alexandru69 Reputație: 366 Postat August 10, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 10, 2013 Depinde de ce bani si sincer, foarte mult de ceea ce cauti. Pe marginea drumului, ofertaveste bogqta. La fel de bogata este oferta si la alta categorie. Am avut parte de o EXPERENTA super ok. Voi posta tot ce trebuie. Sincer, ne certam ca niste idioti doar ca vrem sa fim cel mai bun. Niciunul nu este cel mai bun, toti suntem oameni cu plusuri sau minusuri. Hai sa ne cunoastem limitele! Sincer am trait o experienta super frumoasa, nunare de a aface cu nimic cu orgolii si vanturi aiurea. Chiar imi pare rau ca m-am lasat antrenat in mizerii aiurea! Voi posta tot cand imi vor permite conditiile de acasa. Mai departe de mizerii conteaza copilul si familia mea. Pt asta calc in picioare pe oricine!
nicolae32 Reputație: 192 Postat August 11, 2013 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 11, 2013 Ati facut un topic fara subiect si momentan inutil. Multi colegi ar aprecia daca s-ar posta direct recenzia fara alte precizari si tachinari caci aceasta sectiune trece printr-o criza de membri si subiecte. Va rugam sa va pastrati divergentele la sectiunea de discutii generale.
enrico05 Reputație: 10 Postat Septembrie 23, 2013 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 23, 2013 Despre ce vorbesti, totusi?
patrick82 Reputație: 1773 Postat Octombrie 17, 2013 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 17, 2013 Depinde de ce bani si sincer, foarte mult de ceea ce cauti. Pe marginea drumului, ofertaveste bogqta. La fel de bogata este oferta si la alta categorie. Am avut parte de o EXPERENTA super ok. Voi posta tot ce trebuie. Sincer, ne certam ca niste idioti doar ca vrem sa fim cel mai bun. Niciunul nu este cel mai bun, toti suntem oameni cu plusuri sau minusuri. Hai sa ne cunoastem limitele! Sincer am trait o experienta super frumoasa, nunare de a aface cu nimic cu orgolii si vanturi aiurea. Chiar imi pare rau ca m-am lasat antrenat in mizerii aiurea! Voi posta tot cand imi vor permite conditiile de acasa. Mai departe de mizerii conteaza copilul si familia mea. Pt asta calc in picioare pe oricine!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum