Sari la conținut

New! New! 🤗🤗Ariana, nouă în oraș â�¤â�¤

Vizitator ariana069

Postări Recomandate

Postat

salut baieti,deoarece am avut ocazia sa o intalnesc astazi pe frumoasa Ariana vreau sa spun cateva cuvinte despre domnisoara ,incep prin a spune ca desi am prins-o la telefon chiar cand s-a trezit a fost ft glumeata inca de la inceput,am stabilit intalnirea mi-a dat adresa (str Constanta)si iata-ma la usa fetei,Ariana o fata ft draguta sexi cu ochelarii ,inalta peste 1,70 cred si niste sani medii fermi ft placuti la atingere,actiunea ....merita sa o vizitati mai ales ca a zis ca nu sta mult(fara anal nu am facut nici nu am intrebat) desi nu imi place sa dau note eu dau multe+++++ fetei,150 finalizarea cred ca este de revizitat .Mersi Ariana sper sa te mai intalnesc o data pana pleci!!!

Postat

Am vb la tel, dacă poate in 20 minute, a zis da. Mi-a dat strada, și când ajung na mai răspuns. După un timp mi-a dat numai ocupat. Aveți grija, vii se poate întîmplă. Numai bine!

Vi sau vii? E important pt. credibilitate...

Vouă vi se poate întâmpla (cu un singur i aici). bibi78 nu mai e credibil acum :))

• Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

Perfecțiune, am scris pe repede înainte, din mașina. Se mai întîmplă.

• Oras:Cluj Napoca
Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/147693-elly%E2%9D%A4-nebunie-sexual%C4%83-%EF%BF%BD0757-706-908/ e tipa de aici, si de aici https://nimfomane.com/forum/topic/145136-de-evitat-0757706908/

Acum nu stiu ce sa zic de topicul la `de evitat` fiind inceput de un user cu doar 2 posturi, dar na... bine de stiut. 

prietene esti in eroare. NU e vorba de gagica din acest topic. ci despre asta:

https://nimfomane.com/forum/topic/147693-elly%E2%9D%A4-nebunie-sexual%C4%83-%F0%9F%980757-706-908/?do=findComment&comment=5967481

asta asa ca sa nu 'confuzam' lumea! In alta ordine de idei am vizitat-o pe gagica topicului astuia. respectiv Ariana. fata e vis! tanara. frumosa. inalta. pozele sunt ale ei 100%. ON bun spre f bun. NP ..vis. stramta. ba are fata o pizda delir. pret: 150 fin , ...adica ce sa zic tot mai rar acest tarif. eu zic ca e ce trebuie. din pacate sta pana vineri sau sambata si ...poate revine:). note? 9.50! 

• Like 1
Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/147693-elly%E2%9D%A4-nebunie-sexual%C4%83-%EF%BF%BD0757-706-908/ e tipa de aici, si de aici https://nimfomane.com/forum/topic/145136-de-evitat-0757706908/

Acum nu stiu ce sa zic de topicul la `de evitat` fiind inceput de un user cu doar 2 posturi, dar na... bine de stiut. 

https://nimfomane.com/forum/topic/147693-elly%E2%9D%A4-nebunie-sexual%C4%83-%F0%9F%980757-706-908/?do=findComment&comment=5967481

asta asa ca sa nu 'confuzam' lumea! In alta ordine de idei am vizitat-o pe gagica topicului astuia. respectiv Ariana. fata e vis! tanara. frumosa. inalta. pozele sunt ale ei 100%. ON bun spre f bun. NP ..vis. stramta. ba are fata o pizda delir. pret: 150 fin , ...adica ce sa zic tot mai rar acest tarif. eu zic ca e ce trebuie. din pacate sta pana vineri sau sambata si ...poate revine:). note? 9.50! 

Postat

daca tot ai zis ca pizda fetei e delir , ce fel  e ? cu labii  mari , fara , clit mare ? mersi !

• Oras:In timp!
Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/147693-elly%E2%9D%A4-nebunie-sexual%C4%83-%EF%BF%BD0757-706-908/ e tipa de aici, si de aici https://nimfomane.com/forum/topic/145136-de-evitat-0757706908/

Topicele astea sunt ale unei fete elly care e acum postata la intrebari si raspunsuri, vizitata de mine aseara.

https://nimfomane.com/forum/topic/147693-elly%E2%9D%A4-nebunie-sexual%C4%83-%EF%BF%BD0757-706-908/

Sunt doua fete diferite, cea de mai sus, numita elly sau cum o cheama clar nu recomand.

• Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo
Postat

Mie imi pare a fi aceeasi tipa. Aceiasi ochelari, acelasi par, alunite pe spate, etc... Nu inteleg ce-i diferit la topicul asta vs cel de la intrebari. 

Postat

Viziteaza ambele fete si o sa vezi ca difera de la cer la pamant, eu prima data am zis ca sunt surori, de aia am vizitat-o pe cealalta mai mult, insa nu se compara cu ariana fizic, o avantajeaza mult pozele.

Postat

ÃŽn primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați adresat 😘😘😘 Și eu m-am simțit minunat și îmi pare rău pentru că nu pot sta mai mult, dar cu siguranță voi reveni cât mai curând!!🤗🤗â¤

Iar în al doilea rând, vreau să lămuresc treaba cu acea fată. Uitați-vă puțin mai atent, da, locația, din câte am văzut și eu, este aceeași, dar nu semănăm deloc. Iar cei care zic că suntem aceeași persoană, înseamnă că nu aveți prea multă experiență🤣🤣 glumesc 😘🙈😈

Vă pup și vă mulțumesc încă o dată pentru primirea călduroasă pe care mi-ați oferit-o!â¤â¤

Postat

ÃŽn primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați adresat 😘😘😘 Și eu m-am simțit minunat și îmi pare rău pentru că nu pot sta mai mult, dar cu siguranță voi reveni cât mai curând!!🤗🤗â¤

Iar în al doilea rând, vreau să lămuresc treaba cu acea fată. Uitați-vă puțin mai atent, da, locația, din câte am văzut și eu, este aceeași, dar nu semănăm deloc. Iar cei care zic că suntem aceeași persoană, înseamnă că nu aveți prea multă experiență🤣🤣 glumesc 😘🙈😈

Vă pup și vă mulțumesc încă o dată pentru primirea călduroasă pe care mi-ați oferit-o!â¤â¤

Hmm ciudat, tu cui multumesti? Ca nu inteleg ma jur, cred ca am devenit tampit, a intrat pe topic-ul arianei ca sa il strice sau cum? Plm nu mai inteleg nimic sa morðŸ§ðŸ¤”🤔

Postat

Hmm ciudat, tu cui multumesti? Ca nu inteleg ma jur, cred ca am devenit tampit, a intrat pe topic-ul arianei ca sa il strice sau cum? Plm nu mai inteleg nimic sa mor

e aceeași femeie dude

Postat

e aceeași femeie dude

Nu are cum, le-am vizitat pe amandoua plm, poate se cunosc dar fetele sunt diferite, una la platinia spate la mihai viteazu si cealalta platinia langa jandarmerie, ariana are un tatuaj pe piept si cealalta nu are nimic deci nimic din orice punct de vedere plm🤔🤔

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

E clar ca e aceeași in toate cele 3 topice !

Și e și “foarte deșteaptă “ .

A încurcat conturile când a postat 🤦ðŸ¼â€â™‚ï¸ðŸ¤¦ðŸ¼â€â™‚ï¸ðŸ¤¦ðŸ¼â€â™‚ï¸ðŸ¤¦ðŸ¼â€â™‚ï¸

Postat

Va zic eu ca nu e aceeasi in plm, le-am vizitat pe amandoua, cealalta e ao ametita vai mama ei, are un metru si de restul iti face nervi, dati 100 de lei cadou de craciun, ca altceva nimic, posesoarea topic-ului e inalta are tatuaj pe piept, tatuaj ce semnifica floarea nu stiu cum sau cam asa ceva, pe mana stanga are nis5e cicatrici care arata ca ia fost rupta mana, si una si alta sunt reale.

• Like 2
Vizitator ariana069
Reputație: 0
Postat

Deci, îmi cer scuze de pe acum, greșeala mea, nu am fost atentă. Nu suntem aceeași persoană cu toate că pozele se aseamănă. M-a rugat tipa să-i pun anunț, neștiind că ea mai are unul și este la "de evitat" și am uitat să mă deconectez, Asta e singura chestie, nimic ieșit din comun.

Adică dacă am fi aceeași persoană, nu cred că după recenziile pe care le are, ar mai fi venit cineva la mine și nici cuvinte frumoase nu aș fi primit.

Chiar îmi pare rău pentru situația creată și sper să nu influențeze cu nimic.

Și îmi cer scuze încă o dată pentru tâmpenia făcută

Postat

Deci, îmi cer scuze de pe acum, greșeala mea, nu am fost atentă. Nu suntem aceeași persoană cu toate că pozele se aseamănă. M-a rugat tipa să-i pun anunț, neștiind că ea mai are unul și este la "de evitat" și am uitat să mă deconectez, Asta e singura chestie, nimic ieșit din comun.

Adică dacă am fi aceeași persoană, nu cred că după recenziile pe care le are, ar mai fi venit cineva la mine și nici cuvinte frumoase nu aș fi primit.

🤔plm se mai intampla, din moldova amandoua, e normal sa se cunoasxa. Nu arunc inca cu pietre din simplul fapt ca eu m-am simtit bine cu fata, in rest apa de ploaie.

• Like 2
Postat

salut baieti,fiind printre cei care au vizitat-o pe Ariana vreau sa adaug cateva lucruri,intradevar fata este moldoveanca din moldova noastra,nu este mica ci chiar inalta si subtirica,eu zic intre 1,70 -1,75cm,da are o cicatrice pe antebrat,are o alunita mica pe spate din ce imi aduc aminte,as spune si nr de bloc dar nu cred ca e voie...acum comparand cu cealalta fata pe care NU AM VIZITAT-O dar din ce spun ceilalti e o fata mica si din poze se vede pe spate multe alunite grupate,dar si vorbind de atitudine eu cred ca sunt doua fete diferite care au venit poate impreuna ,cand am vizitat-o pe Ariana nu era nimeni in apartament,nu am observat oricum nimic probabil au apartamente diferite...pe Ariana as mai vizita inca o data dar la cealalta sigur nu voi merge...

• Like 2

Postat

:) lasa ca nu -i bai. tu esti tu. eu te-am vizitat si o sa te mai vizitez. restul e cancan. nu te speria ! aici sunt 'carcotasi' cata frunza si iarba-n Moldova.:). daca te comporti cum am scris multi pe aci si te si futi cum am descris , totu-i perfect! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...