Dyadiana Reputație: 68 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 30, 2021 Acum 5 minute, Dyadiana a spus: Diana120809 multumesc frumos si@pisicutz multumesc. @pisicutsmultumesc .AN NOU FERICIT!
Toyyy Reputație: 100 Postat Decembrie 30, 2021 Oras:Unde este nevoie....... Oras:Unde este nevoie....... Postat Decembrie 30, 2021 Vizitat titulara contului Facut progamare de dim respectata 10 Locatia ,o garsoniera mica si curata nu dau note la locatia Doamna,nu este fotomodel da arata bine,sani ok,7-8,are un pic de burta,nu ii slim ON 8 si 10 pt finalizare ,atentie la tot ce ii imprejur,face si FK pt amatori,te saruta pe corp,te mangaie,iti rasfata junioru,se face f placuta,vorbareata si f atenta la ce isi doreste cel ce o viziteaza Normal nu am vrut azi,data viitoare poate Face CIM,COF,COB,daca nu esti badaran face de toate pt toti NU FACE ANAL. Pt mine ii de revenit,ca si servicii ii peste multe fete(care se cred de top cd vin la noi in oras)cu preturi de TOP 100 finalizare 200 ora 1 1
Cristi861 Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2021 Postat Decembrie 30, 2021 Am sunat la 12 pt programare totul bine. A ramas sa sun la 16:00 pt confirmare. Am sunat de 30 ori in 30 min, tel era inchis. Multumesc! Nu se procedeaza asa.
ionutvasile Reputație: 131 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 3, 2022 Buna ziua Diana. De când începi programul? Folosești whatsApp?
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 3, 2022 Buna am inceput pe nr de pe topic am watap.
samsungvsiphone Reputație: -74 Postat Ianuarie 3, 2022 Oras:Siberia Oras:Siberia Postat Ianuarie 3, 2022 Cand a fost de lăudat am laudat-o dar trebuie sa mentionez ca la faza "programari" sta foarte foarte rau. Poate sunt baieti ce vin de la distanță mare si trebuie sa stie la ce sa se astepte. Pe la ora 13:30 ii scriu pe watzz up si o intreb la ce oră ma poate programa la care ea imi raspunde destul.de repede: - Nu stiu exact, zi-mi tu o oră. 14:30 zic eu - Sa vad si iti scriu, zice ea ca astept sa imi confirme (probabil avea alte programări la ora aia) - inteleg, pai vezi la ce oră poti si scrie-mi zic eu. Conversația asta avea loc la ora 13:30 si eu asteptam ca in jurul orei 14:30 sa primesc un raspuns, indiferenta care era ala, dar răspunsul nu a mai venit. Pe la ora 14:55 ii scriu eu si o intreb daca si-a facut putina ordine si daca ma poate programa, ea citeste mesajul imediat dar raspunsul vine abia la ora 15:20 deci după aproape jumătate de ora si raspunsul ei a fost: -Vai nici nu stiu cum sa fac. Aici sincer mi-a pierit tot cheful si am zis ca o las balta cu tot, a încercat ea sa imi zică că la 15:40 ar avea liber dar sincer nu mai aveam nici un chef. In concluzie, dacă veniți din alte orase s-ar putea sa pierdeti timpul degeaba. Depinde cum va e "norocul" Baftă 2 2 1
OneMike Reputație: 1 Postat Ianuarie 3, 2022 Postat Ianuarie 3, 2022 Acum 5 minute, samsungvsiphone a spus: Cand a fost de lăudat am laudat-o dar trebuie sa mentionez ca la faza "programari" sta foarte foarte rau. Poate sunt baieti ce vin de la distanță mare si trebuie sa stie la ce sa se astepte. Pe la ora 13:30 ii scriu pe watzz up si o intreb la ce oră ma poate programa la care ea imi raspunde destul.de repede: - Nu stiu exact, zi-mi tu o oră. 14:30 zic eu - Sa vad si iti scriu, zice ea ca astept sa imi confirme (probabil