Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12 Partajează Postat Martie 12 La 10.03.2024 la 19:55, mccristi a spus: E PUTRED CEVA ... FĂII O VIZITĂ ȘII VB ACUM O LUNĂ ERA ALCEVA 🤣🤣🤣 A SCHIMBAT MERCEDESUL A LUAT CV MAII NOU SI FACE FOAMEA Mananci 💩 cum zise albastrelul de mai sus..tu din ce masina scrii posturile? Vezi ca iti miroase mana a bara de autobuz... cand ai in posesie un Merț e dovada ca stai bine pe foame :))) hai te las,poate a venit autobuzul :))) Link spre comentariu
mccristi Reputație: -55 Postat Martie 12 Oras:SATU MARE Oras:SATU MARE Partajează Postat Martie 12 Acum 8 ore, dthunter a spus: Mananci 💩 cum zise albastrelul de mai sus..tu din ce masina scrii posturile? Vezi ca iti miroase mana a bara de autobuz... cand ai in posesie un Merț e dovada ca stai bine pe foame :))) hai te las,poate a venit autobuzul LUMEA SA CALMAT A APĂRUT UN PIȘAT DE PESTE SA COMENTEZE ÎNTREABĂ PE MAMICĂTA MAII ȚINE MINTE CUM TEAM CONCEPUT IN AUTOBUZ🤮🤮🤮 2 Link spre comentariu
catalin84s Reputație: 9 Postat Martie 13 Partajează Postat Martie 13 Deci, a revenit au ba? Să știu și eu Link spre comentariu
Cristi991 Reputație: 12 Postat Martie 13 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 13 Acum 2 ore, catalin84s a spus: Deci, a revenit au ba? Să știu și eu A fost la noi, acum e plecata Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1 Partajează Postat Aprilie 1 Buna! 🫶🏼 Am revenit cu o actualizare de servicii și prețuri: 🌹150 fin 🌹 300 ora (2 fin) 🌹 on(in functie de igiena) 🌹 np 🌹 ap (+50 extra) 🌹 cim (+50 extra) 🌹 dominare soft (+50) Voi fi dispo saptamana aceasta. Pup🤗 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1 Partajează Postat Aprilie 1 Acum 9 minute, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🫶🏼 Am revenit cu o actualizare de servicii și prețuri: 🌹150 fin 🌹 300 ora (2 fin) 🌹 on(in functie de igiena) 🌹 np 🌹 ap (+50 extra) 🌹 cim (+50 extra) 🌹 dominare soft (+50) Voi fi dispo saptamana aceasta. Pup🤗 bine ai revenit!🤗🌹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1 Partajează Postat Aprilie 1 Acum 32 minute, _sahy_ a spus: bine ai revenit!🤗🌹 Mulțumesccc🙏🏼🤗 Link spre comentariu
locoq Reputație: 1 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 15 ore, Irinaaaaa19 a spus: Mulțumesccc🙏🏼🤗 folosesti numarul din topic si pe whatsapp? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 50 minute, locoq a spus: folosesti numarul din topic si pe whatsapp? Nu am whatsapp momentan, ma poti suna sau mesaj normal🤗 Link spre comentariu
non-stop Reputație: 874 Postat Aprilie 2 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Aprilie 2 Acum 21 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🫶🏼 Am revenit cu o actualizare de servicii și prețuri: 🌹150 fin 🌹 300 ora (2 fin) 🌹 on(in functie de igiena) 🌹 np 🌹 ap (+50 extra) 🌹 cim (+50 extra) 🌹 dominare soft (+50) Voi fi dispo saptamana aceasta. Pup🤗 Bine ai revenit !!! 😉🌹 1 Link spre comentariu
RCms69 Reputație: -16 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 21 ore, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🫶🏼 Am revenit cu o actualizare de servicii și prețuri: 🌹150 fin 🌹 300 ora (2 fin) 🌹 on(in functie de igiena) 🌹 np 🌹 ap (+50 extra) 🌹 cim (+50 extra) 🌹 dominare soft (+50) Voi fi dispo saptamana aceasta. Pup🤗 Bună, câteva detalii despre dominare? Ai jucării, accesorii o tinuta potrivita pt asa ceva? Merci! 😘 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 20 minute, non-stop a spus: Bine ai revenit !!! 😉🌹 Mulțumesc frumos 🫶🏼 Link spre comentariu
