acesta cu replicile lui "boeme"

Taranusule.ti-as da o replica,dar dupa ce am citit anunțul cu "Vând zacusca,accept si troc cu alte produse....." nu pot s-o mai fac,esti demn de mila.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...