Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2019 Partajează Postat Decembrie 20, 2019 gentlemen, va astept cu drag sunt libera si disponibila yours, Ioana 0769401506 just call me baby and i will be there Link spre comentariu
cloudflare Reputație: 85 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Your nightmare Oras:Your nightmare Partajează Postat Decembrie 21, 2019 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-ioana-zJE3WY#eJ9Xl IoanaFOTO (4)Bucuresti, azi, 01:26Urca primul in lista1.104 vizitehttps://www.anuntul.ro/assets-706/images/56a4733.pngSelecteazaanuntulhttps://stor225874241.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/12/17/225874241.jpghttps://stor225874241.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2019/12/17/225874241.jpghttps://stor225874241.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2019/12/17/225874251.jpghttps://stor225874241.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2019/12/17/225874261.jpghttps://stor225874241.anuntul.ro/media/foto/thumb2/2019/12/17/225874271.jpgprevnexthttps://www.anuntul.ro/assets-706/images/840ee53.png Vezi galeria Descriere anunt Ioanaun masaj deosebit, imbin cu buna experienta elementele de relaxare cu tranzitia catre un masaj cum iti doresti intr-un cadru exclusiv si discret. Am whatsapp. 2 Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3429 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Tocmai am ieșit de la Ioana si desi doream sa fiu in modul incognito pe acest forum, am promis ca las un review. Locatia este vizavi de Hotel Lido, intr un apartament micuț, cu 2 camere, închiriat in regim hotelier, care arată binișor, insă nu prea ai unde sa parchezi (deci recomand sa veniți cu taxi sau metrou). Mai are o colega pe care însă nu am văzut o. ÃŽntâlnirea a fost de nota 10+, plusul fiind pt ca a reușit să mi trosneasca spatele ca un adevarat chiropractician ðŸ˜. De asemenea frumusețea ei mi a depășit cu mult asteptarile iar conversația dintre noi a fost plăcută. Ca sa dau si eu un minus pt ceva :) - mi a fost f greu sa ma abțin să nu i pup fundul... arata ff bine si a f greu sa mă abțin 🤦â€â™‚ï¸ Ca sa dau si note:Locație 10Masaj relaxare 10+Masaj erotic 10Aspect fizic 12+Bravo tovarășe. Pe mine m- ai convins să o vizitez. Acum dacă tot te-ai dezvirginat ca "recenzor" .... poate începe să îți placă... Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Va astept cu drag sunt disponibila in aceasta noapte. Link spre comentariu
pidsadera_ Reputație: 6794 Postat Decembrie 21, 2019 Oras:Mount Rainier Oras:Mount Rainier Partajează Postat Decembrie 21, 2019 2 1 Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Disponibila Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Sunt disponibila va astept Link spre comentariu
legionarul Reputație: 534 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Poze cu colega ne arati si noua? Si ceva detalii despre ea? Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Vizitat, testat - nimic wow. Locatie vis a vis de Lido, f usor de gasit, un ap micut la etaj inferior (noroc ca nu trebuie folosit liftul) f slab dotat pt asa ceva, inclusiv lipsa papuci, faci dus direct pe gresie, iesi in picioarele goale iar pe gresie, si cu putin noroc nu faci vreun spagat fortat. Domnisoara la aproximativ 30 de ani, interesanta, frumoasa, arata bine, ceva burtica insa nimic deranjant. Atitudine foarte ok, glumeata, zambareata insa cam aici se opreste totul. Masajul e slab, incepe sec, uns cu ulei pe spate, se freaca cu bucile putin de spatele tau apoi vine indemnul de a te intoarce.Se freaca 3 min cu tatele de burta, incepe o laba seaca, te sterge la final cu servetele umede Mega Image, dus si asta a fost. Door to door 40-50 min cu dusuri vbit tot tot. Nu mi se pare genul de masaj unde ai reveni... 