Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Postat Decembrie 17, 2019 🔞âŒðŸ”žDisponibila la nr 0721794085 programariile se pot face de preferabil telefonic sms si PM, ofer momente unice domniilor cu bun simnt ,Iti pot oferii servicii de comp intima sex oral deep , soft protejat sau nep In functie de igena , sex normal -protejat ,in diferite pozitii,69, GFE, masaj de relaxare , dus asistat , fin corporala , alte fantezii telefonic , 🔞âŒCadoul costa In 250 lei -1 fin si 400 lei -ora . Va pup 🔞âŒðŸ”žProgramul de L-S Incepand cu ora 14:30 - pana la 00:30 seara 🔞 2
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2019 Postat Decembrie 19, 2019 âŒðŸ”žâŒBuna futaciosilor 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜Disponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30 Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic prin sms ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2019 Postat Decembrie 20, 2019 âŒðŸ”žâŒBuna futaciosilor 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜Disponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30 Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic prin sms ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Postat Decembrie 21, 2019 Buna futaciosilor 🔞🔞ðŸ˜ðŸ˜ Va astept la o cafea ☕ï¸âŒâ˜•ï¸âŒDisponibila ☕ï¸ðŸ’¦â˜•ï¸:telephone Disponibila pt programarii pana la ora 00:30 Serviciile mele sunt :sex oral deep soft -protejat OP/ON In functie de igenaSex normal - protejat In diferite pozitii -fin corporala 69,, masaj de relaxare ,saruturi doar corporale, dus asistat ,si mici fantezii - ( detalii telefonic)Cadoul fiind de 250 lei timp de 30 min (1 fin) si 400 lei ora .Te voi astepta mereu Intr-o tinuta sexy si voi face ca Intanlirea dintre noi sa fie una de neuitat , sunt o fire open mind si mereu cu zambetul pe buze . Stabilirea unei programarii se poate face de preferabil 🔞âŒðŸ”ž telefonic prin sms ,sau PM⌠Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu care interactionez.Nu raspund la nr private.Disponibilitatea mea In privinta programului Incepand cu ora 14:30 pana seara la ora 00-30.Programariile neconfirmate cu cel putin 30 min -o ora Inainte duc la anularea programarii 🔞âŒðŸ”žCer si ofer seriozitate In privinta programariilor 🔞🔞Nr meu de contact este cel topicul meu 0721794085
shendu506 Reputație: 129 Postat Decembrie 22, 2019 Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Telefon: shendu506 Oras:bucuresti Postat Decembrie 22, 2019 Te-ai aruncat din prima la atatea milioane? Nu stii ca trebuie sa incepi de jos?
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2020 Postat Ianuarie 12, 2020 🔞♨ï¸â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 13:00 seara trz la 00:30..Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2020 Postat Ianuarie 22, 2020 ♨ï¸â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 14:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2020 Postat Ianuarie 23, 2020 ♨ï¸â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 14:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2020 Postat Ianuarie 24, 2020 ♨ï¸â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 14:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 25, 2020 Postat Ianuarie 25, 2020 â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 14:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 27, 2020 Postat Ianuarie 27, 2020 â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 28, 2020 Postat Ianuarie 28, 2020 🔞⌠Up ðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 29, 2020 Postat Ianuarie 29, 2020 🔞⌠Up ðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 30, 2020 Postat Ianuarie 30, 2020 🔞⌠Up ðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2020 Postat Ianuarie 31, 2020 ⌠Up ðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2020 Postat Februarie 6, 2020 Up ðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2020 Postat Februarie 7, 2020 UpðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii la nr 0721794085 doar telefonic ‼ï¸Si doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 UpðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii la nr 0721794085 doar telefonic ‼ï¸Si doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
bb4fun Reputație: 1 Postat Februarie 8, 2020 Postat Februarie 8, 2020 Buna.Se poate ceva intens concentrat asupra testiculelor? Masaj,supt,sa te joci cu ele..M-ar interesa mult asa ceva.Sau niste ballbusting usor?
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2020 Postat Februarie 9, 2020 UpðŸ”žâŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii la nr 0721794085 doar telefonic ‼ï¸Si doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 11, 2020 Postat Februarie 11, 2020 âŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii la nr 0721794085 doar telefonic ‼ï¸Si doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2020 Postat Februarie 12, 2020 â€¼ï¸ Disponibila pt programarii la nr 0721794085 doar telefonic ‼ï¸Si doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2020 250f400h :)) Tare....cu 400 futem doua escorte tari in pizda si meseriase cu botu' Ce te recomanda pe tine si ce te face diferita ....asa diferita sa ceri 400h? Plm... lipsa banilor si vrei sa ai prea multi peste noapte fara mult efort. Alea din TOP muncesc si au muncit la greu sa ajunga la tariful tau. Astept recenziile!!! 1
Vizitator raluka7755 Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2020 Postat Februarie 13, 2020 âŒ â€¼ï¸ Disponibila pt programarii la nr 0721794085 doar telefonic ‼ï¸Si doar What’App la nr 0721021072 🔞♨ï¸Bruneta senzuala si fara Inhibitii ,ma descriu ca fiind o persoana open mind si pasionala am 29 de ani , 1,67, 49 kg ofer servicii de companie intima domniior manierati si cu bun simnt ,serviciile mele sunt urmatoarele : GFE,sex oral depp -protejat /nep In functie de igena , sex normal protejat ,COB, dus asistat,accept 69 si alte mici fantezii, pe care le putem stabili telefonic ,body masaj de relaxare . Nu ma deplasez . Cadoul include 250lei (30 min) si 400lei (ora )......Zona unde ma puteti gasi este rond alba iulia ... Program Incepand dupa ora 15:00 pana seara trz la 00:00Nr meu de contact 0721794085 programarea se face de preferabil telefonic PM sau what’App la nr afisat 0721021072 🔞💯💢â•â•â—ï¸â—ï¸â—ï¸ Serviciile mele sunt:•sex normal(protejat)•oral protejat(neprotejat in functie de igiena personală)•masaj(erotic/relaxare)•footfetish•footjob•GFE(fără FK) :•striptease •facesitting cob •handjob •rollplay •69 ♨ï¸â™¨ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ’¯ðŸ’¯âŒâŒâŒâŒâ™¨ï¸â™¨ï¸â™¨ï¸â€¢cunilligus, accept•limbaj vulgarâŒâ€¼ï¸â€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žðŸ”žâ€¼ï¸â—ï¸â—ï¸â€¼ï¸â€¼ï¸ Mentin ca am dreptul de a selecta persoanele cu , care interactionez ‼ï¸âŒâ€¼ï¸ðŸ”žðŸ”žâŒ
Postări Recomandate