Sari la conținut

denisa sexy si frumoasa-0767438800

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Puteai sa faci inainte "sapaturile" astea de care "vorbesti". (Tare curios sunt ce cauti in arhiva telegrafului, nr. de tel, poze?)

Stii cum e, mai intai verifici si pe urma acuzi, nu? Asa si cu clonarea topicelor. :)

• Oras:Pisti Tat
Postat

aoleuuuu ......eee lasa k te prind eu atunci sa vezi ce tare te violez .....da-ma in judecata deacum k mi sa pus pata pe tine :))))))

Vaai ce bine suna :) deabia astept. Uite, facem un pact, daca ma violezi bine si tu si colega ta (daca mai exista) eu promit sa imi cer scuze public, si aici si peste tot unde am spus ceva nasol plus ca iti voi putea face ceva reclama printre colegii mei pesti. Daar, daca nu se intampla cele mentionate mai sus, voi continua cu replicile mele acide. Batem palma?

• Like 1
Postat

Propun in felul urmator ca nu se umple multe pagini cu Off Topicuri sa ma lasati o perioada sa fac sapaturi,si daca am gresit PROMIT CA IMI CER SCUZE FEICARUIA IN PARTE

PS:se poate gasi pe undeva arhiva Telegrafului de acum cativa ani?

Pana la rezolvarea cazului va pupa Ursuletul

Senya tata, arhiva Telegrafului exista insa ma indoiesc ca o sa ai sanse sa o poti accesa. Eu cred ca am incercat de peste o suta de ori sa fac acest lucru si nu am reusit. Poate ai tu mai mult noroc in cautarile tale de dupa ora 2 am . Succes ! :)

• Telefon: denisa.melissa10
  • Oras:constanta
Postat

Propun in felul urmator ca nu se umple multe pagini cu Off Topicuri sa ma lasati o perioada sa fac sapaturi,si daca am gresit PROMIT CA IMI CER SCUZE FEICARUIA IN PARTE

nu propune nimic k nu are rost povestea ta nu e deloc asemanatoare cu a mea ,cu siguranta nu sunt eu aia care crezi tu sigur te inseli si in primul rand nu prea fac deplasari ,mai ales acum 2 ani eram in grecia la soare ,si in nici un caz nu faceam deplasari .....

Postat

nu propune nimic k nu are rost povestea ta nu e deloc asemanatoare cu a mea ,cu siguranta nu sunt eu aia care crezi tu sigur te inseli si in primul rand nu prea fac deplasari ,mai ales acum 2 ani eram in grecia la soare ,si in nici un caz nu faceam deplasari .....

:thinking  :thinking oare abea acum ai vazut postarea lui Patrick ? .....

• Oras:bangkok
Postat

vasile.c ma poate viola pe mine?

sigur ca te poate , stie bine cum trebuie si sint convins ca nu vei pleca nesatisfacut violat. mergi pe mina mea, black mamba e de colectie.

ps . am uitat sa iti spun ca trebuie putin sa o necajesti ca sa te violeze bine, altfel e tare apatica.

Postat

nu stiu dar nu e adevarat ce zice 

nu stiu dar nu e adevarat ce zice senya despre mine 

Postat

bai senyo .fii atent la obi ,dca vrei sa faci sapaturi si te lauzi ca iti place sa fi limbist ,baga fratioare mai mic niste sapaturi cu limbuta la fata asta si o sa ma pomenesti pina la vara.fi faptas nu birfitor ,adu-ti aminte ce ti-am scris pe pm.

• Telefon: georgi_8888
  • Oras:romania
Postat

Aspect 8 se poate mai bine

FK 8

oral 9

normal 9 ( ii slim tare frate o cautam pe burta si nu o gaseam)

FK: 9.
Atitudine, GFE : 9 se poate mai bine.
Punctualitate: 9
Cadoul : 300, outcall,

De revenit.

Am fumat vreo 2 o tigari impreuna la locatia mea din hotel, ea 2, eu una, apoi dupa igienizare am trecut la vreaba, mai fratilor, daca imi pun palmele caus incape tot funduletzul ei, nu mai spun de sani ca-s mai mici ca a altor domnisoare da-s placuti , 2 schimburi de focuri in timp de vreo 1, 1/3 ore fara graba cu toate activitatile oral si normal, si mama iedului si eu peste ea de vedeam numai cearceaful si altele 69 si 59 (adica numai ea)..protejate, fara fite, fata nazuri, chiar atragatoare, mai mult decat atat dupa consumarea timpului am spus ca o sa postez si a zis ca sare pe mine, ce sa sara frate pe un urs de 100 kg, ca are 40 kg.

Vasile Ai pus-o

g(mic)

• Like 7
Postat

Denisa, la ce te-ai referit cand ai zis ca nu e adevarat la ce-am scris eu?? Ia vezi ca ai incurcat borcanele.

Postat

FK 8

oral 9

De revenit.

Am fumat vreo 2 o tigari impreuna la locatia mea din hotel, ea 2, eu una, apoi dupa igienizare am trecut la vreaba, mai fratilor, daca imi pun palmele caus incape tot funduletzul ei, nu mai spun de sani ca-s mai mici ca a altor domnisoare da-s placuti , 2 schimburi de focuri in timp de vreo 1, 1/3 ore fara graba cu toate activitatile oral si normal, si mama iedului si eu peste ea de vedeam numai cearceaful si altele 69 si 59 (adica numai ea)..protejate, fara fite, fata nazuri, chiar atragatoare, mai mult decat atat dupa consumarea timpului am spus ca o sa postez si a zis ca sare pe mine, ce sa sara frate pe un urs de 100 kg, ca are 40 kg.

Vasile Ai pus-o

g(mic)

georgi ,cumnate ,incep sa devin un mare fan al tau.incepind cu poza ta ,geniala,imi place de tine ca apreciezi ce-i frumos. si asa ca intre ursi, eu am 104 kg

Postat

Denisa, la ce te-ai referit cand ai zis ca nu e adevarat la ce-am scris eu?? Ia vezi ca ai incurcat borcanele.

nu ma refeream la tine patrick era vb de sonya la el ma refeream si borcanele le incurca el :))))))))

Postat

mambo , pot sa iti pun o poza tare misto?zici ca esti brazilianca, crede-ma.

Postat

obi ai vrut sa scrii ceva?

FK 8

oral 9

De revenit.

Vasile Ai pus-o

g(mic)

georgi ,cumnate ,incep sa devin un mare fan al tau.incepind cu poza ta ,geniala,imi place de tine ca apreciezi ce-i frumos. si asa ca intre ursi, eu am 104 kg

Postat

obi ai vrut sa scrii ceva?

da ce georgi si matatale tot matol si chior, am scris oarece acolo jos, n-ai inteles, sau doar eu sint greu de cap?

Postat

nu ma refeream la tine patrick era vb de sonya la el ma refeream si borcanele le incurca el :))))))))

Sa vezi ce-ti incurc eu borcanele. :))) grecoaico!

• Like 2
Postat

Uite nu te supara pe mine dar :))))))) nu stiu de unde ai cazut pe aici pe la mine :))))) povestea ta e chiar interesanta ,dar.........nu sunt eu cea din poveste ,sigur ma confunzi cu cineva .....eu te asigur k nu sunt:))))) cea ce descrii tu ,chiar mai socat sincer.... nu ma asteptam la o asa descriere despre mine ......nu te supara Senya dar esti cam ciudat ,si culmea..... :))))))))))))))))))))

O sa vedeti Dumneavoastra cat de ciudat sunt cand o sa fac in cursul zilei de azi lamurirea in masura timpului disponibil :chainsaw

Postat

O sa vedeti Dumneavoastra cat de ciudat sunt cand o sa fac in cursul zilei de azi lamurirea in masura timpului disponibil :chainsaw

eee eu cred k vrei sa te violez si pe tine k vasile.c dar nai sanse nu cred k ma poate provoca cineva asa k vasile.c ....el este foarte special ptr mine...o are promisa dar tu sonya....esti culmea culmilor si te rog inceteaza cu povestea asta k nu vreau sa te violez pe tine ,singura persoana care va fi vilolat e vasile.c 

Postat

Valeeeu,deabia astept. Vrei sa te mai provoc?? Pana reusesc sa ajung la tine? :)) sa stii ca mai pot, mai am de unde :))

Postat

Valeeeu,deabia astept. Vrei sa te mai provoc?? Pana reusesc sa ajung la tine? :)) sa stii ca mai pot, mai am de unde :))

daaaa ok incearca si sa vezi tu ce ti-o iei de la mine  :)))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...