3 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 640 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Vizitat, testat - nimic wow. Locatie vis a vis de Lido, f usor de gasit, un ap micut la etaj inferior (noroc ca nu trebuie folosit liftul) f slab dotat pt asa ceva, inclusiv lipsa papuci, faci dus direct pe gresie, iesi in picioarele goale iar pe gresie, si cu putin noroc nu faci vreun spagat fortat. Domnisoara la aproximativ 30 de ani, interesanta, frumoasa, arata bine, ceva burtica insa nimic deranjant. Atitudine foarte ok, glumeata, zambareata insa cam aici se opreste totul. Masajul e slab, incepe sec, uns cu ulei pe spate, se freaca cu bucile putin de spatele tau apoi vine indemnul de a te intoarce.Se freaca 3 min cu tatele de burta, incepe o laba seaca, te sterge la final cu servetele umede Mega Image, dus si asta a fost. Door to door 40-50 min cu dusuri vbit tot tot. Nu mi se pare genul de masaj unde ai reveni...Mare diferență între această recenzie și cea făcută de primul vizitator al ei.De ce oare ? 4 4 Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Probabil unii ori sunt subiectivi, ori confunda aspectul cu serviciile. Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Vizitat, testat - nimic wow. Locatie vis a vis de Lido, f usor de gasit, un ap micut la etaj inferior (noroc ca nu trebuie folosit liftul) f slab dotat pt asa ceva, inclusiv lipsa papuci, faci dus direct pe gresie, iesi in picioarele goale iar pe gresie, si cu putin noroc nu faci vreun spagat fortat. Domnisoara la aproximativ 30 de ani, interesanta, frumoasa, arata bine, ceva burtica insa nimic deranjant. Atitudine foarte ok, glumeata, zambareata insa cam aici se opreste totul. Masajul e slab, incepe sec, uns cu ulei pe spate, se freaca cu bucile putin de spatele tau apoi vine indemnul de a te intoarce.Se freaca 3 min cu tatele de burta, incepe o laba seaca, te sterge la final cu servetele umede Mega Image, dus si asta a fost. Door to door 40-50 min cu dusuri vbit tot tot. Nu mi se pare genul de masaj unde ai reveni... mai chiar si asa eu iti multumesc ca ai fost la minelegat de ai scris iti multumesc unde ai fost amabil acum legat de ce nu ti-a placut si eu te-as intreba ce este pt tine wow? uite legat de masaj unde tu ai scris ca a fost slab. este important sa comunicam si sa imi spui cand fac ceva ce nu iti place sau sa imi spui exact ce iti place. cred ca am destula experienta sa fac un masaj bun. trebuia sa imi spui ca vrei mai tare sau ce iti place tie. eu fac tot posibilul ca timpul petrecut la mine sa fie cel putin o ora. daca pot cu drag las si 10-15 min de la mine. eu nu grabesc pe nimeni. dar nu pot intotdeauna controla cat de repede poate un client vrea sa trecem la partea erotica sau cat de repede termina. pe mine nu ma deranjeaza putem sa mai facem cate ceva chiar si dupa ce ati terminat. eu nu ma grabesc. poate sa mai insist pe o zona pe care o doriti relaxata in mod deosebit. am in schimb clienti care cateodata sunt pe graba. sau nah este si subiectiv aici. stiti expresia este frumos ce imi place mie. eu cred ca daca imi spuneti ce va place si exista comunicare eu ma pot mula pe asta ca experienta si timpul petrecut impreuna sa fie super ok. deci chiar te rog daca imi spui ce preferi si cum eu pot incerca sa fac asta. am si o locatie noua o sa va placa mai mult. si ma duc maine si iau papuci si covorase de pus pe jos in baie. intotdeauna cand imi spuneti ce este important pentru voi si ce si cum va place eu incerc sa fiu ascultatoare si sa fac asa. daca comunicati cu mine este mai simplu decat daca ma lasati sa ghicesc. in aceasta seara sunt disponibila maine am o zi pauza. astazi ma gasiti pana tarziu va astept si va invit cu mare drag. va sarut. 0769401506 pt o intalnire la mine puteti sa imi scrieti si pe whatsapp Link spre comentariu
sens Reputație: 428 Postat Decembrie 22, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Nota 20 cum ai escaladat “discutia” si da, e f bine ca rezolvi “problemele”. Mai multe legat de prestatie, eu ma abtin. Nu am fost si nici nu voi fi vreodata subiectiv, deci imi mentin cele spuse! Spor!! Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 va astept cu drag seara aceasta ma gasiti pana la ora 1 stau un pic dupa miezul noptii apoi ma retrag si ne vedem de marti Link spre comentariu
