hedonis91 Reputație: -77 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 didponibila de la 21:15 whatsapp me pentru urmatoarele programari urmatoarele programari,ma gasiti spre dimi 4,5Mai sus ziceai că de la4-5 dimineața
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Mai sus ziceai că de la4-5 dimineațaScuze am gresit in a ma exprima ,probabil m-am grabit!Era ca ma gasiti pana dimi 4,5,dar disponibila cand sunt scriu mereu aici de fiecare data cand ma eliberez!
Vizitator alin1187 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 anilingus accepti?
Vizitator between 3 Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Veninid prin Bucuresti am zis sa incerc si un masaj erotic! Fiind un necunoscut pt mine acest lucru...Tot am cautata si am hotarat sa merg la Ioana .... progamare cu cateva ore inainte ( respectata ora la sange) ... “ca si neamtu†😬. Oricum am ramas surprins placut de prezenta ei.. o tipa bruneta f sexy.. F serviabila (apa/ suc dupa preferinte ) de apreciat ! Am schimbat cateva vb si apoi am mers pt improspatare...De aici a incepit nebunia .... ce masaj ce fiori... masaj c sanii cu fundul , numa ca n ma urcat pe tavan de placere . O tipa permisibila , sa i mangai sanii pasa ... e de vis ! Locatia centrala 10/ Atitudine : 10 / Masaj...10+ ... de revenit cu cea mai mare placere ! 200lei / h
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2020 Postat Septembrie 20, 2020 Veninid prin Bucuresti am zis sa incerc si un masaj erotic! Fiind un necunoscut pt mine acest lucru...Tot am cautata si am hotarat sa merg la Ioana .... progamare cu cateva ore inainte ( respectata ora la sange) ... “ca si neamtu” . Oricum am ramas surprins placut de prezenta ei.. o tipa bruneta f sexy.. F serviabila (apa/ suc dupa preferinte ) de apreciat ! Am schimbat cateva vb si apoi am mers pt improspatare...De aici a incepit nebunia .... ce masaj ce fiori... masaj c sanii cu fundul , numa ca n ma urcat pe tavan de placere . O tipa permisibila , sa i mangai sanii pasa ... e de vis ! Locatia centrala 10/ Atitudine : 10 / Masaj...10+ ... de revenit cu cea mai mare placere ! 200lei / hMultumesc mult domnul meu ca m-ai vizitat si ca ti-a placut masajul meu,asemenea pot spune si eu ca prezenta ta a fost o placere pentru mine si oricand cu mare drag te astept sa ma vizitezi!O seara frumoasa in continuare si distractie placuta cat mai stai in Bucuresti!pupi
alon000 Reputație: 525 Postat Septembrie 21, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 21, 2020 Crisss esti pe foame rau intri verifici din 30,60 minute sa ne inviti la tine :slap2 esti singura care baga forta sa fi prima in topic :slap2
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2020 Postat Septembrie 21, 2020 Crisss esti pe foame rau intri verifici din 30,60 minute sa ne inviti la tine :slap2 esti singura care baga forta sa fi prima in topic :slap2 Daca parerea ta asta e ca sunt pe foame eu pentru ca muncesc si imi fac treaba asa cum trebuie ...Forumul pentru asta e din cate stiu eu sa ne promovam cat putem de bine !O seara frumoasa si inceaeca sa fii mai civilizat in comentarii!
alon000 Reputație: 525 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 22, 2020 Daca parerea ta asta e ca sunt pe foame eu pentru ca muncesc si imi fac treaba asa cum trebuie ...Forumul pentru asta e din cate stiu eu sa ne promovam cat putem de bine !O seara frumoasa si inceaeca sa fii mai civilizat in comentarii!Promovare zici de eram in locul lui pisicut puneam plata la repostare , pe publi esti cam rarut la repostari fata de aici intelegi ,bucurate acum ca poti sa imi dai raspuns pentru mai tarziu .
