Sari la conținut

denisa sexy si frumoasa-0767438800

Postări Recomandate

• Telefon: denisa.melissa10
  • Oras:constanta
Postat

Serviciile mele sunt :

- sex oral neprotejat

- sex normal protejat in toate pozitiile

- finalizare pe corp

- 69

- french kiss

- uro

- cunilingus

- masaj relaxare

-fin 100 h 200

Postat

imi cer scze ptr aceasta poza din greseala am bagato nu este poza mea doar o asemanare rog un moderator sa mi-o stearga daca se poate

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

imi cer scze ptr aceasta poza din greseala am bagato nu este poza mea doar o asemanare rog un moderator sa mi-o stearga daca se poate

are voie mosul cel libidinos sa iti trimita una frumoasa si sa o bagi tu singurica?

Postat

are voie mosul cel libidinos sa iti trimita una frumoasa si sa o bagi tu singurica?

Da libidinosul meu trimite-mi mai multe poze cu mine te pup si astept sa imi trimiti

• Oras:Constanta
Postat

Referitor la Denissa as dori sa fac o mica interventie cu toate ca sar putea sa imi sariti toti in cap.

Acum cativa ani posibili 2 (poate memoria ma inseala),un buna prieten de al meu vine la mare si vrand intr-o seara sa incerce ceva de pe aceste meleaguri cauta in telegraf si da de anuntul domnisoarei in cauza.O suna stabilesc impreuna detaliile la tel si in cele din urma se inteleg ca ajunge la hotelul unde era cazat el in 30 de min.Bineinteles ca a intarziat domnisoara,iar prietenul meu a fost plecat dincamera 2 min sa isi ia tigari.Cand se intoarce in fata usii era Denisa care il ia la suturi urland la el ce pe unde draq umbla ca ea il asteapta de jumate de ora.Fratilor urla la el de parca ea ii dadea bani ci nu invers de mai avea putin si il lua si la palme si pe langa asta ii mai tragea si suturi in dos.Prietenul meu a lasato sa se agite pana sa putut intelege cu ea.Iar cand domnisoara sa calmat a trimoso inapoi de unde a venit.

PS: ca uitasem se specific ceva:Eu am asistat fara sa vreau la aceasta sceneta ,eu de fapt venisem acolo sa ii aduc niste medicamente prietenului pe care le uitase la mine

• Like 1
  • Minus 6
Postat

:)))) ...dar nu-mi seamana deloc cu Denisa, poate lipsesc niste detalii din poveste.

E lapte si miere fata asta cu mine, una dintre cele mai amabile, nu glumesc.

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Cu mine s-a comportat asemanator doar ca a avut un grad mai mic de nervi :)

Postat

:)))) ...dar nu-mi seamana deloc cu Denisa, poate lipsesc niste detalii din poveste.

E lapte si miere fata asta cu mine, una dintre cele mai amabile, nu glumesc.

Eu nu am nimic cu fata atat stiu si atat imi aduc aminte ca sa intamplat in prezenta mea atat vam spus si voua

Postat

Senya nu sunt foarte sigur dar cred ca acum 2 ani ea era in Grecia. In fine... sa incheiem subiectul si sa lasam loc de recenzii.

• Like 2
Postat

Am spus ca nu stiu sigur perioada.Atat vroiam sa zic ,gata las loc pentru recenzii

Postat

sa vezi tu senyo ce imi face mie cind o apuca dracii, n-ai vrea sa stii. de-aia o iubesc.

• Oras:cta
  • Oras:cta
Postat

Salut la toți.Azi am fost si eu la denisa nu am decât un cuvânt sa va zic , excelent. Sa încep cu locatia ușor de găsit la un bloc la parter pe București , de sunat mi a Răsp imediat un 15 ajung la locul faptei. Apartament curat călduros baie cu detoTe. Despre domnișoara numai laude atenta cu mine rabdatoare fumat țigare si trecut in fapt. La aspect fizic pt mine este de nota 10 corp exact cum îmi place mie la fata e drăguța celeilalte vai mama abia așteptam fapte . La prestatie oral executat bine cu dt nebunii neprotejat iar la normal mi a dat cu record mi am dat mai repede drumu ca niciodată am schimbat 2 poziții dat de 3 ori din fund bafta :) am promis data viitoare stau 1 ora , geme prea frumos :)). Ca note ii dau 10 corp 9 oral la normal nici nu știu ii dau 10 pt record dar aștept o partida mai lunga :) locatie 9 Per total mie unul mi a plăcut tare rău si aștept cu nerăbdare meciul 2 :) spor la fete

• Like 8
Postat

Referitor la Denissa as dori sa fac o mica interventie cu toate ca sar putea sa imi sariti toti in cap.

Acum cativa ani posibili 2 (poate memoria ma inseala),un buna prieten de al meu vine la mare si vrand intr-o seara sa incerce ceva de pe aceste meleaguri cauta in telegraf si da de anuntul domnisoarei in cauza.O suna stabilesc impreuna detaliile la tel si in cele din urma se inteleg ca ajunge la hotelul unde era cazat el in 30 de min.Bineinteles ca a intarziat domnisoara,iar prietenul meu a fost plecat dincamera 2 min sa isi ia tigari.Cand se intoarce in fata usii era Denisa care il ia la suturi urland la el ce pe unde draq umbla ca ea il asteapta de jumate de ora.Fratilor urla la el de parca ea ii dadea bani ci nu invers de mai avea putin si il lua si la palme si pe langa asta ii mai tragea si suturi in dos.Prietenul meu a lasato sa se agite pana sa putut intelege cu ea.Iar cand domnisoara sa calmat a trimoso inapoi de unde a venit.

PS: ca uitasem se specific ceva:Eu am asistat fara sa vreau la aceasta sceneta ,eu de fapt venisem acolo sa ii aduc niste medicamente prietenului pe care le uitase la mine

Uite nu te supara pe mine dar :))))))) nu stiu de unde ai cazut pe aici pe la mine :))))) povestea ta e chiar interesanta ,dar.........nu sunt eu cea din poveste ,sigur ma confunzi cu cineva .....eu te asigur k nu sunt:))))) cea ce descrii tu ,chiar mai socat sincer.... nu ma asteptam la o asa descriere despre mine ......nu te supara Senya dar esti cam ciudat ,si culmea.....:))))))))))))))))))))

Postat

Cu mine s-a comportat asemanator doar ca a avut un grad mai mic de nervi :)

aoleuuuu ......eee lasa k te prind eu atunci sa vezi ce tare te violez .....da-ma in judecata deacum k mi sa pus pata pe tine :))))))

Postat

Propun in felul urmator ca nu se umple multe pagini cu Off Topicuri sa ma lasati o perioada sa fac sapaturi,si daca am gresit PROMIT CA IMI CER SCUZE FEICARUIA IN PARTE

PS:se poate gasi pe undeva arhiva Telegrafului de acum cativa ani?

Pana la rezolvarea cazului va pupa Ursuletul

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...