tropical17 Reputație: 1305 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Nota 20 cum ai escaladat “discutia” si da, e f bine ca rezolvi “problemele”. Mai multe legat de prestatie, eu ma abtin. Nu am fost si nici nu voi fi vreodata subiectiv, deci imi mentin cele spuse! Spor!!in relatarea ta esti subiectiv, https://dexonline.ro/definitie/subiectivai vrut sa spui ca nu o sa fi obiectiv, https://dexonline.ro/definitie/OBIECT%C3%8DVn are mare importanta..legat de masaj, oricum Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Decembrie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Din pacate multe recenzii fara detalii... si cum am tendinta sa ignor orice recenzie cu 10 pe linie, cred ca mai astept una pana sa ma decid... cu atingerile cum e mai permisiva, mai putin? Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 va astept cu drag seara aceasta va anunt astazi cum incep si veti putea sa ma gasiti pentru programari pe seara si la noapte Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 va astept cu drag seara aceasta va anunt astazi cum incep si veti putea sa ma gasiti pentru programari pe seara si la noaptegentlemen sunt disponibila in aceasta seara incepand cu 22 00 eu pot fi craciunita ce se ingrijeste de relaxarea voastra pe timpul sarbatorilor o meritati va astept Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 gentlemen , sper ca eu sa fiu craciunita voastra in aceasta seara v-am pregatit un masaj deosebit cu momente de relaxare de care cred orice barbat ar trebui sa beneficieze prin atingerea cu ocazia zilelor de sarbatoarewhapp pt programari 0769401506va astept pentru un masaj sexy erotic senzual bine facut si intimintr-un cadru discret la minein aceasta noapte eu am grija de voi sper sa fiu cadoul vostru de craciun Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 gentlemen , sper ca eu sa fiu craciunita voastra in aceasta seara v-am pregatit un masaj deosebit cu momente de relaxare de care cred orice barbat ar trebui sa beneficieze prin atingerea cu ocazia zilelor de sarbatoarewhapp pt programari 0769401506va astept pentru un masaj sexy erotic senzual bine facut si intimintr-un cadru discret la minein aceasta noapte eu am grija de voi sper sa fiu cadoul vostru de craciungentlemen , sper ca eu sa fiu craciunita voastra in aceasta seara v-am pregatit un masaj deosebit cu momente de relaxare de care cred orice barbat ar trebui sa beneficieze prin atingerea cu ocazia zilelor de sarbatoarewhapp pt programari 0769401506va astept pentru un masaj sexy erotic senzual bine facut si intimintr-un cadru discret la minein aceasta noapte eu am grija de voi sper sa fiu cadoul vostru de craciun va astept cu drag 0769401506 sper sa fiu materializarea a tot ceea ce v-ati dorit in aceasta seara intr-un cadru de relaxare cum orice domn merita ma voi mula ascultatoare pe dorintele voastre in universul masajului erotic Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 gentlemen , sper ca eu sa fiu craciunita voastra in aceasta seara v-am pregatit un masaj deosebit cu momente de relaxare de care cred orice barbat ar trebui sa beneficieze prin atingerea cu ocazia zilelor de sarbatoarewhapp pt programari 0769401506va astept pentru un masaj sexy erotic senzual bine facut si intimintr-un cadru discret la minein aceasta noapte eu am grija de voi sper sa fiu cadoul vostru de craciun va astept cu drag 0769401506 sper sa fiu materializarea a tot ceea ce v-ati dorit in aceasta seara intr-un cadru de relaxare cum orice domn merita ma voi mula ascultatoare pe dorintele voastre in universul masajului erotic Sper sa fiu cadoul vostru sexy suav si elegant de Craciun Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Topicul meu estehttps://nimfomane.com/forum/topic/147799-ioana-un-masaj-deosebit-0769401506/gasiti toate informatiile aici si programul meufac doar masaj erotic si va astept cu dragma puteti contacta la 0769401506 unde am si whatsapp Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Lucrez in aceasta noapte Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Va stau la dispozitie pentru programari Link spre comentariu
Vizitator ioanadarker Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Gentlemen, lucrez in aceasta noapte - va stau la dispozitie pentru programari incepand cu orele 20 00 pentru cei care nu au apucat inainte sper sa fiu cadoul vostru sexy suav si elegant de dupa Craciun asa cum merita orice barbat sa se relaxeze.tensionat de sarbatori ? eu sunt solutia - iti voi oferi atentia, intimitatea, respectul, relaxarea si erotismul de care ai nevoie intr-un cadru discret si elegant la mine. whapp pt programari va astept0769401506astazi incep pe la 20 00 pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum