Bighoss Reputație: 18 Postat Octombrie 8 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 8 Păcat,mare șmecherie era femeia,ce oral făcea.....durere,păcat că s-a lăsat
rohe Reputație: 3 Postat Octombrie 8 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 8 Mă apucă emoțiile când văd topicul asta sus... Credeam că a revenit 🤦 1
aslpls1 Reputație: 99 Postat Octombrie 8 Postat Octombrie 8 1 hour ago, rohe said: Mă apucă emoțiile când văd topicul asta sus... Credeam că a revenit 🤦 😂😂😂adevarat
Bighoss Reputație: 18 Postat Octombrie 8 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 8 Acum 4 ore, rohe a spus: Mă apucă emoțiile când văd topicul asta sus... Credeam că a revenit 🤦 Și eu la fel bro 😂
pearlharbor Reputație: 19 Postat Octombrie 9 Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪 Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪 Postat Octombrie 9 S-ar putea să se întoarcă. Nu e prima dată când spune că pleacă, doar pentru a se întoarce. 1
pearlharbor Reputație: 19 Postat Octombrie 10 Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪 Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪 Postat Octombrie 10 @novice2018 Cu ce nu ești de acord? Explică.
pearlharbor Reputație: 19 Postat Octombrie 12 Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪 Oras:Tallin, Estonia 🇪🇪 Postat Octombrie 12 La 08.10.2025 la 12:08, Bighoss a spus: Жаль, женщина была настоящей шлюхой, какой оральный секс она сделала...больно, жаль, что она распустила себя. Fața ei nu era prea frumoasă, dar relațiile și abilitățile ei erau de primă clasă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum