Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4269 Postat Aprilie 28 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Aprilie 28 La 27.04.2024 la 1:48, talibanu a spus: Din ce stiu eu a plecat Pacat Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 3 E plecată,o sa vina cum venwa si inainte,mai răruț...pacat Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Păcat că nu mai vine cumătră.. Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 923 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 1 minut, liviu750 a spus: Păcat că nu mai vine cumătră.. Tu traiesti din amintiri..sau cum? Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 11 minute, novice2018 a spus: Tu traiesti din amintiri..sau cum? Și pe tine te-am deranjat?pfff.... Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 923 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 32 minute, liviu750 a spus: Și pe tine te-am deranjat?pfff.... Nu ..dar sincer nu inteleg aceste refulari...s-a retras fata...viata merge inainte...intelegi? Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 27 minute, novice2018 a spus: Nu ..dar sincer nu inteleg aceste refulari...s-a retras fata...viata merge inainte...intelegi? Pai tocmai că nu s-au retras definitiv,stai cuminte daca nu sti Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 923 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Chiar acum, liviu750 a spus: Pai tocmai că nu s-au retras definitiv,stai cuminte daca nu sti Ce inseamna stai cuminte...ne stim cumva..dc ai alte informatii..spunele..dc nu refuleaza-te in alta parte Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Mai 31 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Acum 2 ore, liviu750 a spus: Păcat că nu mai vine cumătră.. Acum 59 minute, liviu750 a spus: Pai tocmai că nu s-au retras definitiv,stai cuminte daca nu sti Vine sau nu mai vine? Daca vrei sa faci postari fara rost ai rubrica discutii generale 1 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 3 ore, talibanu a spus: Vine sau nu mai vine? Daca vrei sa faci postari fara rost ai rubrica discutii generale Vine frate dar cum venea înainte,mai rar... Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Mai 31 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Mai 31 Mai sus ai zis ca nu mai vine...te hotarasti? Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Mai 31 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 31 Acum 2 minute, talibanu a spus: Mai sus ai zis ca nu mai vine...te hotarasti? Nu mai vine așa des,și să stea mai mult bro,ști că avea o perioada când apărea când nu te așteptai,și stătea 3-4 zile apoi pleca...eu o aștept 😉😉😉,știu ce zic. 2 Link spre comentariu
alice-ali Reputație: 1859 Postat Iunie 12 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Iunie 12 Baaaau!! 😈 Nu-i asa ca vă era dor?🫣 :)) ne vedem vineri după ora 14:00😘🤗 2 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat Iunie 12 Partajează Postat Iunie 12 Opa! Parca te retrăgeai? Sa nu zici ca bagi și FK acuma ca ai revenit.😄 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Iunie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12 Acum 34 minute, mihaita2020 a spus: Opa! Parca te retrăgeai? Sa nu zici ca bagi și FK acuma ca ai revenit.😄 Vrei și un cadou amu de revenire Mihăiță?😜😜 1 1 Link spre comentariu
SenorMoney Reputație: -14 Postat Iunie 12 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 12 Acum 46 minute, alice-ali a spus: Baaaau!! 😈 Nu-i asa ca vă era dor?🫣 :)) ne vedem vineri după ora 14:00😘🤗 Welcomme buna scumpă domnița 😍😍Multi ți am dus dorul și speram sa revii😍😍🥰🥰 1 1 Link spre comentariu
mihaita2020 Reputație: 850 Postat Iunie 12 Partajează Postat Iunie 12 Acum 4 minute, SenorMoney a spus: Vrei și un cadou amu de revenire Mihăiță?😜😜 Nu strică. 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iunie 13 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 13 La 12.06.2024 la 16:02, alice-ali a spus: Baaaau!! 😈 Nu-i asa ca vă era dor?🫣 :)) ne vedem vineri după ora 14:00😘🤗 Iar?🤣 1 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Iunie 13 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Iunie 13 La 12.06.2024 la 16:02, alice-ali a spus: Baaaau!! 😈 Nu-i asa ca vă era dor?🫣 :)) ne vedem vineri după ora 14:00😘🤗 Iar ai fost la pește? Am o șapcă noua, smecheră! Poate facem schimb, daca de tricouri nu se poate:))) 1 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Iunie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 14 Acum 13 ore, talibanu a spus: Iar?🤣 Vezi...ce ziceam eu mai in urmă?A apărut diamantul Nilului...🥰 1 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Iunie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 14 La 12.06.2024 la 16:02, alice-ali a spus: Baaaau!! 😈 Nu-i asa ca vă era dor?🫣 :)) ne vedem vineri după ora 14:00😘🤗 Pai ce faci viată?Am dat ceasul înainte ai tu nimic? Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9675 Postat Iunie 14 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Iunie 14 Acum 57 minute, liviu750 a spus: Pai ce faci viată?Am dat ceasul înainte ai tu nimic? Nu a anuntat nimic pentru ca aveam eu deja programare eu merg la avanpremiera intotdeauna 1 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Iunie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 14 Acum 3 ore, talibanu a spus: Nu a anuntat nimic pentru ca aveam eu deja programare eu merg la avanpremiera intotdeauna 🤔🤔🤔🤣 Link spre comentariu
liviu750 Reputație: 60 Postat Iunie 14 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Iunie 14 Acum 4 minute, liviu750 a spus: 🤔🤔🤔🤣 Nu știu la ce avanpremieră mergi tu dar...eu deja am plecat de la film.🥰 Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Iunie 14 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Iunie 14 Acum 3 ore, liviu750 a spus: Nu știu la ce avanpremieră mergi tu dar...eu deja am plecat de la film.🥰 Ai vazut cumva daca șapca mea era p-acolo?:) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum