john80 Reputație: -6 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Octombrie 25, 2021 Acum 23 minute, Dyadiana a spus: Bună dragilor va astept la mine la locatie.Va pup. 😘 Am trimis mesaj pe număr,cum dau de tine??
Dyadiana Reputație: 68 Postat Octombrie 25, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Octombrie 25, 2021 1 oră în urmă, john80 a spus: Am trimis mesaj pe număr,cum dau de tine?? Trimite-mi mesaj privat
espadron Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Noiembrie 8, 2021 Diana, mai ești disponibila? Am tot încercat să dau de tine dar ai telefonul închis.
gherd24 Reputație: 151 Postat Noiembrie 8, 2021 Oras:deva Oras:deva Postat Noiembrie 8, 2021 Si eu am tot sunat dar telul inchis
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2021 Postat Noiembrie 9, 2021 Acum 7 ore, gherd24 a spus: Si eu am tot sunat dar telul inchis Dacă are tel.închis nu lucrează,nu este la Deva,am vorbit o dată cu ea,şi mia explicat ..
nigrin Reputație: 28 Postat Noiembrie 19, 2021 Telefon: 0722333222 Oras:Deva Telefon: 0722333222 Oras:Deva Postat Noiembrie 19, 2021 Vizitat astazi din nou doamna. S-a schimbat adresa, de pe Eminescu pe Zamfirescu.Aceleasi servicii de top, doamna foarte amabila, eleganta, o adevarata doamna. Inaceput cu on, apoi continuat cu np si finalizare perfecta dupa ca am schimbat doua pozitii.Nu te grabeste de loc, chiar este dispusa la conversatie. Achitat 100 lei pt.o finalizare. Am stat aprox. 30-40 de minute. Totul perfect,doamna f.curata,m-a asteptat in "costumul lui Adam". Recomand celor care nu se asteapta la modele. Dar pt.anii ei arata f.bine. 1 1
ionutvasile Reputație: 131 Postat Noiembrie 20, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 20, 2021 Și eu am sunat de nenumărate ori și am trimis mesaje dar nu am putut lua legătura cu Diana și mi-aș fi dorit . Daca tot ai topic deschis nu ai putea sa ne amintim aici când ești activă și când nu? Sincer eu vin cu treburi la Deva dintr-un alt oras și de fiecare data am incercat sa te contactez dar de fiecare data am plecat dezamăgit pentru că nu am reușit să dau de tine.Sper că într-o zi ne vom vedea. Te pup Diana😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 26, 2021 Buna dragilor am inceput activitatea, mi-am schimbat locația este pe Zamfirescu ca sa evitati sunatul aiurea si încurcăturile va rog sa va programati prin mesaj cu ora la care puteti veni ca sa nu așteptati degeaba sau sa sunati inutil.Va pup si va astept.Pupici.😘😘😘😘
calatoru1 Reputație: 13 Postat Noiembrie 26, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 26, 2021 Ceva poze putem vedea cu tine?
Corleone14 Reputație: 4 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 29, 2021 La 26.11.2021 la 10:37, Dyadiana a spus: Buna dragilor am inceput activitatea, mi-am schimbat locația este pe Zamfirescu ca sa evitati sunatul aiurea si încurcăturile va rog sa va programati prin mesaj cu ora la care puteti veni ca sa nu așteptati degeaba sau sa sunati inutil.Va pup si va astept.Pupici.😘😘😘😘 Apoi tot închis ți telefonu...ce program ai ?
Dyadiana Reputație: 68 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 28 minute, Corleone14 a spus: Apoi tot închis ți telefonu...ce program ai ? Cand sunt acasă il tin inchis 9 10 dimineața pana la 16 17 scriemi mesaj cu ora cand vrei sa vii
Dyadiana Reputație: 68 Postat Noiembrie 29, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 29, 2021 Acum 6 minute, Dyadiana a spus: Cand sunt acasă il tin inchis 9 10 dimineața pana la 16 17 scriemi mesaj cu ora cand vrei sa vii Daca nu raspund insistati sau lasati mesaj
nelufd Reputație: 8 Postat Noiembrie 29, 2021 Postat Noiembrie 29, 2021 3 minutes ago, Dyadiana said: Daca nu raspund insistati sau lasati mesaj Ceau. Pe la 12 esti disponibila? Ti am scri sms dar ai tel inchis 1
nelufd Reputație: 8 Postat Noiembrie 29, 2021 Postat Noiembrie 29, 2021 43 minutes ago, Dyadiana said: Daca nu raspund insistati sau lasati mesaj Draga mea, ti am scris sms, ti am scris aici, vad ca nu raspunzi de nici un fel, te rog daca cumva vezi mesaj ul asta Spune ne si noua cum te Putem gasi, 2
drujbarul69 Reputație: 18 Postat Decembrie 3, 2021 Postat Decembrie 3, 2021 Pe mine ma primesti? :)) 1
Dyadiana Reputație: 68 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 9, 2021 Bună dimineața, am revenit va astept la mine.Pupicei😘😘😘😘😘😘
Georgee200 Reputație: -2 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Acum 2 ore, Dyadiana a spus: Bună dimineața, am revenit va astept la mine.Pupicei😘😘😘😘😘😘 Numărul de telefon este același? Pentru ca nu pot sa te sun
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Acum 1 oră, Georgee200 a spus: Numărul de telefon este același? Pentru ca nu pot sa te sun 0726805964 nr meu Diana,am revenit
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2021 Postat Decembrie 9, 2021 Salutare. Vizitat, săptămâna trecută pe sfârşit ,luat legătura prin voce,nu foloseşte waap deşi ar fi mai bine,puţin incomod,trebuie să insişti puţin la telefon.. Diana o fată ,plăcută ,amabilă chiar foarte amabilă,fără fițe ,din alea de ,,divă,,ca altele,se face plăcută deschisă la vorbă.Are cam 1,70 inălţime,puţin corpolentă(nu grasă,),puţinä burtică,drăguță la față,sâni plăcuți,fund plăcut,piele cu ten mai albicios,este oarecum ok,compensează atitudinea ei,, Servici,ON,NP,CIM,FK,atingeri,la fin,oral e plăcută,face cam ce vrei,in limita bunului simț,contează să nu fi bădăran. Locație-8,curată ,baie cu cele de trebuință. Contact-8,trebuie insistat la tel,dacă ar avea waap era ok. ON,-9 puţin deep,insistă cât vrei tu,uşor fake fuk,cu fin orală. NP,-8,stă cum vrei,se implică,geme plăcut,puţin FK,.. Consider că este o fatä OK,cu servici acceptabile,la un preţ destul de bun, 100- 200,faţă de altele care nu au toate servicile incluse,ca Diana.. O recomand cu încredere,dar fără pretenți şi fițe din alea de mare ,,boss,,dacă eşti cu bun simț,şi respect vei avea o întâlnire reuşită cu Diana care este destul de indulgentă,si cu bun simț,nu stă pe ceas,chiar am depăşit puțin timpul cu scuze,dar fără vreun reproş din partea ei.. Baftă Diana👍,şi noroc,.💋
Dyadiana Reputație: 68 Postat Decembrie 9, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 9, 2021 Acum 20 minute, calatorul00 a spus: Salutare. Vizitat, săptămâna trecută pe sfârşit ,luat legătura prin voce,nu foloseşte waap deşi ar fi mai bine,puţin incomod,trebuie să insişti puţin la telefon.. Diana o fată ,plăcută ,amabilă chiar foarte amabilă,fără fițe ,din alea de ,,divă,,ca altele,se face plăcută deschisă la vorbă.Are cam 1,70 inălţime,puţin corpolentă(nu grasă,),puţinä burtică,drăguță la față,sâni plăcuți,fund plăcut,piele cu ten mai albicios,este oarecum ok,compensează atitudinea ei,, Servici,ON,NP,CIM,FK,atingeri,la fin,oral e plăcută,face cam ce vrei,in limita bunului simț,contează să nu fi bădăran. Locație-8,curată ,baie cu cele de trebuință. Contact-8,trebuie insistat la tel,dacă ar avea waap era ok. ON,-9 puţin deep,insistă cât vrei tu,uşor fake fuk,cu fin orală. NP,-8,stă cum vrei,se implică,geme plăcut,puţin FK,.. Consider că este o fatä OK,cu servici acceptabile,la un preţ destul de bun, 100- 200,faţă de altele care nu au toate servicile incluse,ca Diana.. O recomand cu încredere,dar fără pretenți şi fițe din alea de mare ,,boss,,dacă eşti cu bun simț,şi respect vei avea o întâlnire reuşită cu Diana care este destul de indulgentă,si cu bun simț,nu stă pe ceas,chiar am depăşit puțin timpul cu scuze,dar fără vreun reproş din partea ei.. Baftă Diana👍,şi noroc,.💋 Multumesc frumos te mai aștept cu drag.te pup😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 10, 2021 Wheekend minunat!!!!!Pupici😘😘😘😘😘😘
dorian30 Reputație: 27 Postat Decembrie 10, 2021 Oras:Regiunea de Vest Oras:Regiunea de Vest Postat Decembrie 10, 2021 Diana ne poti spune astazi pana la cat ai programul? Weekend fain! 1
Vizitator calatorul00 Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2021 Postat Decembrie 10, 2021 Acum 3 ore, Dyadiana a spus: Wheekend minunat!!!!!Pupici😘😘😘😘😘😘 Weekend frumos,şi ție Dianna 😘🤗
Corleone14 Reputație: 4 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 15, 2021 In ce zona are locatia acuma ??
patriotul11 Reputație: 174 Postat Decembrie 15, 2021 Oras:deva Oras:deva Postat Decembrie 15, 2021 Buna undeva pe Zamfirecu .Vizitat doamna igiena atitudine bun simt de nota 10 . daca cauti mis-uri nu ai ce cauta. eu era sa plec si sa uit de bani . nu se uita la ceas . e super ok.dar nu pt toate gusturile . 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum