Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Mai taci dreak mă hărțuitorule. Ai fost tu mă să vezi cum e cu igiena, o cunoști mă paraliticule ? Habar n-ai. De unde kkt să știi tu adevărul dacă n-ai fost la ea ? Minți de-ngheață apele, babuinule.

Eu măcar am fost și am făcut recenzie, așa cum trebuie și cum scrie la Regulament. Recenzie absolut corectă și obiectivă.

Da' tu ce plm ai făcut mă ? Nimic. Doar minți ca un bolșevic. Mișcă dreak de-aici, hărțuitorule.

Păi tu ești un nenorocit mă ! Tu hărțuiești fetele, jegosule. Și pe Ioana, și pe Raluca, și pe Deliapisi, și pe Sophia fresh. Te oftici mă că te-au blocat ? Sau vrei ceva gratuități ? MIncinos și hărțuitor ce ești.

Ia-ti fa medicamentele la ora si in doza potrivita! Si nu mai inghiti! Ca esti alba la gura!

Postat

Mai taci dreak mă hărțuitorule. Ai fost tu mă să vezi cum e cu igiena, o cunoști mă paraliticule ? Habar n-ai. De unde kkt să știi tu adevărul dacă n-ai fost la ea ? Minți de-ngheață apele, babuinule.

Eu măcar am fost și am făcut recenzie, așa cum trebuie și cum scrie la Regulament. Recenzie absolut corectă și obiectivă.

Da' tu ce plm ai făcut mă ? Nimic. Doar minți ca un bolșevic. Mișcă dreak de-aici, hărțuitorule.

Păi tu ești un nenorocit mă ! Tu hărțuiești fetele, jegosule. Și pe Ioana, și pe Raluca, și pe Deliapisi, și pe Sophia fresh. Te oftici mă că te-au blocat ? Sau vrei ceva gratuități ? MIncinos și hărțuitor ce ești.

Vino maine la 10 in fata la Dinamo sa-ti dau muia aia promisa ca sa nu te mai plangi atata!
  • Oras:București
Postat

Vizitat pe domnișoara Ioana. Locație curata usor accesibilă igiena este la ea acasa.Gasit o fata drăguță chiar i-am zis ca pozele de le are nu o avantajează deloc este mai ok in realitate servit cu o apa rece se putea si cafe sau suc .intrebat daca vreau la dus totul ok .mesajul a fost extraordinar si cel de relaxare si cel erotic . deci o să revin pt ca m am simtit foarte bine

Vizitator ioanadarker
Reputație: 0
Postat

Vizitat pe domnișoara Ioana. Locație curata usor accesibilă igiena este la ea acasa.Gasit o fata drăguță chiar i-am zis ca pozele de le are nu o avantajează deloc este mai ok in realitate servit cu o apa rece se putea si cafe sau suc .intrebat daca vreau la dus totul ok .mesajul a fost extraordinar si cel de relaxare si cel erotic . deci o să revin pt ca m am simtit foarte bine

Esti un domn,multumesc de apreciere si oricand te astept cu drag !!!
  • Oras:Bucuresti
Postat

Gata ma, te-ai realizat si tu! Ia controloaza-te putin, ti-au crescut solzi pe spate? Eee, vezi, ti-am zis eu? Vezi ca o sa te sune femeia maine pe la 12.00- 12.15 si o sa te solicite ca manager. Pfai de plm, au ajuns sa intre toti lingaii pe aici!

• Like 1
Postat

Gata ma, te-ai realizat si tu! Ia controloaza-te putin, ti-au crescut solzi pe spate? Eee, vezi, ti-am zis eu? Vezi ca o sa te sune femeia maine pe la 12.00- 12.15 si o sa te solicite ca manager. Pfai de plm, au ajuns sa intre toti lingaii pe aici!

Este posibil sa fie pestele ei, din moment ce este așa inversunat. Nu ar trebuie sa ne mire recenziile astea, altfel cum mai mănâncă și ei????

Oricum una peste alta este normal sa ne scriem părerile sa știm și noi pe ce dăm banii, chiar daca ii deranjează.

Ioana...pot să-ți dau o bila albă, pentru faptul că m-ai mângâiat la anus, dar în rest nu este ok și nu se merita 200 lei pentru masaj, eventual 100-150 lei.

Postat

Ia-ti fa medicamentele la ora si in doza potrivita! Si nu mai inghiti! Ca esti alba la gura!

Mă piș pe tine cu boltă.

Jet, scârbă care ești !

Postat

Tu vorbești mă milogule ? Tu ești o clonă jegoasă, cu cont de 4-5 zile, așa ca marș în p.m. de-aici

Postat

Mă piș pe tine cu boltă.

Jet, scârbă care ești !

N-ai cu ce, mortaciune agramata! Cacatii nu se pisa! Doar put! A peste stricat!

Postat

Eu unu am rămas fără cuvinte când am citit ce se scrie aici.din ce vad vorbesc uni care nu au vizitat domnișoara se baga doar in seama .

Postat

N-ai cu ce, mortaciune agramata! Cacatii nu se pisa! Doar put! A peste stricat!

Iar tu puți a prezervativ folosit, fgm de coclit jegos !

Bă, patru mașini să ai în fața casei: poliția, pompierii, salvarea și dricul !

Marș !

Postat

Marș !

Chiar nu se gaseste niciun admin sa-l potoleasca pe drogatul asta schizofrenic?

Ia-ti medicamentele la timp si dupa fa o tura cu dricul ala doar dus!

Postat

Chiar nu se gaseste niciun admin sa-l potoleasca pe drogatul asta schizofrenic?

Ia-ti medicamentele la timp si dupa fa o tura cu dricul ala doar dus!

Băi scârboșenia dreak, tu meriți călcat în picioare, pentru că tu hărțuiești fetele, nu eu. Există dovezi clare.

Bă putrezitule, tu ești pe black list, nu eu. De aceea nu-ți răspund la mesaje.

La hazna cu tine, aurolacule !

Postat

Băi scârboșenia dreak, tu meriți călcat în picioare, pentru că tu hărțuiești fetele, nu eu. Există dovezi clare.

Bă putrezitule, tu ești pe black list, nu eu. De aceea nu-ți răspund la mesaje.

La hazna cu tine, aurolacule !

Mai asteapta putin scursura!
  • Administrator
Reputație: 114438
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Marș !

ti-am dat 1 warn pentru limbaj

revenim la recenzii

:wave

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

ti-am dat 1 warn pentru limbaj

revenim la recenzii

:wave

Multumesc! O masura justa!
  • Oras:Outcall
Postat

Multumesc! O masura justa!

nu cred, in ce sens ? va provocati pe toate topicele si faceti circ. De ce trebuie sa va suportam ? nu am nevoie de un raspuns, ati facut destul rau totii 3, zmeilor !!! Unde minte nu e, vai de picioarele altora . 

• Like 2
Postat

nu cred, in ce sens ? va provocati pe toate topicele si faceti circ. De ce trebuie sa va suportam ? nu am nevoie de un raspuns, ati facut destul rau totii 3, zmeilor !!! Unde minte nu e, vai de picioarele altora .

Nu am chef de alte polemici, zau asa! Vezi-ti de treaba ta ca habar nu ai despre ce e vorba! Mai "coace-te" putin pe forum ca 3 saptamani de cand esti inscris nu prea e suficient!
Vizitator ioanadarker
Postat

My gentlmen sunt disponibila ,haideti sa incepem saptamana cu un masaj erotic deosebit,ma pricep foarte bine si fac cu placere, veti simtii asta cand vom incepe sedinta !Pupi whatsapp me 0769401506

Postat

Nu am chef de alte polemici, zau asa! Vezi-ti de treaba ta ca habar nu ai despre ce e vorba! Mai "coace-te" putin pe forum ca 3 saptamani de cand esti inscris nu prea e suficient!

de unde stii ca sunt de 3 saptamani aici pe forum ? si nu sunt mai vechi ?

• Like 1
Postat

de unde stii ca sunt de 3 saptamani aici pe forum ? si nu sunt mai vechi ?

Contul tau este făcut pe 28 aprilie. :)))

Martel este report

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Salutare,

I-am făcut și eu o vizita acum câteva zile, după o pauza atât de mare avem nevoie de un masaj.... cum oferta de masaj pe București este restrânsă și pe unde mai merg eu nu isi începuse activitatea am zis sa merg și eu la Ioana, drept este ca avem ceva rețineri datorită faptului ca nu prea sunt recenzii de la persoane cu experiența pe forum... acum și cu 200 și fără tot aia e 🤣🤣🤣 pe premiza asta am mers🤭.

Locația este așa și așa ii dau un 7,5

Aspect Ioana 8, la corp arat bine

Masaj 8, sunt învățat altfel eu

Finalizare manuala și nimic altceva.

Mulțumesc,

• Like 1
Vizitator ioanadarker
Postat

Salutare,

I-am făcut și eu o vizita acum câteva zile, după o pauza atât de mare avem nevoie de un masaj.... cum oferta de masaj pe București este restrânsă și pe unde mai merg eu nu isi începuse activitatea am zis sa merg și eu la Ioana, drept este ca avem ceva rețineri datorită faptului ca nu prea sunt recenzii de la persoane cu experiența pe forum... acum și cu 200 și fără tot aia e pe premiza asta am mers.

Mulțumesc,

Imi pare rau ca nu m-am ridicat asteptarilor tale ..Eu iti multumesc pentru recenzie !Zi frumoasa!
Postat

Salutare,

I-am făcut și eu o vizita acum câteva zile, după o pauza atât de mare avem nevoie de un masaj.... cum oferta de masaj pe București este restrânsă și pe unde mai merg eu nu isi începuse activitatea am zis sa merg și eu la Ioana, drept este ca avem ceva rețineri datorită faptului ca nu prea sunt recenzii de la persoane cu experiența pe forum... acum și cu 200 și fără tot aia e 🤣🤣🤣 pe premiza asta am mers🤭.

Mulțumesc,

Bravo frate! Multumim! Inca odata se mai pune o caramida la demontarea unor minciuni ale unora care incearca sa fraiereasca oamenii!

Postat

Salutare,

Mulțumesc,

Subscriu. Nimic special.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...