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Postat Septembrie 22, 2020 Promovare zici de eram in locul lui pisicut puneam plata la repostare , pe publi esti cam rarut la repostari fata de aici intelegi ,bucurate acum ca poti sa imi dai raspuns pentru mai tarziu .Nu vreau sa intru cu tine in nici un conflict sincer ..nu-ti inteleg oful dragul meu..oricum ce sa zic iti multumesc ca ma urmaresti si ca te intereseaza unde pun postari ..Seara dulce ca tine sa ai !!!
Vizitator vibrato Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Am fost primit, ieri, de Ioana, in intimitatea apartamentului ei, din Nicolae Balcescu. Programarea a decurs ad literam. De la primul pas si pana am plecat, prezenta si atitudinea ei m-au fascinat ! Fascinat de frumusetea chipului ei, de ochii ei captivanti, de corpul ei de diva pe care iti vine sa-l imbratisezi necontenit, m-au atras vocea ei calma, calda si sensuala, firea sociabila si comportamentul civilizat. Ioana are cultura bunului simt. Este cocheta si eleganta ! Curatenie peste tot (camere, pat, dus, prosoape, cearceafuri, papuci...), este igiena deosebita in care ii place ei sa traiasca,dar arata si cat de mult isi doreste Ioana ca sa te simti bne. . Extaz, ei bine, extaz este starea pe care, Ioana, m-a facut sa o ating prin imbinarea mai multor stiluri de masaj alese si aplicate cu rafinament. Masaj in care am simtit f.intens implicarea psihica si sentimentala a Ioanei. i Masarea stil kineto si, apoi, unduirea pantecului si feselor ei catifelate, a sanilor zglobi,a intregului ei corp peste fiecare particica din corpul meu, mi-au dat sentimentul unui singur trup cuprins de febrilitatea erotismulu ! Am plecat simtind-o pe Ioana in totf.i pori si dorindu-mi sa revin chiar a doau zi ! Ioana – Esti magica !
bambambum Reputație: 35 Postat Septembrie 23, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 23, 2020 Acum am plecat de la IoanaProgramare prin whapp, respectata.Locație centrală cu tot ce trebuieFoarte sociabilă, deschisa, relaxata si frumoasa cu niste ochii superbi.Masaj de relaxare foarte bun, cu diverse tehnici.Cel erotic la fel de bun, jocuri cu fundul, cu sânii si cu o finalizare exploziva de care s-a speriat pt ca a luat-o prin surprindere.200 lei foarte bine investiți.Recomand! Spor
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Am fost primit, ieri, de Ioana, in intimitatea apartamentului ei, din Nicolae Balcescu. Programarea a decurs ad literam.[/size] De la primul pas si pana am plecat, prezenta si atitudinea ei m-au fascinat ![/size] Fascinat de frumusetea chipului ei, de ochii ei captivanti, de corpul ei de diva pe care [/size]iti vine sa-l imbratisezi necontenit, m-au atras vocea ei calma, calda si sensuala, fi[/size]rea sociabila si comportamentul civilizat.[/size] Ioana are cultura bunului simt. Este cocheta si eleganta ![/size] Curatenie peste tot (camere, pat, dus, prosoape, cearceafuri, papuci...), este[/size] igiena deosebita in care ii place ei sa traiasca,[/size]dar arata si cat de mult isi doreste Ioana ca sa te simti bne.[/size] .[/size] Extaz, ei bine, extaz este starea pe care, Ioana, m-a facut sa o ating prin imbinarea mai multor stiluri de masaj alese si aplicate cu rafinament. Masaj in care am simtit f.intens implicarea psihica si sentimentala a Ioanei.[/size] i[/size] Masarea stil kineto si, apoi, unduirea pantecului si feselor ei catifelate, a sanilor zglobi,[/size]a intregului ei corp peste fiecare particica din corpul meu, [/size] mi-au dat sentimentul unui [/size]singur trup cuprins de febrilitatea erotismulu ![/size] Am plecat simtind-o pe Ioana in totf.i pori si dorindu-mi sa revin chiar a doau zi ! Ioana – Esti magica ! [/size]Multumesc mult domnul meu pentru timpul acordat unei recenzii,multumesc de apreciere ,esti un domn mi-a facut placere vizita ta di oricand iti stau la dispozitie!Sa ai o seara minunata!
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Acum am plecat de la IoanaProgramare prin whapp, respectata.Locație centrală cu tot ce trebuieFoarte sociabilă, deschisa, relaxata si frumoasa cu niste ochii superbi.Masaj de relaxare foarte bun, cu diverse tehnici.Cel erotic la fel de bun, jocuri cu fundul, cu sânii si cu o finalizare exploziva de care s-a speriat pt ca a luat-o prin surprindere.200 lei foarte bine investiți.Recomand! SporIti multumesc mult pentru ca m-ai vizitat si pentru apreciere scumpul meu,ma bucur ca ai fost multumit de masajul meu si oricand cu drag te astept sa revii!!Pupi ,sa ai o seara minunata!!!
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 My gentlemen sunt disponibila astept programarile voastre whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 disponibila whatsapp me 0769401506
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Disponibila acum whatsapp me 0769401506
hedonis91 Reputație: -77 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Am fost primit, ieri, de Ioana, in intimitatea apartamentului ei, din Nicolae Balcescu.Programarea a decurs ad literam.De la primul pas si pana am plecat, prezenta si atitudinea ei m-au fascinat !Fascinat de frumusetea chipului ei, de ochii ei captivanti, de corpul ei de diva pe care iti vine sa-l imbratisezi necontenit, m-au atras vocea ei calma, calda si sensuala, firea sociabila si comportamentul civilizat.Ioana are cultura bunului simt. Este cocheta si eleganta !Curatenie peste tot (camere, pat, dus, prosoape, cearceafuri, papuci...), este igiena deosebita in care ii place ei sa traiasca,dar arata si cat de mult isi doreste Ioana ca sa te simti bne.Extaz, ei bine, extaz este starea pe care, Ioana, m-a facut sa o ating prin imbinarea mai multor stiluri de masaj alese si aplicate cu rafinament.Masaj in care am simtit f.intens implicarea psihica si sentimentala a Ioanei.iMasarea stil kineto si, apoi, unduirea pantecului si feselor ei catifelate, a sanilor zglobi,a intregului ei corp peste fiecare particica din corpul meu, mi-au dat sentimentul unui singur trup cuprins de febrilitatea erotismulu !Am plecat simtind-o pe Ioana in totf.i pori si dorindu-mi sa revin chiar a doau zi !Ioana – Esti magica !Să-m bag pula în tine și în toți cei ca tine care scriu așa, și care nu ar trebuii să aibă acces la internet. 1
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Să-m bag pula în tine și în toți cei ca tine care scriu așa, și care nu ar trebuii să aibă acces la internet.Te rog exprima-te frumos,oamenii mai gresesc hai sa nu murdarim topicele cu exprimari vulgare!!!
