Sari la conținut

Ioana un masaj deosebit 0769413338

Vizitator ioanadarker

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

o intrebare de baraj :D

isi respecta programarile? sau astept ca a prelungit clientul?:) iarta-ma ca sunt rau, am patit de putine ori sa fiu lasat pe afara, deci am tinut minte acele putine cazuri :)))

Eu intreb pentru ca in ultima vreme nu prea am vazut recenzii pe topic-ul asta,iar ce exista, nu sunt toate de la membrii de incredere.. so, intreb pe cineva serios, isi respecta programarile si merita vizitata sau pun "lacat" pe topic?:))) 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker
Reputație: 0

o intrebare de baraj :D

isi respecta programarile? sau astept ca a prelungit clientul?:) iarta-ma ca sunt rau, am patit de putine ori sa fiu lasat pe afara, deci am tinut minte acele putine cazuri :)))

Eu intreb pentru ca in ultima vreme nu prea am vazut recenzii pe topic-ul asta,iar ce exista, nu sunt toate de la membrii de incredere.. so, intreb pe cineva serios, isi respecta programarile si merita vizitata sau pun "lacat" pe topic?:)))

Domnul meu imi respect programarile da ,atunci a fost o situatie neplacuta stiu,dar e firesc omul mai greseste nimeni nu e perfect ..Cat despre recenzii ,fiecare lasa daca vrea ,am destule recenzii iti poti face o parere daca sa vii sau nu ,cert este ca imi respect clientela si ofer servicii de calitate si zic eu ca sunt o prezenta placuta,cu drag te astept sa incerci si sigur iti vei schimba putin parerea despre mine !Zi frumoasa
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Buna ziua,

Saptamna trecuta am fost la Ioana pentru o sesiune de masaj si m-am simtit minunat. Fata se pricepe la masaj, stie pe ce "puncte" sa apese pentru a te relaxa si simti bine. In acelasi timp este frumoasa si are un trup sexy care te tine "tare" pe parcursul masajului. Este deschisa la conversatii pe orice fel de tema si asta impreuna cu mainile ei pricepute chiar ajuta sa te relaxezi dupa o zi stresanta de job. O recomand tuturor domnilor care dupa o zi grea vor sa se relaxeze si sa uite pentru cateva ore de grijile din viata de zi cu zi.

Pretul pe ora, 200 lei.

Va doresc o zi buna!

Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Buna ziua,

Saptamna trecuta am fost la Ioana pentru o sesiune de masaj si m-am simtit minunat. Fata se pricepe la masaj, stie pe ce "puncte" sa apese pentru a te relaxa si simti bine. In acelasi timp este frumoasa si are un trup sexy care te tine "tare" pe parcursul masajului. Este deschisa la conversatii pe orice fel de tema si asta impreuna cu mainile ei pricepute chiar ajuta sa te relaxezi dupa o zi stresanta de job. O recomand tuturor domnilor care dupa o zi grea vor sa se relaxeze si sa uite pentru cateva ore de grijile din viata de zi cu zi.

Pretul pe ora, 200 lei.

Va doresc o zi buna!

Domnul meu iti multumesc ca m ai vizitat si ai fost incantat de masajul meu,te astept cu drag sa revii!
Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Vizitat ieri, eu m-am simțit foarte bine, masaj 10, igienă 10, Ioana este frumoasă. Sugestie: pune o lumină mai slabă în dormitor.

Domnul meu,iti multu’ca m-ai vizitat ,am crezut ca e mai incitant sa ne vedem ..Voi tine cont de sugestia ta!pupi si seara frumoasa sa ai!
Link spre comentariu
  • Oras:București

Vizitat mai devreme frumoasa Ioana,stabilisem intalnirea de pe zi ,confirmare cu o ora inainte de a ajunge ,locatia situata central in buricul Bucurestiului undeva pe magheru aproximativ.Fata este aranjata,bronzata fiecare detaliu pus la punct intr-un cuvant este frumoasa Ioana si m-a surprins ca pe langa toate astea isi face si treaba foarte bine ,nu m-am simtit deloc grabit ba chiar am fost servit cu ceva de baut am stat la o tigare la putina vorbarie,m-a invitat la dus si dupa am primit un masaj de relaxare as putea spune chiar profesional are forta in brate si de cel erotic nu mai spun a fost totul perfect ,este permisiva ,chiar ea mi-a spus ca pot sa o ating .In incheiere nu pot sa zic dekt ca Ioana primeste doar 10 din partea mea!aaaa era sa uit Ioana scumpa mea miros a parfumul tau si acum si nu pot dormii ,gandul meu este tot la tine ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Vizitat mai devreme frumoasa Ioana,stabilisem intalnirea de pe zi ,confirmare cu o ora inainte de a ajunge ,locatia situata central in buricul Bucurestiului undeva pe magheru aproximativ.Fata este aranjata,bronzata fiecare detaliu pus la punct intr-un cuvant este frumoasa Ioana si m-a surprins ca pe langa toate astea isi face si treaba foarte bine ,nu m-am simtit deloc grabit ba chiar am fost servit cu ceva de baut am stat la o tigare la putina vorbarie,m-a invitat la dus si dupa am primit un masaj de relaxare as putea spune chiar profesional are forta in brate si de cel erotic nu mai spun a fost totul perfect ,este permisiva ,chiar ea mi-a spus ca pot sa o ating .In incheiere nu pot sa zic dekt ca Ioana primeste doar 10 din partea mea!aaaa era sa uit Ioana scumpa mea miros a parfumul tau si acum si nu pot dormii ,gandul meu este tot la tine

Multumesc mult domnul meu ,ma bucur ca m-ai vizitat si te astept sa revii cu drag ,placerea a fost si de partea mea sa te cunosc !
Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Te-ai făcut brunette...cel puțin așa arată pozele de pe www.publi24.ro

Da domnul meu bruneta sunt acum,pozele sunt recente facute acum doua saptamani aproximativ!❤
Link spre comentariu

Salut lume,

Am fost la Ioana acum ceva timp si am zis sa va zic experienta mea.

Domnisoara m-a intampinat in sutien si chiloti, are un corp fenomenal. 

Mi-a oferit un stila cu apa, am stat putin de vorba, am ras, ca apoi sa ma invite sa fac un dus.

Dupa ce am terminat dusul si am intrat in  dormitor, ea ma astepta goala invitandu-ma sa ma asez pe burta.

A inceput un masaj de relaxare, am mai ras, am mai glumit iar apoi a inceput masajul erotic, dupa ce m-am intors pe spate.

este destul de permisiva, te lasa sa o atingi usor in zona intima, totul se petrece sub forma unei simulari de 69.

Per total:

Igiena 10 

Relaxare 10+
Erotic 10+
Locatie 9

halat 200 ron

de revenit, 100%

Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Salut lume,

Am fost la Ioana acum ceva timp si am zis sa va zic experienta mea.

Domnisoara m-a intampinat in sutien si chiloti, are un corp fenomenal. 

Mi-a oferit un stila cu apa, am stat putin de vorba, am ras, ca apoi sa ma invite sa fac un dus.

Dupa ce am terminat dusul si am intrat in  dormitor, ea ma astepta goala invitandu-ma sa ma asez pe burta.

A inceput un masaj de relaxare, am mai ras, am mai glumit iar apoi a inceput masajul erotic, dupa ce m-am intors pe spate.

este destul de permisiva, te lasa sa o atingi usor in zona intima, totul se petrece sub forma unei simulari de 69.

Per total:

Igiena 10 [/size]

Relaxare 10+[/size]

Erotic 10+[/size]

Locatie 9[/size]

halat 200 ron[/size]

de revenit, 100%[/size]

Multumesc mult domnul meu ,mi-a facut placere ca ne-am cunoscut si cu drag oricand te astept sa ma vizitezi!Te pupi
Link spre comentariu
Vizitator bill10

Salut,

Am fost acum 2 saptamani la domnisoara, revin cu o recenzie.

Ioana este superba, outfit-ul provocator, fizicul si mai si.

Am stat la o discutie si o apa plata, am trecut la dus unde era foarte curat. La curatenie totul ireprosabil.

Felul principal n-a fost grabit, a crescut in intensitate gradat, stie foarte bine ce sa faca. Ba chiar aveam un umar cu probleme de la un accident moto, l-a reparat ea.

Duceti-va cu incredere ca Ioana este frumoasa si profi. De asemenea, mare plus pentru girlfriend experience.

Cadoul a fost 200, lasat discret la inceput.

Voi reveni cu sigurata.

Te pup, Ioana

Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Salut,

Am fost acum 2 saptamani la domnisoara, revin cu o recenzie.

Ioana este superba, outfit-ul provocator, fizicul si mai si.

Am stat la o discutie si o apa plata, am trecut la dus unde era foarte curat. La curatenie totul ireprosabil.

Felul principal n-a fost grabit, a crescut in intensitate gradat, stie foarte bine ce sa faca. Ba chiar aveam un umar cu probleme de la un accident moto, l-a reparat ea.

Duceti-va cu incredere ca Ioana este frumoasa si profi. De asemenea, mare plus pentru girlfriend experience.

Cadoul a fost 200, lasat discret la inceput.

Voi reveni cu sigurata.

Te pup, Ioana

Multumesc mult domnul meu pentru apreciere,a fost o placere sa te cunosc si oricand cu drag te astept sa revii!Pupi
Link spre comentariu

Am ajuns la o oră târzie la aceasta tipa drăguță, obosit după un drum lung dar totuși dornic de un răsfăț.

Este prima mea postare și chiar nu sunt genul să ofer detalii erotice picante. Tot ce pot spune este că am plecat de la ea cu o impresie foarte plăcută. Masajul a fost excelent dar mai mult m-a impresionat caracterul ei, este chiar deosebită din punctul meu de vedere.

Recomand pentru cine își dorește nu doar un masaj bun dar și pentru socializare, foarte simpatica și f sincera.

Evadez destul de greu dar sper să ne revedem cu bine Ioana.

😉😋

Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Am ajuns la o oră târzie la aceasta tipa drăguță, obosit după un drum lung dar totuși dornic de un răsfăț.

Este prima mea postare și chiar nu sunt genul să ofer detalii erotice picante. Tot ce pot spune este că am plecat de la ea cu o impresie foarte plăcută. Masajul a fost excelent dar mai mult m-a impresionat caracterul ei, este chiar deosebită din punctul meu de vedere.

Recomand pentru cine își dorește nu doar un masaj bun dar și pentru socializare, foarte simpatica și f sincera.

Evadez destul de greu dar sper să ne revedem cu bine Ioana.

Multumesc mult domnul meu de apreciere si pentru faptul ca m-ai vizitat!Ma bucur ca ne-am cunoscut si oricand cu mare placere te astept sa ma vizitezi din nou!O dimineata linistita!
Link spre comentariu

Sunt eu paranoic, sau majoritatea care iti lasa recenzie sunt conturi vechi si scriu pentru prima data? Ioana fate fata de treaba cu servicii ok si o sa ai de castigat, asa nu merge, oricine vede o recenzie de la un no name da click pe profilul lui. Imi pare rau ca intervin iar pe topicul tau, dar nu este ok treaba asta.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker

Sunt eu paranoic, sau majoritatea care iti lasa recenzie sunt conturi vechi si scriu pentru prima data? Ioana fate fata de treaba cu servicii ok si o sa ai de castigat, asa nu merge, oricine vede o recenzie de la un no name da click pe profilul lui. Imi pare rau ca intervin iar pe topicul tau, dar nu este ok treaba asta.

Buna nu ma deranjeaza ca ai intervenit,nu verific sincer cine imi lasa recenzii daca este cont nou sau vechi,totul este foarte simplu,pot spune despre mine ...ofer ceva calitativ si multumesc orice domn care-mi calca pragul!Eu sunt multumita ca si persoane cum spui tu cu putine postari imi lasa mie recenzie..Uite eu iti recomand sa ti faci o programare sa incerci masajul meu si dupa ..scrii ce vrei..zi frumoasa
Link spre comentariu
  • Membru Premium

My dear @Ioana darker like lighter , as fi mult mai interesat de oferta ta( la partea de fizic ai nota foarte mareeeeee!) daca ai putea sa o îmbunătățești :

1. Doua finalizări

2. Finalizare cu gatul și clavicula și cu sânii

3. Masaj prostatic

Contează mult serviciile cu valoare adăugată care fac diferența...

Plus că ești brunette....de noapte.

Greu de reajuns pe mâinile , între sânii și langa corpul tau.

Mulțumesc, I pup You!

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Vizitator bill10

Salut @bill10 fără supărare in 8 ani de zile cum ai nimerit acum doua săptămâni la Ioana?

salut,

E prima oara cand merg la cineva de pe forum, desi contul il am de mult timp.

Cum de am nimerit la ea? Am facut programare pe whatsapp :)) Voiam doar masaj, la ea sau Natalia si am ajuns la ea pana la urma.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...