Sari la conținut

0764683564 0735475524

Postări Recomandate

Postat

BRUNETA, 30 ani te astept sa te rasfat cu un masaj de relaxare combinat cu unul erotic, oral cu finalizare, si normal, am 1.70 m, 62 kg, sani nr. 4, fund bombat, bruneta, ochi albastri, zona Obor Colentina,

0764.683.564/ 0735.475.524

Am sunat acum 2 saptamani am vorbit la telefon mi sa parut ok fata l,ocatie doamna ghica langa salon zebra ca punct de reper supermarket Eden mi a cdomunicat ca finalizarea oral normal 100 ron daca vreau si anal 150 ron locatie curatica amj primit prosop urat baia arata jalnic sta sa explodeze am facut un dus dupa care ne am apucat de treaba am platit 150 ron oral normal si anal ce sa mai analul a fost neprotejat la fel si oralul ,ca fizic fata la fata e draguta la corp arata rau are sani mici si foarte lasati are solduri late fund mare care nu se potriveste cu restul corpului , la 4 zile de can am fost la ia m am pricopsit cu o scurgere alb galbuie puncte rosi pe penis si usturime mare la urinat ce sa mai ghinionu meu fratilor vreau sa fiti atenti pe unde mergeti si cu cine faceti neprotejat pa mine ma luat valu si uite ce am patit ,acum sunt bine si cred ca o sa iau o pauza mult timp sau daca mai merg voi face totul protejat 

Note oral 7

normal 8

anal 5

locatie 6

fizic 6

halat 150 ron finalizarea

Dupa parerea mea evitatio 

O seara buna sa aveti si spor la futut !

post-32969-0-65159300-1375997432_thumb.jpg

post-32969-0-14869900-1375997464_thumb.jpg

post-32969-0-31945400-1375997471_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

BRUNETA, 30 ani te astept sa te rasfat cu un masaj de relaxare combinat cu unul erotic, oral cu finalizare, si normal, am 1.70 m, 62 kg, sani nr. 4, fund bombat, bruneta, ochi albastri, zona Obor Colentina,

0764.683.564/ 0735.475.524

Am sunat acum 2 saptamani am vorbit la telefon mi sa parut ok fata l,ocatie doamna ghica langa salon zebra ca punct de reper supermarket Eden mi a cdomunicat ca finalizarea oral normal 100 ron daca vreau si anal 150 ron locatie curatica amj primit prosop urat baia arata jalnic sta sa explodeze am facut un dus dupa care ne am apucat de treaba am platit 150 ron oral normal si anal ce sa mai analul a fost neprotejat la fel si oralul ,ca fizic fata la fata e draguta la corp arata rau are sani mici si foarte lasati are solduri late fund mare care nu se potriveste cu restul corpului , la 4 zile de can am fost la ia m am pricopsit cu o scurgere alb galbuie puncte rosi pe penis si usturime mare la urinat ce sa mai ghinionu meu fratilor vreau sa fiti atenti pe unde mergeti si cu cine faceti neprotejat pa mine ma luat valu si uite ce am patit ,acum sunt bine si cred ca o sa iau o pauza mult timp sau daca mai merg voi face totul protejat

Note oral 7

normal 8

anal 5

locatie 6

fizic 6

halat 150 ron finalizarea

Dupa parerea mea evitatio

O seara buna sa aveti si spor la futut !

imi pare rau pentru tine dar cu ,,anal neprotejat,, ce a fost in mintea ta... nici cu nevasta nu e safe dar la o fetita care face asta cu mai mulți.....

Postat
100 L ora
ROSCATA infocata, 30 ani, te astept sa te rasfat cu un masaj de relaxare combinat cu unul erotic, oral si normal, am 1.70 m, 62 kg, sani nr. 4, fund bombat, ochi albastri, zona Colentina, Doamna Ghica, 23 Aug 15:18

post-57892-0-03404800-1377264565_thumb.jpgpost-57892-0-07673700-1377264569_thumb.jpg

post-57892-0-96119900-1377264572_thumb.jpgpost-57892-0-94785200-1377264576_thumb.jpg

post-57892-0-81243700-1377264580_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:EUROPA
Postat

Nu vreau sa-l contrazic pe casanova  dar nici pe departe nu e asa. Eu am fost de 3 ori si mi s-a parut ok. Pretul corect este 100/h fara anal si nu te da afara, in nici un caz 150 finalizarea cum ne abureste casanova. Tipa e curata , draguta , sanii medii dar inca ok , nu ii atarna , oralul la alegere protejat sau neprotejat ca si normalul. 

Ana nu face anal , a incercat de 3 ori de cand s-a apucat de meserie si asta a fost la intervale mari si nu la pretul anuntat de casanova.  Baia intradevar este veche insa e curat. Cine se duce sa inspecteze bai holuri bucatarii in loc sa futa sa se lase de sportul asta si sa dea muie in masina . Locuieste cu inca o tipa Cristina , personal eu am fost si cu ambele si a fost ok si presteaza la acelasi tarif. Ambele se excita la cunnilingus, se uda abundent si chiar le place sa se futa. Nu fac mofturi la pozitii accepta si fantezii cu jucarii sau show cu pisat. La show , doar se ating sau isi baga degetele in pizda. Cand le futi se scuipa una pe alta in pizda. Pozele celor doua sunt reale si sunt facute in locatie. Ca locatie antepenultimul bloc inainte de rodul de la Ghica.

CRISTINA, blonda noua pe site te astept in compania mea sa te rasfat cu un oral si normal si alte fantezii. Ma poti gasi in zona Doamna Ghica aproape de Obor. Vino ai sa mai revii. Am si colega, non stop, 0762.955.553

Va pun si pozele Cristinei

post-76236-0-77891000-1384251474_thumb.jpgpost-76236-0-18958100-1384251487_thumb.jpgpost-76236-0-68491900-1384251494_thumb.jpg

Ca descriere fizica vedeti pozele donsoarelor ca ar fi subiectiv sa le descriu eu cum a facut casanova cu Ana , care are cateva kg in plus insa arata bine. Fetele sunt prietenoase , ultima data am stat si la o sueta si un pahar de JB. De fiecare data am platit 100 deci e un pret corect si corespunde cu cel pubical in AT.

Eu am sa mai merg cu toate ca-mi este peste mana iar casanova daca ar fi fost pe la Ana ar fi stiut ca sunt doua. Mie imi da de gandit postarea lui.

Bafta si presiune maxima.

Postat

Rog un adm sa schimbe titlul Ana29 Ghica 0764683564/ 0735475524

Postat

@pisicuts , te rog schimba numele topicului cu

Ana Ghica 0764.683.564/ 0735.475.524 si eventual trecuta si cristina in numele topicului

Postat

Salutare Comunitate, 

Am ajuns si eu la Ana inainte de viscole. :)

Locatia este foarte aproape de intersectia de la Dna Ghica. 

Acolo sunt 2 fete, pe care le puteti vedea si in pozele de mai sus. 

Eu am facut programare la Ana, cea bruneta.

Apartamentul desi nu este renovat cu spoturi si pereti falsi, este curat si ofera un sentiment de intimitate. Nu pot spune nimic despre baie deoarece nu am ajuns sa o folosesc.

Actiunea in sine a fost destul de scurta ca durata. Ana m-a asteptat nud, am intrat in camera, si a inceput cu un oral placut dar fara DT, continuat apoi de un normal cu ea deasupra unde s-a miscat foarte bine.

De apreciat faptul ca este comunicativa. Ce nu am apreciat este ca a scurtat oralul motivand ca ii rup falcile. Stiu sigur ca nu sunt suficient de dotat ca sa fac asta.:) Mi s-a parut oarecum lenesa.

Notele:

Oral: 6

Normal 8

Anal : nu am intrebat

FK: nu am incercat - nu am avut cand

GFE: destul de ridicat: 7 - am avut o conexiune.

Igiena: 8 

Aspect fizic per total: 7 - are ceva KG in plus

De revenit: Da, dar dupa ce ajung la o intrevedere si cu blonda. Daca se completeaza, as incerca ceva in 3 cu fetele astea. 

Per total Ana - este prea aproape ca atitudine de o fata cuminte, lucru pe care majoritatea dinre noi il avem deja acasa. 

• Like 2
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Salutare Comunitate, 

Am ajuns si eu la Ana inainte de viscole. :)

Locatia este foarte aproape de intersectia de la Dna Ghica. 

Acolo sunt 2 fete, pe care le puteti vedea si in pozele de mai sus. 

Eu am facut programare la Ana, cea bruneta.

Apartamentul desi nu este renovat cu spoturi si pereti falsi, este curat si ofera un sentiment de intimitate. Nu pot spune nimic despre baie deoarece nu am ajuns sa o folosesc.

Actiunea in sine a fost destul de scurta ca durata. Ana m-a asteptat nud, am intrat in camera, si a inceput cu un oral placut dar fara DT, continuat apoi de un normal cu ea deasupra unde s-a miscat foarte bine.

De apreciat faptul ca este comunicativa. Ce nu am apreciat este ca a scurtat oralul motivand ca ii rup falcile. Stiu sigur ca nu sunt suficient de dotat ca sa fac asta. :) Mi s-a parut oarecum lenesa.

Notele:

Oral: 6

Normal 8

Anal : nu am intrebat

FK: nu am incercat - nu am avut cand

GFE: destul de ridicat: 7 - am avut o conexiune.

Igiena: 8 

Aspect fizic per total: 7 - are ceva KG in plus

De revenit: Da, dar dupa ce ajung la o intrevedere si cu blonda. Daca se completeaza, as incerca ceva in 3 cu fetele astea. 

Per total Ana - este prea aproape ca atitudine de o fata cuminte, lucru pe care majoritatea dinre noi il avem deja acasa. 

mai stie cineva pe unde mai activeaza?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...