Vasile98765 Reputație: 302 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Just now, Irinaaaaa19 said: Frumos tatuaj 😉 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 3 minute, Vasile98765 a spus: Frumos tatuaj 😉 merci frumos 💋 Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 24 minute, Irinaaaaa19 a spus: SUPERB 😉 VIN AZII SĂ IL VĂD😉 Link spre comentariu
cocosm Reputație: 18 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Irina + Denisa ?! Pe bune ? Asta nu ar trebui sa ratez. Cred ca divortez doar sa pot sa merg :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 5 minute, cocosm a spus: Irina + Denisa ?! Pe bune ? Asta nu ar trebui sa ratez. Cred ca divortez doar sa pot sa merg :))) nu e nevoie sa divortezi! te acoperim incat sa nu afle nimeni 😈 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 35 minute, mccristi a spus: SUPERB 😉 VIN AZII SĂ IL VĂD😉 te astept ❤️🔥 Link spre comentariu
cocosm Reputație: 18 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 44 minute, Irinaaaaa19 a spus: nu e nevoie sa divortezi! te acoperim incat sa nu afle nimeni 😈 Trebuie sa gasesc o scuza si o oportunitate sa scap din casa. Asta e cea mai mare problema. Ma urmareste din satelit nebuna :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 1 oră în urmă, cocosm a spus: Trebuie sa gasesc o scuza si o oportunitate sa scap din casa. Asta e cea mai mare problema. Ma urmareste din satelit nebuna :)) sunt convinsa ca te vei descurca! 🤣 esti baiat mare, vaccinat. Stiu ca barbatii se pricep de minune la asta. Vorba aceea: barbatii stiu tot, mai putin cand intrebi “cine-i asta?”🤣🤣 Link spre comentariu
redbull13 Reputație: 22 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Sm Oras:Sm Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 7 ore, Irinaaaaa19 a spus: 150 fin / 250 ora (2 fin) on, np, ap (+50 la fiecare fin) fin corporala, fin orala(+50) show erotic threesome Demult vroiam sa vad un show erotic,doar pt mine 😊,la ce ne putem astepta de la un astfel de show?(daca poti sa descrii in mare) Mersi!!!😍🌹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2021 Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 4 minute, redbull13 a spus: Demult vroiam sa vad un show erotic,doar pt mine 😊,la ce ne putem astepta de la un astfel de show?(daca poti sa descrii in mare) Mersi!!!😍🌹 vii si vezi💋 iti garantez ca nu vei pleca dezamagit ! Link spre comentariu
redbull13 Reputație: 22 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Sm Oras:Sm Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 9 minute, Irinaaaaa19 a spus: vii si vezi💋 iti garantez ca nu vei pleca dezamagit ! 👌👌👌😘 Link spre comentariu
non-stop Reputație: 891 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 2 ore, Irinaaaaa19 a spus: vii si vezi💋 iti garantez ca nu vei pleca dezamagit ! Venim cu siguranta !!!😍 1 Link spre comentariu
-Netflix- Reputație: 6 Postat Septembrie 7, 2021 Oras:Europa Oras:Europa Partajează Postat Septembrie 7, 2021 Acum 10 ore, Irinaaaaa19 a spus: show erotic threesome @in sfarsit si ceva nou, ca de s3x, fund si sani se mai satura omul 😄 Link spre comentariu
cocosm Reputație: 18 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:satu mare Oras:satu mare Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 16 ore, Irinaaaaa19 a spus: sunt convinsa ca te vei descurca! 🤣 esti baiat mare, vaccinat. Stiu ca barbatii se pricep de minune la asta. Vorba aceea: barbatii stiu tot, mai putin cand intrebi “cine-i asta?”🤣🤣 Apropo, cat este cadoul pentru pachetul Irina+Denisa ? Informatia asta nu era in meniu Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 26 minute, cocosm a spus: Apropo, cat este cadoul pentru pachetul Irina+Denisa ? Informatia asta nu era in meniu Dublu de cat este normal. Link spre comentariu
bull26 Reputație: 51 Postat Septembrie 8, 2021 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Pt cat timp sunteți in Satu Mare? Sa vad daca reusesc sa ajung la un 3sum🤩🤩🤩 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2021 Partajează Postat Septembrie 8, 2021 Acum 2 ore, bull26 a spus: Pt cat timp sunteți in Satu Mare? Sa vad daca reusesc sa ajung la un 3sum🤩🤩🤩 crede-ma ca nu stiu sa-ti dau o data exacta, dar cert este ca saptamana asta ne gasesti! Link spre comentariu
nacknack Reputație: -13 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 La 07.09.2021 la 12:08, Irinaaaaa19 a spus: Bună. Cat stai la Satu Mare. Sapt viitoare te prind? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 11 minute, nacknack a spus: Bună. Cat stai la Satu Mare. Sapt viitoare te prind? hello🥰 da! Link spre comentariu
nacknack Reputație: -13 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 11 minute, Irinaaaaa19 a spus: hello🥰 da! Sper sa ne vedem:) Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 302 Postat Septembrie 9, 2021 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Hello lume Am fost din nou la Irina pe la ora 16 pentru all inclusive. Totul a fost la superlativ. Numai fac povești că vi se școală 😂😂😂 200 de lei amenda. Door to door 30 de minute. Am văzut-o și pe Denisa. E mult mai frumoasa decât în poze. Trebuie vizitată și ea, mai ales că mă văzut în puta goală 😂😂😂. Fetelor vă doresc un weekend plăcut V-am pupat Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 47 minute, Vasile98765 a spus: Hello lume Am fost din nou la Irina pe la ora 16 pentru all inclusive. Totul a fost la superlativ. Numai fac povești că vi se școală 😂😂😂 200 de lei amenda. Door to door 30 de minute. Am văzut-o și pe Denisa. E mult mai frumoasa decât în poze. Trebuie vizitată și ea, mai ales că mă văzut în puta goală 😂😂😂. Fetelor vă doresc un weekend plăcut V-am pupat te pupam si noi!weekend placut si tie si o seara cat mai frumoasa ! 🥰🥰 Link spre comentariu
nacknack Reputație: -13 Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Acum 7 ore, nacknack a spus: Bună. Cat stai la Satu Mare. Sapt viitoare te prind? 😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 Va salut pe toti!🥰 As vrea sa clarific un aspect vis-a-vis de discutia de zilele trecute de pe topicul colegei mele. Sunt convinsa ca deja ma cunoasteti foarte bine si stiti ca-mi place respectul reciproc, discutiile constructive si buna intelegere! Daca in trecut alesesem sa lucrez singura, de data aceasta am ales sa condimentez putin “meniul”, venind cu prietena mea! Nu as fi indraznit niciodata sa aduc pe cineva printre voi, care nu s-ar fi ridicat cel putin la standardele mele! O-i fii eu olteanca, dar imi place pacea si linistea 😅 A, inca ceva. Niciodata nu s-a pus problema de “pestisme” vis-a-vis de mine.. intepatura asta am simtit-o eu si chiar m-a durut😔 Va multumesc pentru intelegere! Sa aveti i zi cat mai frumoasa! va pup🥰 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2021 Partajează Postat Septembrie 10, 2021 lasa irina.."lume multa, putini oameni"...ca peste tot.. datul cu parerea e moka, ca de-ar fii pe bani... nu ne-am mai permite sa va vizitam..😋 va pup.. aaa!...colturile gurii, in sus!..😁 soare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum