Sari la conținut

nicushor2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicushor2

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.843 citiri profil

nicushor2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

111

Reputație

  1. Am reusit si eu 2 vizite la acest salon. La ambele m-am lasat satisfăcut de Roxy. Este pentru prima data de multi ani cand o fata reuseste prin masaj sa ma faca sa ma simt mai bine ca multe fete de la TOP prin sex. Prima vizita a fost de cunoastere 30 min si pentru ca mi-a placut atat de tare la nici o săptămână am vrut sa incerc sa vad ce poate sa imi faca Roxy intr-o ora. E nemaipomenita. Tehnicile ei de masaj erotic, evita folosirea mâinilor, prin care foloseste corpul ma urca pe pereti. Am impresia ca voi ramane cliebt fidel salonului atat timp cat Roxy e la datorie.
  2. Fara nici o retinere prima poza o consider cea mai faina de pe tot forumul. De-abia astept sa ma bucur din nou de curul ala belea. Maine revin cu recenzia ;p
  3. In ambele situatii as opri trenul:))
  4. Mai bine se urca in 13pulamea, ce masina circula pe acolo si merge pana la capat si de acolo sigur poate lua metroul către orice cartier care se respecta,in numarul de fete cu Stil;), asta daca nu are bani sa il cheme pe @Taximetristul:)
  5. Mai bine fut ceva bun in seara asta in Bucuresti.... Si maine si poimâine in Poiana stau linistit:)). Va mulțumesc de sfaturi😈
  6. Studenta in Agronomie la Cantina:))))
  7. Salutare. Din cunostintele voastre vaste gasiti o fata binevoitoare sa faca si ea un outcall in Poiana Brasov. Am tot cautat si nu am gasit nimic concret.
  8. Ba sa moare je ca e furate pozele. Unele par a fi ale Marinei Dina. Restu or fi ale ei....
  9. Transformare maxima intre primul set si urmatorul )))) posibil ca a fost la plasticianul Buzucai si de aia.
  10. Salutare natiune. La vederea pozelor, mai precis poza 3, am simtit in vene ca trebuie sa incerc. Am sunat la numarul din topic am stabilit pentru 15.30 si m-am dus catre locatie, Bvd Octavian Goga magazinul de vinuri. Am urcat la domnisoara si spre surprinderea mea pozele sunt reale. E frumoasa are sanii,poza 3,foarte misto. La fata e mai mult decat comuna spre frumoasa. Actiunea scurta un oral ne apoi preze si finalizat lady on top. Foarte stramta, nu am dat limbi, de data asta, deci nu prea s-a umezit. Noroc cu lubrifiamtul de pe prezervativ ca a mers, desi nu am vreun sarpe boa. Foarte amabila domnisoara. Am platit 100 tigri pentru o bucata finalizare. Cred ca mai trec cu conditia sa fie mai frig afara pentru ca nu are AC. Notele: Locatie :7 dezordine camera fara aer condiționat si asternutul pare uzat moral Baie : 7 m-am spalat la ghiuveta nu am intrat in cada desi exista Fata : la fizic merita 9, parerea mea ca dacă se aranjeaza si umbla la locatie merita 10 pe linie. Oral :8.5 modest(fara mari artificii) dar mi-a placut ca are aspiratie Normal: 8.5. Eu o recomand la banii astia si o sfatuiesc sa umble la locatie si sa dea o mana de machiaj pentru a avea succes. Sa va fie cioaca tare si buzunaru plin, nu mare:)
  11. Am sunat si eu ori si mi-a raspuns prima data un barbatel. Ori avea vreun futac cu chef de glume sub ea ori intra cuplajul:)) . Vine ziua mea in curand si mi le-as face cadou pe amândouă. Spor la bani si cioaca tare
  12. Aha am inteles. Bine ca esti tu destept
  13. Bine ai venit intre noi. Sper sa ajung si eu ''pula-n'' tine😊 scuzati-mi gluma. Sa ne spui cateva detalii legate de serviciile oferite te rog.
×
×
  • Creează nouă...