Julian80sm Reputație: 52 Postat Aprilie 3 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Aprilie 3 La 01.04.2024 la 22:09, Irinaaaaa19 a spus: Buna! 🫶🏼 Am revenit cu o actualizare de servicii și prețuri: 🌹150 fin 🌹 300 ora (2 fin) 🌹 on(in functie de igiena) 🌹 np 🌹 ap (+50 extra) 🌹 cim (+50 extra) 🌹 dominare soft (+50) Voi fi dispo saptamana aceasta. Pup🤗 Bine ai revenit.... te-am așteptat😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Buna dimi! 🐞 Cateva zile nu o sa fiu disponibilă. Revin de saptamana viitoare, miercuri🫶🏼 Weekend plăcut va doresc! Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Aprilie 5 Partajează Postat Aprilie 5 Acum 1 oră, Irinaaaaa19 a spus: Buna dimi! 🐞 Cateva zile nu o sa fiu disponibilă. Revin de saptamana viitoare, miercuri🫶🏼 Weekend plăcut va doresc! Azi mai activez sau nu? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 11 Partajează Postat Aprilie 11 Bună dimineața!🫶🏼 sunt disponibilă 🤗 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 301 Postat Aprilie 11 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 11 3 hours ago, Irinaaaaa19 said: Bună dimineața!🫶🏼 sunt disponibilă 🤗 Frumoasa dimineață ne-ai făcut 😊 Bine ai revenit pe la noi 🤗😘 Link spre comentariu
Davidpor Reputație: -72 Postat Aprilie 12 Partajează Postat Aprilie 12 Pentru o întrebare colegi dacă la Irina este absolut totul în regulă? Se mulțumește! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 12 Partajează Postat Aprilie 12 1 oră în urmă, Davidpor a spus: Pentru o întrebare colegi dacă la Irina este absolut totul în regulă? Se mulțumește! pe topicul asta nu-si prea are rost intrebarea... dute si ne spui si noua..🤭🤭🤭...de 5 ani de cand e "de-a noastra" traiesti cu dilema asta? pppfffff.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15 Partajează Postat Aprilie 15 Bună dimineața 🫦 Link spre comentariu
Vasile98765 Reputație: 301 Postat Aprilie 15 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Partajează Postat Aprilie 15 Hello lume, Am fost vineri pe la sătmăreanca noastră Irina 😊. Programare făcută telefonic și respectată de ambele părți (ca întotdeauna) si am stabilit că ne vedem seara. Ajung seara și sun la interfon. Totdeauna am aceleași emoții și uit nr apartamentului 😂😂😂. Îmi deschide ușa și intru : același emoții pozitive și vibe super din partea Irinei , am rămas pentru o finalizare fără anal inclus. Acțiunea nu o mai descriu pentru ca a fost de nota 10, singura precizare este ca încă este in recuperare privind implantul la sâni . Amenda: 150 de lei Eu mai revin 😎. Pupici Irina , 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 15 Partajează Postat Aprilie 15 Acum 15 minute, Vasile98765 a spus: Hello lume, Am fost vineri pe la sătmăreanca noastră Irina 😊. Programare făcută telefonic și respectată de ambele părți (ca întotdeauna) si am stabilit că ne vedem seara. Ajung seara și sun la interfon. Totdeauna am aceleași emoții și uit nr apartamentului 😂😂😂. Îmi deschide ușa și intru : același emoții pozitive și vibe super din partea Irinei , am rămas pentru o finalizare fără anal inclus. Acțiunea nu o mai descriu pentru ca a fost de nota 10, singura precizare este ca încă este in recuperare privind implantul la sâni . Amenda: 150 de lei Eu mai revin 😎. Pupici Irina , Mulțumeeeesc!🤗 te pup Link spre comentariu
Ramiz2 Reputație: 2 Postat Aprilie 17 Oras:Satu Mare Oras:Satu Mare Partajează Postat Aprilie 17 La 15.04.2024 la 7:25, Irinaaaaa19 a spus: Bună dimineața 🫦 Mai esti in Satu Mare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17 Partajează Postat Aprilie 17 Acum 1 oră, Ramiz2 a spus: Mai esti in Satu Mare? Buna, astazi mai sunt disponibila pana la ora 22. O zi buna va doresc!💋 Link spre comentariu
iosif21 Reputație: 0 Postat Aprilie 23 Oras:satu mar Oras:satu mar Partajează Postat Aprilie 23 Buna seara Irina ,ști aproximativ când revi la Satu Mare ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum