Sari la conținut

denisa sexy si frumoasa-0767438800

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Vreau sa incep aceasta interventie a mea CU SCUZELE DE RIGOARE PE CARE I LE DATOREZ DOMNISOAREI DENISA ,MAYA.Intradevar am facut o CONFUZIE.Intamplarea respectiva sa intamplat acum 3 ani mai exact in vara dar protagonista era o fata care avea Locatia la Dacia Langa Wish.Numele de scena al respectivei domnisoare era tot Denissa initial si avea anuntul exact ca acest ca acest Topic.Domnisoara din acea locatie mai avea cand o colega,cand 2 .Dupa cateva zile sia schimbat numele de scena in LOREDANA/LORY (ceva de genul).Confuzia mea mea a fost accentuata 90 % de prietenul meu patit cu raspectiva domnisoara care dupa ceva mai mult alcool la bord toate pozele i se pareau ROZ BON-BON CU PICATELE,greseala mea ca am crezut vorbele unui om ablat sub influenta licorilor bahice.

Inchei prin ami cere fiecaruia scuze in parte in special MAYEI,PATRICK,OBI,GABITU,FRATELUI PESTIC SI TUTOR CARE AU CITIT CONFUZIA.

Din cauza climei de afara mai mult decat frig ursuletul sia dat programul de hibernat peste cap si este cam confuz :bye

Ps :scuzati va rog erorile de scrierele,e din cauza netului

• Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu

Felicitari pentru curajul de a recunoaste ca ai gresit. De multe ori credem cu tarie in anumite lucruri si actionam fara a verifica mai intai daca este 100% adevarat ( tocmai pentru ca sintem ferm convinsi ca avem dreptate ) . Asta este si o caracteristica a elanului tineresc . Dar important este sa avem taria ca sa ne recunoastem greseala si sa iesim public sa ne cerem scuze. Pentru acest lucru nu pot decat sa te mai felicit inca o data.

Link spre comentariu

Felicitari pentru curajul de a recunoaste ca ai gresit. De multe ori credem cu tarie in anumite lucruri si actionam fara a verifica mai intai daca este 100% adevarat ( tocmai pentru ca sintem ferm convinsi ca avem dreptate ) . Asta este si o caracteristica a elanului tineresc . Dar important este sa avem taria ca sa ne recunoastem greseala si sa iesim public sa ne cerem scuze. Pentru acest lucru nu pot decat sa te mai felicit inca o data.

Daca gresesc nu mie greu sa recunosc ca am gresit mai ales public ,pentru ca suntem oameni nu animale... chiar daca uneori ma cam ia valul

Link spre comentariu
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok

eee eu cred k vrei sa te violez si pe tine k vasile.c dar nai sanse nu cred k ma poate provoca cineva asa k vasile.c ....el este foarte special ptr mine...o are promisa dar tu sonya....esti culmea culmilor si te rog inceteaza cu povestea asta k nu vreau sa te violez pe tine ,singura persoana care va fi vilolat e vasile.c 

si mosu libidinos vrea viol, se poate? 

Link spre comentariu
  • Telefon: denisa.melissa10
  • Oras:constanta
  • Telefon: denisa.melissa10
  • Oras:constanta

Vreau sa incep aceasta interventie a mea CU SCUZELE DE RIGOARE PE CARE I LE DATOREZ DOMNISOAREI DENISA ,MAYA.Intradevar am facut o CONFUZIE.Intamplarea respectiva sa intamplat acum 3 ani mai exact in vara dar protagonista era o fata care avea Locatia la Dacia Langa Wish.Numele de scena al respectivei domnisoare era tot Denissa initial si avea anuntul exact ca acest ca acest Topic.Domnisoara din acea locatie mai avea cand o colega,cand 2 .Dupa cateva zile sia schimbat numele de scena in LOREDANA/LORY (ceva de genul).Confuzia mea mea a fost accentuata 90 % de prietenul meu patit cu raspectiva domnisoara care dupa ceva mai mult alcool la bord toate pozele i se pareau ROZ BON-BON CU PICATELE,greseala mea ca am crezut vorbele unui om ablat sub influenta licorilor bahice.

Inchei prin ami cere fiecaruia scuze in parte in special MAYEI,PATRICK,OBI,GABITU,FRATELUI PESTIC SI TUTOR CARE AU CITIT CONFUZIA.

Din cauza climei de afara mai mult decat frig ursuletul sia dat programul de hibernat peste cap si este cam confuz :bye

Ps :scuzati va rog erorile de scrierele,e din cauza netului

Ok stai linistit se mai intampla, oricum nu mam suparat, k stiam k nu e adevarat ....si foarte frumos din partea ta ma bucur k ti-ai schimbat parerea despre mine......

Link spre comentariu

Dumnezeule mare! :))))

e adevarat patrick? te-ai lasat abuzat si folosit de o fetita mica si neajutorata? tarfa masculina care esti! sa-ti fie rusine daca asa stau lucrurile!!! daca insa nu stau asa, ai cam face bine sa te lasi violat pe canapea cat mai repede posibil. nu de altceva, dar cred ca ii cam place sa o usture pasarica si pe tine chiar nu te incita deloc instigarea asta, nu???!!!

• Like 3
Link spre comentariu

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

........daaa si eu vreau sa fiu violata mar excita la maxim :)))) offfff vreau sa ma violeze si pe mine cinevaaaa........

Scuze de interventie, ar fi poate mai bine daca nu ai zice asta in public decat in pm, sau la urechea unui barbat. Aici poate citeste cineva nepotrivit si chiar te alegi cu asta...

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...