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 23, 2020 Postat Septembrie 23, 2020 Disponibila whatsapp me
tores08 Reputație: 1 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 Buna seara confrati futaciosi !!! Dornic de mai mult timp de a incerca masajul de relaxare combinat cu cel erotic am facut un popas in miez de noapte la Ioana. Programare prin sms ( nu stiu de ce dar nu imi aparea ca ar avea whatsapp in lista de contacte ) respectata , ajuns pe Nicolae Balcescu, aici am primit si celelalte detalii apartament, etaj, etc... lifturi functionale ( cu unul am urcat si cu altul am coborat ). Ioana foarte amabila, m-a intrebat daca vreau o apa, un suc, chiar dupa ce m-am descaltat la intrare. M-am descaltat inclusiv de ciorapi si am primit papuci de casa. Are si o pisica jucause pe acolo. Mi-a facut un tur de incinta , mi-a prezentat locatia dusului si camera de actiune. Am primit prosop curat, alb, dintr-un mare teanc de prosoape din dulap si m-am indreptat catre dus. Am excutat o igenizare rapida si m-am prezentat in camera de actiune. Acolo m-a intampinat Ioana in costumul Evei si am fost invitat sa ma intind pe un alt prosop curat amplasat in mijlocul patului. Muzica ambientala placuta la boxa, de pe net, ca din cand in cand mai intra si cate o reclama. Am primit un masaj de relaxare excelent ( sincer nu ma asteptam ) cu atentie la talpi, degetele de la picioare, gambe, fese, spate, etc... urmat de un masaj erotic efectuat cu bucile, cu sanii si cu unghiutele, asta din urma a fost de nota 10. Efectuat apoi o rasucire la 180 de grade si continuat cu acelasi masaj excelent cu buci, sani si unghiute. Aici chiar am fost invitat sa pun mana pe ici pe colo, la verificari de mentenanta :) Finalizarea a fost exploziva pe un san al domnisoarei. Dupa o asemenea relaxare am servit o apa rece sa imi revin. Am facut un dus rapid si am zbughit-o catre casa, ca unii se mai duc si la servici in ziua urmatoare. Fiind prima mea experienta in domeniul masajului nu prea am termeni de comparatie, dar mi-a placut foarte mult si o sa mai revin cu siguranta. Cascavalul l-am acitat la inceput, 200 de patrujei. Sedinta de masaj "door to door" 60 de minute complete. Cert e ca masajul m-a consumat, desi nu am facut nimic dacat am stat intins, ca in momentul cand am ajuns acasa am ras ditamai castronul de ciolan cu varza !!!
hedonis91 Reputație: -77 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Te rog exprima-te frumos,oamenii mai gresesc hai sa nu murdarim topicele cu exprimari vulgare!!!Îmi cer scuze față de tine, dar chiar nu am mai putut rezista. Am citit un rând, al2-lea, dar la al3-lea deja mi-au sărit nervii și nu am mai rezistat.Inițial am crezut că e o eroare ceva de la telefon.. dar când am văzut puncte și „i” între acele spații mi-am dat seama că a fost scris inteționat.Am și prieteni care scriu așa și îi injur și de mamăDe unii mai fac și mișto, dar tot nu se prind la cât de dobitoci sunt. Abia apoi după ce am postat comentariu, cred că nici nu e român și cred că trebuie să-i scriu în engleză.. Că degeaba înjuri un străin în limba ta, că lui îi va plăcea (am văzut asta într-un clip, o roomâncă, da cu de o, care înjura un spaniol și lui îi plăcea.)Pentru toate căcaturile sunt admini, dar pentru astaa...
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 My gentlemen disponibila de la 18:30 whatsapp me pentru urmatoarele programari pupi
andrei115 Reputație: 12 Postat Septembrie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 24, 2020 Acum am plecat de la Ioana. Locație este una ușor accesibilă situata in centrul orasului.Este o superbă domnișoară cu un zâmbet fermecător,ochi pătrunzători și un corp superb.Foarte primitoaroare și ordonata fara mirosuri suspecte.Pentru o ora de vis cu un masaj că la carte și fără să stea cu ochi pe ceas merita un 10+. Sigur am sa mai revin.😘
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2020 Postat Septembrie 24, 2020 Acum am plecat de la Ioana. Locație este una ușor accesibilă situata in centrul orasului.Este o superbă domnișoară cu un zâmbet fermecător,ochi pătrunzători și un corp superb.Foarte primitoaroare și ordonata fara mirosuri suspecte.Pentru o ora de vis cu un masaj că la carte și fără să stea cu ochi pe ceas merita un 10+. Sigur am sa mai revin.Domnul meu iti multumesc ca m-ai vizitat si sunt bucuroasa ca ai plecat multumit de la mine,oricand cu mare drag te astept sa revii,a fost o placere si de partea mea sa te cunosc !Sa ai o seara frumoasa !!!Pupi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum