Sari la conținut

Poze din locație 0730145631

Postări Recomandate

• Oras:The city we all love to hate
  • Oras:The city we all love to hate
Postat

Recenzie: fost acum cateva zile.

Locatie 9: Pta Romana, are tot ce-i trebuie dar nu lux

Aspect 9: fata arata ok, nu e super model, corp frumos nici slim nici miniona, sani mici-medii dar frumusei, la fata e simpatica dar nu exagerat, varsta declarata 24, probabil reali.

Actiune: oral 8; normal 9 cu gemete, pasiune, a fost chiar incitant. Finalizat in doggy. Scor 150/250, eu zic ca e de mers.

De revenit, probabil ca da, dar sa mai treaca timp sa mai dam si altor mandre o sansa.

Succesuri!

• Like 3
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier
Postat

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/1.jpg.d67db3693a94f81f4565d72807d81b9b.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/2.jpg.9ce42a1c742b148c4dfc044e0b2928cb.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/3.jpg.0e051f4f06133eac13fae2aedee352d4.jpg

https://www.**spam editat**/uploads/monthly_2020_01/4.jpg.4ddaa245d6dfe740b58dc288618fea83.jpg

• Oras:București
  • Oras:București
  • Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie: fost acum cateva zile.

Locatie 9: Pta Romana, are tot ce-i trebuie dar nu lux

Aspect 9: fata arata ok, nu e super model, corp frumos nici slim nici miniona, sani mici-medii dar frumusei, la fata e simpatica dar nu exagerat, varsta declarata 24, probabil reali.

Actiune: oral 8; normal 9 cu gemete, pasiune, a fost chiar incitant. Finalizat in doggy. Scor 150/250, eu zic ca e de mers.

De revenit, probabil ca da, dar sa mai treaca timp sa mai dam si altor mandre o sansa.

Succesuri!

Salutare ! Pozele sunt reale ? 

Merci anticipat !

Postat

Salutare ! Pozele sunt reale ? 

Merci anticipat !

Sunt reale, am fost si eu la ea acum mai multe luni (cel putin primul set, la momentul respectiv). Cu putin noroc ajung si in seara asta (am intrat pe forum sa vad daca au mai aparut recenzii).

Nu pot spune ca e ceva iesit din comun dar per total ocazional merge, sunt si atras de genul asta.

• Like 1
Postat

Revin cu un update: nu mai merita. Nu mai e atragatoare nici fizic, nu stiu, inainte era mai finuta. E si dubioasa, putin prajita. Personal nu mai revin

• Like 2
Vizitator mr_leaf
Reputație: 0
Postat

Prajita?.?.?.?

Cred ca vrea sa spuna.. frunzele si iarba..

Postat

De pe 26 Ianuarie ac pana azi a mai intinerit de la 24 ani declarati acum are 21.

Informare telefonica 150 lei / fin 250 lei / h O cu fin pe corp ( dar o zice de parca iti face o favoare ) + N. Am zis pas

• Oras:Los Angeles
Postat

Revin cu un update: nu mai merita. Nu mai e atragatoare nici fizic, nu stiu, inainte era mai finuta. E si dubioasa, putin prajita. Personal nu mai revin

Eu cred ca e ciorex dar nu ai spus tu adevarul de prima data.
Postat

Eu cred ca e ciorex dar nu ai spus tu adevarul de prima data.

Neah, nu cred ca e dar poate ma insel si oricum sunt interesat de servicii/cum arata/se poarta. Cand am fost la ea primele dati era mai cizelata atat fizic cat si atitudine. In mare e vorba de faptul ca a scazut calitatea si e prajita.

Reputație: 24072
Postat

Neah, nu cred ca e dar poate ma insel si oricum sunt interesat de servicii/cum arata/se poarta. Cand am fost la ea primele dati era mai cizelata atat fizic cat si atitudine. In mare e vorba de faptul ca a scazut calitatea si e prajita.

Prajita, adica se drogheaza sau ce?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...