avea alte programări la ora aia) - inteleg, pai vezi la ce oră poti si scrie-mi zic eu. Conversația asta avea loc la ora 13:30 si eu asteptam ca in jurul orei 14:30 sa primesc un raspuns, indiferenta care era ala, dar răspunsul nu a mai venit. Pe la ora 14:55 ii scriu eu si o intreb daca si-a facut putina ordine si daca ma poate programa, ea citeste mesajul imediat dar raspunsul vine abia la ora 15:20 deci după aproape jumătate de ora si raspunsul ei a fost: -Vai nici nu stiu cum sa fac. Aici sincer mi-a pierit tot cheful si am zis ca o las balta cu tot, a încercat ea sa imi zică că la 15:40 ar avea liber dar sincer nu mai aveam nici un chef. In concluzie, dacă veniți din alte orase s-ar putea sa pierdeti timpul degeaba. Depinde cum va e "norocul" Baftă Posibil sa fie mai ocupata ca deobicei, în perioada asta nu prea ai la cine merge. Când vor veni fetele calumea în Deva, și va avea concurenta, ii va părea rău că nu a profitat de perioada când avea clienți. Ai dreptate, eu de doua ori am încercat sa ma programez la ea și de fiecare dată când s-a apropiat momentul sa merg, avea telefonul închis. Baftă!!! 2
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 5, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 5, 2022 Buna vreau sa va anunt astăzi, maine stau pana la ora 17 si vineri nu o sa fiu.Luni incep .O zi frumoasă. Pupici😘😘😘😘
ionutvasile Reputație: 131 Postat Ianuarie 6, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 21 ore, Dyadiana a spus: Buna vreau sa va anunt astăzi, maine stau pana la ora 17 si vineri nu o sa fiu.Luni incep .O zi frumoasă. Pupici😘😘😘😘 Dyadiana de la ce oră incepi programul azi? Vreau să te vizitez azi și nu as face un drum de Oradea degeaba 😘😘
OneMike Reputație: 1 Postat Ianuarie 6, 2022 Postat Ianuarie 6, 2022 Buna seara, Tocmai am ieșit de la Diana. O fata frumoasa, comunicativa s-o cu mult bun simt. Locație: 9,5 ( are tot ce trebuie, prosop curat,gel de dus, patul ok) ON: 10 ( umed cu artificii și cu un bonus de ținut minte + finalizare facială) NP: 9 ( implicata cu mișcare ok). Igiena: 10 Se pare ca-i place ceea ce face! De revenit, cu siguranță De recomandat, cu siguranță 1 2 1
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 11, 2022 Bună Bună, am revenit ma găsiți pana la ora 17 toată săptămâna asta. Pupici si va astept😘😘😘😘😘😘
cristian0527 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 11, 2022 Hello. Niste poze ceva sa o vedem si noi pe doamna ?! ... thx
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 11, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 11, 2022 La 06.01.2022 la 16:40, OneMike a spus: Buna seara, Tocmai am ieșit de la Diana. O fata frumoasa, comunicativa s-o cu mult bun simt. Locație: 9,5 ( are tot ce trebuie, prosop curat,gel de dus, patul ok) ON: 10 ( umed cu artificii și cu un bonus de ținut minte + finalizare facială) NP: 9 ( implicata cu mișcare ok). Igiena: 10 Se pare ca-i place ceea ce face! De revenit, cu siguranță De recomandat, cu siguranță Te mai astept.Pupici😘😘😘😘
fut_tot2018 Reputație: 33 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:fara locatie Oras:fara locatie Postat Ianuarie 13, 2022 incredibil, macar o poza cu spatele ceva sa o vedem, nu mai pot de curios😪
marlanel Reputație: 54 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Ianuarie 13, 2022 Acum 2 ore, fut_tot2018 a spus: incredibil, macar o poza cu spatele ceva sa o vedem, nu mai pot de curios😪 Nu cred ca arata prea bine, de asta nu are nici o poza. Atentie, pentru 100 lei in plus face normal neprotejat. Nu mint, pot chiar sa dovedesc. 1 1
patriotul11 Reputație: 174 Postat Ianuarie 13, 2022 Oras:deva Oras:deva Postat Ianuarie 13, 2022 Daca nu sti cum arata cum dracu sti ce face esti si tu un mediu sau psiholog ca astia care dupa sunetul telefonului stie sa citeasca clientul
cosmin2281 Reputație: 50 Postat Ianuarie 13, 2022 Telefon: cosmin2281 Oras:deva Telefon: cosmin2281 Oras:deva Postat Ianuarie 13, 2022 Vad pe ai anumite comentari dacă ești curios sa vezi pe cineva te duci o vezi dacă vrei ramai dacă nu ieși pe unde ai întrat de multe ori am făcut asta ,decât poze false sa foto Shop mai bine ceva natural ,cam la Deva sclifositele sint în top ,doamna pt mine e ok am vizitat-o e ce trebe pt 40 de ani pe care ii are 1
Fut_si_Atat Reputație: 21 Postat Ianuarie 14, 2022 Oras:România Oras:România Postat Ianuarie 14, 2022 Salut tuturor Am vizitat și eu pe doamna, undeva la 40 de ani zic eu, am fost surprins de atitudinea dânsei și cum se face plăcută. Locatie ok numai bună de babardeală ON 9.5 - te suge doamna de te lasă lat NP 8.5 - se implică , nu comentează nimic și nu te lasă neterminat Igiena 10 - nimic de comentat De revenit - eu unul DA , doar ca ajungi la ea mai greu, ba nu lucrează ba nu are loc ( cazul meu) De recomandat - recomand cu incredere Te pup Dyadiana😘 1 1 1
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 18, 2022 La 14.01.2022 la 17:09, Fut_si_Atat a spus: Salut tuturor Am vizitat și eu pe doamna, undeva la 40 de ani zic eu, am fost surprins de atitudinea dânsei și cum se face plăcută. Locatie ok numai bună de babardeală ON 9.5 - te suge doamna de te lasă lat NP 8.5 - se implică , nu comentează nimic și nu te lasă neterminat Igiena 10 - nimic de comentat De revenit - eu unul DA , doar ca ajungi la ea mai greu, ba nu lucrează ba nu are loc ( cazul meu) De recomandat - recomand cu incredere Te pup Dyadiana😘 Te pup și eu😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 18, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 18, 2022 Astazi a intervenit ceva urgent si nu mai lucrez.Va astept de maine până vineri.Pupici 😘😘😘😘😘😘
mirific12 Reputație: 1 Postat Ianuarie 27, 2022 Postat Ianuarie 27, 2022 On 1/18/2022 at 3:26 PM, Dyadiana said: Astazi a intervenit ceva urgent si nu mai lucrez.Va astept de maine până vineri.Pupici 😘😘😘😘😘😘 Buna @Dyadiana. Cand mai revii in zona?
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 47 minute, mirific12 a spus: Buna @Dyadiana. Cand mai revii in zona? @mirific12sunt la deva padevaa ora 17 azi si mâine 😘😘😘😘
Dyadiana Reputație: 68 Postat Ianuarie 27, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 4 minute, Dyadiana a spus: Până la ora 17 si mâine tot până la ora 17 de la 9 dimineata
Vizitator albertciprian_1984 Reputație: 0 Postat Februarie 2, 2022 Postat Februarie 2, 2022 buna te rugăm anunțăne când vi la Deva te pup dulce
Dyadiana Reputație: 68 Postat Februarie 3, 2022 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 3, 2022 Bună eu sunt la deva si azi si mâine. Te pup😘😘😘 Acum 14 ore, albertciprian_1984 a spus: buna te rugăm anunțăne când vi la Deva te pup dulce
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum