Sari la conținut

La Multi Ani Mos Nicolae!!!

Vizitator akephalos2016

Postări Recomandate

Vizitator akephalos2016
Reputație: 0
Postat

Dragi fete si baieti, femei dulci si domni petrecareti, astazi este veselie si-nchinam cu bucurie!

Unii chiar au primit cadouri (bravo lor ...  :@  eu nu am primit cadoul...inca :innocent ) asa ca va urez o zi de Sf Nicolae cu zambetul pe buze!!!  :hihat

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0
Postat

Eu am primit multe urări...Si acestea sunt cadouri.:) Căci un gând bun...face mai mult decât un obiect.

Asa ca si eu iti doresc "La multi ani" si sărbători cu bucurie.

Asemenea...tuturor! :)

Postat

Recenzie: Mos Nicolae!

Era seara dintre 5 și 6 decembrie....numai ce m-am intors din pădure de la bunica , unde am fost sa-i duc ceva de mancare si sa ii dau si capritei ceva fan pt ca numai ce fata se 3 iezi...

M-am intors acasa , m-am descaltat la usa si am lasat ghetele în baie la spălat pt ca erau murdare de gainat, fugarisem o găină pe drum care furase o punguta cu 2 bani de la o domnișoară sexy.

Ajuns acasă, m-am igienizat pe maini, apoi am trecut la masa, unde ma astepta niste sarmale reci care urmau sa fie incalzite pt a fi mancate. După mancare , m-am așezat confortabil pe pat si m-am uitat la TV . În acest timp am reusit sa adorm, dar somnul mi-a fost tulburat de un zgomot venit din baie... Ma ridic , ma duc in baie sa vad ce se intampla... Ajuns la locație ( in baie ) am surpriza plăcută sa vad un moș aplecat ( pozitia capra ) care unde sa ceva in ghete! Buimac de somn, il intreb speriat " ce faci aici moșule? Cine esti? ) iar el spune cu un glas moale si cald " sunt eu moșul, mos Nicolae" ... am ramas surprins.... După ce a terminat de îndesat lucruri in ghetute, l-am invitat la un vin fiert pe urma l-am întrebat dacă nu vrea sa se odihnească putin inainte de plecare. Mos Nicolae a acceptat si s-a băgat lângă mine in pat...unde a urmat un oral de vis facut de mos Nicolae... Barba lui ma gadila usor in locurile adiacente...apoi am trecut la poziția "capra" unde moșul a făcut un twerk de milioane...

De revenit: Da, în fiecare an!

OP: 10, barba lui lungă și moale e senzatie.

ON: NU face!:(

Recomandari: va recomand cu incredere!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.