ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 19, 2015 Stai mah ciucurele linistit ca nu ti-o fur,nu te mai ambala ca pepsi. ))))))) Si in plus,nu cred ca recurge ea la fapte de violenta,mai ales cand avem si alte optiuni,de exemplu sa ne futem )))))))Stai linistit diamond ca nu ma agit,am trecut deja de varsta aia sa ma agit ca un pepsi,dar la varsta ta si la altii ca tine este tot posibilul sa va agitati ca un pepsi!! 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 19, 2015 Intreab-o tu,cu mine nu mai vorbeste,exact acum cand voiam sa-i iau inel.inelu sa fie primit chiar era misto setul ala ce l-am ales impreuna, dar nu ne casatorim si nu ne futem. mi-l dai asa prieteneste ))pai nu te-am facut eu cel mai verific om vreo luna, cred ca il merit
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 19, 2015 Stai linistit diamond ca nu ma agitNoah bun atunci,ca ma pregateam sa trimit bodyguard-zii dupa tine )))))))Ceva de genu` https://www.youtube.com/watch?v=1uegTHM63gs
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 19, 2015 inelu sa fie primit chiar era misto setul ala ce l-am ales impreuna, dar nu ne casatorim si nu ne futem. mi-l dai asa prieteneste ))pai nu te-am facut eu cel mai verific om vreo luna, cred ca il merit Care era setu` ca nu mai stiu...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 19, 2015 Care era setu` ca nu mai stiu...asta era, mai vine si ziua mea )) ce zicihttp://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/wedding-sets/wedding-set-venta
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 19, 2015 asta era, mai vine si ziua mea )) ce zicihttp://www.bijuteriilarosa.ro/inele-de-logodna/wedding-sets/wedding-set-ventaE super frumos,dar asta e un cadou potrivit pentru un cuplu,iar noi nu suntem.
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2015 Postat Noiembrie 19, 2015 Oare miros eu bine un mic romance pe aici? 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 20, 2015 Oare miros eu bine un mic romance pe aici? nu domnita, mirosi istorie . eu cu Diamond am incheiat cartea si eu am invelit-o cu o coperta roz si am pus-o in biblioteca. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2015 nu domnita, mirosi istorie . eu cu Diamond am incheiat cartea si eu am invelit-o cu o coperta roz si am pus-o in biblioteca.Aici miroase a o logodna numai printisoru nu stie cum sa o ia pe rozica inapoi!Hihihi 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 20, 2015 Aici miroase a o logodna numai printisoru nu stie cum sa o ia pe rozica inapoi!Hihihialooo nu mai zice din astea ca daca citeste day pe aici iar ma leaga cu orele ))
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2015 alooo nu mai zice din astea ca daca citeste day pe aici iar ma leaga cu orele ))Ufff no lasa ca-i scriu eu lui day si iti taie cablu si trimite mafia la diamond!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 20, 2015 Ufff no lasa ca-i scriu eu lui day si iti taie cablu si trimite mafia la diamond!)) problema nu e ca ma leaga, imi taie netu. dar ma lasa asa si se pune la ceva meci parca vad si ma lasa si fara sex ca-i nenorocit 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2015 )) problema nu e ca ma leaga, imi taie netu. dar ma lasa asa si se pune la ceva meci parca vad si ma lasa si fara sex ca-i nenorocit Pai ce sa zic?Daca meriti atunci bine face!Daca iti ridici coada si in alta parte bine fave! 3 3
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Daca iti ridici coada si in alta parte bine fave! Urat, boss, foarte urat! 3
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 20, 2015 Eu cu , Kendra avem istorie,chiar a fost o relatie faina,pacat ca sa terminat. 3
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 20, 2015 Aici miroase a o logodna numai printisoru nu stie cum sa o ia pe rozica inapoi!HihihiAi dreptate mah ciucurele,oare cum sa fac )))))))))))))))))))) 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2015 Ai dreptate mah ciucurele,oare cum sa fac ))))))))))))))))))))Cum sa faci oare?incearaca cu dreptul!
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2015 Urat, boss, foarte urat! Dece este urat Lara?Pai daca sa intampla din astea .
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 In primul rand, este urat ca vorbesti asa cu o femeie.In al doilea rand, nu vad care-i problema, cu ridicatul cozii, din moment ce masculii dau din coada mereu? 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2015 In primul rand, este urat ca vorbesti asa cu o femeie.In al doilea rand, nu vad care-i problema, cu ridicatul cozii, din moment ce masculii dau din coada mereu?Ei acum vezi tu ca masculii sunt nascuti sa dea din coada! 1 3
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 23, 2015 ciucurele,fi un gentleman ce pula mea
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 23, 2015 ciucurele,fi un gentleman ce pula mea Alo alo ....vorbeste frumos colegu ce-i aici bar de negri?
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 23, 2015 Alo alo ....vorbeste frumos colegu ce-i aici bar de negri?Nu...e simpozionul international de stiinte si arte
Vizitator crazy lara Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2015 Postat Noiembrie 23, 2015 Ei acum vezi tu ca masculii sunt nascuti sa dea din coada!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum